ααααααααντε και καλες βολτες ολο το καλοκαιρι
περιμενουμε φοτογραφια![]()
![]()
![]()
![]()
ααααααααντε και καλες βολτες ολο το καλοκαιρι
περιμενουμε φοτογραφια![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε φιλε δεν ειναι ντροπη ηθελα ομως να ειναι ολο "χειροποιητο".θα το παω ετσι και αλλιως για συναγερμο,οποτε θα δει κιολας τι μαλακιουλες εχω κανει εκει πανω.ελπιζω να μη με διωξει με τις κλωτσιες οταν το δει.Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Τσεκαρε τις γειωσεις Λιακο...
και πηγαινε επιτελους βρε παλικαρι μου στον ηλεκτρολογο..![]()
![]()
Δεν ειναι ντροπη..
Εν αναγκη μην το πεις πουθενα.. αν το ντρεπεσαι τοσο πολυ να πεις οτι πηρες βοηθεια...
θα το κανεις τοστιερα στο τελος το παπι με τα ρευματα...![]()
![]()
![]()
Κριμα παντως χαρηκαμε κι εμεις χθες.. τζαμπα ξυπνησες ολη τη γειτονια..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To ξανασυζητησαμε αυτο ρε Λιακο..
Η ανακατασκευη δικη σου ειναι.. εσυ την πιστωνεσαι..
Ο ηλεκτρολογος απλα θα βοηθησει, οπως ακριβως βοηθαμε κι εμεις εδω απ'το forum...
με την διαφορα οτι εμεις μπορει να λεμε και λ@λακιες.. αυτος ομως θα στο λυσει το προβλημα!!!
Καλα αποτελεσματα φιλε!!!
Πατέρας πια..
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
To ξανασυζητησαμε αυτο ρε Λιακο..
Η ανακατασκευη δικη σου ειναι.. εσυ την πιστωνεσαι..
Ο ηλεκτρολογος απλα θα βοηθησει, οπως ακριβως βοηθαμε κι εμεις εδω απ'το forum...
με την διαφορα οτι εμεις μπορει να λεμε και λ@λακιες.. αυτος ομως θα στο λυσει το προβλημα!!!
Καλα αποτελεσματα φιλε!!! [/QUOTE
θα το παω το μηχανακι,απλα φοβαμαι οτι αν τα εχω κανει σκατα ή θα με γδυσει ή θα με βρισει ή και τα δυο.παντως τελικα επεσε η μπαταρια,μαλλον δεν εχω συνδεσει σωστα βολαν.αφου ομως ολα λειτουργουν σωστα ελπιζω οτι δεν τα γ@μησ@ ολα και οτι ολα θα πανε καλα.
ρε παιδες ρωτησα σημερα δυο μαστορια και οι δυο μου ειπανε οτι το μοτερ δεν στελνει ρευμα στη μπαταρια γιατι εχει θεμα με τα πηνια τα οποια πρεπει να αλλαξουν.ξερει κανεις κατι;
Ti θεμα ακριβως?
Και που το καταλαβανε? Διαγνωση απο μακρυα? Κληρονομικο χαρισμα?
Λιακο... αν δεν το δει το μηχανακι καποιος... μπορει να σου πει ο,τι θελει..
Νεο μοτερ και προβλημα στα πηνια δεν παιζει απλα..
Πατέρας πια..
ειπαν οτι γενικα τα κινεζικα θελουν αλλαγη πηνιων για να καταφερουν να φορτισουν τη μπαταρια.επειδη ομως μου βρωμαγε η δουλεια για τους λογους που ανεφερες γι αυτο και ρωτησα.ευχαριστω θα το ψαξω περισσοτερο,ετσι και αλλιως δεν ειμαι σιγουρας αν φορτιζει ή οχι, το μηχανακι ειναι ακομη στον τριτο οροφο συνεπως δεν εχει δουλεψει αρκετα για να δω τι γινεται.ευχαριστω παντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Ti θεμα ακριβως?
Και που το καταλαβανε? Διαγνωση απο μακρυα? Κληρονομικο χαρισμα?
Λιακο... αν δεν το δει το μηχανακι καποιος... μπορει να σου πει ο,τι θελει..
Νεο μοτερ και προβλημα στα πηνια δεν παιζει απλα..
τα πηνεια τα γνησια δεν τα εχεις?? αν σου πουνε να βαλεις αλλα να βαλεις εκεινα.
αλλα πρωτα αστο να δουλεψει![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
τα πηνεια τα γνησια δεν τα εχεις?? αν σου πουνε να βαλεις αλλα να βαλεις εκεινα.
αλλα πρωτα αστο να δουλεψει[/QUOTE
τα εχω αλλα ειναι απο το 50αρι.δεν νομιζω οτι παιζει μεγαλο ρολο αλλα δεν θελω να βαλω χερι σε καινουργιο μοτερ ρε π@@στη μου.
ρε μην τους ακους καινουριο μοτερ να θελει πηνεια ενω δουλευει κανονικα π@π@ριες πηγενε σε αλλον...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
ρε μην τους ακους καινουριο μοτερ να θελει πηνεια ενω δουλευει κανονικα π@π@ριες πηγενε σε αλλον...
απλα μπυ κανει εντυπωση οτι με το που τους ειπα οτι η μπαταρια δεν παιρνει ρευμα και οι δυο μου ειπαν τα ιδια πραγματα.αν ισχυει θα ξενερωσω,αλλα οπως εγραψα και πριν το μηχανακι δεν εχει λειτουργησει αρκετα ακομη για να ξερουμε αν φορτιζει ή οχι.