Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 202

Θέμα: Νέο V-strom 2012 ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Δηλαδή να μην τους πούμε και για το Tune-Ecu και τον χάρτη του Catfish λές έ?
    Σσσσσσσσσσσσσ.............

υγ. τα λέμε αλλού αυτά με την υσηχία μας !!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    και η πουτάνα ούτε ένα π.μ. δεν στέλνει...
    Καλά εσυ δεν τη γλιτώνεις με τίποτα. Εχω το κινητό σου.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak

και κάτι άλλο, οσοι μιλάνε για συγκινήσεις σε ειδικές συνθηκες οπως ειναι ενα ταξίδι ειναι απλως αστείοι... ή δεν εχουν ταξιδεψει ποτέ... τα μηχανάκια που σε συγκινούν εχουν τόσο μικρή χρηση και πεδίο δράσης που η χρηστικότητα παει περίπατο... ασε που ειναι αντιστρόφως ανάλογη με την συγκίνηση... οποτε παει και αυτο το επιχείρημα...

Γι αυτό δεν θα συνεννοηθούμε πότε. Ξανά διάβασε τι έγραψα.
    Sent from me using a computer.

Εμένα αυτό που μου την σπάει απίστευτα στην Ελλάδα είναι το γεγονός οτι κρίνουμε ενα μηχανάκι αν είναι καλό ή όχι απο τις πωλήσεις που έχει κανει.
    Επειδή το V-strom έχει κάνει πωλήσεις είναι καλό? Μα είναι ενα "αποστειρωμένο" μηχάνακι με παραγοντα ευχαρίστησης 0!!
    Επειδή το Innova στα παπιά έχει κάνει πωλήσεις είναι καλο? Μα είναι το χειρότερο παπί που έχει βγάλει η Honda και τρίζει σαν κινέζικο!!!
    Επειδή το GSXR στα SS έχει κάνει πωλήσεις έιναι καλό? Μά κόβει πλαίσιο!!!
    Επειδή το Z750 στα γυμνά πούλησε είναι καλο? Μα έχει χάλια φρένα και πλαίσιο!!!
    Και πόσα άλλα παραγείγματα μοτοσυκλετών που έκαναν πωλήσεις και δεν το άξιζαν. Πούλησαν για άλλους λόγους το καθένα διαφορετικό.

Για την αποψή σου για το Capo φίλε μου Terens επέτρεψε μου τα 50.000 χιλιόμετρα της μηχανής μου να σε διαψεύσουν μιας και δεν έχει βγάλει ούτε καν το κλασσικό πρόβλημα των Capo(ανορθωτής). Αν βγάλει κοστίζει 100€ η αντικατάσταση. Και δεν μπορείς να το πείς τότε οτι έιναι αναξιόπιστο τότε μιας και είναι στο πλαίσιο των φθορών που περιμένεις σε ένα μηχανάκι με αυτα τα χιλιόμετρα. Εξάλλου πολλά μηχανάκια βγάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα οταν είναι φτιαγμένα για ταξίδι πχ και τα τυραννάς στην πόλη.
    Αλλα προβλήματα δεν βγάζει άρα γιατι είναι αναξιόπιστο, Δεν πούλησε συμφωνώ και αυτό είναι προς όφελος όσων τα αγοράζουν μεταχειρισμένα μιας και με 4 χιλιάρικα πάιρνουν ένα μηχανακι που το μαρκετιν και τα προβλήματα τις τότε Aprilia(τώρα είναι Piaggio Group αρα τέλος τα προβληματα) δυστηχώς δεν το βοήθησε να αναδειχτεί ηγέτης στην κατηγορία.

Όποτε θέλεις μπορούμε να βρεθούμε για να βολτάρουμε σε κανένα στροφιλίκι και να στο δώσω(αλλά θα πάρω το Haya εγώ ε )αλλα πρόσεχε γιατί όσοι το οδήγησαν άρχισαν να σκέφτονται οτι κάνανε λάθος που προτίμησαν την εταιρία με τον ελικα και τα 150-200 παραπάνω κυβικά .
    Καλά χιλιόμετρα να έχουμε όλοι οτι και να καβαλάμε πάιδες. Αφήστε τα πληκτρολόγια και πάρτε τα μηχανάκια σας και βούρ για βόλτα. Χθες έκανα 200 χιλιόμετρα σε ασφαλτο και δάσος με το Capo και πραγματικά σκεφτόμουν τι χάνουμε οταν κάθομαστε πίσω απο ένα πληκτρολόγιο και προσπαθούμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη(την μηχανή ρε).
    πάντα όρθιοι μάγκες.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Δέν έχω κανέναν λόγο νά μή σέ πιστέψω γιά τό Κάπονορντ.
    ΟΜΩΣ..........
    Τό ότι ένα Κάπο δέν έπαθε τίποτε στά 50000 χιλ. δέ λέει τίποτε.
    Σέ σχέση μέ αύτά πού πούλησε ό άριθμός τών προβληματικών
    μοτό ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ.
    Άντιλαμβάνεσαι πιστεύω τό τί σημαίνει π.χ...........
    έχω πουλήσει 10 μηχανάκια καί έχω βλάβες στό 5%
    καί έχω πουλήσει 10000 μηχανάκια καί ΠΑΛΙ έχω βλάβες στό 5%.....!!
    Προσωπικά τό 2007 άγόρασα διαδοχικά 2 βαραντέρο έπειδή
    ΦΟΒΗΘΗΚΑ νά πάρω Κάπονορντ λόγω αύτών πού μάθαινα
    καί διότι στή Θεσσαλονίκη...ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...!!
    Ήταν λίγο πρίν τό μνημόσυνο τής συγκεκριμμένης μοτό.
    θά πώ ότι έπειδή ή έταιρεία βρέθηκε στό γκρούπ τής Πιάτζιο
    δέν σημαίνει τέλος τά προβλήματα γιά τήν Άπρίλια.....
    Άλλο ή βέσπα καί άλλο τό χίλια.
    Ή Πιάτζιο έχει τήν τεχνογνωσία 60 χρόνια....!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟ....!!!
    Άντε νά τήν περάσει καί στά σκουτεροειδή τής Άπρίλια.....
    Μέχρι νά βρεί άκρη όμως μέ τά ύπόλοιπα...??
    Άν καί δέ νομίζω ότι τήν ένδιαφέρει.
    Είναι μιά έταιρεία κορυφαία στά σκουτεροειδή έχοντας γιά
    όδηγό τή θρυλική βέσπα καί δέ νομίζω ότι θά ρισκάρει τή φήμη της
    παρότι μεγάλωσε τή γκάμα της.
    Έξάλλου δέ θά είναι ή πρώτη φορά πού θά δούμε τό έργο.
    Σέ άγοράζω γιά νά σέ ΤΕΛΕΙΩΣΩ......
    Τό Χάγια στό στροφιλίκι είδικά κάτω άπό 100 χιλ. τελικής
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    Βαρύ ,δύσκολο,θέλει νά παίζεις μέ τό σώμα,είσαι πολύ σφιγμένος.
    Νομίζω πώς τό Κάπονορντ έκεί τό άφήνει πίσω.....
    Άκόμα καί τό diversion πού έχω.
    Τό Χάγια είναι ένα μηχανάκι γιά εύθεία,τρελλές τελικές,
    γιά άνοιχτό στροφιλίκι μέ πάνω άπό 160-180....
    Θά τό εύχαριστιόσουν στήν Ύλίκη γιά παράδειγμα άν είσαι Άθηναίος
    καί πρός Άλμυρό,
    καί άν έχεις λίγη τρέλλα παραπάνω στό δρόμο Θεσσαλονίκης - Σερρών
    όπου ξανάριξαν νέα άσφαλτο όσο είναι άκόμα καλή μέ άρκετά πιό
    χαμηλές ταχύτητες ......
    Έννοείται ότι δέν καθόμαστε πίσω άπό τό πληκτρολόγιο γιά νά ΚΑΤΣΟΥΜΕ...!!
    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ.......
    ΜΕ ΥΓΕΙΑ......!!!

ΥΓ. Ή εύχαρίστηση τού καθένος μπορεί νά βρίσκεται έκεί πού δέ φαντάζεται ό άλλος....

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Σιγα μην σου έπαιρνα το Haya για κλειστό στροφιλίκι!!!Θα κάναμε την τράμπα και μετά άντε πιάσε με :rotflmao: :rotflmao:!! Θα πήγαινα να πιάσω καμμία 300άρα κάπου μιας και η ανώτερη που έχω πάει είναι 260(κοντερίσια) και πραγματικά ήταν ήδονή.
    Καλές βόλτες.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    αν συνεχισουμε την επιλεκτική ανάγνωση δεν θα φτάσουμε πουθενα...

φιλε παραμεντικ, οι πωλήσεις δεν αντικατοπτρίζουν τίποτε αλλο απο την προτίμηση του κόσμου, συνηθιζεται δε να αρεσκεται σε λυσεις value for money και ίσως βλαχογκλαμουριας. Δεκτόν.

Τι διαολο νομιζεις οτι ισχυριζομαστε εμεις εδώ; Οτι ειναι το κορυφαιο το επαναλαμβανω στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του μηχανάκι από όλες τις απόψεις σε αυτα που προσφέρει. Και η κατηγορια ηταν η 600 on-μη χεσω-off τουριστοδικυλινδριάδα χωρις και πολλα μοντελα στον ανταγωνισμο. Η σουζουκι χτυπησε τζακποτ με ενα καλοσχεδιασμενο μοτερ συγκριτικά που το φοραγαν μοντέλα με επιτυχια... (κατι σαν τον Lc8 δηλαδη) αφου καταφερε ακομα και οπως ειπώθηκε να φαει τον αδελφό του. Ε, η χόντα προσπαθησε πηγαινοντας απο τα 600 στα 650 και 700 αναλογικά να χτυπήσει τις πωλήσεις (και ουτε καν μπορουσε να ξεπεράσει το ίδιο της το μοντελο αφρικα650 σαν συνολο ας πουμε)... διοτι αν νομιζεις οτι οι εταιριες ενδιαφέρονται για τις συγκινήσεις σου και μου σε αυτες τις κατηγορίες ειμαστε αδαείς...

Το λοιπον, για να βρεις συγκίνηση σε ον-οφφ ευκολοσυντηρητο, καλοβολο, γεματο πλαστικουρα, βαρος, αυτονομια, φτηνο και στα κυβικά 600 +/- 50 ειναι ουτοπία. Εκει ζητας χρηστικοτητα, ευκολία, προσαρμοστικότητα, φτήνια και μακροζωϊα.... μην κανεις το λάθος δηλαδη να το συγκρίνεις με τα 1000ρια all arounders γιατι ειναι άδικο μην πω αστειο.

Μη νομιζεις, και γω πριν το παρω ακομα και τωρα τους δουλεύω τους στρομαδες που νομιζουν οτι εχουν παρει το υπερμηχάνημα με τα αποκρυφα της νασα μυστικα. Αλλα δεν μπορώ και τους υπόλοιπους που το κατακρίνουν και το υποβιβάζουν χωρις να εχουν ιδέα τι ειναι και τι αντιπροσωπεύει... η αλήθεια κρυβεται κάπου στην μέση και ως συνήθως η μέση γουστάρει την μετριότητα... αυτο ειναι το στρομα.... Η ΑΛΗΘΕΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ1: Καλο και γρηγορο το κάπο αλλα δεν ειναι τυχαίο οτι πηγε άκλαφτο παγκοσμίως. Για τα ραγισμενα υποπλαίσια δεν μιλησες, ουτε για πλεξούδες, ψεκασμους και ρεύματα και αντιπροσωπεύσεις κλπ κλπ. Διοτι αν ηταν μονο ο ανορθωτής τότε θα μιλάγαμε για τρανσαλπ Το μηχανάκι μας δεν ειναι απαραίτητα το καλύτερο

ΥΓ2 : Το πα και το ξαναλέω, το στρόμα ειναι απο τα λίγα μηχανάκια που μεταχειρισμένο και υστερα απο ένα απλό έλεγχο 15λεπτου και εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας, θα έφευγα για μεγάλο ταξίδι με σιγουριά. Η ψυχολογια στο ταξιδι ειναι πολύτιμη και με ενα στρομα ειναι και προσιτη.
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Γι αυτό δεν θα συνεννοηθούμε πότε. Ξανά διάβασε τι έγραψα.
    Μα δεν απευθυνθηκα σε σενα ρε συ daz, συμφωνω με αυτα που γραφεις αλλα εχει περισσοτερο πλακα να γραφεις σε αυτους που διαφωνεις
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Ετσι για να ακριβολογουμε, 3,5 χιλιαρικα αν βρεις στρωμα θα ειναι παρταλι 5 ετιας τουλαχιστον, σε συνδυασμο με την ποιοτητα κατασκευης που εχει, θα τα εχει φαει τα ψωμια του... για στρομα μιλαμε, οχι χορνετ 2004...

220 τελικη... μουαχαχαχα τα πιστευετε αυτα ή τα λετε για να γελασουμε...
    Το χορνετ και ιδιαιτερα το παλιο που λες, ειναι απλά δολοφονικό μηχανάκι σε στησιμο, μπροστινο και φρένα.. δεν το κάναμε και ποτέ και θεμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ban 'em all

αν συνεχισουμε την επιλεκτική ανάγνωση δεν θα φτάσουμε πουθενα...

φιλε παραμεντικ, οι πωλήσεις δεν αντικατοπτρίζουν τίποτε αλλο απο την προτίμηση του κόσμου, συνηθιζεται δε να αρεσκεται σε λυσεις value for money και ίσως βλαχογκλαμουριας. Δεκτόν.

Τι διαολο νομιζεις οτι ισχυριζομαστε εμεις εδώ; Οτι ειναι το κορυφαιο το επαναλαμβανω στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του μηχανάκι από όλες τις απόψεις σε αυτα που προσφέρει. Και η κατηγορια ηταν η 600 on-μη χεσω-off τουριστοδικυλινδριάδα χωρις και πολλα μοντελα στον ανταγωνισμο. Η σουζουκι χτυπησε τζακποτ με ενα καλοσχεδιασμενο μοτερ συγκριτικά που το φοραγαν μοντέλα με επιτυχια... (κατι σαν τον Lc8 δηλαδη) αφου καταφερε ακομα και οπως ειπώθηκε να φαει τον αδελφό του. Ε, η χόντα προσπαθησε πηγαινοντας απο τα 600 στα 650 και 700 αναλογικά να χτυπήσει τις πωλήσεις (και ουτε καν μπορουσε να ξεπεράσει το ίδιο της το μοντελο αφρικα650 σαν συνολο ας πουμε)... διοτι αν νομιζεις οτι οι εταιριες ενδιαφέρονται για τις συγκινήσεις σου και μου σε αυτες τις κατηγορίες ειμαστε αδαείς...

Το λοιπον, για να βρεις συγκίνηση σε ον-οφφ ευκολοσυντηρητο, καλοβολο, γεματο πλαστικουρα, βαρος, αυτονομια, φτηνο και στα κυβικά 600 +/- 50 ειναι ουτοπία. Εκει ζητας χρηστικοτητα, ευκολία, προσαρμοστικότητα, φτήνια και μακροζωϊα.... μην κανεις το λάθος δηλαδη να το συγκρίνεις με τα 1000ρια all arounders γιατι ειναι άδικο μην πω αστειο.

Μη νομιζεις, και γω πριν το παρω ακομα και τωρα τους δουλεύω τους στρομαδες που νομιζουν οτι εχουν παρει το υπερμηχάνημα με τα αποκρυφα της νασα μυστικα. Αλλα δεν μπορώ και τους υπόλοιπους που το κατακρίνουν και το υποβιβάζουν χωρις να εχουν ιδέα τι ειναι και τι αντιπροσωπεύει... η αλήθεια κρυβεται κάπου στην μέση και ως συνήθως η μέση γουστάρει την μετριότητα... αυτο ειναι το στρομα.... Η ΑΛΗΘΕΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ1: Καλο και γρηγορο το κάπο αλλα δεν ειναι τυχαίο οτι πηγε άκλαφτο παγκοσμίως. Για τα ραγισμενα υποπλαίσια δεν μιλησες, ουτε για πλεξούδες, ψεκασμους και ρεύματα και αντιπροσωπεύσεις κλπ κλπ. Διοτι αν ηταν μονο ο ανορθωτής τότε θα μιλάγαμε για τρανσαλπ Το μηχανάκι μας δεν ειναι απαραίτητα το καλύτερο

ΥΓ2 : Το πα και το ξαναλέω, το στρόμα ειναι απο τα λίγα μηχανάκια που μεταχειρισμένο και υστερα απο ένα απλό έλεγχο 15λεπτου και εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας, θα έφευγα για μεγάλο ταξίδι με σιγουριά. Η ψυχολογια στο ταξιδι ειναι πολύτιμη και με ενα στρομα ειναι και προσιτη.
    η αληθεια ειναι καπου εδω γαια το vstrom

τωρα για το capo,εχει δυο τρια μικροκουσουρια ,αλλα για την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει η aprilia με την τοτε χαλια υποστηριξη που σου παρειχε.

οσο για τον φιλο που λεει οτι η piaggio δεν στηριζει την aprilia ειναι τελειως λαθος
    αλλιως δεν θα εβγαζε καινουργιο tuono και rsv 1000
    και καμποσα μοντελα ακομα που ετοιμαζει.
    ουτε θα επενδυε σε μαι οχι ανταγωνιστηκη εταιρια γαι να την κλεισει μετα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι τι δουλεια εχουν στο θρεντ για το v strom του 12 οι συγκρισεις του με μηχανες μεγαλυτερου κυβισμου (capo 1000) street (hornet) μεχρι και με ντουκατι για το πιο στριβει καλυτερα. Η κατηγορια ειναι συγκεκριμενη, μεσαια (600-700) .... και on-off

Και εσυ όμως δεν αναφέρεις οτι σε αυτα που ράγισε το υποπλαίσιο ή είχαν ατύχημα πιο πριν ή ελλιπής συντηρηση. Και τα αεροπλάνα μια χαρά πετάνε αλλα οταν η συντήρηση τους είναι ελλιπής πέφτουν.
    Πλεξούδα και ρεύματα οφείλονται στον ανορθωτή οπότε ολα μαζί ένα πρόβλημα.
    Αρα μας μένουν οι ταχυσύνδεσμοι που άν χαλάσουν θα είναι λόγω φθοράς επειδή είναι πλαστικοί(στα πρώτα μοντέλα κυρίως)και αλλαζουν με 15€ σε μεταλλικούς οπότε και αυτό το πρόβλημα λύνεται μια και καλή.
    Αυτα είναι λόγοι να παει άκλαφτο το μηχανάκι?? Γιατί εγώ πιστέυω οτι είναι απλά λάθος κινήσεις στο μαρκετιν της Aprilia που έιχε ενα πολύ καλο χαρτί στα χέρια της και το έκαψε για κακή της τύχη.
    Στο Ζ που είχα τα έπαιζε για την πλάκα η αντλία βενζίνης και κόστιζε 350€ η αλλαγή της αλλα το μηχανάκι πούλησε σαν τρελό. Και είχε μύρια άλλα προβληματα αλλα πάλι πούλησε. Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λόγο πέρα απο μαρκετινίστικο λόγο?
    Και φυσικά δεν είπα οτι είναι το καλύτερο το Capo απεναντίας είπα οτι έχει τα θέματα του αλλα σαν τους V-stromaδες που οταν μιλάς μαζί τους στο λένε αυτο και μετά το χάος δεν μιλάω.

Επίσης οταν πήρα την μηχανή μεταχειρισμένη για ένα κομμάτι ψωμί έκανα μια βολτιτσα 1000 χιλιομέτρων χωρίς κανένα πρόβλημα αλλα όπως είπες αυτό μόνο με τα V-strom οπότε μάλλον δεν το έζησα.
    Επίσης αν είχαμε χρήμα δεν θα πέρναμε ούτε V-strom ούτε Capo αλλα θα κυκλοφορούσαμε όλοι με πολύ πιο ακριβά και συνάμα καλά μηχανάκια φίλε μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
    Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι τι δουλεια εχουν στο θρεντ για το v strom του 12 οι συγκρισεις του με μηχανες μεγαλυτερου κυβισμου (capo 1000) street (hornet) μεχρι και με ντουκατι για το πιο στριβει καλυτερα. Η κατηγορια ειναι συγκεκριμενη, μεσαια (600-700) .... και on-off
    Είναι κυριακή και είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας ρε συ οπότε κάπως πρέπει να ξεσπάσουμε που δεν είμαστε σε καλύτερο μέρος:rotflmao: :rotflmao: .
    Πάμε παίδες: τα V-Strom είναι χειρότερα και απο ΠΑΠΙΑ ρε!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Είναι κυριακή και είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας ρε συ οπότε κάπως πρέπει να ξεσπάσουμε που δεν είμαστε σε καλύτερο μέρος
    Οκ! Καπου εκει πηγε και μενα το μυαλο μου!!

Είναι κυριακή και είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας ρε συ οπότε κάπως πρέπει να ξεσπάσουμε που δεν είμαστε σε καλύτερο μέρος:rotflmao: :rotflmao: .
    Πάμε παίδες: τα V-Strom είναι χειρότερα και απο ΠΑΠΙΑ ρε!!!!
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ!
    Ρε παραμέντικ, άλλαξε αυτό το ρημάδι το άβαταρ και βάλε κάτι άλλο, ότι φρίκουλο να' ναι, το συγκεκριμένο με αγριεύει πολύ ρε φιλαράκι. Δε ξέρω, κάτι μου θυμίζει...

ΔΕΥΤΕΡΟΝ!
    Τελικά, εδώ για ποιο βεστρόμ μιλάμε τελικά; Για το νέο ή το παλιό;
    Γιατί εγώ μπερδεύτηκα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ!
    Ρε παραμέντικ, άλλαξε αυτό το ρημάδι το άβαταρ και βάλε κάτι άλλο, ότι φρίκουλο να' ναι, το συγκεκριμένο με αγριεύει πολύ ρε φιλαράκι. Δε ξέρω, κάτι μου θυμίζει...

ΔΕΥΤΕΡΟΝ!
    Τελικά, εδώ για ποιο βεστρόμ μιλάμε τελικά; Για το νέο ή το παλιό;
    Γιατί εγώ μπερδεύτηκα.

Το άβατάρι δεν αλλάζει φίλε μου. Είναι πολύ ομορφούλι βρε συ γιατί σκιάζεσαι?
    Επίσης δεν μας νοιάζει για ποιο V-strom μιλάμε αρκεί να το θάβουμε ρε συ!!!:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεο Zzr1400 2012!
    από Drake21 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2012, 16:24
  2. Ημερολόγιο V-Strom Hellas Club 2012
    από shark72 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2011, 22:10
  3. Νεο Street Triple 2011-2012 ..