day 2
01/07
πρωϊνο καφεδακι ανασυγκροτησης μυαλου και πραγματων και meeting για να βγαλουμε δρομολογιο...
αρχικα αποφασιζετε Ancona-Forli-Muraglione-Firenze μετα ομως τα σχεδια αλλαζουν και παμε για Ancona-Pesaro-Tavulia-Forli-Muraglione-Firenze...
οταν ξεκιναμε κλασικα ο παραλιακος δρομος που ενωνει λιμανι με κυκλικο κομβο για autostrada ειναι πηγμενος με campers και ενα σωρο νταλικες και κουτια.
βλεπω τον κουλο και παει σαν αμαξι. καθομαστε ολοι απο πισω του. ζεστη. πολυ ζεστη. μιλαμε για 35+ βαθμους και (σχεδον) ολοι με φοουλ εξοπλισμο. εγω με την δερματινη να εχω βγαλει φλυκταινες.
"μα, καλα τι κανει ο μ@λακας??" "γιατι δεν προσπερναει πατωντας διπλη και βγαινοντας λιγο αντιθετο? αφου δεν εχει κινηση απο την αλλη"
καθομαστε τωρα και λιωνουμε. του φωναζω. αρπαζεται και μου λεει "αν θες προσπερνα εσυ"
ωραια αρχισαμε..![]()
κανω υπομονη για χαρη της παρεας. δεν θελω να εξαφανιστω απο τα πρωτα μετρα...ειπαμε, ομαδικη εκδρομουλα...
βλεπει 2 μπεμβε με τριβαλιτσο με ξενες πινακιδες, μπροστα του να κανουν αυτο που του ειχα φωναξει 30 δευτερολεπτα πριν, και τους ακολουθει...![]()
με τα πολλα φτανουμε εισοδο autostrada, μπαινουμε, ανασυγκροτουμαστε και περιμενουμε το μηχανημα να εκδωσει εισητηρια. η ζεστη αφορητη οπως προειπα και εμεις κατω απο το λιοπυρι...
παιρνουν ολοι, παμε να φυγουμε. ξεκιναμε και ξεκιναω πρωτος.
απλα δεν ειδα κανεναν αλλον μεχρι την εισοδο του pesaro.
"τι μαλακια παιχτηκε λεω?"
φτανουν οι μισοι..
"τι εγινε ρε μ@λακες, που ειστε?"
καταλαβα οτι: τα μιναροπαιδα δεν τρεχουν, του ενος το παρταλι ανεβαζει θερμοκρασια τρελη και μετα πεφτει και δεν θελει να το ζορισει και να ανοιξει πολυ...οι αλλοι απλα πανε με αυτους τους ρυθμους και δεν θελουν να αφησουν κανεναν πισω...
δεκτο, απο εδω και περα παμε μαζι γιατι και εγω δεν ειχα ξαναπαει και θελει ψαξιμο η δουλεια.
φτανουμε χωριο του Ροσσακου...![]()
η ανασυγκροτηση:
![]()