Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 238

Θέμα: Murphy Vaffanculo...mugello 2011

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    day 2
    01/07
    πρωϊνο καφεδακι ανασυγκροτησης μυαλου και πραγματων και meeting για να βγαλουμε δρομολογιο...
    αρχικα αποφασιζετε Ancona-Forli-Muraglione-Firenze μετα ομως τα σχεδια αλλαζουν και παμε για Ancona-Pesaro-Tavulia-Forli-Muraglione-Firenze...

οταν ξεκιναμε κλασικα ο παραλιακος δρομος που ενωνει λιμανι με κυκλικο κομβο για autostrada ειναι πηγμενος με campers και ενα σωρο νταλικες και κουτια.
    βλεπω τον κουλο και παει σαν αμαξι. καθομαστε ολοι απο πισω του. ζεστη. πολυ ζεστη. μιλαμε για 35+ βαθμους και (σχεδον) ολοι με φοουλ εξοπλισμο. εγω με την δερματινη να εχω βγαλει φλυκταινες.
    "μα, καλα τι κανει ο μ@λακας??" "γιατι δεν προσπερναει πατωντας διπλη και βγαινοντας λιγο αντιθετο? αφου δεν εχει κινηση απο την αλλη"

καθομαστε τωρα και λιωνουμε. του φωναζω. αρπαζεται και μου λεει "αν θες προσπερνα εσυ"
    ωραια αρχισαμε..
    κανω υπομονη για χαρη της παρεας. δεν θελω να εξαφανιστω απο τα πρωτα μετρα...ειπαμε, ομαδικη εκδρομουλα...

βλεπει 2 μπεμβε με τριβαλιτσο με ξενες πινακιδες, μπροστα του να κανουν αυτο που του ειχα φωναξει 30 δευτερολεπτα πριν, και τους ακολουθει...

με τα πολλα φτανουμε εισοδο autostrada, μπαινουμε, ανασυγκροτουμαστε και περιμενουμε το μηχανημα να εκδωσει εισητηρια. η ζεστη αφορητη οπως προειπα και εμεις κατω απο το λιοπυρι...
    παιρνουν ολοι, παμε να φυγουμε. ξεκιναμε και ξεκιναω πρωτος.
    απλα δεν ειδα κανεναν αλλον μεχρι την εισοδο του pesaro.

"τι μαλακια παιχτηκε λεω?"

φτανουν οι μισοι..
    "τι εγινε ρε μ@λακες, που ειστε?"

καταλαβα οτι: τα μιναροπαιδα δεν τρεχουν, του ενος το παρταλι ανεβαζει θερμοκρασια τρελη και μετα πεφτει και δεν θελει να το ζορισει και να ανοιξει πολυ...οι αλλοι απλα πανε με αυτους τους ρυθμους και δεν θελουν να αφησουν κανεναν πισω...
    δεκτο, απο εδω και περα παμε μαζι γιατι και εγω δεν ειχα ξαναπαει και θελει ψαξιμο η δουλεια.
    φτανουμε χωριο του Ροσσακου...

η ανασυγκροτηση:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7010037 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	700 
Μέγεθος:	222,8 KB 
ID:	231261

το πανο με τις 100 νικες δεσποζει σε ενα μεγαλο τοιχο σχεδον στην εισοδο του χωριου.
    μαγαζακια πολλα και διαφορα με αξεσουαρ 46αρια...πιτσαριες, καφε...λατρεια με ολη την σημασια της λεξης!!

Όνομα:	p7010057 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	688 
Μέγεθος:	173,9 KB 
ID:	231265

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

βλεπει 2 μπεμβε με τριβαλιτσο με ξενες πινακιδες,
    γκαβουλιακα...ελληνικοτατες πινακιδες ειχαν...ηταν εξαρχης μπροστα μας...στο αντιθετο ρευμα ειχε κινηση (οχι ροη)...μεχρι και νταλικα που εκανε ακρη να χωρεσουμε πετυχαμε...εγω να βγω μπροστα και να με ''φιλησει'' καποιος δεν το κανω...εκτος αν ειναι πολυ επειγον...τελικα οι λαγοι με τα bmw μας εκαναν τον απαιτουμενο χωρο....keep writing...

καθομαστε παραπανω απο αυτο που ειχαμε πει και γινομαι ο κακος της παρεας, υπενθυμιζοντας οτι εχουμε δρομο μπροστα μας και δεν θα φτασουμε 7:30 που ηταν το deadline για τις κρατησεις του ξενοδοχειου...
    ξεκιναω να φυγω μονος μου...
    ευτυχως ακολουθησαν...

σημειο ανασυγκροτησης εξοδος autostrada-forli...

ρυθμοι κανονικοι, ανεφοδιασμος βενζινης καπου στα μισα και φτανουμε σε 2 γκρουπ...

ξεκαθαριζω οτι μολις φτασουμε στροφες ο καθενας θα παει με τον ρυθμο του. δεν περιμενω κανενα. δεν εχω απαιτηση να με περιμενει κανενας. μαλακια?? μπορει.... :a66:

εχουμε φυγει απο forli και μπαινουμε σε ενα χαλαρο στροφιλι (ακομα ειμαστε προποδες), ειμαι μονος μου μπροστα και οι αλλοι ειναι απλα πισω...δεξια σε βενζιναδικο οι ducatisti...χαιρετουρα και βουρ.

αμαξι σταματημενο. συνειδητοποιω, οτι εχει γινει μαλακια. ενα "fiat yamaha R1" πεσμενο κατω. κουτι σταματημενο ατσαλα πανω στον δρομο.

"ωχ"

βλεπω παλικαρι στο χαντακι μεσα στα αιματα. ελληνας. παρκαρω και προσπαθω να τον ηρεμησω.
    μεσα στο παραληρημα του το μονο που λεει ειναι, τραβηξτε τα παντα φωτογραφιες. καλα ειναι σκεφτομαι.
    "πονας?"
    "ναι, ωμο και ποδι.."
    "ποδι που?"
    κνημη μου δειχνει
    "πονας, πολυ? το αισθανεσαι σπασμενο?"
    "οχι, καλα ειμαι."
    "πριν σηκωθεις βαλε δυναμη και σπρωξε το ποδι μου."
    κραταω κοντρα και σπρωχνει. δεν ποναει...τον σηκωνω, καθεται στο αμαξι και συνεχιζει παραληρημα...

ερχονται και οι αλλοι, συνενοησεις ο Πανος με ιταλικα σε πυροσβεστικη, φτανει και ασθενοφορο. ειδοποιουμε την παρεα του που ηταν οι ducatisti και η ωρα περναει.
    παμε να φυγουμε γιατι ειμαστε ηδη εκτος χρονικου προγραμματος. οι ψιχαλες εχουν αρχισει απο ωρα να κανουν την εμφανιση τους και δεν ειναι και οτι καλυτερο πανω στο βουνο βροχη...

yamaha R1 με στενη επαφη τριτου τυπου με αμαξι ιταλου παππου...

Όνομα:	p7010070 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	666 
Μέγεθος:	224,2 KB 
ID:	231266

δεν ειχα παει Muraglione οταν ειχα παει με το 636 το 2008 προς Φλωρεντια απο Forli.
    νομιζα οτι ειχα παει και τελικα δεν. εγω ειχα παει μαλλον απο αλλον επαρχιακο. χειριστο σε οδοστρωμα (μην τα ξαναλεμε)....

αλλα....

Muraglione RuleZ!!!

η βροχα πεφτει πλεον righthrough και εγω εχω μουσκεψει μεχρι τα μπουνια. οι μποτες μου πρεπει να εχουν σπαρους και πατοψαρα μεσα. μ@λακιστηκα και δεν σταματησα να βαλω τα αδιαβροχα. ευτυχως η χρυσα φοραει πανω κατω cordura. ειμαι μπροστα με εναν πολυ καλο ρυθμο. η ασφαλτος κραταει απιστευτα παρ'ολο που οι συνθηκες ειναι ακρως ακαταλληλες για στριψιμο και καγκουριλικια...

ρυακια με λασποχωμα κατεβαινουν τις πλαγιες και κοβουν τον δρομο καθετα κατεβαζοντας μεχρι και μεσαιου μεγεθους πετρες.

μα την Μπαναγια, δεν γλιστρισε πουθενα το μπ0υρδελο. π0υτανα Ελλαδα με τις αναδοχες εταιρειες εργου, τα κ@ργιολια τους εργολαβους και ολο το κωλοσυστημα που εχουμε...
    εκπληκτικες ορεινες διαδρομες που θα μπορουσαμε να χαιρομαστε με οποιοδηποτε καιρο και πανε στραφι...

σταση Muraglione pass. (ειχαμε πει για ανασυγκροτηση).
    σταματαω. βλεπω το μερος..ερημια. μονο εμεις και 2 Ιταλοι με BMW. βγαζω φωτο και κανω και σκεψεις.
    αν σταματησω και στεγνωσω, μετα η φορμα δεν ξαναμπαινει, καθως επισης και να αλλαξω μπλουζακια,σωβρακα,καλτσες δεν θα εχουν στεγνωσει μποτες,φορμα..σκατα...

παμε να φυγουμε λεω στην Χρυσα και συμφωνει παρ'ολη την κουραση της διαδρομης και της βροχης.
    εκει που ξανακαβαλαμε, βλεπω τον Γιαννη...
    του κανω σημα να φυγουμε...εχει ηδη προχωρησει μπροστα...

τσουλαμε ομορφα και εκει που ειμαι μπροστα τον χανω κανα 2 φορες. μετα εμαθα οτι σταματουσε για φωτο ο παπαρας. εδω γινοταν κατακλυσμος ειχαμε βραχει μεχρι και στα πιο αποκρυφα μας μερη και αυτος το επαιζε los touristas...:rotflmao:

Muraglione respect...το ειπα??

Όνομα:	p7010085 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	654 
Μέγεθος:	155,2 KB 
ID:	231268

και αλλη μια το κοριτσι μου ,που δεν μου χαλαει ποτε χατηρι...
    :a07: :a07:

Όνομα:	p7010092 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	648 
Μέγεθος:	275,5 KB 
ID:	231269

φτανουνουμε Φλωρεντια με ηλιο και νωποι...
    ψαχνουμε ξενοδοχειο. ειχα καταλαβει οτι ηταν σε δρομο που ειχε να κανει με Justice=δικαιοσυνη και οτι ηταν κοντα σε αεροδρομιο.
    τελικα ηταν κοντα σε αεροδρομιο αλλα και κοντα σε Δικαστικο μεγαρο. οχι δρομο...

το 99% των Ιταλων δεν μιλανε αγγλικα. τιποτα ομως. ναδα. και δεν εχει να κανει με την ηλικια.
    πρεπει να σταματησαμε τουλαχιστον 20 ανθρωπους. εβαλα βενζινη καπου μεσα στην πολη γιατι θα εμενα.

ημασταν μπροστα απο τους αλλους αλλα τριγυρνουσαμε σαν την αδικες καταρες μεσα στην πολη με το cb, στεγνωνοντας με τον αερα, κανα 2ωρο...

με τα πολλα και χαρη στο κοφτερο ματι της Χρυσας βρισκουμε το ξενοδοχειο και ηδη ειχαν φτασει οι μισοι...

μπανιο ζεστο, απλωμα τα ρουχα και οτι αλλο ειχε βραχει οπου μπορουσαμε και ανασυγκροτηση στο lobby για να μασαμπουκωσουμε τιποτα, γιατι ειμαστε στεγνοι απο το πρωϊ...

ωραια πιτσαρια στα 100 μετρα απο το ξενοδοχειο με ατομικες μεγαλες πιτσες και δροσερη σαλατα. 14€ εκαστος.
    υπνος και end of day 2.

Όνομα:	p7020094 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	637 
Μέγεθος:	177,6 KB 
ID:	231275

για το τρακτερ δεν θα πεις τιποτα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    για το τρακτερ δεν θα πεις τιποτα???

α,ναι ξεχασα οταν ξεκινησαμε απο το ατυχημα, πηγαιναμε ψιλοσβελτα (ειχε κοψει για λιγο και η βροχη) και πετυχαινω τρακτερ να θελει να κανει αριστερα. δεν ειχα δει φλας. αλλα και μολις το ειδα ηταν αργα.

ημουν ηδη στην διπλη, οποτε σπασιμο αριστερο, σπασιμο δεξι και το περασα φιλερ. (ο Κιμωνας που ηταν πισω νομισε οτι ακουμπηκε και το δεξι σαμαρι μου την ροδα του,αλλα το διαψευδω).
    θα μπορουσαμε να ειχαμε φιληθει καλα, αλλα με εσωσαν τα αντανακλαστικα μου καθως και οτι ο μπαρμπας δεν βγηκε πολυ μπροστα. τυχη μαζι με ικανοτητες? δεν ξερω. δεν εγινε τιποτα.

ρουφιανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    με εσωσαν οτι ο μπαρμπας δεν βγηκε πολυ μπροστα.
    καλα το πας....

day 3
    02/07/11

Ημερα δοκιμαστικων και εχουμε δωσει ενα ραντεβου στο lobby κατα τις 9:30...
    η Χρυσα και εγω ειχαμε πασο τριων ημερων (Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη) στην κεντρικη κερκιδα. συγκεκριμενα Tribuna Centrale Bronze. (υπηρχε και Silver και φυσικα Gold)
    επειδη ομως η Χρυσα ηθελε να δει και λιγο Φλωρεντια, ειχε αποφασισει να παει με τα υπολοιπα κοριτσια το Σαββατο βολτιτσα στις βιτρινες...
    τελικως και για πολυ καλη της τυχη το αλλαξε και ηρθε μαζι μου για τα δοκιμαστικα του Σαββατου. οπως ειπε μετα θα εκανε μεγαλη μ@λακια αν το εχανε...ηταν απολυτα ικανοποιημενη στο τελος της ημερας για την επιλογη της...

ξεκιναμε συμβουλευομενοι το γαματο gps του Κωστα και συντομα φτανουμε στο πιο ωραιο πιστακι που εχω δει (το Muraglione εξαιρειται γιατι ειναι βουνο). μιλαμε για σφιχτο στροφιλικι, καταφυτο και φυσικα με ασφαλτο τελειας προσφυσης...ss302 εμαθα οτι το 'λεν...

δικαβαλος εγω, χωρις σαμαρια βεβαια αλλα με 400cc. busa o ενας, busa ο αλλος, cbr1100xx ο τριτος και ενα cb600 Hornet για τον τεταρτο της παρεας.
    ωραιος ρυθμος σε καποια φαση αλλα εβλεπα τον παπαροζουμη, τον κουλο, το εναν μπουσαιο που ηταν μπροστα να κοβει υπερβολικα, να τον φτανω στην εισοδο και να με κοβει. ανοιγε στο ευθειακι, αντε ξανα φρενα, αντε ξανα η μπροστινη μου ροδα στα μαρσπιε του, αντε ξανα ανοιγμα στην ευθεια...
    με τα πολλα με αφηνει, φευγω μπροστα,κανω και κατι αλλες κηδειες εκει κοντα και φτανουμε πιστα...

κανουμε τους ελεγχους μπροστα, βρισκουμε το σημειο των παιδιων και παμε μονοι μας να βρουμε την κερκιδα μας...
    δεν το περιμενα οτι ο "περιφερειακος" της πιστας ηταν τοσο μεγαλος και γενικα μας πηρε κανα μισαωρο απο εκει που ξεκινησαμε. βεβαια ειχε και τοσο κοσμο μεσα στον δρομο, ριξαμε και το χαζι μας σε ολους τους campers και γενικοτερα τρελλους Ιταλιανους εκει με καθε ειδους μηχανακι που μας πηρε αρκετο χρονο...
    η ασφαλτοστρωση του "περιφερειακου-βοηθητικου" δρομου της πιστας καλυτερη των Μεγαρων και μιλαμε για ενα δρομακι μαξ 3μ. πλατους. (ισα ισα χωραγαν 2 αμαξια)

φτανουμε στην εισοδο της κερκιδας, ξαναμανα ελεγχοι και προχωραμε και πιο μεσα, ξαναμανα ελεγχοι...:hypnotize

με τα πολλα καθομαστε στις θεσεις μας και ξεκινανε τα 125...

θα βαλω καποιες φωτο απο την πιστα και τα μηχανακια...
    μην εχετε πολλες απαιτησεις απο την compact Olympus μου με το 3χ οπτικο..

κερκιδες και Χρυσα...

Όνομα:	p7020121 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	555 
Μέγεθος:	154,5 KB 
ID:	231329

αποψη της γραμμης εκιννησης...

Όνομα:	p7020112 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	556 
Μέγεθος:	204,6 KB 
ID:	231330

box των εργοστασιακων Honda. (ηταν ακριβως μπροστα μου)...

Όνομα:	p7020127 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	554 
Μέγεθος:	153,5 KB 
ID:	231331

box των εργοστασιακων Ducati...αν ειχα μια slr ή καποια με μεγαλο ζουμ θα εκανα καλυτερο παιχνιδι...

Όνομα:	p7020137 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	551 
Μέγεθος:	110,0 KB 
ID:	231332

και μια απο δραση...περναγαν σχεδον τελικιασμενοι μπροστα μας και το να τους πιασει το κλικ της μηχανης ηταν κατι δυσκολο...

Όνομα:	p7020126 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	549 
Μέγεθος:	161,2 KB 
ID:	231333

Παρόμοια θέματα

1. Rossi-Ducati-mugello 2011
    από blackbusa στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 347
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2011, 11:09
  2. Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )
    από manhunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2011, 12:44
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 19:34
  4. Aλλοσ Για Mugello?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 20:15

Κανόνες δημοσιεύσεων