Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Η αποσταση απο τα συνορα με την Τσεχια ειναι πολυ μικρη... Η Bratislava ειναι χτισμενη στο δυτικο και πιο στενο ακρο της χωρας... Οι δρομοι για αλλη μια φορα εξαιρετικοι, αν και υποθετω οτι πιο μεσα στη χωρα δεν θα ηταν σε τοσο καλη κατασταση...
Ακομα και ετσι ομως η χωρα που αφηνα πισω με ειχε εντυπωσιασει! Σιγουρα αξιζει μια λεπτομερη επισκεψη στο μελλον....
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Ο δρομος για τον ενδιαμεσο προορισμο μου στην Kutna Hora με περνουσε ακριβως εξω απο το Brno. Παροτι ειχα ξαναεπισκεφθει την πιστα στο παρελθον, σε 3 μερες ηταν το Τσεχικο MotoGP και δεν θα εχανα την ευκαιρια να ριξω μια ματια στα περιξ...
Αν κρινω απο το πληθος των μηχανων που συναντουσα στο δρομο μαλλον πηγαινα σωστα...
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Eκει προφανως δεν μπορουσα να προχωρησω, και γυρισα πισω περνωντας απο τα χωρια που περικλειουν την πιστα... Τριγυρω εβλεπα συνεχως μοτο "campings", που στην ουσια ηταν καποιες ανοιχτες εκτασεις με χωρο για σκηνες και τροχοσπιτα χωρις ιδιαιτερες υποδομες...
Αν εκρινα απο τον ελαχιστο κοσμο που ηταν εκει μαλλον ειχα ερθει νωρις...
![]()
Νίκος
Open Horizons
Αφησα πισω το Brno και την εθνικη οδο και σταματησα σε ενα βενζιναδικο για ανεφοδιασμο και ξεμουδιασμα.
Ο καιρος μεχρι στιγμης ηταν συμμαχος μου με μπολικη ζεστη και φοβερη λιακαδα... Που να ηξερα ομως οτι αυτο θα αλλαζε πολυ συντομα...
Συνεχισα με κατευθυνση βορειοδυτικα, ομως ο καιρος μπροστα μου ολοενα και εκλεινε και τα συννεφα σκεπαζαν απειλητικα τον ουρανο.
Οσο και να προσπαθουσα να διατηρω την αισιοδοξια μου οτι ο ουρανος θα καθαρισει ο οριζοντας μπροστα μου δεν βοηθουσε...
Σταματησα στην ακρη του δρομου και μια μικρη φωνη μου ελεγε οτι κατι δεν παει καθολου καλα εδω...
![]()
Νίκος
Open Horizons