Τι φταίει το παλικάρι ρε άμα δεν βγάινει σε 125 το YZF ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αμα παρεις σοβαρό μηχανάκι ελα να γελάσουμε πάλι.![]()
Τι φταίει το παλικάρι ρε άμα δεν βγάινει σε 125 το YZF ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αμα παρεις σοβαρό μηχανάκι ελα να γελάσουμε πάλι.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
Δεν ειπαμε!!
Ενα YZF250 εχω!Εχει σημασια?
Γιατι μου τσαντιζεσαι...???![]()
Ωραια μηχανακια.......
Δεν εχουν δυναμη μεν ....
Πανε με την φορα δε.....
4μιση γιατι δεν........![]()
Retsina de tha exei bro?Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
mou aresei pou to kanate kai suzitisi
kai malista "o mayri zoni stin panseta" me ton "ego den ksero eimai asxeto alla rotao"
ante na vro thn vida apo to ktm na pame kamia endurada, ego tha fero keftedakia kai mpyres, kapoios na ferei patates, mytzithra kai psomi.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
oxi re emeis pou kseroume enduro pinoume mono mpyres (einai poio sportif), retsines oi onofadesΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Retsina de tha exei bro?![]()
se emena grafeis greeklish gia na katalabenv???? :rotflmao:
Afou den tha exei cross country eidiki...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Retsina de tha exei bro?![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
se emena grafeis greeklish gia na katalabenv???? :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
mou aresei pou to kanate kai suzitisi
kai malista "o mayri zoni stin panseta" me ton "ego den ksero eimai asxeto alla rotao"
ante na vro thn vida apo to ktm na pame kamia endurada, ego tha fero keftedakia kai mpyres, kapoios na ferei patates, mytzithra kai psomi.
Toσα τυρια ρε............
Μα μυτζιθρα........ ??????????![]()
Τι να πει και ο Ben Spies!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
χαχαχαχα!!! ναι ρε!! και τον AUBERT στις Σερρες τον χαζευε η γυναικα του με το μωρο τους στο καροτσακι!!! χαχα!! πανω στο βουνο!! πολυ ξεφτιλα λεμε....
και αν 8υμαμαι καλα ειχαμε δει και την αδερφη του Knight προπερσυ και της εκανε ξεναγηση στην πιστα...πριν τον αγωνα...χαλια μαυρα λεμε!!!
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
εσενα τι σε πειραξε αμα ο αλλος εφερε τη μανα ή τον μπατζανακη του??? και με ποια λογικη δεν 8εωρειται αξιος να λεγεται εντουρας??? (εξ ου και τα παραδειγματα με τους παγκοσμιους...)Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
Καλα εσυ δεν υπαρχεις εισαι σε αλλο επιπεδο!!!χαχα....
Απο τη μια ο Aubert με τη γυναικα και το παιδι του και απο την αλλη ο 50αρης φανταστικος φιλος του αλουνου που κανει αλματα(κατι τριπλα πηδαγε) στην βαρυμποπη με τη μαμα απ'το χωριο και μετα τον περναει με 1000 στα λημερια του!!!χαχαχα.....
8εος!!
αφου μπορει και το πηγαινει ταπα δεν παει να τρωει σα γουρουνι και να πινει 5 νταμιτζανες και ας φερνει και τη γιαγια του !!!
το ΛΟΓΟ που δεν αξιζει να λεγεται εντουρας ακομα δεν τον εχεις εξηγησει .... Ολα σε πειραζουνε : απο το τι τρωει..τι πινει..αν καπνιζει...με ποιους ειναι .... και ΟΛΑ τα παραπανω ΔΕΝ ειναι λογοι για να ειρωνευεσαι τους αλλους και να λες οτι δεν ειναι εντουραδες....
ποσο πιο λιανα να το κανω πια???![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γιατι μου τσαντιζεσαι...???![]()
Ωραια μηχανακια.......
Δεν εχουν δυναμη μεν ....
Πανε με την φορα δε.....
4μιση γιατι δεν........![]()
Δεν τσαντιστηκα φιλε μου,απλα δεν εχει καμια σχεση.Βεβαια μπορει να εχεις τρομαξει με αυτα που διαβαζεις εδω μεσα(π.χ. παω για εντουρο με το Varadero με τον κολλητο μου με το GS1200 και εναν φιλο του με το Multistrada) και θα φοβηθηκες μη σου πω οτι παω για μοτοκρος με καμια φλορετα!
Καλο ειναι δεν εχω παραπονο.δυναμη δεν εχει βεβαια αλλα δεν πειραζει με παει.
Οσο για 450 δεν λεει αυτα ειναι για τους γρηγορους ανω των 50 χρονων και ανω των 120 κιλων!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
[B]mou aresei pou to kanate kai suzitisi
kai malista "o mayri zoni stin panseta" ]
Ti mlks..............![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
αφου μπορει και το πηγαινει ταπα δεν παει να τρωει σα γουρουνι και να πινει 5 νταμιτζανες και ας φερνει και τη γιαγια του !!!
:
Ποιος σου ειπε οτι το παει ταπα?Ο χοντρος που τρωει διπλα κοκορετσι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
Ποιος σου ειπε οτι το παει ταπα?Ο χοντρος που τρωει διπλα κοκορετσι?![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Ρε δεν μαμιέστε με τα κοκορέτσια μεσημεριάτικα...!!!![]()
![]()
Δύσκολο ρε φιλαράκι... αν ήταν κανένα κοτόπουλο σουβλας..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν μαμιέστε με τα κοκορέτσια μεσημεριάτικα...!!!![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.