Ο Θωμάς δεν μπαίνει να προτείνει το πρώτο του μηχανάκι και ανησυχώ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δεδομενου οτι δεν εχω εμπειρια απο οδηγηση, (περα απο μια δυο βολτες με ενα daytona που δε θεωρειται εμπειρια,) μια χαρα μου φαινεται το cbrΑρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Γιατι οχι? Μπορει να κανει και ταξιδια, αλλα με το αναλογο κοστος στην τσεπη της και στην αντοχη της. Τα παντα γινονται αν το θελεις.
Αυτο που εννοουσα ομως ειναι πως το CBR σαν πρωτο μηχανακι ειναι υπεραρκετο για καποιον πρωταρη. Δεν συμφωνεις? Να της δωσω το δικο μου δηλαδη αν το CBR δεν κανει. Θα το κουμανταρει πιστευω![]()
Συμφωνω πως ειναι ακριβα παπια με ταχυτητες αλλα αντι να δωσω 1000 ευρω για ενα Innova η ενα Crypton προτιμω να δωσω 1400 για ενα CBR. Εγω παντως το ειχα απολαυσει απειρως περισσοτερο απο τις παπιες που ειχα...![]()
Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το σώμα, οι 2 την ψυχή.. :a51:
Και σε 6 μήνες θα κλαις τα λεφτά σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
δεδομενου οτι δεν εχω εμπειρια απο οδηγηση, (περα απο μια δυο βολτες με ενα daytona που δε θεωρειται εμπειρια,) μια χαρα μου φαινεται το cbr![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αλλο ειπα,αλλο καταλαβεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
το αν θα μου το δωσει το ειπα γιατι ειναι γνωστες οι αποψεις για τις γυναικες οδηγους (βλεπε ταπερ, γυρνα στην κουζινα σου κλπ).. Δε λεω οτι εχετε αδικο να μας κατηγορειτε καθως οι πιο πολλες γκαφες απο γυναικες γινονται, απλα να μην βαζετε ολους τους ανθρωπους σε ενα τσουβαλι.![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αναλογα για τη χρηση που το θελει. Δεν νομιζω να κλαψει ποτε τα λεφτα της για χρηση μεσα στην πολη.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και σε 6 μήνες θα κλαις τα λεφτά σου.
Εκτος και πηγαινει ταξιδια καθε βδομαδα η καθε μηνα, που τοτε ουτε το CBR ουτε το BROS ειναι καλες επιλογες.
Ciao Super Sic...
για να οδηγησεις τετοιο πραμα περπει να εισαι μελος της σουπερ αγγουρι τιμ ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κοπελιά, εγώ θα έπαιρνα αυτό
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1993062/
θα έκανα λίγο υπομονή με το δίπλωμα (ένας χρόνος είναι, στην ηλικία σου περνάει αέρα...) και θα κρατιόμουν και μόλις θα έπαιρνα το Α, θα αμολιόμουν.
Με το συγκεκριμένο VFR θα έχεις: (προυπόθεση να είναι καλοσυντηρημένο δλδ να μην έχει εγκαταληφθεί αιώνες στην τύχη του, και να μαζέψεις άπαξ τα χαζοπροβληματάκια ηλικίας)
57-59 άλογα τροχό, κοντά απλωμένες σχέσεις με χορταστικό τράβηγμα στις μεσσαίες, κατανάλωση φυσιολογική ανάλογα και πως το πας, ΦΤΗΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ (στις διαστάσεις που φοράει), ΦΤΗΝΑ μπουζί, όλα καλά τα κάνει σε άσφαλτο πλην πίστας και ειδικά σε τουρισμό λόγω παλιομοδίτικου φάιρινγκ έχει άριστη κάλυψη, χαμηλή σέλλα και θέση μέσα στην μοτό που βολεύει μικρόσωμους και γυναίκες, χαμηλό κέντρο βάρους, το χαρακτηριστικό ήχο του V4 κινητήρα (μελωδίααααα), σχεδόν 200 τελική (μαμά, γιατί με εξατμίσεις, ζιγκλέρ, γρανάζωμα πάει 210 πραγματικά), αγέραστο, ιδανικό για όλες τις δουλειές, ανταλλακτικά βρήσκεις αν ψάξεις στοιχειωδώς.
Εγώ έχω δύο τέτοια, χιχιχι, με τέτοιο ξεκίνησα κιόλλας, και δεν το μετάνοιωσα ποτέ, ούτε θα το έδινα ποτέ.
ΚΙ ΑΝ σου βγει πατάτα, διαλύσει, κοπεί στα δύο, πάλι θα έχεις χάσει κάτι του στυλ 600-700 ευρώ συζητήσιμα...δεν λέω ότι τα βρήσκεις και στο δρόμο, αλλά δεν είναι δα και η καταστροφή του δράμαλη...
Σκέψου το...
Θα τα βαλω ολα κατω και θα αποφασισω..Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
θα έκανα λίγο υπομονή με το δίπλωμα (ένας χρόνος είναι, στην ηλικία σου περνάει αέρα...) και θα κρατιόμουν και μόλις θα έπαιρνα το Α, θα αμολιόμουν.
Με το συγκεκριμένο VFR θα έχεις: (προυπόθεση να είναι καλοσυντηρημένο δλδ να μην έχει εγκαταληφθεί αιώνες στην τύχη του, και να μαζέψεις άπαξ τα χαζοπροβληματάκια ηλικίας)
57-59 άλογα τροχό, κοντά απλωμένες σχέσεις με χορταστικό τράβηγμα στις μεσσαίες, κατανάλωση φυσιολογική ανάλογα και πως το πας, ΦΤΗΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ (στις διαστάσεις που φοράει), ΦΤΗΝΑ μπουζί, όλα καλά τα κάνει σε άσφαλτο πλην πίστας και ειδικά σε τουρισμό λόγω παλιομοδίτικου φάιρινγκ έχει άριστη κάλυψη, χαμηλή σέλλα και θέση μέσα στην μοτό που βολεύει μικρόσωμους και γυναίκες, χαμηλό κέντρο βάρους, το χαρακτηριστικό ήχο του V4 κινητήρα (μελωδίααααα), σχεδόν 200 τελική (μαμά, γιατί με εξατμίσεις, ζιγκλέρ, γρανάζωμα πάει 210 πραγματικά), αγέραστο, ιδανικό για όλες τις δουλειές, ανταλλακτικά βρήσκεις αν ψάξεις στοιχειωδώς.
Εγώ έχω δύο τέτοια, χιχιχι, με τέτοιο ξεκίνησα κιόλλας, και δεν το μετάνοιωσα ποτέ, ούτε θα το έδινα ποτέ.
ΚΙ ΑΝ σου βγει πατάτα, διαλύσει, κοπεί στα δύο, πάλι θα έχεις χάσει κάτι του στυλ 600-700 ευρώ συζητήσιμα...δεν λέω ότι τα βρήσκεις και στο δρόμο, αλλά δεν είναι δα και η καταστροφή του δράμαλη...
Σκέψου το...
Το συγκερκιμενο δε μου το εχουν ξαναπροτεινει, φαινεται να ειναι κοντα σ αυτα που θελω, και οικονομικο!
Επανερχομαι δρυμιτερη λοιπον!
Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Welcome![]()
![]()
![]()
αν ειναι να περιμενει ενα χρονο υπ'αρχουν πολλα μηχανακια και πιο ομορφαΑρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Σκέψου το...![]()
εγω προσωπικα σαν πρωτο με απεριοριστο διπλωμα θα επερνα το cb400 sf
το bros μια χαρα θα στο κανει το ταξιδι,αν και γω προσωπικα το βαριεμαι στις ευθειες,αλλα με το mp4 παλευεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Αναλογα για τη χρηση που το θελει. Δεν νομιζω να κλαψει ποτε τα λεφτα της για χρηση μεσα στην πολη.
Εκτος και πηγαινει ταξιδια καθε βδομαδα η καθε μηνα, που τοτε ουτε το CBR ουτε το BROS ειναι καλες επιλογες.![]()
στους 6 μηνες θα της φαινεται ψοφιο το bros...το cbraki θα θελει να το καψει![]()
χμ...
το οτι βαριεσαι καποιο οχημα λογο γκαζιου σε ενα χ διαστημα ειναι γεγονος.
το οτι οσο πιο λιγα αλογα εχει ενα οχημα το βαριεσαι πιο γρηγορα ειναι και αυτο γεγονος.
αλλα οταν βαρεθεις το γκαζι απο ενα μηχανακι δεν σημαινει οτι εισαι απαραιτητα ετοιμος να πας σε κατι πιο δυνατο...
πιστευω το καλυτερο που πρεπει να κανεις αναστασια(το λεμε και δημοσια)
ειναι να ξεκινησεις με την παπια που την εχουμε κιολας.(100cc)
και να το ριξεις δεν παθαινει τπτ.
μαθαινεις ετσι τα φαναρια τους δρομους κτλ..
και μετα μπορεις να πας σε κατι αλλο.
η μπρος(που εχω και ενα βουνο ανταλλακτικα.πουλιουνται κιολας αμα θελει κανεις just say'n) η κατι 4κυλινδρο με λιγη ροπη χαμηλα αλλα και αρκετα αλογα να κανεις ταξιδια ανετα.
πχ ενα cb1!
να το χαμηλοσουμε και λιγο να πατας καλα και εισαι ετοιμη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
χμ...
το οτι βαριεσαι καποιο οχημα λογο γκαζιου σε ενα χ διαστημα ειναι γεγονος.
το οτι οσο πιο λιγα αλογα εχει ενα οχημα το βαριεσαι πιο γρηγορα ειναι και αυτο γεγονος.
αλλα οταν βαρεθεις το γκαζι απο ενα μηχανακι δεν σημαινει οτι εισαι απαραιτητα ετοιμος να πας σε κατι πιο δυνατο...
πιστευω το καλυτερο που πρεπει να κανεις αναστασια(το λεμε και δημοσια)
ειναι να ξεκινησεις με την παπια που την εχουμε κιολας.(100cc)
και να το ριξεις δεν παθαινει τπτ.
μαθαινεις ετσι τα φαναρια τους δρομους κτλ..
και μετα μπορεις να πας σε κατι αλλο.
η μπρος(που εχω και ενα βουνο ανταλλακτικα.πουλιουνται κιολας αμα θελει κανεις just say'n) η κατι 4κυλινδρο με λιγη ροπη χαμηλα αλλα και αρκετα αλογα να κανεις ταξιδια ανετα.
πχ ενα cb1!
να το χαμηλοσουμε και λιγο να πατας καλα και εισαι ετοιμη!
ΟΚ, συνεχίστε έτσι να μεταφερθούμε στα Τεχνικά.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.