Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 196

Θέμα: Μην σας πιανουν κοροιδο,τα συνεργεια !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Aνιδιοτελης τιμωρος δεν ειμαι, αλλα αγοραζω απο εκει που συμφερει, χωρις να μου πιανουν τον κωλο & το κυριοτερο... ΔΕΝ εχω τυψεις για αυτο, κανω το ΣΩΣΤΟ...

Εξω οι επιχειρησεις ειναι λογικες, μεσα στην ελλαδα ειναι κλεφταραδες, πολυ απλο :wacko:

καλα κανεις και αγοραζεις απο κει που νομιζεις οτι σε συμφερει, εστω κι αν δεν μπορεις να δεις
    περα απο την μυτη σου και ποιο ειναι το συμφερον σου.
    καποια στιγμη μπορει και να μεγαλωσεις και να καταλαβεις.

το κακο ειναι οτι δυστυχως ψηφιζεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    κατα τη γνωμη μου σε μια ελευθερη αγορα ο καθενας μπορει να κοστολογει τα προιοντα-υπηρεσιες του οσο θελει και ειναι δουλεια του πελατη να επιλεξει
    ο πολυ ακριβος δεν ειναι απαραιτητα αλητης και ο πολυ φθηνος δεν ειναι απαραιτητα ο ανθρωπος μας

αυτο που με ενοχλει πολυ απο τη θεση που βρισκομαι (δημοσιος υπαλληλος ΠΕ) ειναι οτι ο ελευθερος επαγγελματιας με ολα τα ΟΑΕΕ, ΦΠΑ, ΦΜΥ κλπ τελικα φορολογειται πολυ λιγοτερο απο εμενα
    επισης οταν εγω τις καλες εποχες ειχα μεγιστο μεροκαματο 80 (μισθος και ασφαλεια) ο τελευταιος μαστορας δεν καταδεχοταν να δουλεψει με λιγοτερα απο 250
    και φυσικα εγω δηλωνα στην εφορια 17000 το χρονο και αυτος 7000

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    η τιμη καθοριζεται και συμφωνειται απο πριν(με ή χωρις αποδειξη).τι να σου πει μετα?edit.εγω παιρνω παντα αποδειξη ειμαι νομοταγης πολιτης

Μαζι σου αλλα στη προκειμενη περιπτωση αν τελικα παει στο συνεργειο και του ζητησει την αποδειξη για τα 50Ε κατοπιν εορτης, θα του απαντησει αυτο που εγραψα πριν,εκει παει το σχολιο για το διπλοπληρωμενο φπα
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    κατα τη γνωμη μου σε μια ελευθερη αγορα ο καθενας μπορει να κοστολογει τα προιοντα-υπηρεσιες του οσο θελει και ειναι δουλεια του πελατη να επιλεξει
    ο πολυ ακριβος δεν ειναι απαραιτητα αλητης και ο πολυ φθηνος δεν ειναι απαραιτητα ο ανθρωπος μας

αυτο που με ενοχλει πολυ απο τη θεση που βρισκομαι (δημοσιος υπαλληλος ΠΕ) ειναι οτι ο ελευθερος επαγγελματιας με ολα τα ΟΑΕΕ, ΦΠΑ, ΦΜΥ κλπ τελικα φορολογειται πολυ λιγοτερο απο εμενα
    επισης οταν εγω τις καλες εποχες ειχα μεγιστο μεροκαματο 80 (μισθος και ασφαλεια) ο τελευταιος μαστορας δεν καταδεχοταν να δουλεψει με λιγοτερα απο 250

Εσύ είσαι άλλο θέμα και είναι κάτι που το ήξερες από πριν . εσύ προτίμησες την σιγουριά του δημοσίου και μήνας μπει μήνας βγει να πάρεις τα λεφτά σου ότι και να γίνει ενώ ο άλλος πήρε το ρίσκο να κάνει το μαγαζί του να βάλει λεφτά χωρίς να ξέρει αν θα τα πάρει πίσω .
    Και να σου πω κάτι φιλικά εγώ αν είχα κάτσει να σπουδάσω να πάρω πτυχία δεν θα έμπαινα ποτέ στο δημόσιο δεν θα χαλάλιζα το πτυχίο μου για 1000 ευρώ τον μηνά .
    Αλλά τι να κάνεις επιλογές είναι αυτές .

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Πανοπτικε,εχεις λαθος εκτιμηση και προσεγγιση των πραγματων.

Κανεις καταστηματαρχης δεν υπολογιζει το κερδος του σε ευρω...ΚΑΝΕΙΣ

Ολοι το υπολογιζουν επι τοις εκατο % απο περιπτεραδες μεχρι αντιπροσωπους αυτοκινητων-μοτο ,αεροπλανων,πολυεθνικες...η` οποιος αλλος θες...και αυτο εξαρταται απο το τι εξοδα εχει η καθε επιχειρηση ,τι πουλαει, το που απευθυνεται...και στην τελικη ρε αδερφε...απο το ποσο κοστολογει τον κοπο και τον ιδρωτα του γι`αυτο που προσφερει.
    Μην τους βαζεις ολους στην ιδια μοιρα
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ψιτ ψηλέ ...

πέραν του χαβαλέ και της μαλακίας ίσως και να ξέρεις ότι υπάρχουν σε όλους τους κλάδους μαγαζάκια που είναι στο όριο του αν γινει ακόμα και ένα ευρω αύξηση στο κόστος να κλείσουν

καλός μου φίλος και σωστός και τίμιος στη δουλειά του κλείνει το μαγαζί του και ούτε τα άρπαξε ούτε και τα αρπάζει ...

τρία παιδιά έχει και ούτε στον οαεδ δεν μπορεί να μπεί

άσε τον ειρωνικό χαβαλέ λοιπόν για άλλες καταστάσεις εγώ πάντα ακριβολογώ δεν μιλάω μπουρου μπούρου .....και απάντησα ακριβώς στην μπαρόλα που πέταξες..... και ναι υπάρχει και ο κόσμος που πιστεύει την μαλακία ότι στο τέλος της μέρας του ελέυθερου επαγγελματία του μένουν στην τσέπη χιλιάρικα

πάω να κοιμηθώ

:ZZZ:
    δεν σε ειρωνεύτηκα φίλε μου...

Το πόστακι με τα φπα μια διαπίστωση ήταν...δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα για σένα προσωπικα...

Απλά βάση λογικής μου βγήκε αυτό...

γιατί παρεξηγήθηκες όμως δε κατάλαβα...

Και στο κάτω κάτω να στο πω ρε μεγάλε ξεκάθαρα;

εσυ έβαλες μια τιμή του πόσο κοστολογείσ την εργασία σου ...μπράβο σου και συγχαρητήρια που είσαι ξεκάθαρος και λες και με φπα...

Όμως εσυ ,ο τάδε ο δεινά μάστορας μπορεί να έχει πάρει τα δάνεια της ζωής του ,πέρα από τα αλλά έξοδα του.

εγώ σαν πελάτης δε το ξέρω και ούτε με νοιάζει στην τελική...

Εγώ βλέπω μια τιμή και αν αντιπροσωπεύει την τσέπη μου τα δίνω αν όχι τραβάω παραπέρα...
    Που πιστεύω ότι και συ το ίδιο θέλεις από μενα σαν πελάτη...

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ειρωνεύομαι.

Αν σε προσβάλα ,συγνώμη.

Εντίτ :τι δίκη σου δουλειά την υπερασπίζεσαι μια χαρά.επειδή όμως λογικα και συ καταναλωτής είσαι ,όταν πηγαίνεις και ψωνίζεισ στα μαγαζιά δεν σκέφτεσαι την τσέπη σου;ότι σου πει ο άλλος θα το καταπιείς και θα βάλεις το χέρι στη τσέπη;

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Εσύ είσαι άλλο θέμα και είναι κάτι που το ήξερες από πριν . εσύ προτίμησες την σιγουριά του δημοσίου και μήνας μπει μήνας βγει να πάρεις τα λεφτά σου ότι και να γίνει ενώ ο άλλος πήρε το ρίσκο να κάνει το μαγαζί του να βάλει λεφτά χωρίς να ξέρει αν θα τα πάρει πίσω .
    Και να σου πω κάτι φιλικά εγώ αν είχα κάτσει να σπουδάσω να πάρω πτυχία δεν θα έμπαινα ποτέ στο δημόσιο δεν θα χαλάλιζα το πτυχίο μου για 1000 ευρώ τον μηνά .
    Αλλά τι να κάνεις επιλογές είναι αυτές .
    τι σχέση έχει το ρίσκο με την φορολογία?

1000 ευρώ στο δημόσιο είναι καλύτερα από 500 χωρίς ασφάλεια...
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
    Η λογική είναι "αφού πληρώνω θα καβαλήσω τον άλλο στον σβέρκο γιατί είναι 100% απατεώνας". Αφού εγώ σκέφτομαι στα εστιατόρια να είμαι πάνω από το μάγειρα γιατί πολλά ακούγονται και σε κανα χειρούργο που δε μου αρέσει η φάτσα του να είμαι μέσα στο χειρουργείο από πάνω από τον ασθενή και να δίνω και καμιά λαβίδα (σιγά την επιστήμη). Α, και στο σχολείο της κόρης μου παρακολουθώ το μάθημα από το τελευταίο θρανίο και δεν ενοχλώ καθόλου, ούτε πετάω σαϊτες..
    ΥΓ όχι ότι πολλοί από τους μάστορες/συνεργεία δεν είναι απατεώνες, αλλά ψάχνουμε, αποφασίζουμε, παθαίνουμε, μαθαίνουμε κλπ
    κοίτα,ούτε το μπαμπούλα θέλω να κάνω πάνω από το μάστορα,και το βρίσκω και προσβλητικό γιατί και ο άλλος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελάφαντας,και γενικά θα ντρεπόμουνα να το ζητήσω,απλά θα γούσταρα να δώ κιόλας.
    όμως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις,και όλοι μας έχουμε την αίσθηση ότι η δουλειά ρε παιδί μου δεν έγινε σε , κορόιδεψεο άλλος, στους περισότερους έχει τύχει ,και εμένα με αποδείξεις κι΄όλας. θα μου πεις κατείγειλε,κυνήγησε... ε,καλά τώρα άντε τρέχα
    κάποια στιγμή φυσικα βρίσκες ένα μηχανικό που είναι οκ.
    Αμα είχα μαγαζί και ήθελε κάποιος να δει θα του έλεγα,να, κάτσε εκεί και υπόγραψε και μιά υπεύθυνη δήλωση ότι αν πάθεις κάτι δε φέρω καμία ευθύνη ή το πιο έξυπνο κάνω μια τζαμαρία και κλείνω συγκεκριμένο ραντεβού και του λές άμα θες κάτσε και περίμενε και κοίτα κιόλας χωρίς να μπαίνεις στο χώρο του συνεργείου και θα το διαφήμιζα κιόλας αυτό ότι δηλαδή μπορείτε μέσα σε ασφαλές περιβάλλον να δείτε την εργασία που γίνεται στο αμάξι ή στη μηχανή σας
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ανθρωποι, οσο και να χτυπιοσαστε κατω υπερασπιζομενοι το δικιο σας ενθεν και ενθεν, κουμαντο κανει η ελευθερη αγορα και αυτη τη στιγμη περναει τρελα ζορια... πριν μερικα χρονια η ελευθερη αγορα ηταν γκομεναρα και στα πανω της και επετρεψε σε πολλους να ζητανε οτι θελουν και σε αλλους τοσους να μη νοιαζονται να το δινουν. Τωρα τον πουλο. Ειμαστε στη φαση που ο ζηταω οτι θελω θα αναγκαστει να βαλει πολυ νερο στο κρασι του αλλιως γεια σας... και αφου εξισωθουν οι τιμες, το επομενο βημα ειναι το ξεσκαρταρισμα. Κατι σαν τη φυσικη επιλογη του Δαρβινου ενα πραμα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar

Το πρώτο που λες, είναι μεγάλο φάουλ.
    Αυτό το οποίο έχει συμβεί, επειδή ακριβώς ακολουθήθηκε αυτή η λογική, είναι ότι ΟΛΟΙ οι έμποροι/επαγγελματίες ενός πχ συγκεκριμένου κλάδου, όχι απλά δεν έχουν ρίξει τις τιμές λόγω ανταγωνισμού, αλλά το αντίθετο, έχουν ακολουθήσει εναρμονισμένες πρακτικές και μας τον έχουν φορέσει κανονικά. Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες.

Αν το ζήτημα πάντως το βλέπεις ως πελάτης, θα πρέπει να επιβιώσουν μόνο αυτοί οι ελάχιστοι πελάτες που έχουν να τα σκάνε στις ελάχιστες επιχειρήσεις που θα μπορούν να έχουν πελάτες.

Παλιά υπήρχε μια κάπως πιο "κοινωνική" λογική στο τι τιμή θα βάλει αυτός που πουλάει κάτι (μιλάμε για μικρές επιχειρήσεις). Κάτι ο φόβος ότι θα έτρωγε κράξιμο, κάτι το "για ένα κούτελο ζούμε", υπήρχε μια ισορροπία ( ο θεός να την κάνει ).

Κατά τ' άλλα, όπως διαπιστώνεις έμμεσα και συ στο τέλος, ο μόνος που δεν μπορεί να πουλήσει πιο ακριβά το εμπόρευμά του (εργατική δύναμη), να το κρύψει, να το αυξήσει, είναι ο μισθωτός.

Κατά τα λοιπά, μια προσωπική σχέση με ένα συνεργείο, οι ξηγημένες σχέσεις σε όλα (λεφτά, χρόνος, ειλικρίνεια στο τι μπορεί να φτιάξει, να βρει, να παραγγείλει κλπ), βοηθάνε και τον ένα και τον άλλο. Αποδεδειγμένα.

Τώρα, οι αντιπροσωπείες, τα μεγάλα φασον συνεργεία, μπορεί να έχουν μαστόρια καλά, αλλά αν τους δίνουν 5 μηχανάκια να λύσουν κάθε μέρα, είναι σίγουρο ότι δεν θα κάνουν τη δουλειά που πρέπει.

Παλαιό μέλος
    Επίσης, η (ίδια) λογική που λέει "έχω και πληρώνω, θα μου κάτσεις" απευθυνόμενο σε ένα μάστορα, ή σε οποιονδήποτε κάνει μια εργασία, είναι για κλωτσίδια. Γιατί ο μάστορας, βάζει τα χεράκια του, τους καρπούς του, τη μεσούλα του, τα γονατάκια του, τα ματάκια του και αν πει μια τιμή χ, σίγουρα σε αυτή δεν περιλαμβάνει τη φθορά που τρώει μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα στα παραπάνω. Αν βέβαια, κάνει σέρβις στο μηχανάκι όρθιος, εντάξει, θα πάρει ανάλογη αμοιβή.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    [...]κάνω μια τζαμαρία και κλείνω συγκεκριμένο ραντεβού και του λές άμα θες κάτσε και περίμενε και κοίτα κιόλας χωρίς να μπαίνεις στο χώρο του συνεργείου και θα το διαφήμιζα κιόλας αυτό ότι δηλαδή μπορείτε μέσα σε ασφαλές περιβάλλον να δείτε την εργασία που γίνεται στο αμάξι ή στη μηχανή σας
    Αυτό είναι το σωστό, αν δεις προδιαγραφές συνεργείων των περισσοτέρων εταιριών, προδιαγραφούν χώρους αναμονής πελατών με τζαμαρία που βλέπει στο συνεργείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    εσπρέσσο... αλήθεια, γιατί δεν φτιάχνεται τον εσπρέσσο σπίτι σας και σκάμε 2 ευρώ κάθε φορά για καφέ? γιατί δεν αγοράζουμε μια καλή μηχανή των 100 ευρώ και άνω να φτιάχνουμε το εσπρεσσάκι μας κάθε μέρα?

65€ dolce gusto και φτιαχνω εσπρεσσακι Buondi με 4,80/16=0,30€

πανε οι εποχες που τον πιναμε εξω...
    μονο με κανεναν φιλο για να πουμε καμια κουβεντα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ανθρωποι, οσο και να χτυπιοσαστε κατω υπερασπιζομενοι το δικιο σας ενθεν και ενθεν, κουμαντο κανει η ελευθερη αγορα και αυτη τη στιγμη περναει τρελα ζορια... πριν μερικα χρονια η ελευθερη αγορα ηταν γκομεναρα και στα πανω της και επετρεψε σε πολλους να ζητανε οτι θελουν και σε αλλους τοσους να μη νοιαζονται να το δινουν. Τωρα τον πουλο. Ειμαστε στη φαση που ο ζηταω οτι θελω θα αναγκαστει να βαλει πολυ νερο στο κρασι του αλλιως γεια σας... και αφου εξισωθουν οι τιμες, το επομενο βημα ειναι το ξεσκαρταρισμα. Κατι σαν τη φυσικη επιλογη του Δαρβινου ενα πραμα.
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δεν σε ειρωνεύτηκα φίλε μου...

Το πόστακι με τα φπα μια διαπίστωση ήταν...δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα για σένα προσωπικα...

Απλά βάση λογικής μου βγήκε αυτό...

γιατί παρεξηγήθηκες όμως δε κατάλαβα...

Και στο κάτω κάτω να στο πω ρε μεγάλε ξεκάθαρα;

εσυ έβαλες μια τιμή του πόσο κοστολογείσ την εργασία σου ...μπράβο σου και συγχαρητήρια που είσαι ξεκάθαρος και λες και με φπα...

Όμως εσυ ,ο τάδε ο δεινά μάστορας μπορεί να έχει πάρει τα δάνεια της ζωής του ,πέρα από τα αλλά έξοδα του.

εγώ σαν πελάτης δε το ξέρω και ούτε με νοιάζει στην τελική...

Εγώ βλέπω μια τιμή και αν αντιπροσωπεύει την τσέπη μου τα δίνω αν όχι τραβάω παραπέρα...
    Που πιστεύω ότι και συ το ίδιο θέλεις από μενα σαν πελάτη...

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ειρωνεύομαι.

Αν σε προσβάλα ,συγνώμη.

Εντίτ :τι δίκη σου δουλειά την υπερασπίζεσαι μια χαρά.επειδή όμως λογικα και συ καταναλωτής είσαι ,όταν πηγαίνεις και ψωνίζεισ στα μαγαζιά δεν σκέφτεσαι την τσέπη σου;ότι σου πει ο άλλος θα το καταπιείς και θα βάλεις το χέρι στη τσέπη;
    εγώ πρώτα ζητώ συγγνώμη γιατί ήμουν απότομος φίλε μου

αυτή τη στιγμή όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και δεν φαίνεται φως πουθενά

όπως γράφεις ακριβώς είναι ο καθείς κοστολογεί την δουλειά του και όταν πάω σούπερ μάρκετ πχ να ψωνίσω πάω με χαρτάκι να πάρω της ημέρας άντε και της επόμενης , έξι μέρες την βδομάδα φασόλια φακές μακαρόνια αρακάς και ρυζάκι και μια χαρά λέω είμαστε σε τελική κάνουμε μεσογειακή διατροφή , και θα πάω και σε άλλο και σε άλλο μέχρι να βρω κάποιο να αντέχει η τσέπη μου

όλοι τα έχουμε με όλους αυτό τον καιρό και λογικό είναι

ο ελ επαγγελματίας τα έχει με τον ΔΥ
    ο ΔΥ με τον ελ.επαγγελματία
    ο μισθωτός τα έχει με το αφεντικό

και μιας και λέμε για τις εταιρίες που αγοράζουμε πράγματα από το εξωτερικό πχ louis fcmoto κλπ
    για σκεφτείτε κάτι απλά :

μια γερμανική εταιρία έχει κόστος υπαλλήλων ακριβότερο αυτή την στιγμή από ότι η αντίστοιχη ελληνική ελληνική ναι ;;
    (δείτε τον βασικό και πείτε μου ποιος γερμανός θα πήγαινε να δουλέψει με 600 το μήνα)

έχει σχετικά ίδια κόστος σε ενοίκια και λίγο ακριβότερα

άρα που μπάζει το πράγμα και ο έλληνας δεν μπορεί να πουλήσει το εμπόρευμα φθηνότερα ;;

α. έχουμε ένα φορολογικό καθεστώς που τα τελευταία τρία χρόνια εξόντωσε τα μαγαζιά με φόρους και εισφορές και φπα και αυξήσεις ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ - ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;

β. έχουμε τις τράπεζες που έκλεισαν τις κάνουλες και δεν δίνουν χρήμα - εγώ αν θέλω ενα δάνειο για να πάρω εμπορευμα απεξω για να στοκάρω πρέπει να βάλω υποθήκη το σπίτι μου και να έχω και σε cash το 50% - τα εμβάσματα όμως ο ξένος τα πληρώνεται με την παραγγελία και εμένα τελικά σε short μου κοστίζει + τόκους +αυξημένα μεταφορικά + το ρίσκο να τα φάω ειδικά τα κράνη που παίζουν νούμερα χρώματα και ημερομηνία παραγωγής

γ. έχουμε ιδιοκτήτες εμπορικών ζωνών που πας να διαπραγματευτείς το ενοίκιο και προτιμούν να σε κλείσουν γιατί με την κουτοπονηριά τους νομίζουν ότι επειδή έχεις ρίξει χρήμα θα το νοικιάσουν αλλού η δεν θα ρισκάρεις να φύγεις μην χάσεις την πελατεία σου και πας σε άλλο μαγαζί και ρίξεις λεφτά από την αρχή

(το παλιό μου μαγαζί ήταν σχεδόν γιαπί όταν μπήκα .... και άλλαξα σιδεριες τζαμια ηλεκτρολογικά , υδραυλικά , είδη υγιεινής , πάτωμα και βάψιμο ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ απλά είπε δεν θα μου έκανε αύξηση

δ. έχουμε τις μεγάλες εισαγωγικές εταιρίες - τους χονδρέμπορους βασικά - που στα ανταλλακτικά οι τιμές είναι ανελαστικές δεν πέφτουν παρά ελάχιστα και οι εκπτώσεις είναι μικρές - ίσως δεν τους παίρνει να πάνε παρακάτω δεν ξέρω αν η Σαρακάκης Αβεε πλέον αγοράζει τα ανταλλακτικά με έμβασμα άμεσα πληρωτέο πλέον η έχει πίστωση και τι margin έχει τελικά
    ειλικρινά δεν το ξέρω αυτό
    και θα μου πείς τώρα γιατί δεν παίρνεις απεξω τα ανταλλακτικά
    ναι πχ τα μπουζί της ngk που έχουν εδώ 28 ευρώ λιανική μπορέι να τα πάρεις με 14 απεξω

Γιατί παλικάρι μου θα πρέπει τότε το μηχανάκι για ενα ανταλλακτικό να παραμείνει μέσα στο μαγαζί όσο χρόνο κάνει το ανταλλακτικό να έρθει +χρόνο μονταρίσματος ...

όπως όμως πάνε τα πράγματα και λόγω έλλειψης που παρατηρείται στο στοκ των αντιπροσωπειών σε τέτοια φαινόμενα θα πάμε σιγά σιγά και ευτυχώς που υπάρχει πλέον το διαδίκτυο έπρεπε να δείτε παλιές εποχές που έκανε τρεις και τέσσερις μήνες να έρθει πχ ένα φανάρι από μηχανάκι

και υπάρχουν και ένα κάρο ακόμη παράγοντες που παίζουν αλλά θα γράφω τρεις μέρες

αυτά τα είπα γιατί θα έσκαγα σόρρυ για το σεντόνι παιδιά

καλές γιορτές να έχουμε με υγεία

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μην σας μπαίνουν ιδέες
    από Garfield στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 16:25
  2. γεια σας κ απο τα Γρεβενα.
    από ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 14:20