Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 314

Θέμα: παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    η σπηλια απο τα 180 τμ μεζονετα για ενα ζευγαρι του μεροκάματου απέχουν

8elo na moy peis posa zevgaria me merokamato kseris poy menoyn se mezoneta 180tm...

kai ama moy peis oti kseris polla 8elo na peis kai posa kseris poy menoyn se 2aria-3aria....

pada ipirxan bolemenoi neoploytoi poy poylagan magia....kai itan i ekseresi oxi o kanonas...kai afta ta atoma iparxoyn akoma...ama pate as poyme sta boyzoykia akoma iparxoyn atoma poy petane loyloydia me to kilo....de kani ton kanona i ekseresi....

kai i magia de ksesoyskose mazi me to portofoli....ksefoyskose molis piran kai tin aksioprepia mas sa lao....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    λοιπον θα σου πω εγω:
    οταν εψαχνα για διαμερισμα (οχι μεζονετα, οχι μονοκατοικια, μεταχειρισμενο) ειδα περιπου 100 σπιτια και ακουσα πολλες ιστοριες

ενα διαμερισμα στα βριλησσια το πουλαγε ενα αξιοπρεπες ανδρογυνο στην ηλικια των γονιων μου με σκοπο να δωσουν τα χρηματα στον γιο τους για να αγορασει αλλο τσονταροντας δανειο
    να σημειωσω οτι το συγκεκριμενο ηταν επαρκεστατο για οικογενεια 115τμ σε ωραιο σημειο και καλη κατασταση
    συζητωντας με τους ανθρωπους μπηκε μεσα ο υιος -στην ηλικια μου- ο οποιος μολις ειχε γυρισει απο το τενις
    παρατηρησα αμεσως ενα περιεργο υφακι αλλα κουφαθηκα οταν του ειπαν οι γονεις του <<ο κυριος ενδιαφερεται για το σπιτι>> τους απαντησε αγενεστατα <<καλα-καλα καντε οτι θελετε>> υπονοωντας οτι εμενα φωναξτε με οταν πεσει το χρημα
    τον ρωτησα λοιπον τι σπιτια ειχε βρει μια και ψαχναμε και οι δυο και μου ειπε για μια μεζονετα στην πεντελη 30+ ετων σε εξωφρενικη τιμη
    οταν παρατηρησα οτι τα λεφτα που του ζητουσαν ηταν υπερβολικα για τοσο παλιο σπιτι μου απαντησε ναι αλλα το σπιτι εχει πισινα (κοινοχρηστη) και θα ειναι μουρατο οταν καλει τους φιλους του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Είμαι στην Ολλανδία, οπως μερικοι απο σας ξερετε, και αυτα περι υπερκαταναλωσης κτλ που δαιμονιοποιειτε, τα ιδια κανουν και εδω.

Νομιζω οτι συμφωνω λοιπον σε πολλα με τον Πάνο. Και ναι ξερω, αλλη οικονομια της Ολλανδιας αλλη της Ελλαδας. Μαζι σας. Αλλα μην τρελαθουμε, τοση διαφορα δε γινεται να υφισταται.

Με θλιψη μου βλεπω οτι εχετε πολλοι απο σας πιστεψει οτι κυριως εμεις φταιμε. Δυστυχως σας εχουν δημιουργησει την εντυπωση οτι ημασταν Ουγκαντα. Μια ματια σε αριθμους(ποσο αλλοιωμενοι να ναι πια) ακομα και στο ιντερνετ, μπορει να σας αλλαξει γνωμη.

Δεν ανεχομαι λοιπον να μου λενε οτι ο πολυτεκνος εκανε λαθος που εκανε τοσα παιδια και επρεπε να μυρισει τα νυχια του και να σταματησει, γιατι φαινοταν καθαρα οτι παμε στο διαολο. Στο διαολο δυστυχως παμε γιατι εχουμε τετοιες αντιληψεις και γιατι δεν εχουμε τα @@ να αλλαξουμε την κατασταση.

Χρονια πολλα

Για τελη και πινακιδες λεγαμε,στην ουγκαντα καταληξαμε.
    Υπερκαταναλωτισμος υπαρχει,οτι και να λετε.
    Μας δωσαν το << προνομιο >> να ψωνισουμε με δοσεις
    ( και αργοτερα ατοκες, εκει ηταν το πανηγυρι ) και αρχισαμε να παιρνουμε οτι μαλακια βλεπαμε.
    Και ολα ξεκινησαν απο κατι διακοποδανεια.
    Στο θεμα μας, εαν παραδωσω πινακιδα για φετος και την παρω οριακα στο τελος του χρονο,δεν τιθεται θεμα καταστροφης της και πληρωμης επειτα 30 ευρω?
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Στο θεμα μας, εαν παραδωσω πινακιδα για φετος και την παρω οριακα στο τελος του χρονο,δεν τιθεται θεμα καταστροφης της και πληρωμης επειτα 30 ευρω?
    Για ένα χρόνο δεν τίθεται θέμα και ίσως και παραπάνω εάν δεν βγάλουν διαγωνισμό για ανακύκλωση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    το θεμα που θίγω είναι ο δανεισμός για την φιγούρα και οχι για την ανάγκη ή τον εκσυχρονισμό
    γιαυτό όταν έδιναν "τσάμπα" λεφτά, τσουπ πετιόταν απο μέσα μας ο αρχοντοχωριάτης.

στο θεμα μας.

καλο ειναι να γινει η διευκρίνιση οτι δεν είναι μόνιμη η κατάθεση αλλα για συγκεκριμένο χρόνο, μην σας στείλουν στα διαλυτήρια.

Επειδή σας βλέπω που λέτε διάφορα, και την πληροφορία που πρέπει, δεν την λέτε, πάμε:

Οι καταστροφές πινακίδων γίνονται όταν το υπουργείο ζητήσει από τις ΔΟΥ να του στείλουν ότι μέταλο έχουν, ή όταν κάποια ΔΟΥ έχει κάνει αίτηση προς το υπουργείο να γίνει καταστροφή πινακίδων διότι έχει γεμίσει η αποθήκη της και δεν χωράει άλλες.

Στην ουσία το πόσο καιρό είναι σε ακινησία μια μοτό, και το αν θα καταστραφεί ή όχι η πινακίδα, είναι ΑΣΧΕΤΑ πράγματα μεταξύ τους. Μπορεί να έχεις κάνει ακινησία ένα μήνα και να τύχει να έρθει εντολή καταστροφής πινακίδων, μπορεί να είναι και 3 χρόνια μέσα και να μην έχει τύχει να καταστραφεί.

ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, τότε όταν κάνετε ΑΡΣΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ, δλδ παίρνετε άδεια, μαζί η ΔΟΥ σας δίνει μια ΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι η πινακίδα του οχήματος καταστράφηκε έτσι κι έτσι. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ και την υπάρχουσα άδεια, εσείς αργότερα πάτε στο ΚΕΠ και σας βγάζει ΔΩΡΕΑΝ καινούρια άδεια-πινακίδα.

Αν το ΚΕΠ σας ζητάει 30 ευρώ, είναι γιατί βαριέται ο υπάλληλος ή δεν του έχει ξανατύχει και δεν ξέρει, και δεν κάνει την διαδικασία του ''καταστράφηκε από το κράτος'' αλλά την διαδικασία ''γενικά χάθηκε και βγάζουμε καινούρια'' που για την δεύτερη όντως πληρώνεις.

Στην άρση ακινησίας πληρώνουμε το τέλος του έτους που κάνουμε την άρση.

Ο μύθος ''σε ένα χρόνο πρέπει να αποφασίσεις τι θα το κάνεις'' υπάρχει επειδή υποτίθεται η ακινησία είναι για ένα χρόνο. Στην πράξη οι ΔΟΥ, δεν έχουν ΟΥΤΕ την μηχανοργάνωση, ΟΥΤΕ το προσωπικο να ειδοποιούν τον κόσμο ότι λήγει ο χρόνος του, κι έτσι τελικά κανείς δεν ασχολείται, ΟΣΟ και κάτσει σε ακινησία το όχημα, δεν χάνεται ποτέ η άδεια, ούτε αυτόματα περνάει σε διαγραφή άδειας, μην σας φοβίζουνε οι παραπληροφορήσεις (δεν είναι καν η ίδια υπηρεσία οι οριστικές διαγραφές)

ΟΛΑ τα παραπάνω τα έχω κάνει Ο ΙΔΙΟΣ, για οχημά μου. Μπήκε σε ακινησία, έμεινε για 3 χρονια, στα 3 χρόνια καταστράφηκε η πινακίδα του, μετά το έκανα άρση ακινησίας, και με την βεβαίωση της ΔΟΥ κορωπίου, στο ΚΕΠ Μαρκοπούλου εκδόθηκε νέα άδεια και πινακίδα ΔΩΡΕΑΝ.

Ότι άλλες ερωτήσεις απορίες, εδώμαστε.

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis

Δεν ανεχομαι λοιπον να μου λενε οτι ο πολυτεκνος εκανε λαθος που εκανε τοσα παιδια και επρεπε να μυρισει τα νυχια του και να σταματησει, γιατι φαινοταν καθαρα οτι παμε στο διαολο. Στο διαολο δυστυχως παμε γιατι εχουμε τετοιες αντιληψεις και γιατι δεν εχουμε τα @@ να αλλαξουμε την κατασταση.

Χρονια πολλα
    Το να κανεις παιδια και (πολλα - λιγα δεν εχει σημασια) δεν ειναι λαθος. Αλλα ειναι λαθος και μαλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΟ να μην μπορεις να τα μεγαλωσεις. Για οποιο λογο! Σε οποια χωρα. Δεν ερχεσαι ουρανοκατεβατος .Ξερεις που ζεις και πως -ποτε -αν και σε ποσο χρονικο διαστημα αλλαζουν τα πραγματα. Δεν ειναι θεμα @@ ,αν θα αλλαξουν τα πραγματα. Μια χαρα τα εχουμε τα @@ .

Και οντως , οσων αφορα το θεμα, (το οποιο και γαμισαμε) ειναι και αυτο Τεραστιο λαθος να παραδιδεις πινακιδες και να λες θα το κυκλοφορω κανονικα. Κουτοπονηρια-αλητεια. Ψιλικατζιδικο φαση.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μην ξεχνάμε οτι με την καταστροφή πινακίδων και ορισμό νέων με άλλο αριθμό σημαίνει και αλλαγή άδειας κυκλοφορίας που θα σας οδηγήσει στην παράδοση του ωραίου πράσινου δελτίου (ειδικά αν προλάβατε τα καινούρια) και στην παραλαβή νέας , τυπωμένης ακόμα και σήμερα σε Α4....
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Είμαι στην Ολλανδία, οπως μερικοι απο σας ξερετε, και αυτα περι υπερκαταναλωσης κτλ που δαιμονιοποιειτε, τα ιδια κανουν και εδω.

Νομιζω οτι συμφωνω λοιπον σε πολλα με τον Πάνο. Και ναι ξερω, αλλη οικονομια της Ολλανδιας αλλη της Ελλαδας. Μαζι σας. Αλλα μην τρελαθουμε, τοση διαφορα δε γινεται να υφισταται.

Με θλιψη μου βλεπω οτι εχετε πολλοι απο σας πιστεψει οτι κυριως εμεις φταιμε. Δυστυχως σας εχουν δημιουργησει την εντυπωση οτι ημασταν Ουγκαντα. Μια ματια σε αριθμους(ποσο αλλοιωμενοι να ναι πια) ακομα και στο ιντερνετ, μπορει να σας αλλαξει γνωμη.

Χρονια πολλα

krata mas 8esi erxomaste

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
    Επειδή σας βλέπω που λέτε διάφορα, και την πληροφορία που πρέπει, δεν την λέτε, πάμε:
    ...........

ΣΩΣΤΟΣ...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    η σπηλια απο τα 180 τμ μεζονετα για ενα ζευγαρι του μεροκάματου απέχουν

το νερο απο την γουρνα απο το "απαραίτητο" perrie και αυτα απέχουν

αλλο ειναι το τι χρειάζομαι και μπορώ να το πάρω και αλλο ειναι να χρεώνομαι για να παρω το άχρηστο που ζηλεύω στον αλλον

Χρεωνόμασταν ελπίζοντας στην ευτυχία που ειχαν τα πρόσωπα που κατανάλωναν το Χ προϊόν.
    Ακόμα και εαν ολα τα οικονομικά διορθωθούν, θα παραμείνουμε δυστυχείς οσο περιμένουμε απο τα προϊόντα να καλύψουν τα ψυχικά κενά μας .
    Καταντισαμε σκυφτοί γιατι δεν εχουμε μεσα μας τπτ να μας κρατήσει το κεφαλι ψηλα.
    Ολη μας η μαγκιά ηταν στο πορτοφόλι.
    μολις αδειασε (η ακομα και με τον φοβο) ξεφουσκώσαμε.
    +1047/6

Χρόνια Πολλά, Καλά και Όρθια.
    Σε όλους.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Ολη μας η μαγκιά ηταν στο πορτοφόλι.
    μολις αδειασε (η ακομα και με τον φοβο) ξεφουσκώσαμε.

''Στον κόσμο τον σημερινό...''

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
    Ωραίος!
    ευχαριστώ για την πληροφόρηση

Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 12:16
  2. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  3. Αεροσακος σε μοτο
    από el_hymador στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 16:04
  4. τελικα τσιμπησα κι εγω δυο....
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 11:15
  5. Κυριε Κυριε ? να πω ενα ανεκδοτο κι εγω?
    από bmour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF