Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 213

Θέμα: Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
    sorry re paidia alla ti sxesh exoun olla ayta pou lete me to topic Σάββατο 10/9 - Πεντέλη ?

ps ... oi pitsirikades xriazonte to moto.gr gia na vroune kagourofotos ?
    ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ .....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟ Ή ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ...

AYTO TO EIΠΑ ΕΓΩ.......

ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.....ΤΟΥΣ "ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΣ" , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΙ.

................................ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ.............ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ "ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
    ok egw me ton exup douleyoume mazi se telco/provider
    na stisoume ena web server na vazoume TSITA spatano-kaggourofotos ? (plaka kanw)

asheto PENTELH pote tha ksanapame ?
    asheto2 nice pou sas gnorisa osous den iksera
    sto delear
    Πήγαμε και χτες απόγευμα αλλά είχαμε επικονωνήσει μόνο με όσους είχα τα κινητά καθώς έγινε τελευταία στιγμή. Δεν λέει όμως γιατί πέφτει το φώς πίσω από το βουνό και σκοτεινιάζει νωρίς.

Κατά πάσα πιθανότητα εγώ θα ξαναπάω το Σάββατο, τώρα για ποστ δεν ξέρω, μετά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σήμερα. Μάλλον θα κάνω ένα αλλά με αυστηρούς κανόνες ένδυσης και συμπεριφοράς............. Ακούγεται γελοίο αλλά δεν θέλω να δίνω δικαιώματα βλέπεις...... Αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει να υπάρχει και κάτι τέτοιο από την άλλη......

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟ Ή ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ...
    ΜΙΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ.

ΤΣΙΜΠΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΊΔΑΚΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    AYTO TO EIΠΑ ΕΓΩ.......

ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.....ΤΟΥΣ "ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΣ" , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΙ.

................................ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ.............ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ "ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
    ΒΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ??? ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ . ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ . ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ....

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    ΒΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ??? ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ . ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ . ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ....

ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ........................

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΤΩΡΑ!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Πήγαμε και χτες απόγευμα αλλά είχαμε επικονωνήσει μόνο με όσους είχα τα κινητά καθώς έγινε τελευταία στιγμή. Δεν λέει όμως γιατί πέφτει το φώς πίσω από το βουνό και σκοτεινιάζει νωρίς.

Ακούγεται γελοίο αλλά δεν θέλω να δίνω δικαιώματα βλέπεις...... Αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει να υπάρχει και κάτι τέτοιο από την άλλη......
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ...ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
    .ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΕΑΡΕ ΣΤΑΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΝΤ ΣΟΥ ΛΙΓΑΚΙ .....ΣΤΑΚΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ........................

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΤΩΡΑ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ .. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ .. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ???? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ... Α... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ .... ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΞΙΔΙ ........ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ...ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
    .ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΕΑΡΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΝΤ ΣΟΥ ΛΙΓΑΚΙ .....ΣΤΑΚΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ????
    Ναι ναι, είναι του Σταυρού σήμερα....

Έχεις PM!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ .. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ .. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ???? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ... Α... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ .... ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΞΙΔΙ ........ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.
    ΘΑ ΤΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako

Κατά πάσα πιθανότητα εγώ θα ξαναπάω το Σάββατο, τώρα για ποστ δεν ξέρω, μετά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σήμερα. Μάλλον θα κάνω ένα αλλά με αυστηρούς κανόνες ένδυσης και συμπεριφοράς............. Ακούγεται γελοίο αλλά δεν θέλω να δίνω δικαιώματα βλέπεις...... Αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει να υπάρχει και κάτι τέτοιο από την άλλη......
    ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ GMAKRIS ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΛΤΟ ΚΑΙ.....................
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΣΤ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Νέο μέλος
    an o kodikas endishs periexei tanga pantos egw den erhome
    Vasilis

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    [B]ΜΙΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.
    ΟΠΩΣ ????? ΞΙΔΙ ?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΘΑ ΤΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ [/B]
    ΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΡΥΘΜΟ .... ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ?????

ΟΠΩΣ ????? ΞΙΔΙ ?????

ΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΡΥΘΜΟ .... ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ?????
    ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3....
    από DimChios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 15:59
  2. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3.... (κουβεντουλα)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 11:29