Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 222

Θέμα: Ποιο το βραχυπρόθεσμο μέλλον ....?

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
    μας κανανε λαμογια σα τα μουτρα τους φιλαρακο οχι μονο γιατι ετσι ηθελαν αλλα γιατι ετσι μπορουσες να λειτουργησης σαν ανθρωπος η κ σαν εργασια.ποσες φορες τιμιοι εβρησκαν το μπελα τους με εφοριακους κλητηρες δημαρχους μπατσους δικαστες?το συστημα ειναι κ ηταν σαπιο απο την επανασταση του 21 κ μετα με τους κοτζαμπασιδες μαυροκορδατους κ αλλους.ο κωλοκοτρωνης φυλακη λ τα λαμογια στην εξουσια.χεστα κ αστα μικρε κ ασε τα καλιαρντα κ τους πυρινους λογους για κανα λενιστη μαρξιστη εγω ΣΤΑΥΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!

Ποιά ακριβώς ήταν αυτή η 'μυστική δύναμη' , που 'μας έκανε έτσι';

Ξυπνήσανε ξαφνικά οι εφοριακοί/μπάτσοι/κλπ κλπ και αποφασίσανε ταυτόχρονα να γίνουν μιζαδόροι εκβιαστές κλπ?

Και πώς 'μονο έτσι μπορούσες να λειτουργήσεις σάν άνθρωπος και σάν εργασία'; Άρα βολευόμασταν ΟΛΟΙ με το πώς λειτουργούσε το όλο πράγμα....

Αλλά φαντάζομαι ό,τι και να παίζει, 'σταυρχιδια' σου εσένα, οπότε.....

@ΤROOPER
    Φαντάζομαι κατάλαβες το σκεπτικό με το οποίο το έγραψα αυτό.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    ..........

@ΤROOPER
    Φαντάζομαι κατάλαβες το σκεπτικό με το οποίο το έγραψα αυτό.
    κι εγω φανταζομαι καταλαβες οτι με τον ορισμο και μονο του τι ειναι το κρατος αναιρειται τοσο το σκεπτικο σου οσο και αυτο που εγραψες

εντιτ

υ.γ.αναφερομενος σε αυτο:''Άρα βολευόμασταν ΟΛΟΙ με το πώς λειτουργούσε το όλο πράγμα.... '' να υπενθυμισω οτι οσοι δεν βολευοτανε και το εκφραζανε με 1002 τροπους ηταν απο ψευτοκουλτουριαρηδες αναρχοαριστεροι του κωλου μεχρι ταραχοποια στοιχεια που κλειδωνιζανε τον κοινωνικο ιστο και την κοινωνικη ειρηνη και επρεπε στην καλυτερη να φιμωθουν και στην χειροτερη να αφανιστουν
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κι εγω φανταζομαι καταλαβες οτι με τον ορισμο και μονο του τι ειναι το κρατος αναιρειται τοσο το σκεπτικο σου οσο και αυτο που εγραψες

εντιτ

υ.γ.αναφερομενος σε αυτο:''Άρα βολευόμασταν ΟΛΟΙ με το πώς λειτουργούσε το όλο πράγμα.... '' να υπενθυμισω οτι οσοι δεν βολευοτανε και το εκφραζανε με 1002 τροπους ηταν απο ψευτοκουλτουριαρηδες αναρχοαριστεροι του κωλου μεχρι ταραχοποια στοιχεια που κλειδωνιζανε τον κοινωνικο ιστο και την κοινωνικη ειρηνη και επρεπε στην καλυτερη να φιμωθουν και στην χειροτερη να αφανιστουν
    Mitsoσ kai Γιωργη, δυστυχως η σχεση μεταξυ κρατους και πολιτων σε αυτη τη χωρα ειναι τοσο αρρωστημενη οπως ενος ξενιστη που πρεπει να τον τα'ι'ζεις αλλιως θα πεθανει και θα σκοτωσει και σενα μαζι.........

ο φαυλος κυκλος εχει παρει φορα και σταματαει μονο με δυναμιτη και αιμα (δυστυχως)
    Accipere quam facere praestat injuriam

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Η ιστορια γραφεται 2 φορες
    Την πρωτη ως τραγωδια (1940)
    Και την δευτερη ως κωμωδια στις μερες μας.
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Mitsoσ kai Γιωργη, δυστυχως η σχεση μεταξυ κρατους και πολιτων σε αυτη τη χωρα ειναι τοσο αρρωστημενη οπως ενος ξενιστη που πρεπει να τον τα'ι'ζεις αλλιως θα πεθανει και θα σκοτωσει και σενα μαζι.........

ο φαυλος κυκλος εχει παρει φορα και σταματαει μονο με δυναμιτη και αιμα (δυστυχως)
    μην τρεφεις αυταπατες.δεν ειναι μονο σε αυτη τη χωρα αρρωστημενη η σχεση μεταξυ κρατους και πολιτων.ειναι σε ολες τις χωρες αρωστημενη αυτη η σχεση.απλως σε καποιες χωρες η αρρωστια εκανε φανερα τα σημαδια της καποια χρονια πριν,στην ελλαδα τωρα και σε καποιες αλλες χωρες που φαινομενικα τωρα ειναι οκ,θα φανει η αρρωστημενη σχεση μετα απο καποια χρονια.
    και δεδομενου του οτι οι πολιτες υφιστανται ουτως η αλλως, μαντεψτε τι θα πρπει να παψει να υφισταται....

-μετα απο τις παραπανω μαθηματικες συνεπαγωγες, κατω τα κρατη λοιπον???
    -ουυυυυ βρωμοκουλτουριαρηδες αναρχοαριστεροι του κωλου!!!!!!!ουυυυυυυυυυυυ!!!!!!

καλη συνεχεια στην αναζητηση σας του αγιου δισκοποτηρου.εγω θα πινω τσιπουρα και ρακες με θαναση,αντωνη,χρηστο,κωστα,νικο,ηλια και αλλους πολλους εμπριμε(δες)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    μην τρεφεις αυταπατες.δεν ειναι μονο σε αυτη τη χωρα αρρωστημενη η σχεση μεταξυ κρατους και πολιτων.ειναι σε ολες τις χωρες αρωστημενη αυτη η σχεση.απλως σε καποιες χωρες η αρρωστια εκανε φανερα τα σημαδια της καποια χρονια πριν,στην ελλαδα τωρα και σε καποιες αλλες χωρες που φαινομενικα τωρα ειναι οκ,θα φανει η αρρωστημενη σχεση μετα απο καποια χρονια.
    και δεδομενου του οτι οι πολιτες υφιστανται ουτως η αλλως, μαντεψτε τι θα πρπει να παψει να υφισταται....

-ουυυυυ βρωμοκουλτουριαρηδες αναρχοαριστεροι του κωλου!!!!!!!ουυυυυυυυυυυυ!!!!!!

καλη συνεχεια στην αναζητηση σας του αγιου δισκοποτηρου.εγω θα πινω τσιπουρα και ρακες με θαναση,αντωνη,χρηστο,κωστα,νικο,ηλια και αλλους πολλους εμπριμε(δες)

Στην Ελλάδα, έχουμε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Κοιτάμε την ανοιγμένη μας κοιλιά και μαζεύουμε τα εντόσθια και κλείνουμε το τραύμα με χανζαπλαστ.. για διάφορους λόγους..

υ.γ. Εχω την εντύπωση ότι βιάζεσαι, για τους εμπριμέ(δες)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

[πολυ μπλα μπλα για να πειτε 2 κουβεντες αφου ολοι λετε τα ιδια πανω κατω.ο καπιταλισμος στουμπωσε,τελος εποχης,παμε για αλλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Στην Ελλάδα, έχουμε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Κοιτάμε την ανοιγμένη μας κοιλιά και μαζεύουμε τα εντόσθια και κλείνουμε το τραύμα με χανζαπλαστ.. για διάφορους λόγους..

υ.γ. Εχω την εντύπωση ότι βιάζεσαι, για τους εμπριμέ(δες)
    αυτη τη στιγμη η ελλαδα δεν εχει λ7 ουτε για συραπτικο ποσο μαλλον για βελονα,κλωστη και μοδιστρα.

υ.γ. καλα μην ερθεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
    [πολυ μπλα μπλα για να πειτε 2 κουβεντες αφου ολοι λετε τα ιδια πανω κατω.ο καπιταλισμος στουμπωσε,τελος εποχης,παμε για αλλα.
    ενα λαθος που κανουνε πολλοι.βλεπουνε το συστημα σαν κυκλο

το συστημα εχει απλα μια κυματοειδη μορφη.up and down.απλα τωρα ειμαστε στο down.

το συστημα εχει απλα μια κυματοειδη μορφη.up and down.απλα τωρα ειμαστε στο down.

:a19: :a07:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Έτσι είναι, αλλά από τη στιγμή που το γνωρίζουμε αυτό τι κάνουμε;

Υπομένουμε και προσμένουμε ώστε να βρεθούμε πάλι στην κορυφή του κύματος για να ξαναρχίσει η κατρακύλα προς τα κάτω;

Δυστυχώς αυτό το σύστημα ήταν ξοφλημένο από τη γέννεση του. Το κακό είναι ότι γνωρίζουμε επίσης πως για να δημιουργηθεί το κύμα εκ νέου, πρέπει να πέσει κοτρώνα στην επιφάνεια του νερού. Πάντα στο κεφάλι κάποιου πέφτει για να κάνουν οι υπόλοιπο surf ανέμελοι και χαμογελαστοί. Μέχρι τώρα την γλυτώσαμε κουτσά - στραβά και κάναμε το κομμάτι μας. Τώρα δυστυχώς η σκιά της κοτρώνας που θα δημιουργήσει το νέο κύμα έχει αρχίσει να μεγαλώνει απειλητικά πάνω από τα κεφάλια μας...μάλλον έχει στόχο (και) εμάς.

Μπορούμε να ζήσουμε με την ελπίδα και την πίστρη ότι θα μας παρουν τα απόνερα μόνο και πολύ σύντομα θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε ήλιο, ημίγυμνα κορίτσια και ελαφριά coctail στην άμμο... μέχρι που να υπάρξει ανάγκη να δημιουργηθεί νέο κύμα βέβαια...

http://www.youtube.com/watch?v=Grj7s...eature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Έτσι είναι, αλλά από τη στιγμή που το γνωρίζουμε αυτό τι κάνουμε;

.........
    2 τα τινα.

η αντιτιθεσαι στο συστημα (οχι σε αυτο το συγκεκριμενο,μια και ολα τα συστηματα χρειαζονται αρχη για να διατηρηθουνε και απο τη στιγμη που υπαρχει αρχη δεν υπαρχει ελευθερια,αλλα σε ολα τα συστηματα που θα προταθουνε για να εξομαλυνθει η κατασταση),
    η επιλεγεις ενα αλλο συστημα το οποιο για να εφαρμοστει θα πρεπει παλι καποια κεφαλια να φαγωθουν απο τη πετρα που θα πεσει για να δημιουργηθει το ''νεο κυμα'' (οχι αυτο που τραγουδουσε η αρλετα) και τοτε δεν βλεπω τον λογο να φωναζει κανεις για αλλαγη της καταστασης περα απο την προσωπικη του.αρα μιλατε και παλι με βαση αυτα που κραζετε.φιλοτομαρισμος και αγιος ο θεος.

αν διαλεξεις την δευτερη λυση αξιος της μοιρας σου (οχι αυτης που ΘΑ σε βρει,αυτης που σε βρηκε ηδη)
    αν διαλεξεις την πρωτη λυση εσυ η οποιοσδηποτε αλλος...ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ (τα ξαναπαμε)

προβλημα μεγαλο να μην επιθυμεις αρχη....δλδ να εισαι......ουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

εντιτ

α) Δέν κατάλαβα πού ακριβώς αναιρείται, αλλά δέν έχω σκοπό να μπώ σε διαμάχη υπονοουμένων και εμότικονς.

β) Μπορείς να μου εξηγήσεις τους '1002 τρόπους', και γιατί εγώ δέν είδα κανέναν(ή τουλάχιστον τρομακτικά λίγους); Είδα κατα καιρούς πολλούς που διαμαρτύρονταν μέν αλλά γιατί χάλασε το προσωπικό τους βόλεμα. Σχεδόν ποτέ σκεπτόμενοι τον διπλανό. Έχω την εντύπωση πως τις ταμπέλες που ανέφερες(ψευτοκουλτουριάρηδες κλπ), πιό πολύ γούσταραν να τις κολλάνε στον εαυτό τους αυτοί που λές, παρά οι γύρω τους(το λεγόμενο navel contemplation). Γιατί τα περασμένα χρόνια πολλά 'γκαρίσματα' ακούστηκαν, αλλά ελάχιστες προτάσεις. Το 'να τα φέρω όλα τούμπα και βλέπουμε' δέν είναι λύση.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    ... Το 'να τα φέρω όλα τούμπα και βλέπουμε' δέν είναι λύση.
    Είναι όμως μια καλή αρχή..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki

Ειπες μεγάλη κουβέντα. Τοσο, που δεν νομιζω να καταλαβες τι διατύπωσες.

Οπως και να έχει το πραμα συμφωνω μαζι σου!!!

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Ποιο το ηθικο δειδαγμα?
    από costas81 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2006, 12:49
  3. Ποιό το καλύτερο 1000άρι και γιατί ;
    από andgeo στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2005, 18:04