Σελίδα 11 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    ενα ειναι το σιγουρο ..

ο οδηγος του audi θα το σκευτει παααααρα πολυ να ξαναπαρατησει οπου να ναι το καρο του ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
    στην ΣΠΑΝΙΑ λοιπον περιπτωση που ανηκει στο 2-% που ηταν επιτακτικη αναγκη ΧΩΡΙΣ να ενημερωσει παρακειμενους μαγαζατορες,ενοικους.διερχομενους εστω,θεωρειται ως παραπλευρη απωλεια και πολυ λυπουμαστε γι'αυτο..

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ..
    Αυτά είπαν και οι Αμερικάνοι όταν έριξαν την έξυπνη ρουκέτα μέσα στο καταφύγιο στο Ιράκ.
    Φίλε μου με απλά λόγια αυτό ονομάζετε φασισμός.

Αυτοοργανώσου μόνος σου να μου λείπει το βύσσινο !

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS

Φίλε μου με απλά λόγια αυτό ονομάζετε φασισμός.

Αυτοοργανώσου μόνος σου να μου λείπει το βύσσινο !
    Και αυτο που λες εσυ το λεει ο Παγκαλος οταν του πετανε καφεδες κ γιαουρτια, "φασισμος κ τραμπουκισμος"

Θα σου πω πως το βλεπω εγω, αυτος που γουσταρει βαζελινη κ ροπαλο του μπειζμπολ ΜΕΣΑ στην βουλη, θα αναποδογυρισει κ το αμαξι...

(ασε που φασισμος ειναι να αφηνεις το αμαξι οπου γουσταρεις κ να βασιζεσαι στην υπομονη των "θυματων" εκει εξω...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού

εν κατακλειδι...
    καποια στιγμη θα επρεπε να περιμενουμε οτι θα δουμε πιο δραστικες λυσεις μιας και κανεις δεν κανει κατι για να μας προφυλαξει.
    αλλα αντι αυτο να το λεμε αυτοδικια και οποιες αλλες ερμηνεις ακουστηκαν,θα μπορουσαμε να το πουμε και απλα..
    ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ..
    Η πιο σωστη κουβεντα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μου αρεσει που κανετε λογο περι "νομων της ζουγκας" , οτι "θα γινουμε ζωα", οτι ειναι"φασισμος" και αλλα τετοια, λες και δεν τα υποκειστε καθημερινα! Σαφως και τα υποκειστε, αλλα για εναν πολυ περιεργο λογο τα εχετε συνηθισει, τα θεωρειτε δεδομενα και τα υπομενετε στωϊκα... Θεωρειτε δεδομενο οτι ο μ@λ@κ@ς θα προκαλεσει κυκλοφοριακο κομφουζιο και παρακωλυση συγκοινωνιων, οτι η αστυνομια θα αδιαφορησει και οτι ειστε πραγματικα απροστατευτοι απεναντι στη "μαγκια του", αλλα δεν κανετε τιποτα για αυτο. Η σταση του δεν ειναι "φασισμος"; Δεν συμπεριφερεται ως ζωο απεναντι στους συναναθρωπους του; Στην τελικη λοιπον, παρτε το ως ανταποδοση της δικης του συμπεριφορας!

Πραγματικα δεν μου κανει καμμια εντυπωση που εχουμε αυτους που εχουμε να μας κυβερνανε και που μας γ@μ@νε ασαλιωτα εδω και καιρο... καθειστε να το συζητησετε και να δειτε τις κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις του, εχουμε καιρο...

Δεν μας ειπαν ομως αν οι "μαγκες" των εξαρχειων που ξεχειλιζει η αντριλα απ'τις τσεπες τους και γυρισαν το αμαξι, εμειναν εκει οταν ηρθε ο ιδιοκτητης και ανελαβαν τις ευθυνες τους...

Μερικοι εδω μεσα ειναι τουλαχιστον υποκριτες...

Εγω δουλευω 12 ωρες τη μερα για 10 χρονια και στην τελικη παιρνω ενα Αudi που κανει 40.000 ευρω. Γουστο μου και καμαρι μου. Εφτυσα αιμα και εστησα κωλο γι αυτο το αμαξι. Και το παρκαρω καπου ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Ποιος εισαι εσυ που θα ερθεις και θα το αναποδογυρισεις? Εχεις αυτο το δικαιωμα? Ας ερθει η αστυνομια να παρει πινακιδες και να το "φορτωσει".

Στην τελικη εχεις τα @@ να παραδεχθεις αυτο που εκανες μπροστα μου? Εχεις τα @@ να πας μεσα για βανδαλισμο/καταστροφη ξενης περιουσιας και να πληρωσεις και ενα 10χιλιαρο ζημια (α και ενα καινουριο κινητηρα, επειδη το λεω εγω και ο γαμαουα δικηγορος μου) μετα απο αυτο που εκανες?

Στο παραπανω, οπου "εγω" βαλτε τον εαυτο σας και οπου "εσυ" βαλτε τον μ@λ@κ@ που το αναποδογυρισε...
    Ciao Super Sic...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν είμαι από τους φανατικούς της αυτοδικίας, αλλά όντως κάτι "μάγκες" που γράφουν προκλητικά στα @ρχ@δια τους τους πάντες και διπλοπαρκάρουν ουτε καν προσεκτικά αλλά κλείνοντας τον δρόμο και απαγορεύοντας την κίνηση στους υπόλοιπους το έχουν παρακάνει και δεν το κρύβω ότι η πρώτη αντίδρασή μου μόλις το είδα ήταν "Ναγιάσει το χέρι τους"...
    Ήμουν παρών κάποια στιγμή στο κέντρο στην Μπόταση όταν ένα SUB είχε φρακάρει με το έτσι γουστάρω τον δρόμο και είχε μπλοκάρει πίσω του ένα γεμάτο λεωφορείο. Πίσω από το λεωφορείο δε το χάος...Μετά από 20 λεπτά κορναρισμάτων και χάους εδέησε να φανεί να το μετακινήσει και όταν κάποιοι του την είπαν είχε το θράσος να βγεί κι από πάνω...Ένας "μάγκας" που "μαμεί και δέρνει"επειδή του τύχανε μερικά λεφτά...

Για μένα λοιπόν καλά του κάνανε... Σίγουρα θα το σκεφτεί 3 φορές πριν το ξανατολμήσει...

ΥΓ Αυτός που τράβηξε τις φωτό δεν περίμενε λίγο να φανεί ο ιδιοκτήτς ρε γμτ...
    Γούσταρα πολύ να δω την φάτσα του μόλις θα το αντίκρυζε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Μάλλον η βάση της διαφωνίας μας είναι ότι για τους μεν -που υποστηρίζουν ότι καλά του κάνανε- το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο τύπος ουσιαστικά έκλεισε το δρόμο και το δευτερεύον ότι η αστυνομία είναι ανύπαρκτη για να το απομακρύνει, κόψει κλήση κλπ ενώ για τους δε -που λένε ότι δεν είναι πράγματα αυτά- το αντίθετο.

Ποιο είναι αλήθεια το κύριο πρόβλημα; Θα είμασταν ευχαριστημένοι αν είχε επέμβει η αστυνομία του το είχαν πάρει με γερανό και είχε πληρώσει το αναλογούν πρόστιμο ή αν ο συγκεκριμένος είχε αφιερώσει ελάχιστο χρόνο να σκεφτεί να βάλει λίγο πιο μέσα το αμάξι του -ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ- ώστε να μην ενοχλήσει;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    ή αν ο συγκεκριμένος είχε αφιερώσει ελάχιστο χρόνο να σκεφτεί να βάλει λίγο πιο μέσα το αμάξι του -ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ- ώστε να μην ενοχλήσει;
    ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα φίλε μου... το έχουν παραξηλώσει εντελώς...
    Όλοι μας έχουμε αναγκααστεί να παρκάρουμε παράνομα και να ΨΙΛΟεμποδίζουμε...Αλλά καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να εμποδίζουμε λιγότερο και αν τελικά αναγκαστούμε να εμποδίζουμε πολύ, τουλάχιστον φροντίζουμε να είναι για ελάχιστο χρόνο και είμαστε σε "ακτίνα επέμβασης" ώστε μόλις χρειαστεί να το μετακινήσουμε αμέσως.
    Από αυτό το σημείο όμως μέχρι την πλήρη επίδειξη τσαμπουκά και σταρχιδισμού με την λογική του "σας γράφω όλους προκειμένου εγώ να κάνω την δουλειά μου όπως γουστάρω" έχει απόσταση μεγάλη... Και αυτήν πλήρωσε ο "κύριος"...Και δικαίως...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Δεν μας ειπαν ομως αν οι "μαγκες" των εξαρχειων που ξεχειλιζει η αντριλα απ'τις τσεπες τους και γυρισαν το αμαξι, εμειναν εκει οταν ηρθε ο ιδιοκτητης και ανελαβαν τις ευθυνες τους...

Μερικοι εδω μεσα ειναι τουλαχιστον υποκριτες...

Εγω δουλευω 12 ωρες τη μερα για 10 χρονια και στην τελικη παιρνω ενα Αudi που κανει 40.000 ευρω. Γουστο μου και καμαρι μου. Εφτυσα αιμα και εστησα κωλο γι αυτο το αμαξι. Και το παρκαρω καπου ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Ποιος εισαι εσυ που θα ερθεις και θα το αναποδογυρισεις? Εχεις αυτο το δικαιωμα? Ας ερθει η αστυνομια να παρει πινακιδες και να το "φορτωσει".

Στην τελικη εχεις τα @@ να παραδεχθεις αυτο που εκανες μπροστα μου? Εχεις τα @@ να πας μεσα για βανδαλισμο/καταστροφη ξενης περιουσιας και να πληρωσεις και ενα 10χιλιαρο ζημια (α και ενα καινουριο κινητηρα, επειδη το λεω εγω και ο γαμαουα δικηγορος μου) μετα απο αυτο που εκανες?

Στο παραπανω, οπου "εγω" βαλτε τον εαυτο σας και οπου "εσυ" βαλτε τον μ@λ@κ@ που το αναποδογυρισε...

Ξεκινάω από το "ας έρθει η αστυνομία και να το φορτώσει"...εξαιρετικά σπάνια... Πόσες φορές θα το πούμε και θα το γράψουμε αυτο;! Δεν έρχονται ή αλλάζει γεωλογική περίοδος μέχρι που να έρθουν!

Επίσης το συγκεκριμένο αμάξι δεν ήταν παρκαρισμένο απλώς παράνομα, ήταν παρακαρισμένο με τρόπο που προκαλούσε παρακώλυση συγκοινωνιών και εμπόδιζε δεκάδες ανθρώπους να πάνε στις δουλειές / προορισμούς τους.

Για το ποιοι ήταν αυτοί και αν είχαν το δικαίωμα να το αναποδογυρίσουν (περίπου) θα σου απαντήσω με τα ίδια ερωτήματα: Ποιος είναι αυτός που πρακάρει όπου του κ@υλώσει; Έχει το δικαίωμα; Ο καθένας (μονάδα) μπορεί να λειτουργεί αναλόγως του συμφέροντος του εις βάρος τον άλλων (πολλών);

Σιγά μην περίμεναν τον μ@λ@κ@ να γυρίσει κιόλας... ο μ@λ@κ@ς που ήταν όταν του κόρναραν να πάρει το αμάξι του;

Ποιος εισαι εσυ που θα ερθεις και θα το αναποδογυρισεις?

Και ποιος εισαι εσυ που θα με εμποδισεις να παω στην δουλεια μου με το "ετσι θελω".
    Και ποιος εισαι εσυ που θα εμποδισεις το ασθενοφορο με τον πατερα μου τον καρδιακο ή το παιδι μου να παει στο νοσοκομειο.. με το "ετσι θελω"

Η μαλακια που εκανες εσυ με το "νομιμο" αμαξι σου μπορει να κοστισει μια ζωη, οποτε συζητηση δεν υπαρχει παραπερα.

Μακαρι να ημουν ο χουλκ να σηκωνω οτι αμαξι εμποδιζει δημοσια, επειδη αστυνομια -παρολο που πληρωνουμε- για αυτα τα απλα δεν υπαρχει, μονο κατι ζωα διασπαρτα που κανουν σουζες στα φαναρια

μη ψαρωνεις

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Μα που είναι αυτή η δικηγορίνα όταν την χρειάζεσαι; :wacko:

Να μας εξηγήσει λίγο τα άρθρα 282-283 του αστικού κώδικα περί αυτοδικίας.
    282 AK

Η ικανοποίηση της αξίωσης από το δικαιούχο αυτοδύναμα και χωρίς τη βοήθεια της αρχής (αυτοδικία) επιτρέπεται μόνο όταν η βοήθεια της αρχής δεν μπορεί να φτάσει έγκαιρα και υπάρχει κίνδυνος από την αναβολή να ματαιωθεί ή να δυσκολευτεί σημαντικά η πραγμάτωση της αξίωσης

283 AK

Οποιος αυτοδικεί χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ή υπερβαίνει το μέτρο που είναι αναγκαίο για την αποτροπή του κινδύνου, έχει υποχρέωση αποζημίωσης. Την ίδια υποχρέωση έχει και αν νόμιζε από πλάνη ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου.

Η κρίση δική σου

Αν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ...

:

ante epitelous......

egw den diavazw aurio, varethika...exw kai kalutera pragmata na asxolithw

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να αφιερώσει ο οδηγός λίγη ώρα ωστε να βρεί νόμιμη θέση για παρκάρισμα.
    Αν δεν γίνει αυτό , θα έπρεπε να το είχε πάρει ο γερανός γιατι απλά είναι παράνομος.

Το οτι δεν κάνουν οι μπάτσοι την δουλειά τους είναι ενα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να νομοθετεί σύμφωνα με την δική του λογική.

Αν δείς οτι οι μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους και θές εσύ να κάνεις κάτι γι αυτό , λύσεις υπάρχουν πάντα σε νόμιμα πλαίσια. Μπορείς να κάνεις καταγγελία και μήνυση . Πόσοι απο τους παρόντες το έκαναν?? Προφανώς κανένας, γιατί ο Νεοέλληνας είναι του "έλα μωρέ που να μπλέξουμε τώρα και τίποτα δεν πρόκειται να γίνει ".
    Μπορεί όμως πολύ εύκολα να αναποδογυρίσει ένα αυτοκίνητο και στην ουσία να παρανομήσει και αυτός .

Το μεγάλο πρόβλημα είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα , είτε βρίσκεται στην θέση του οδηγού είτε του βανδαλιστη.

Υγ Για να μην το ξεχάσω στον sniper
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    off topic

@ sergiosm: μια υπόθεση εργασίας: αν υπήρχε ανθενοφόρο που ήταν επείγον να περάσει βάσει του 282 δεν θα ήταν υπόχρεοι σε αποζημίωση αυτοί που θα το σήκωναν; Και αν δεν ήταν θα ήταν κάποιος άλλος, πχ η αρχή που δεν μπορούσε να παρέμβει εγκαίρως;

/off topic
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    282 AK

Η ικανοποίηση της αξίωσης από το δικαιούχο αυτοδύναμα και χωρίς τη βοήθεια της αρχής (αυτοδικία) επιτρέπεται μόνο όταν η βοήθεια της αρχής δεν μπορεί να φτάσει έγκαιρα και υπάρχει κίνδυνος από την αναβολή να ματαιωθεί ή να δυσκολευτεί σημαντικά η πραγμάτωση της αξίωσης

283 AK

Οποιος αυτοδικεί χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ή υπερβαίνει το μέτρο που είναι αναγκαίο για την αποτροπή του κινδύνου, έχει υποχρέωση αποζημίωσης. Την ίδια υποχρέωση έχει και αν νόμιζε από πλάνη ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου.

Η κρίση δική σου

Αν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ...
    Ναι τα είχα διαβάσει, αλλά ήθελα να τα εξηγήσει κάποιος ειδικός.

Ποια είναι η εκάστοτε "αξίωση" και τι μεγέθη είναι αυτά τα "έγκαιρα", "αναγκαίο" κτλ.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 11 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων