Μου ήρθε, λέγεται BorchtΑρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
σουπα με πατζαρια; Σβεκολνικ; η μπορσάκι...
Μου ήρθε, λέγεται BorchtΑρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
σουπα με πατζαρια; Σβεκολνικ; η μπορσάκι...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Νομίζεις ότι βγήκαμε από το μαιευτήριο με κάνα πιστοποιητικό μοτοταξιδευτή? Νομίζεις ότι πρέπει να είσαι, Ο αρχιδΑτος, όπως κάποιοι προσπαθούν συστηματικά να πλασάρουν? Εγώ πάντως δεν είμαι. Σκέψου ότι τα περισσότερα παιδιά, μαζί τους και εγώ, το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, με καράβι το ξεκινήσαμε. Είδες που μόλις είπες για παρέα, πόσοι απάντησαν? Ξεκινά εσύ και όλα γίνονται. Στην τελική κάποιο φιλαράκι θα έχεις που θα δεχτεί να κάτσει πίσω και να πάτε μακρυά. Η κάποιο όμορφο κορίτσι, από τα τόσα που έχει η Κύπρο. Για την ευχή σου σχετικά με την Ιθάκη. Ευχαριστώ, ειλικρινά..Αρχικά δημιουργήθηκε από dimik
Ρε παιδιά δεν είμαι μηχανόβιος (ακόμα)...έχω μηχανή αλλά η μεγαλύτερη διαδρομή που έχω κάνει είναι 10χλμ...όμως κάθε φορά που διαβάζω για το ταξίδι σας ζηλεύω που δεν μπορώ να το κάνω κι εγώ και το σημαντικότερο που δεν έχω τέτοιους φίλους ώστε να μοιραστούμε μαζί την χαρά του ταξιδιού.
![]()
Εύχομαι να μπορέσετε να χαρείτε πολλές διαδρομές σε όλο τον κόσμο και να μην βρείτε την "Ιθάκη" σας ποτέ![]()
Εϊμαι στο γραφείο κι έξω βρέχει, μόλις έκανα καφέ και ετοιμάζομαι να ξεκινήσω την μέρα με ένα ακόμα "ταξίδι" στην Μόσχα![]()
Τσιμπα και μερικες![]()
![]()
![]()
Η αρχή έγινε όμως, ετσι σκεφτόμουν και εγώ όταν πρώτο διάβασα ταξιδιωτικά άλλων![]()
Καλώς τον Νικολή τον ταξιδευτή μας.. Πας στο section ταξιδιωτικά, νέο θέμα και ξέρεις εσύ. Έχει πολλά να μας δείξει/πει το κοσμογυρισμένο V stromaki σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstom-olado
Μπράβο ρε Δημήτρη και για τις ωραίες φωτογραφίες και την όμορφη ανάπλαση των περιστατικών. Επιτέλους κατάφερα να κάνω εγγραφή σε αυτό το φόρουμ. Καλή συνέχεια και άντε με το καλό να ταξιδέψουμε και μαζί το Πάσχα - Καλοκαίρι όλο το λέμε και όλο δεν συντονιζόμαστε!
Να' σαι καλά.
![]()
![]()
![]()
ΜπορςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Μου ήρθε, λέγεται BorchtΣυνηθιζεται σε χωρες της ανατολικης Ευρωπης
![]()
![]()
![]()
J.T.R
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
και εγώ, το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, με καράβι το ξεκινήσαμε.
γιατί ρε....σ' αυτό με τι πήγατε....??? με τα ατμόπλοια δεν πήγατε...??![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Η Μόσχα έχει πληθυσμό όσο και η Ελλάδα.
10,500,00
δεν ειναι παράξες οι μεγάλες αποστάσεις.
ΡίχταΑρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Νομίζεις ότι βγήκαμε από το μαιευτήριο με κάνα πιστοποιητικό μοτοταξιδευτή? Νομίζεις ότι πρέπει να είσαι, Ο αρχιδΑτος, όπως κάποιοι προσπαθούν συστηματικά να πλασάρουν? Εγώ πάντως δεν είμαι. Σκέψου ότι τα περισσότερα παιδιά, μαζί τους και εγώ, το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, με καράβι το ξεκινήσαμε. Είδες που μόλις είπες για παρέα, πόσοι απάντησαν? Ξεκινά εσύ και όλα γίνονται. Στην τελική κάποιο φιλαράκι θα έχεις που θα δεχτεί να κάτσει πίσω και να πάτε μακρυά. Η κάποιο όμορφο κορίτσι, από τα τόσα που έχει η Κύπρο. Για την ευχή σου σχετικά με την Ιθάκη. Ευχαριστώ, ειλικρινά..
Τσιμπα και μερικες![]()
![]()
![]()
Η αρχή έγινε όμως, ετσι σκεφτόμουν και εγώ όταν πρώτο διάβασα ταξιδιωτικά άλλων![]()
![]()
![]()
Αδερφέ sorry για την διόρθωση αλλά έχει 11,503,501Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Η Μόσχα έχει πληθυσμό όσο και η Ελλάδα.
10,500,00
δεν ειναι παράξες οι μεγάλες αποστάσεις.
Την τελευταία καταμέτρηση την έκανα εγώ τώρα που πήγαμε![]()
wikipedia speaking
Μαούνες ήτανε όχι ατμοπλοΐαΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
γιατί ρε....σ' αυτό με τι πήγατε....??? με τα ατμόπλοια δεν πήγατε...??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωπ.....μπαρδόν....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από boynos
Μαούνες ήτανε όχι ατμοπλοΐα![]()
![]()
![]()
Αν και το ντακαράκι λέει.........![]()
Που ΄ναι ο άλλος ο άχρηστος...???? ξύπνα τον να γράψει καμιά αράδα.......![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δουλεύει το αγόρι τώρα άστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ωπ.....μπαρδόν....!!!!![]()
Αν και το ντακαράκι λέει.........![]()
Που ΄ναι ο άλλος ο άχρηστος...???? ξύπνα τον να γράψει καμιά αράδα.......![]()
Θα πάω εγώ το απόγευμα με κάνα Johnnie μπλε να του γαργαλίσω τον ουρανίσκο να αρχίσει να κελαηδάει![]()
![]()
θα μποσρουσες οσο δεν γραφει ο gallos να μας εδειχνες τις δικες σου φωτος![]()
Αντε παιδες σαν τον Παπαδημιο καταντησατε βαλτε τιποτα να δουμε να διαβασουμε γιατι εχω διαβασει ολα τα blog και τα site με προβλεψεις για χρεοκοπια και εχω παθει overdose.
Δειξτε πως ζουν ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
χαζευοντας στα ταξιδιωτικα επεσα πανω στο περσυνο δικο σου!!!
ΡΕ ΒΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΝΤ??
περισυ το διπλο, φετος το μονο... του χρονου???