Εχεις προχωρήσει πολύ το Project!
Τους ρεγουλατόρους της αλυσίδας γιατί τους βάψατε?
Εχεις προχωρήσει πολύ το Project!
Τους ρεγουλατόρους της αλυσίδας γιατί τους βάψατε?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πηρα καινουργιους!!!!!!ετσι για αλλαγη!!!!!ξερω οτι δεν θα μεινει χρωμα πανω.![]()
αυτα ειναι,ομορφιες![]()
Μετα εβαλα και το μπροστινο!!!προχειρα για να μπορω να το στηριξω.
αυριο εχω σκοπο να φτιαξω την καλωδιωση. να βαλω πιπες στα μπουζοκαλωδια.και μετα στοπ
μετα σειρα εχουν τα χρωμια. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
χα χα !!!ρε παιδια δεν βλεπω παρατηρησεις και ανησυχω.καλα δεν εχω κανει και κατι σπουδαιο ακομα.ενα βαψιμο εχω κανει και ξυσιματα.ευτυχως το μηχανακι τα εχει σχεδον ολα...
Απλά τέλειο...Μπράβο...![]()
Ρε θηριο ποτε προλαβες και τα εβαλες ολα αυτα επανω στο μηχανακι?
Καλα ειπα εγω θα το τελειωσεις πρωτος![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Ωραία προχωράει... Τα αμορτισέρ θα μείνουν ως έχουν;
[QUOTE=KostasV2;2239743]Ωραία προχωράει... Τα αμορτισέρ θα μείνουν ως έχουν;[/QUO
τα αμορτισερ ειναι τα δικα του καθαρισμενα.εχουν γινει μετα το καθαρισμα σαν εικονα ικανοποιητικα.εγω θελω να τα αλλαξω αλλα δεν με αφηνει η τσεπη μου.
θα γινει πρωτα τα χρωμια που θελουν πολλα λεφτα και στο τελος αυτα.μακαρι να απειρα λεφτα να τα αγοραζα ολα καινουργια
χθες εβγαλα τις βασεις που συγκρατουν τις εξατμισεις.τις ετριψα και τις εβαψα με μαυρο γυαλιστερο σπρει ωστε να τις βαλω πανω
επομενο ευκολο βημα ηταν να μπουν επανω τα καρμπυρατερ.τα ειχα καθαρισει αρκετα καλα στην αρχη οταν ελυνα το μηχανακι
μετα ειπα να καθαρισω τα πλαστικα χερουλια.αρχικα τα ειδα λερωμενα και ταλαιπωρημενα.ειπα να τα καθαρισω να δω αν θα γινουν καλα
οπως σας ειπα το μηχανακι παρατην εξωτερικη εγκαταληψη δεν ειχε κατι που να δειχνει οτι εχει επεμβει ο Ελληνας μαστορας!!!
ολα ειναι αυθεντικα πανω του.....λετε ακομα και αυτα να ειναι απο το 1974????
οποτε τα καθαρισα καλα τα περασα σπρει σιλικονης και ολα καλα.θα το κρατησω ολο original!!!!!!