Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 164 από 164

Θέμα: Τούμπαρε η μηχανή του και σκοτώθηκε το 5χρονο παιδί του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Λάστιχο το έκανες...

Ωστόσο θαυμάζω την εκπληκτική ικανότητα (αυτο)ελέγχου που έχεις και το πως ο μυαλός σου, το νευρικό σου σύστημα και τα αισθητήρια σου δουλεύουν στο max 365 ημέρες το χρόνο...
    Επί τέλους !!! ένας θαυμαστής... ο μυαλός μου είναι υπερήφανος και ο νευρικός μου σύστημα ακόμα περισσότερο 365 μέρες το χρόνο. Τα δίσεκτα έτη κοιμάμαι μία μέρα για να μη μου κάτσει κανένα κακό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εμένα κανένας γνωστός μου δεν έχει τραυματιστεί από πλάκωμα.
    Ούτε εγώ ο ίδιος.
    Στους αγώνες πλην Σιμοντσέλι δεν θυμάμαι άλλο περιστατικό (και βλέπω πολλους αγώνες επί πολλά χρόνια)

Δεν κάνω εντούρο.
    Η δική μου η εμπειρία αυτά λέει.
    (Χωρίς να αποκλείω ότι αφού το λέτε δεν συμβαίνει)
    Sorry.
    Τότε αφού δεν μας πιστεύεις,βάσει της λογικής σου μπορώ να ισχυριστώ και γω τα εξής:
    Εμένα κανένας γνωστός μου δεν έχει σκοτωθεί/τραυματιστεί σε πόλεμο.
    Κανένας γνωστός μου δεν έχει κολλήσει AIDS
    κανείς γνωστός μου δεν έχει πεθάνει από ναρκωτικά.
    (Χωρίς να αποκλείω ότι αφού το λέτε δεν συμβαίνει)
    Sorry

Αυτό σημαίνει ότι κανένας δε χάνεται από πόλεμο/AIDS/ναρκωτικά.

Περαστικά ... ευτυχώς η νοημοσύνη μας αντέχει τα ψέματα που διαβάζουμε και δε τα πιστεύει...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    όχι φίλε.... έχω και ΤΔΜ που πάω ταξίδια (μόνο)

τι είναι M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. ?
    Μ ανα
    Α μα
    Ε λθω
    Θ ελω
    Ρ απανακια
    Α ντι
    Τ οματας.........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Καλό θα ήταν οι εδώ υψηλής νοημοσύνης γράφοντες, με phD διαβαθμισμένης ανάλυσης κινδύνου, να μην το κάνουν λάστιχο γιατί και μεις οι υπόλοιποι λίγο νιονιό το έχουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Τότε αφού δεν μας πιστεύεις,βάσει της λογικής σου μπορώ να ισχυριστώ και γω τα εξής:
    Χωρίς να αποκλείω ότι αφού το λέτε δεν συμβαίνει)
    Sorry

Αυτό σημαίνει ότι κανένας δε χάνεται από πόλεμο/AIDS/ναρκωτικά.

Περαστικά ... ευτυχώς η νοημοσύνη μας αντέχει τα ψέματα που διαβάζουμε και δε τα πιστεύει...
    Οκ αφού τα θέλει ο κώλος σου....

-Τότε αφού δεν μας πιστεύεις, βάσει της λογικής σου μπορώ να ισχυριστώ και γω τα εξής:
    Ήταν αρκετά έξυπνοι να την κάνουν από τα πριν

Ήταν αρκετά έξυπνοι να μην πάνε με πουτάνες και να μην βαράνε άσπρη

Δες πάνω

(Χωρίς να αποκλείω ότι υπάρχουν και μαλάκες που κάνουν όλα τα παραπάνω
    Καθώς και μαλακίες με μηχανάκια όντας άσχετοι….

Αυτό σημαίνει ότι κανένας δε χάνεται από πόλεμο/AIDS/ναρκωτικά/ μηχανάκια χωρίς να το θέλει ο κώλος του ΠΛΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ που μπορεί να συμβεί παντού

Περαστικά ... ευτυχώς η νοημοσύνη μας αντέχει τους εξυπνάκηδες που διαβάζουμε και λέει δεν πειράζει
    αφού είσαι ο κάτοχος της απόλητης αλήθεια κράτα τη να μη σου φύγει !

Από δω και κάτω συνεχίζεις μόνος σου….

Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 30/06/2012 στις 12:34.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το χετε κουράσει λίγο...
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το χετε κουράσει λίγο...
    Άσε που δε διευκρινίζει κανείς για τι λάστιχο ομιλούμε! Σαμπρέλα, ποτίσματος, σφεντόνας, αιμοστατικού επίδεσμού;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    βρέ παιδιά ηρεμήστε με τις αντιπαραθέσεις υπάρχουν περιπτώσεις κ περιπτώσεις, σε πεσίματα σε χτυπήματα σε σβαρνίσματα κλπ κλπ, το θέμα ήταν γενικά για τον άτυχο πατέρα κ όλοι εμείς καταδικάσουμε τα πάντα ενώ κ οι ίδιοι έχουμε κάνει τη μαλακία μας όπως όλοι μηδενός εξερουμένου μιλάμε για πάντα να φοράμε κράνος το βασικό ενώ κάποια στιγμή δε το φοράμε κ εμείς ας λέμε τι έγινε κ πώς κ όχι τι έπρεπε να είχε γίνει γιατί πλέον με καθαρό μυαλό κ το χρόνο σκέψεις κάνουμε θαύματα ουουουου.........

george

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
    Δεν θάπρεπε να επιτρέπεται άπο την πολιτεία η μεταφορά συνεπιβάτη αν δεν είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 13 ετων (και με εξπλισμό φυσικά) προκειμένου να έχει αναπτυχθεί σωματικά ως άνθρωπος αλλά και να έχει αποκτήσει συνείδηση των καποιον βασικών εννοιών όπως ταχύτητα, στήριξη, ισοροπία, κίνδυνος, ασφάλεια και κυρίως βούληση (γιατί τα ανεβάζουν χωρίς να τα ρωτάνε!).
    Απο κει και μετά, όλα τα άλλα (του τύπου: δεν τρέχω, προσέχω, το παιδί μου δουλεύει σε τσίρκο απο τα 3 του και ξέρει, κλπ) αφορόυν την συνείδηση του ενήλικα οδηγού.
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antwnis Προβολή μηνύματος
    Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
    Δεν θάπρεπε να επιτρέπεται άπο την πολιτεία η μεταφορά συνεπιβάτη αν δεν είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 13 ετων (και με εξπλισμό φυσικά) προκειμένου να έχει αναπτυχθεί σωματικά ως άνθρωπος αλλά και να έχει αποκτήσει συνείδηση των καποιον βασικών εννοιών όπως ταχύτητα, στήριξη, ισοροπία, κίνδυνος, ασφάλεια και κυρίως βούληση (γιατί τα ανεβάζουν χωρίς να τα ρωτάνε!).
    Απο κει και μετά, όλα τα άλλα (του τύπου: δεν τρέχω, προσέχω, το παιδί μου δουλεύει σε τσίρκο απο τα 3 του και ξέρει, κλπ) αφορόυν την συνείδηση του ενήλικα οδηγού.
    απο πόσο χρονών οδηγάς. εγώ απο τα 14. πολλές φορές σκέφτομαι πως εμπιστευόντουσαν και άφηνων σε ένα 14χρονο να οδηγάει. αλλουνού παπα ευαγγέλιο.
    ωστόσο σχετικά με το θέμα, κρίμα για το παιδάκι. δεν φόραγε κράνος..τέρμα οτι και να λεμε-λετε-λενε , χαμένο σάλιο.
    επίσης δεν νομίζω ο κάθε γονιός η άνθρωπος να προτιμούσε ένα παπί αντί για ένα αυτοκίνητο με auto-clima δερμάτινα καθισματα και όλες τις ανέσεις (χωρισ να αναφέρομαι στον συγκεκριμένο άτυχο πατέρα). δυστυχως με οτι μπορεί ο καθένας και περι κραξιμάτων που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα ποστς, τι να το κάνεις... λες και ο γονιος ανησυχεί λιγότερο για το παιδι του απο εσενα ? εσυ που τον κράζεις ίσως εισαι σε καλύτερη μοιρα απο αυτόν , οικονομική και δν ξέρω εγω τι αλλο.

υπάρχει κάποιος που δεν εχει οδηγήσει χωρις κράνος εστω και για 10 λεπτα? πειτε την αλήθεια....

επίσης ειδα το οτι αμα ησασταν τροχαία θα τους σκίζατε αυτούς τους γονείς... που στην καλύτερη φαντάζομαι θα παίρνουν κανα 700αρι + σπιτι + παιδι... να μην τους ριξετε και εσεις 200 ευρω πρόστιμο... ετσι βάλτε τα ολα στο ιδιο καζανι, κόφτε και σύνταξη απο τον συνταξιουχο...αλλα οκ .. τωρα δεν μπορείτε αμα μπορουσατε ομως....

παρακολουθώ τακτικά συζητήσεις αλλά δεν συνηθίζω να απαντάω αλλα τώρα δεν κρατήθηκα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoR Προβολή μηνύματος

παρακολουθώ τακτικά συζητήσεις αλλά δεν συνηθίζω να απαντάω αλλα τώρα δεν κρατήθηκα.
    Δυόμιση μήνες και δεν κρατήθηκες???

ήρωας είσαι!

Μ' αυτά και μ' αυτά όμως είναι που δικαιώνονται οι "νομοθέτες" οι οποίοι ξέρουν καλύτερα από μας για μας. Ο άνθρωπος που μέσα στη κεφάλα του δε μπορεί να καταλάβει ότι ένα τρίχρονο θα γίνει αλοιφή αν τυχόν πέσει η μηχανή, δυστυχώς πρέπει να υποχρεωθεί.
    Αλλιώς να πούμε ότι και ο γονιός που ασελγεί στο παιδί του το πονάει και ξέρει αυτός καλύτερα.
    Εσύ που θα τραβήξεις τη γραμμή ως όριο; Ποιο είναι το σημείο από όπου και πέρα πρέπει να προστατευτεί το παιδι;

Μέλος
    αλλο το ασελγει κάποιο γονιός στο παιδί του, που είναι αρρώστια του γονεά και άλλο το οτι το παιδί είναι συνεπιβάτης. συγνώμη αλλά δεν είναι όμοιο επιχείρημα αυτό που λες.

δεν θα βάλω οριο σε κανεναν και σε τπτ. έχω ανεβάσει παιδί στο μοτο 3χρονο δεν φόραγα τπτ ουτε τα χαρτιά δεν είχα μαζί και δεν πήγα πάνω απο 10χαω. δεν λεω μπραβο ειμαι πολυ καλος ή οτι πρέπει να με κλείσουν φυλακή.αν γινόταν κάτι ουτε εγω δεν ξέρω τι... σκεφτείτε πάντως ολοι πόσες φορές κάνατε κάτι αντίστοιχο ή δεν φορέσατε κράνος για να πάτε μέχρι το βενζινάδικο 50 μέτρα πιο κάτω,ή ενώ κάτσατε για καφέ δεν είχατε χαρτάκια μαζί σας κ πεταχτήκατε να πάρετε.

φιλικά τα λέω μιας και προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα απο όλες τις οπτικές γωνίες.. σε μερικά τα καταφέρνω , μόνο όταν προσπαθώ να τα δω απο την μεριά των πολιτικών δεν βγάζω άκρη.
    τώρα οταν η οδήγηση σου είναι για πρακτικούς λόγους, λογικό να τα βλέπεις πιο απλά τα πράγματα.
    όπως ο ανθρωπος που μισεί τα μαθηματικά και πρέπει να τα διαβάσει για να τα περάσει, στο τέλος θα συγκρατήσει προσθεση αφαιρεση διαιρεση και πολλαπλασιασμό.
    αυτός που τα αγαπάει θα λύνει ασκήσεις και θα γουστάρει.

άλλοι γονείς καπνίζουν μπροστά στα παιδιά τους..αλλά.. επειδή καπνίζουμε και εμεις λέμε οτι ο καπνός δεν πάει πάνω τους οποτε οκ.

τουλάχιστον εγώ αμα δεν έχω κάτι καλό να πω δεν μιλάω καθολου :-p .

Αυτός που είναι παιδεραστής, βλέπει ως φυσιολογικό αυτό που κάνει. Το ίδιο και αυτός που ανεβάζει καθημερινά το παιδί του στη μηχανή. Και οι δυο ίσως έχουν μια κάποια αμφιβολία περί της λογικής ή της ηθικής επί του ζητήματος, αλλά και του κοινωνικού αντίκτυπου που έχει η πράξη τους.
    Επειδή λοιπόν έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε τρυφερούδια πάνω σε παπιά αλλά όχι το άλλο, το μεν είναι πιο "φυσιολογικό" από το άλλο.
    Το ζήτημα το έθεσε ο κτήνος νωρίτερα : το παιδί το ρώτησε κανένας;
    Και μη σου φαίνεται απόλυτο ότι το ένα θα του αρέσει και το άλλο όχι, η κρίση του στο τι του αρέσει ή όχι βασίζεται σε πολύ βαθειές εντυπωμένες μέσα του νόρμες, που βασίζονται στα κοινωνικά αποδεκτά ή μη πράγματα της εποχής του.
    Και επαναλαμβάνω, ποιος είναι αυτός που θα θέσει τα όρια;
    Μα φυσικά η κοινωνία στην οποία ζεις.
    Σε αυτή τη κοινωνία λοιπόν υπάρχει η γνώση του τι θα γίνει αν το αγγελούδι σαβουριαστεί μαζί με τον βαλεντίνο της κακιάς ώρας.
    Αλλά δυστυχώς στην Ελληνική πραγματικότητα φαίνεται πως ένα πιθανά παραμορφωμένο για πάντα παιδικό προσωπάκι είναι πιο αποδεκτό από το άλλο (μη το πω).
    Όπως οι καραγκιόζηδες οι εγγλέζοι, που άφησαν το κοριτσάκι πριν μερικά χρονια να πεθάνει απο αιμοραγία έξω απο το σχολείο του όταν το χτύπησε ένας ασυνείδητος με το αυτοκίνητο, δεν το ακούμπησε κανένας προκειμένου να μην μπλέξει με τη κατηγορία του παιδόφιλου.
    Σκατοκατάσταση.

Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011

Παρόμοια θέματα

1. Νέος και ωραίος - Το Quiz του αιώνα
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2007, 15:21
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 13:56
  4. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF