Μπορεί ο Stoner να είναι γκρινιάρης και περίεργος, αλλά δείτε διαφορά στον τρόπο οδήγησης στο παρακάτω video:
http://blip.tv/rossifumi/catalunya-gp-sliding-6186924
Μπορεί ο Stoner να είναι γκρινιάρης και περίεργος, αλλά δείτε διαφορά στον τρόπο οδήγησης στο παρακάτω video:
http://blip.tv/rossifumi/catalunya-gp-sliding-6186924
ΚΩΣΤΗΣ
Και με ευκαιρία το αποπάνω δείτε την έξοδο και των δύο στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία, λίγο πριν περάσει τον Lorenzo:
δείτε πόσο πιο όρθιο έχει το μηχανάκι ο Stoner (και πόσο πιο έξω είναι) που σημαίνει ότι μπορεί να ανοίξει νωρίτερα/περισσότερο το γκάζι.
Και στον επόμενο αγώνα αν βρεθούν να μάχονται και βγάλει την τηλεμετρία throttle/brakes δείτε πως στην έξοδο ο Stoner ανοίγει προοδευτικά το γκάζι σε αντίθεση με τον Lorenzo που το ανοίγει τέρμα με τη μια και αφήνει το traction control να κάνει τη δουλειά.
Για τις γκρίνιες κλπ, ναι οκ γκρινιάζει, αλλά όταν δέκα γύρους πριν το τέλος έχουν φτάσει τους τελευταίους, έχει λίγο βάση η γκρίνια του.
Για τα περί δημοφιλίας και συμπάθειας να πω απλά ότι εδώ είναι motogp και όχι big brother να ψηφίζουμε ποιος μας αρέσει και ποιος να φύγει. Παρέα κι εγώ τον συμπαθητικό θα έκανα, αλλά για τα motogp θα προτιμήσω την παραπάνω φωτογραφία.![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Τα περί ηλεκτρονικών τα έχουμε ξανακούσει επί Ρόσσι και για μένα δεν έχουν καμία αξία.
Γιατί?
Γιατί σ αυτό το πρωτάθλημα, μ αυτόν τον κανονισμό… ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Άρα το θέμα δεν είναι ποιος δεν κάνει χρήση αλλά ποιος κάνει καλή χρήση και έχει αποτελέσματα.
Φρονώ δε, ότι ο Χόρχες είναι πιο ολοκληρωμένος οδηγός απ όλους αυτή τη στιγμή.
Το να μπεις στην πίστα μόνος σου και να γράψεις τον απόλυτο χρόνο είναι βέβαια πολύ σοβαρή επίδοση.
Το να μπεις όμως στην πίστα και να κερδίσεις ντουμπλάροντας τους αργούς, παλεύοντας με 6 7 αντιπάλους για την 1η 2η 3η θέση κλπ θέλει και μερικά ταλέντα ακόμα που ούτε ο Στόνερ έχει ούτε ο Πετρογκαζάκης.
Ασε που αν ο Στόνερ πιεστεί κάνει λάθη πολύ συχνά.
Φυσικά και η προσωπικότητα κάποιου παίζει το ρόλο της.
Όπως σου είπα και παραπάνω, σ αυτό το πρωτάθλημα παίζουν ρόλο και οι σπόνσορες και η διαφήμιση και οι δημόσιες σχέσεις.
Το να μοιράζεις μπουκέτα εδώ κι εκεί κριμένος πίσω από τη νομική προστασία της χόντα (όπως έχω ξαναπεί) δεν βοηθάει σίγουρα όλα τα παραπάνω.
Δεν θέλω να σε χαλάσω μ αυτά που σου λέω, ούτε να σου τη σπάσω αλλά νομίζω ότι ο Στόνερ φεύγει γιατί δεν κατάφερε εν τέλει να λειτουργήσει μ αυτούς τους πολύπλοκους κανόνες των ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ αγώνων.
Μπορεί 20 χρόνια πριν αυτά να πέρναγαν.
Σήμερα πρέπει να προσέχεις και πολλά άλλα πράγματα.
Υγ
ΑΝ στη θέση του Πετρούτσι ήταν ο ΓΙαννόνε θα την έδινε τη μπουνιά?
![]()
Τι διάολο, τόσο μάγκας και τσακιτζής είναι αυτός ο Ιανόνε;
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
http://www.dailymotion.com/video/xaf...ast-4laps_auto
υγ
Είναι οδηγάρα ο Στόνερ (Αυσταλός) καμία αντίρρηση και είναι κρίμα που φεύγει.
Φανταστικό βίντεο, φοβερός αγώνας. Μέσα στην ένταση της στιγμής όμως είδα τον Espargaro να τρέχει να φάει τον Iannone. Που ήταν μάγκας ο Ιταλιάνος που σχεδόν κουτούλησε τον αντίπαλό του;
Υπάρχει ένα βίντεο απο έναν αγώνα στην Ασία, όπου οι δύο αναβάτες παίζουν κλωτσιές μεταξύ τους.
Εντάξει δεν είναι αυτό το θέμα, απλά ήθελα να ρωτήσω για αυτόν τον ''κακό'' Ιταλό, που έχω ξαναδιαβάσει οτι δεν τολμάνε να τον κολλήσουν κλπ.
Τέλος πάντων δεν με έπεισες οτι είναι ''φόβος'' και ''τρόμος''. Παραδέχομαι όμως οτι έχουν πολύ μεγάλη αυτοσυγκράτηση.
Όλοι είναι μεγάλα τιμόνια και αυτοί στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και το ''νέο'' αίμα. Λίγο η Dorna να προσέξει γιατί κατάντησε το άθλημα πιο βαρετό απο την F1, που ακόμη και σήμερα, που λένε για τον τεράστιο συναγωνισμό φέτος...των βουλακανιζατέρ στην αλλαγή ελαστικών και στους ''μαστερς'' της στρατηγικής.
Τελικά ο Στονερ δεν θα μου ''λείψει'' καθόλου. Είναι επιλογή του να φύγει και να ακούσει την φωνή της λογικής (...Adriana) και είμαι σίγουρος πως θα το μετανιώσει. Συνήθως έτσι γίνεται. Απλά με ξενέρωσε τελείως.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι…
Απλά αναρωτιέμαι.
Αν ξέρεις ότι απλώνοντας το χέρι ο άλλος θα σε πλακώσει το απλώνεις?
Ο Γιαννόνε όλη την ώρα λέει πόσο άξεστος είναι…
Τα κονέ μουείναι σίγουρα πως ο Stoner το έχει ήδη μετανοιώσει που αυτή η ηλίθια τον έψησε να δηλώσει παραίτηση.
Ο μάγκας θα γυρίσει πάνω στη Suzuki το '14, (που δεν θα επιστρέψει για να κολλήσει μπρίκια αλλά για να πάρει τίτλο).
Αυτός όταν θα έχει δοκιμαστικά και αγώνες δεν θα ξεκολλάει από την τιβι, θα κλαίει το μωρό για γάλα και θα δυναμώνει την ένταση της συσκευής...
Σιγά μην αντέξει να βλέπει τον Lorenzo και τον Pedrosa να παλεύουν για τίτλο και τον συνταξιούχο να ανοίγει σαμπάνιες στο βάθρο... :a37:
Θέλει να γίνει ο μόνος πιλότος που θα πάρει νίκες (και τίτλο) με τρεις κατασκευαστές![]()
Παίδες
για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά
Όσοι έχετε σκοπό να ανοίξετε μαγαζί
να παρακολουθείτε συστηματικά motogp και ειδικότερα την κόντρα Lorenzo - Rossi
για να μάθετε τι σημαίνει σωστή ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ σχέση![]()