min paris freewind min paris freewind ke apefige ta monokilindra kanena den exi vgi aksiopisto ke 8a se pe8ani ston kradasmo 8a stamatas ka8e ligo ke ligani na tinazis ta kalampalikia sou 8a ta piani mirmiriasi apo ton poli kradasmo ke genika ine kourastika gia taksidi
sou exo pi na min akous aftous pou exoun ropi stin apotixia meriki pou tin patisan me kati tetia mpourdela 8eloun ke aloi na ta paroun gia na min es8anonte oi monoi apotiximenoi...

xirotero mpourdelo apo to freewind den iparxi ine korifeo
kalitera ama ise apotiximenos na paris to kle to kagkouro me tous soumiedes
ke akouse 8a sou po ta eksis kato8i ke ama sou kopsi sou ekopse
i mixani ine erotas prepi na tin eroteftis prepi na eroteftis tis grames tis tis kampiles tis prepi na ine sexy to mixanima na tin vlepis ke na 8es na tin kavalisis na ginete ena na ine to teri sou ke na kseskistite se strofes ke ef8ies me ourliaxta
o sostos mixanovios ine aftos pou kseri ta oria tou ke me mikra ke arga vimata ta ksepernai mexri na ftasi stin korifosi tou tin prosopiki korifosi tou
meta o mixani prepi na anadiknioi to kiros sou o sindiasmos anavati motosakou den prepi na ine gelios
ke prepi na ine analogi tis prosopikotitas tou diladi
simera i perisoteri pou kavalane mixanes den ine mixanovioi ine xristes motosakou ke periferonte xoris na exoun idea ke fisika tous katalavenis apo xiliometro ke epidi genika ine xestides ine afti pou milane oloi mera gia to ti ine sosto ke ti den ine ston motosikletismo kikloforoun oloi mera me iligkiodi vraditita kamia fora ama pesis apo piso tous gia na perasoun anamesa se aftokinita perimenoun 700 xronia ke to skato anarotiete na treksi apo to pantzaki na perimeni...
ke esi apo piso kes flatzes les na ton emvoliso ton xlexle na telionoume
ke i xirotei ratsa apo olus aftoi pou ine gia tis fapes ine oi scooterades kamia fora petixeno kanenan stin katexaki as poume ke arxizi ta trela mpeni stis strofes opos mpori ke kala exo scooter ala den masao ke ase mipos ime ke kaliteros odigos
iparxoun oti idous malakes 8elis eki ekso
ke tous katalavenis amesos exoun on of ke den exi ixnous skonis epano i exoun scooter 2000 kivika

i exoun monokilindra mikrou kivismou tipou xt 600 entelos mama ke pane ston koumparo episkepsi i papakia merokamatiarides me papakia oti xirotero....
ke tora oloi aftoi ine stous dromous ke pane apo to grafi spiti apo spiti kafeteria 2 fores tin vdomada ke meta sixnazoun se forun san ke afto ke apo sizitisis stin kafeteria kseroun pia mixani ine kali ke ti prepi na paris
gia afto ke merikoi mpori na sou protinoun vstrom no1 mixani tou kafeteriakia ipalilou...
i mixanovioi den mpenoun kan ston kopo na sou poun ti na paris
afto pou skeftonte ine oti prepi na dialeksis mixani me ton erota opos sou ipa stin arxi ke i proti tous skepsis ine ma ti leei o malakas emis 8a tou poume?
ke min kitas apo mena ton kameno pou ime edo ke sta leo ipo ales sin8ikes 8a akouges tous xlexledes na sou lene pare freewind

pare vstrom

pare t' avgo ke kourefto
katalaves tipota ke apo ola afta?
oxi?
pare freewind vasika min to agorasis pare kapiou ap ton dromo ikonisma 8a se exi..