Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 211

Θέμα: H κλασσική πλέον ερώτηση : αγορά μηχανής από αρχάριο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    min paris freewind min paris freewind ke apefige ta monokilindra kanena den exi vgi aksiopisto ke 8a se pe8ani ston kradasmo 8a stamatas ka8e ligo ke ligani na tinazis ta kalampalikia sou 8a ta piani mirmiriasi apo ton poli kradasmo ke genika ine kourastika gia taksidi

sou exo pi na min akous aftous pou exoun ropi stin apotixia meriki pou tin patisan me kati tetia mpourdela 8eloun ke aloi na ta paroun gia na min es8anonte oi monoi apotiximenoi...

xirotero mpourdelo apo to freewind den iparxi ine korifeo
    kalitera ama ise apotiximenos na paris to kle to kagkouro me tous soumiedes

ke akouse 8a sou po ta eksis kato8i ke ama sou kopsi sou ekopse
    i mixani ine erotas prepi na tin eroteftis prepi na eroteftis tis grames tis tis kampiles tis prepi na ine sexy to mixanima na tin vlepis ke na 8es na tin kavalisis na ginete ena na ine to teri sou ke na kseskistite se strofes ke ef8ies me ourliaxta
    o sostos mixanovios ine aftos pou kseri ta oria tou ke me mikra ke arga vimata ta ksepernai mexri na ftasi stin korifosi tou tin prosopiki korifosi tou
    meta o mixani prepi na anadiknioi to kiros sou o sindiasmos anavati motosakou den prepi na ine gelios
    ke prepi na ine analogi tis prosopikotitas tou diladi

simera i perisoteri pou kavalane mixanes den ine mixanovioi ine xristes motosakou ke periferonte xoris na exoun idea ke fisika tous katalavenis apo xiliometro ke epidi genika ine xestides ine afti pou milane oloi mera gia to ti ine sosto ke ti den ine ston motosikletismo kikloforoun oloi mera me iligkiodi vraditita kamia fora ama pesis apo piso tous gia na perasoun anamesa se aftokinita perimenoun 700 xronia ke to skato anarotiete na treksi apo to pantzaki na perimeni...
    ke esi apo piso kes flatzes les na ton emvoliso ton xlexle na telionoume
    ke i xirotei ratsa apo olus aftoi pou ine gia tis fapes ine oi scooterades kamia fora petixeno kanenan stin katexaki as poume ke arxizi ta trela mpeni stis strofes opos mpori ke kala exo scooter ala den masao ke ase mipos ime ke kaliteros odigos

iparxoun oti idous malakes 8elis eki ekso
    ke tous katalavenis amesos exoun on of ke den exi ixnous skonis epano i exoun scooter 2000 kivika i exoun monokilindra mikrou kivismou tipou xt 600 entelos mama ke pane ston koumparo episkepsi i papakia merokamatiarides me papakia oti xirotero....

ke tora oloi aftoi ine stous dromous ke pane apo to grafi spiti apo spiti kafeteria 2 fores tin vdomada ke meta sixnazoun se forun san ke afto ke apo sizitisis stin kafeteria kseroun pia mixani ine kali ke ti prepi na paris
    gia afto ke merikoi mpori na sou protinoun vstrom no1 mixani tou kafeteriakia ipalilou...

i mixanovioi den mpenoun kan ston kopo na sou poun ti na paris
    afto pou skeftonte ine oti prepi na dialeksis mixani me ton erota opos sou ipa stin arxi ke i proti tous skepsis ine ma ti leei o malakas emis 8a tou poume?
    ke min kitas apo mena ton kameno pou ime edo ke sta leo ipo ales sin8ikes 8a akouges tous xlexledes na sou lene pare freewind
    pare vstrom
    pare t' avgo ke kourefto
    katalaves tipota ke apo ola afta?
    oxi?

pare freewind vasika min to agorasis pare kapiou ap ton dromo ikonisma 8a se exi..

SYGNVMH.............

NOMIZA OTI MILAGAME GIA MHXANAKIA
    EDO OMOS..........EINAI TO 0-90.

Πάντως πρέπει νά έχεις πολύ μεγάλα παπάρια...........ή έγώ πολύ μικρά
    γιατί έκανα Πελοπόννησο - Θεσσαλονίκη πολλές φορές μέ μονοκύλινδρο...!!
    Περαπιμπτόντως προχθές πού πήρα ένα GS-1200 γιά 10 λεπτά,
    τά έχασα τά κάκκαλα μου....
    Ρέ άντε άσε τό παιδί νά άποφασίσει,σταμάτα νά τό πειράζεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    Μα τα δύο από τα τέσσσερα, τα είχα και εγώ δείξει κάπου μέσα στο νήμα αυτό... Την ΜΠΕ-ΕΜ-ΒΕ δε, την είχα δει και από κοντά (εντάξει μια γρήγορη ματιά 9:30 η ώρα το βράδυ εννοώ).
    Το ΧΤ στον Πύργο είναι καινούρια αγγελία, αλλά αν βρω ευκαιρία, μια και είναι εδώ, θα του ρίξω μια ματιά.

Παρεπιπτόντως, ένας γνωστός μου έχει ένα φίλο που ενδιαφέρεται να πουλήσει ένα CBF 250, δεν ξέρω κάτι παραπάνω, όπως π.χ. χρονιά κυκλοφορίας, χιλιόμετρα ή τιμή, αλλά σαν μηχανάκι (αν υποτεθεί ότι είναι και σε καλή κατάσταση και τιμή) να το δω, ή να κοιτάξω κάτι παραπάνω από 250?

Παναγιώτης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aboulafia Προβολή μηνύματος
    Μα τα δύο από τα τέσσσερα, τα είχα και εγώ δείξει κάπου μέσα στο νήμα αυτό... Την ΜΠΕ-ΕΜ-ΒΕ δε, την είχα δει και από κοντά (εντάξει μια γρήγορη ματιά 9:30 η ώρα το βράδυ εννοώ).
    Το ΧΤ στον Πύργο είναι καινούρια αγγελία, αλλά αν βρω ευκαιρία, μια και είναι εδώ, θα του ρίξω μια ματιά.

Παρεπιπτόντως, ένας γνωστός μου έχει ένα φίλο που ενδιαφέρεται να πουλήσει ένα CBF 250, δεν ξέρω κάτι παραπάνω, όπως π.χ. χρονιά κυκλοφορίας, χιλιόμετρα ή τιμή, αλλά σαν μηχανάκι (αν υποτεθεί ότι είναι και σε καλή κατάσταση και τιμή) να το δω, ή να κοιτάξω κάτι παραπάνω από 250?

Παναγιώτης
    Και νεότερες πληροφορίες για το CBF 250, λοιπόν πρόκειται για μοντέλο του 2007 το οποίο έχει 8.500 χλμ. και το δίνει 2.000€, περισσότερα δεν ξέρω ακόμα, οι πληροφορίες ήρθαν με SMS.

Παναγιώτης

Και νεότερες πληροφορίες για το CBF 250, λοιπόν πρόκειται για μοντέλο του 2007 το οποίο έχει 8.500 χλμ. και το δίνει 2.000€, περισσότερα δεν ξέρω ακόμα, οι πληροφορίες ήρθαν με SMS.

Παναγιώτης

aaaaaa ke epidi kero ixame...
    ai sto dialo reeeeeeeeeeeeeee
    min paris to cbf to 250 ine mono gia kakomirides ftoxompinedes merokamatiarides axristous anideous ine gia aftous pou latrevoun na trone ta klanidia sou sta fanaria
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Να μαι και γω πάλι...
    Ο τρύγος τελείωσε με το καλό, οπότε η αναζήτηση συνεχίζεται.
    Πάει και το CBF από την λίστα λοιπόν, αν και το γεγονός πως είναι για μεροκαματιάρηδες και ανίδεους, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό.
    Πάντως σε σχέση με όσα κυκλοφορούν στο car.gr μάλλον ήταν πολύ καλή περίπτωση, αν έριχνε και λίγο την τιμή...
    Όπως και να έχει εχουμε χρόνο πλέον μπροστά μας, οπότε μας δίνει και την δυνατότητα καλύτερης επιλογής.

Παναγιώτης

Παλαιό μέλος
    Να μαι και γω πάλι...
    Ο τρύγος τελείωσε με το καλό, οπότε η αναζήτηση συνεχίζεται.
    ...
    Όπως και να έχει εχουμε χρόνο πλέον μπροστά μας, οπότε μας δίνει και την δυνατότητα καλύτερης επιλογής.
    Το τζάκι θα ανάψεις και τι μηχανή θα πάρεις ακόμη δεν θα έχεις αποφασίσει μου φαίνεται...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jorgevaldano Προβολή μηνύματος
    Το τζάκι θα ανάψεις και τι μηχανή θα πάρεις ακόμη δεν θα έχεις αποφασίσει μου φαίνεται...
    Μα δεν βλέπεις τι γίνεται? Ότι μηχανάκι και να ποστάρω, ο "Εγώ ο ίδιος" είναι κατηγορηματικά αντίθετος στην αγορά του!!!
    Έχει απειλήσει δε την σωματική μου ακεραιότητα, αν δεν ακούσω τη συμβουλή του για το μηχανάκι που θα πάρω, όχι πες μου, εσύ τι θα έκανες στη θέση μου?

Βέβαια, όπως μου πρότεινε και ο Terens, η καλύτερη εποχή για αγορά μηχανής είναι ο χειμώνας, οπότε πλέον δεν βιάζομαι και γω.
    Το καλοκαίρι ως επί το πλείστον πέρασε πια (βέβαια έχει αρκετή καλοκαιρία μπροστά ακόμα) και σίγουρα δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για την αγορά του, γιαυτό και τα αργά βήματα.
    Και τώρα μπορώ να κανονίσω να πάω να δω κάποια μηχανάκια με την ησυχία μου.

Παναγιώτης

ne ala exoume 2012 ke o armagedonas erxete den to pernis mpas prolavis kamia volta...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ne ala exoume 2012 ke o armagedonas erxete den to pernis mpas prolavis kamia volta...
    Ρε γαμώτο αυτό είναι ένα ζήτημα!!!
    Αν είναι τελικά και γίνει το μπαμ να μην πάω σα μαλάκας τώρα να πληρώσω την εφορία.
    Και αντί να πάρω μηχανή να τα φάω μήπως καλύτερα τα λεφτά στις γυναίκες???

Αλλά όπως και να έχει λέω μέχρι το Δεκέμβρη να την έχω πάρει, οπότε μέχρι τις 21/12 που τελειώνουν τα πάντα θα προλάβω να βολτάρω (ή και να πέσω) και καμιά φορά!!!

Παναγιώτης

Να μαι και πάλι να ρωτήσω κάτι ακόμα, επειδή πολλά επεξεργάζομαι στο μυαλό μου...
    Τα πάντα βέβαια γίνονται για θέμα οικονομίας, αν η βενζίνη δεν είχε φτάσει εκεί που έχει φτάσει θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
    Μήπως για αρχή να παρατήσω τα μεγάλα ΟΝ-ΟΦ ( 650άρια ) και να πάω σε κάτι ποιό μικρό όπως αυτά τα 250άρια που ποστάρω παρακάτω?
    Έχουν σημαντική διαφορά στην κατανάλωση (και στα σέρβις κατά συνέπεια), λόγω μικρότερου κυβισμού, ή θα είναι μία για άλλη?
    Άλλες προτάσεις σε αυτή την κατηγορία (250κ.ε.) ποιές θα μπορούσαν να είναι? Δεν θέλω βέβαια διχρονα μηχανάκια.

Μερικά παραδείγματα:
    1. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2787469/

2. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2649830/

3. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2786748/

Παναγιώτης

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Να μαι και πάλι να ρωτήσω κάτι ακόμα, επειδή πολλά επεξεργάζομαι στο μυαλό μου...
    Τα πάντα βέβαια γίνονται για θέμα οικονομίας, αν η βενζίνη δεν είχε φτάσει εκεί που έχει φτάσει θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
    Μήπως για αρχή να παρατήσω τα μεγάλα ΟΝ-ΟΦ ( 650άρια ) και να πάω σε κάτι ποιό μικρό όπως αυτά τα 250άρια που ποστάρω παρακάτω?
    Έχουν σημαντική διαφορά στην κατανάλωση (και στα σέρβις κατά συνέπεια), λόγω μικρότερου κυβισμού, ή θα είναι μία για άλλη?
    Άλλες προτάσεις σε αυτή την κατηγορία (250κ.ε.) ποιές θα μπορούσαν να είναι? Δεν θέλω βέβαια διχρονα μηχανάκια.

Μερικά παραδείγματα:
    1. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2787469/

2. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2649830/

3. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2786748/

Παναγιώτης
    Το TTR ειναι καλη περιπτωση, αλλα αν αντεχεις την μανιβέλα

Δε διαβασα κάπου γιατι δε σε βολευει το 650 GS, μιας και εγω πιστευω οτι ειναι το ιδανικο για σενα (Δε ξερω αν μπορεις να βρεις GS σε αυτα τα λεφτα ή μονο το "απλο" το F/ST.

Σου λεω για το GS/Dakar μιας και θες λαγκαδια, ραχουλες, και ρυακια, διαφορετικα και το "απλο" ειναι υπεραρκετο και εντος μπάτζετ.
    Αν εχεις βλεψεις δικάβαλου, και μικρες εξορμήσεις πηγαινε κατευθειαν στο ΒΜW και ασε τα cbf ή τα 15ετιας 250αρια που ουτε το ιδιο θυματε ποσα χλμ εχει κανει.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2666781/ με 2k παίρνεις ουτε 10ετιας με το ABS του, που σε αρχαριο παιζει να σε γλιτώσει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Το TTR ειναι καλη περιπτωση, αλλα αν αντεχεις την μανιβέλα

Δε διαβασα κάπου γιατι δε σε βολευει το 650 GS, μιας και εγω πιστευω οτι ειναι το ιδανικο για σενα (Δε ξερω αν μπορεις να βρεις GS σε αυτα τα λεφτα ή μονο το "απλο" το F/ST.

Σου λεω για το GS/Dakar μιας και θες λαγκαδια, ραχουλες, και ρυακια, διαφορετικα και το "απλο" ειναι υπεραρκετο και εντος μπάτζετ.
    Αν εχεις βλεψεις δικάβαλου, και μικρες εξορμήσεις πηγαινε κατευθειαν στο ΒΜW και ασε τα cbf ή τα 15ετιας 250αρια που ουτε το ιδιο θυματε ποσα χλμ εχει κανει.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2666781/ με 2k παίρνεις ουτε 10ετιας με το ABS του, που σε αρχαριο παιζει να σε γλιτώσει.
    Όχι μονο δεν ανέφερα πως δεν μου κάνει, ίσα ίσα που είπα πως από όλα τα ΟΝ-ΟΦ μου αρέσει και περισσότερο και είδα και καλά στοιχεία για την κατανάλωσή του (που θέλω να πιστεύω πως αληθεύουν).
    απλά όποτε το ανέφερα ο "εγώ ο ίδιος" έπεφτε να με φάει, ότι θα βγάζει βλάβες και θα το πληρώνω πανάκριβα στα σέρβις του και πως δεν αξίζει να το πάρω.
    Τότε μια και έχω ένα ξάδελφο σε Ρόδο μεριά, να κοιτάξω και αυτό (ή καλύτερα να του πω να το κοιτάξει αυτός).

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2352900/

Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο άνθρωπος είναι πολύ καλή ευκαιρία και αυτό.

Ετούτο το ΧΤ που έριξε λίγο ακόμα την τιμή του είναι ευκαιρία ή φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2728063/

Παναγιώτης

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Όχι μονο δεν ανέφερα πως δεν μου κάνει, ίσα ίσα που είπα πως από όλα τα ΟΝ-ΟΦ μου αρέσει και περισσότερο και είδα και καλά στοιχεία για την κατανάλωσή του (που θέλω να πιστεύω πως αληθεύουν).
    απλά όποτε το ανέφερα ο "εγώ ο ίδιος" έπεφτε να με φάει, ότι θα βγάζει βλάβες και θα το πληρώνω πανάκριβα στα σέρβις του και πως δεν αξίζει να το πάρω.
    Τότε μια και έχω ένα ξάδελφο σε Ρόδο μεριά, να κοιτάξω και αυτό (ή καλύτερα να του πω να το κοιτάξει αυτός).

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2352900/

Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο άνθρωπος είναι πολύ καλή ευκαιρία και αυτό.

Ετούτο το ΧΤ που έριξε λίγο ακόμα την τιμή του είναι ευκαιρία ή φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2728063/

Παναγιώτης
    Προσωπικα για τη χρηση που λες οτι θες να του κανεις (αλλου παπα ευαγγελιο τι θα κανεις τελικα) δε θα το επερνα.
    40-50 χιλιομετρα ΚΑΘΕ μερα με το XT

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Προσωπικα για τη χρηση που λες οτι θες να του κανεις (αλλου παπα ευαγγελιο τι θα κανεις τελικα) δε θα το επερνα.
    40-50 χιλιομετρα ΚΑΘΕ μερα με το XT
    Όχι για κάθε μέρα δεν θα κάνω 40 -50 χλμ. (τουλάχιστον έτσι λέω τώρα). Τα καθημερινά θα είναι γύρω στα 35 (από 16 πήγαινε - έλα) για μπάνιο. Τα άλλα θα είναι μάλλον το Σ/Κ ( τα των εξορμήσεων θα τα αφήνω γαι το Σ/Κ), εκεί έχω σκοπό να κάνω κάποια χιλιόμετρα ίσως και παραπάνω από 50, αλλά θα είναι για δυο μέρες, δλδ, μπορει να κάνω 60 τη μία μέρα 50 την άλλη π.χ. ή και παραπανω (αν αντέχω και εγώ και η μηχανή ).

Παναγιώτης

Ρε σεις αύριο ανεβαίνω Αθήνα (Αιγάλεω) και θα μεινω δυο μερούλες.
    Αν ξέρει κανένας κάτι εκεί γύρω που αξίζει να πάω να δω, ας το κάνει ένα ποστ εδώ, είτε είναι αγγελία ή κάποιο κατάστημα που πιθανά γνωρίζει και μπορώ να εμπιστευτώ.
    Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει.

Παναγιώτης

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορα μηχανης απο αρχαριο.βοήθεια!
    από makro στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 08:05
  2. Αγορα μηχανης απο εξωτερικο
    από fantacid στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2006, 15:11
  3. Αγορά μηχανής απο Ιταλία
    από Motoulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 09:23
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34