Σελίδα 11 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    προς το παρον το παλιο μου αρεσει πιο πολυ, αλλα ισως παιζει ρολο το "οικειο" που λεει ο devil's

ετσι ειχα παθει και με τη μουρη απο το bmw gs και τωρα μου αρεσει...
    θα δειξει παντως μου φαινεται πολυ πιο ομορφο απο αυτο που ειχα δει στις spy photos
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν το 'δειχνες σε καποιον εντελως ασχετο, μπορει να θεωρουσε και το παλιο, οτι ειναι το νεο...if you catch my drift...

εξακολουθει να μου αρεσει το προηγουμενο περισσοτερο...
    θες το οτι δεν φαινεται τοσο το μοτερ, θες οι εξατμισεις κατω απο την ουρα, θες το μουτρο που εχει περισσοτερες καμπυλες σε σχεση με τις ακμες του νεου...
    δεν ξερω, πιο "οικειο"..
    Θελω το οτι...εχει δικη του προσωπικοτητα
    Το νεο τεινει να μοιασει στον ανταγωνισμο,που σημαινει οτι θα μπει στο παιχνιδι πλεον,ενω πρωτα ηταν μια κατηγορια μονο του...αυτα...
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    πες οτι το νεο ειναι μαλακια ρε, μη ντρεπεσαι!

Εγω παντως το λεω...χωρις φοβο και παθος...
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

ναι μόνο που η σύγκριση δεν ειναι σωστή ,
    αυτο πρεπει να το συγκρίνουμε με το smt ,
    θα ήταν πιο σωστό να περιμένουμε να βγει και με τον 21 τροχο για να βγάλουμε συμπεράσματα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν το 'δειχνες σε καποιον εντελως ασχετο, μπορει να θεωρουσε και το παλιο, οτι ειναι το νεο...if you catch my drift...

εξακολουθει να μου αρεσει το προηγουμενο περισσοτερο...
    θες το οτι δεν φαινεται τοσο το μοτερ, θες οι εξατμισεις κατω απο την ουρα, θες το μουτρο που εχει περισσοτερες καμπυλες σε σχεση με τις ακμες του νεου...
    δεν ξερω, πιο "οικειο"..

Εμενα παντως το παλιο μου φαινεται ηδη περασμενης δεκαετιας συγκριτικα με το νεο.

Αλλα ουτως η αλλως η εμφανιση στα @@ μου αν δεν ειναι προσβλητικη, την στιγμη που ειναι στα ιδια κιλα (πιθανοτατα καλλιτερα ζυγισμενο αν κρινω απο την μονη εξατμιση χαμηλα) και 40 αλογα δυνατοτερο.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    ναι μόνο που η σύγκριση δεν ειναι σωστή ,
    αυτο πρεπει να το συγκρίνουμε με το smt ,
    θα ήταν πιο σωστό να περιμένουμε να βγει και με τον 21 τροχο για να βγάλουμε συμπεράσματα
    οι περισσοτερες φωτο ειναι με τον 21 συντροφε!

μονο το r ειναι με 21 αλλα το λαστιχο που φοραει δεν γινεται να πατησει χωμα,
    νομιζω θα βγαλει και πιο off εκδοση ...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εμενα παντως το παλιο μου φαινεται ηδη περασμενης δεκαετιας συγκριτικα με το νεο.

Αλλα ουτως η αλλως η εμφανιση στα @@ μου αν δεν ειναι προσβλητικη, την στιγμη που ειναι στα ιδια κιλα (πιθανοτατα καλλιτερα ζυγισμενο αν κρινω απο την μονη εξατμιση χαμηλα) και 40 αλογα δυνατοτερο.
    Ευτυχώς που τα με προλαβαίνεις και με βγάζεις από τον κόπο...
    Το παλιό μου, μου αρέσει αλλά και το νέο έχει άλλο αέρα, εμφανισιακά μιλάω...,γιατί από επιδόσεις κτλ το καινούριο είναι σε άλλο επίπεδο...
    Το σίγουρο είναι ότι σε λίγο καιρό το 1190 θα είναι στο δρόμο και όσοι τώρα κάνουν τους δύσκολους θα μαλακώσουν μαλλον....
    Το σπουδαίο για μένα είναι οτι οι Αυστριακοί επιτέλους προχώρησαν σε ανανέωση και εξέλιξη και όχι απλά σε ένα μοντέλο με νέα γραφικά, πενήντα κυβικά πάνω, λίγο ρετουσάρισμα και ανάπαυση στις δάφνες του προηγούμενου...
    Τα 950-990 θα γίνουν σιγά σιγά κλασσικά και θα κρατήσουν και τις τιμές τους σαν μεταχείρω μιας και με το πέρασμα των χρόνων γίνετε κατανοητό ότι πρόκειτε για ένα σπουδαίο και ταυτόχρονα αξιόπιστο μηχανημα παρά την παραφιλολογία, τα κλισέ και τα στενά μυαλά/κλειστά μάτια κάποιων...
    (Αν δεν έκαιγε και τον π@το του...)
    Μόλις μάθουμε και τιμή η κριτική θα είναι ποιο ξεκάθαρη...αν παίξει γύρω στα 15κ και δεν περάσει τα 16 τότε θα είναι πολύ καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
    Για τους πολλούς από μας φυσικά θα μείνει μακρινό όνειρο με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα...

Σύντροφοι καταναλωτές με τις υγείες μας
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    το r ειναι μ.......α,θελω ενα τωρα
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    μονο το r ειναι με 21 αλλα το λαστιχο που φοραει δεν γινεται να πατησει χωμα,
    νομιζω θα βγαλει και πιο off εκδοση ...
    Δεν νομιζω στα 1190 αλλα μολις ξεπουλησουν τα 990 τοτε τσουπ θα ερθει το 800ρι...

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Δεν νομιζω στα 1190 αλλα μολις ξεπουλησουν τα 990 τοτε τσουπ θα ερθει το 800ρι...
    λες;;; :σλουρπ: σλουρπ:
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Σύντροφοι καταναλωτές με τις υγείες μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ADVENTURAZ Προβολή μηνύματος
    Θελω το οτι...εχει δικη του προσωπικοτητα
    Το νεο τεινει να μοιασει στον ανταγωνισμο,που σημαινει οτι θα μπει στο παιχνιδι πλεον,ενω πρωτα ηταν μια κατηγορια μονο του...αυτα...
    Αυτό ακριβώς...
    Εγώ από μικρός έμαθα τα ΚΤΜ σαν "το απόλυτο εργαλείο εκτός δρόμου".
    Δεν λέω, από πλευράς επιδόσεων δεν θα παίζεται, αλλά πείτε, δεν είναι ίδιο πλέον με όλα τα υπόλοιπα?

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες στην προηγούμενη σελίδα με το παλιό και το νέο, βλέπω ένα σπαρτιάτικο ,λιτό και απέριτο χιλιάρι οφ που είναι έτοιμο να πάει ΠΑΝΤΟΥ και ένα 1200αρι με πολλά μπιμπλιμπλίκια πλαστικάκια και παπαράκια που άμα σου πέσει κάτω από το σταντ τη γ@μησες...

Εντάξει ρε παιδιά , στο 2013 μπαίνουμε
    όλα πανε μπροστά το ίδιο κάνει και η ktm και καλα κάνει ,
    δεν γίνεται όλος ο ανταγωνισμός να προοδεύει να βάζει πάνω της Παναγίας τα ματιά και εσυ να πουλάς ένα πλαίσιο με δυο ρόδες , δε λέω γάμων τα εργαλεία το παλιό , εγω αυτο θα ξανάπάρω
    Αλλα όπως και να το κάνουμε το εχω ξαναπεί ότι ήταν υποχρέωση της ktm να απαντήσει .....
    Δεν τίθεται θέμα ότι θα ξεχάσει τους σκληροπυρινηκους κάτι θα έχει και γιαυτους....
    Υπομονή ......

Ελα, να μην χαλαρωνουμε...ipila:
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 1190_adventure_r_action.jpg‎  
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Σελίδα 11 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF