ότι λάμπα και να μπει εφόσον το κάτοπτρο αλλά και το κρύσταλλο του προβολέα της μηχανής είναι για αλογόνου, λογικό είναι να μη δείχνει όπως πρέπει. η σωστή λύση είναι οι projectορες μέσα στο καβούκι, γιατί ακριβώς το σκάφος τους έχει σχεδιαστεί για την δουλειά που κάνουν και εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή συγκέντρωση. σε περίπτωση που επιλέξει κανείς αυτή τη λύση, να κοιτάξει για 3'' τουλάχιστον.
Την ειχα ψαξει την φαση με τα xenon τα προηγουμενα χρονια κυκλοφορουσαν κατι κινεζουρες υπηρχαν οι αθλιες και οι σχετικως καλες, αυτα τα xenon που ηταν αθλια μετα απο καιρο καιγοντουσαν μονα τους και σταναταγε η λειτουργεια του ή σου καιγανε το φαναρι μπροστα απο την θερμοκρασια και ακτινες να πεταγοντε απο εδω και εκει και να τυφλωνεις τους παντες στο διαβα σου, δεν ειχε σημασια αν ειχες κατεβασμενο το φαναρι κατω. Επισης μεγαλη ζημια μπορει να προκαλεσουν στα πηνια, μπαταρια και οπου συνδεετε μεσω της πλεξουδας! Τα καλα xenon κοστιζουν αλλα θελει αρκετο ψαξιμο πρωτου βρεις τα σωστα με σωστες προδιαγραφες. Εγω εβγαλα τα xenon απο την μηχανη διοτι στην ιδεα και μονο οτι καποιος ενοχλειται ενιωθα αβολα πολυ! Ειχαν κανει μερικοι οδηγοι ελαχιστες παρατηρησεις σε σημεια οπου δεν υπηρχε φωτισμος ασχετως αν το φαναρι εβλεπε κατω, επισης φαναρι καμμενο και ηλεκτρολογικα προβληματα δημιουργηθηκαν.
Ενα καλο κιτ σωστα ρυθμισμενο
ΔΕΝ τυφλωνει και ειναι εξαιρετικο σε δρομους με κακο φωτισμο.
Και μιλαμε για το ~90% των περιπτωσεων διοτι παντα υπαρχουν φαναρια μη συμβατα.
αν μιλαμε για κιτ με λαμπες ΟΛΑ τα φαναρια ειναι μη συμβατα
Μια φίλη με το ι αουρις το οποίο είχε μαμά ξενον τα άλλαξε διότι δεν έβλεπε!
Μήπως αυτά που δεν τυφλώνουν δεν ειναι καλύτερα απ' τα συμβατικά?
Μήπως δεν ήταν καλά τα συγκεκριμένα? (αντιπροσωπίας)
Σε δρόμους με 0 φωτισμό είναι καλύτερα τα ξενον.
Σε δρόμους με ομίχλη?
Πιστεύετε ότι όλοι όσοι έχουν ξενον τα έσκασαν χοντρά ή κάθισαν να σκάσουν μη στραβώνουν τον κόσμο?
Αν τον Έλληνα τον ενδιέφερε κάτι πιο πέρα απ' τη μύτη του δε θα συζητούσαμε τώρα αν τα ξενον στραβώνουν ή όχι.
Αυτοί οι μπινέδες με τα ξενον μου έχουν σπάσει τα @. ούτε τη διαχωριστική στα 2 μέτρα δε βλέπω. Αν μπορούσα να σβήσω τα φώτα για να με βλέπουν θα ήταν η πρώτη φορά που θα έριχνα μούτζα στο δρόμο.
Και με τα δύο χέρια.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 23/10/2015 στις 16:54.
Sent from me using a computer.
με εχουν στραβωσει μεσημερι απο την αντανακλαση του καθρεφτη
ειναι το ιδιο εγκληματικο με καποιον που οδηγειμε αναμενους προβολεις
σε νορμαλ ευρωπαικη χωρα σε σταματαει η τροχαια και σου παιρνει το αμαξι με γερανι γιατι ειναι επικινδυνο να κυκλοφορει
εδω ειναι μουρη.............
Άλλο "μαμά" (εργοστασιακά) ξενον και άλλο "αντιπροσωπείας"...
Πολλοί αντιπρόσωποι εκμεταλεύονται την άγνοια του κόσμου για τους πραγματικούς προβολείς ξένον και πουλάνε (δήθεν μάλιστα με χαριστική έκπτωση) την τοποθέτηση σκέτων λαμπών ξένον σε συμβατικούς προβολείς αντι την παραγγελία για κανονικά-εργοστασιακά ξένον.
Ξέρω προσωπικά περίπτωση σε καινούργια BMW που χρεώθηκαν τα "ξένον" 400,00 (δήθεν με έκπτωση την στιγμή που ο επίσημος κατάλογος για πλήρη εγκατάσταση ήταν στα 700 + ) και ήταν απλά ένα ζευγάρι λάμπες των 40,00, και μάλιστα τα ντόπια κουμάσια της "αντιπροσωπείας" κατάφεραν να βάλουν λάθος τύπου λάμπες που χρειάστηκε μετά να αλλαχτούν με τις σωστού τύπου (και καλά μέσα στην εγγύηση) όταν ο ιδικτήτης τους το πήγε επειδή δεν έβλεπε τπτ....
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 23/10/2015 στις 16:38.
Κάτι μου λέει ότι τα έβαλε ο "αντιπρόσωπος" είτε σαν "δώρο", είτε ακόμα χειρότερα τα πούλησε σαν εργοστασιακά με κάποια έκπτωση (που σημαίνει ότι έβαλε καλό πακέτο στην τσέπη)
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω δει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ xenon που
α) να μην φωτίζει πολύ καλύτερα από αλογόνου και
β) να ενοχλεί.
edit: και γ) να είναι πάνω από 4500Κ
(ή κάπου εκεί τέλος πάντων, αλλά καμία σχέση με τα εξάρια που παίζουν χύμα)