Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 183

Θέμα: AO Διόδια Κηφισσού, σήμερα 11/09/2012

Εεεεεε, κομμενη λέμε.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Οκ κάτσε να τα βάλουμε σε μια σειρά, εφόσον αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    όπως θα έκανα και σε αυτόν που πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο στα μούτρα μου, ή σε αυτόν που πλένει τα τζάμια του αυτοκινήτου του μπροστά μου
    Εσύ μπορείς να εξισώνεις τη μη πληρωμή των απαράδεκτων διοδίων με ότι θέλεις και να της δίνεις ότι όνομα γουστάρεις, για να δικαιολογήσεις το κόμπλεξ σου, αυτό δε σημαίνει ότι είναι το ίδιο. Μπορώ να σου εξηγήσω τις διαφορές, αλλά δε με ενδιαφέρει να το κάνω. Όποιος διαβάζει, καταλαβαίνει.

εδώ θα κάθεσαι και θα τα ακούς και θα παραδέχεσαι ότι είσαι γύφτος, έτσι απλά. μην ανησυχείς, δεν θα ρίξω μπουνιές, απλά μπινελίκια θα ρίξω και θα με γράψεις στα αρχίδια σου όπως έκανες και πριν και θα συνεχίσεις τη γυφτομέρα σου χωρίς καν να το θυμάσαι.
    Θα παραδεχθώ κάτι όταν ισχύει, σαφώς. Κατηγορίες τύπου "επειδή έχει αθηναϊκές πινακίδες" δε με πολυαγγίζουν. Όταν βρείτε ΕΝΑ επιχείρημα, το ξανασυζητάμε. Όσο για τα υπόλοιπα, ναι ισχύουν. Νιώθω ήδη πολύ τυχερός που θα γλυτώσω τις μπουνιές από σένα Έστω κι ένας, δεν πειράζει...

και θα γλυτώσεις και τα λεφτάκια σου, νομίζοντας ότι έκανες τρύπα στο σύστημα και ότι είσαι χάκερ και ότι πολεμάς τις σκοτεινές κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες που αναλαμβάνουν και εκτελούν αυτά τα έργα, που προφανώς όλοι οι υπάλληλοί τους είναι καλοπληρωμένοι και πάμπλουτοι. ενώ αν πας από τον παράδρομο π.χ., δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, σου αφαιρείται το super hero status.
    Το θέμα τελειώνει στο ότι γλυτώνω τα πεταμένα λεφτά. Δε με ενδιαφέρει να κάνω καμία τρύπα στο σύστημα. Με ενδιαφέρει μόνο να πληρώνω όταν λαμβάνω υπηρεσίες/αγαθά. Δείξε μου τον σχεδιασμένο παράδρομο και δε θα ξαναπεράσω ποτέ διόδια, υπόσχομαι
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    ...των απαράδεκτων διοδίων...
    Απο εδω ξεκιναει το λάθος σου.
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ειναι.
    ΑΜΑ ΘΕΣ πας.
    Αμα δεν θες πας γυρω-γυρω.

Η Α.Ο. ειναι μια υπηρεσια ΙΔΙΩΤΙΚΗ που προσφερεται απο εναν ιδιωτη σε εναν αλλον.
    Οπως η HOL σου δινει την "υπηρεσια" που λεγεται "internet" και δεν την μοιραζεσαι με ολη τη γειτονια (φανταζομαι) ετσι
    κιαυτος που αγοραζει την "υπηρεσια" που λεγεται "χρηση αττικης οδου" την αγοράζει για παρτη του.

Οταν απαιτεις , αυτος να την αγοράσει κι εσυ να την χρησιμοποιήσεις μαζι του λεγεται γυφτια , οπως και να το κανεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Απο εδω ξεκιναει το λάθος σου.
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ειναι.
    ΑΜΑ ΘΕΣ πας.
    Αμα δεν θες πας γυρω-γυρω.

Η Α.Ο. ειναι μια υπηρεσια ΙΔΙΩΤΙΚΗ που προσφερεται απο εναν ιδιωτη σε εναν αλλον.
    Οπως η HOL σου δινει την "υπηρεσια" που λεγεται "internet" και δεν την μοιραζεσαι με ολη τη γειτονια (φανταζομαι) ετσι
    κιαυτος που αγοραζει την "υπηρεσια" που λεγεται "χρηση αττικης οδου" την αγοράζει για παρτη του.

Οταν απαιτεις , αυτος να την αγοράσει κι εσυ να την χρησιμοποιήσεις μαζι του λεγεται γυφτια , οπως και να το κανεις.
    Και το δικό σου λάθος είναι ότι πληρώνεις διόδια για ένα δρόμο που πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες δεν. Είναι σαν να πληρώνω 200,000 για μια Ferrari, να μου δίνουν Lada και να νιώθω ευχαριστημένος.

Τι αγοράζει και του το κλέβω? Επιμένετε σε αυτό. Αγοράζει το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ με το οποίο του επιτρέπεται η είσοδος μέχρι τα επόμενα διόδια. Τι από αυτά χάνει ή επηρρεάζονται με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο με το να περάσει κάποιος άλλος μαζί του?
    Life begins at 45°.

Και το δικό σου λάθος είναι ότι πληρώνεις διόδια για ένα δρόμο που πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. [...]
    Δεν τις πληροι?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τι το παιδεύεται , έχουν γραφτεί χιλιάδες ποστ σε δεκάδες φόρουμς για το θέμα .... όποιος θέλει ας πληρώνει , όποιος πάλι δεν θέλει ας κάνει ότι καταλαβαίνει .

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι μεν να πείσουν τους δε για ένα θέμα που δεν υπάρχει μέση λύση .

υγ. πάντως όσο πιο λίγοι περνάνε τζάμπα , τόσο λιγότερο θα ασχολούνται οι εταιρείες .

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Δεν τις πληροι?
    όχι σε όλο το μήκος της. Ελλειπής σήμανση και φωτισμός, έλλειψη χώρων στάθμευσης έκτακτης ανάγκης εκτός της ΛΕΑ και φυσικά το αντίτιμο είναι πολύ υψηλό παρότι από το 2010 που η ΑΟ έχει ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ συνεχίζουμε να πληρώνουμε τη συντήρησή της Χ100.

Ας μην πιάσουμε και το θέμα οτι οι ΙΔΙΩΤΕΣ που την έφτιαξαν χρηματοδότησαν ΜΟΝΟ το 30% του έργου και όλο το υπόλοιπο ήρθε από το κράτος (δηλαδή εμάς), τα διόδια (δηλαδή εμάς) και από την δανειακή χρηματοδότηση της ΕΕ (δηλαδή λεφτά που πήγαιναν σε μας).

καλή χώνεψη σε όσους ακόμα πληρώνουν διόδια στην Ελλάδα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Δεν τις πληροι?
    Θες λίστα? :P Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα η Θεσσαλονίκης-Αθηνών που σχολίασα σε προηγούμενο ποστ. Δεν πιάνω καν την Πατρών.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι μεν να πείσουν τους δε για ένα θέμα που δεν υπάρχει μέση λύση .
    Eιλικρινά δε με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, ούτε να δικαιολογηθώ για οτιδήποτε. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και γιατί το κάνω. Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω εδώ και πολλές σελίδες είναι ΓΙΑΤΙ κάποιος να το παίρνει προσωπικά όταν κάποιος άλλος περνάει τα διόδια μαζί του. Και με ποια λογική θεωρεί ότι του κλέβει αυτό που πληρώνει. Αυτό εφόσον ο μοτοσυκλετιστής ΔΕΝ τον ενοχλεί με κανένα τρόπο, έτσι? Δεν είμαι παράλογος. Αν περνάει αέρα και στα @@ του που θα πέσει η μπάρα, τότε είναι ζώο και του αξίζουν και μπινελίκια και μπουνιές.

Σίγουρα αυτοί που νιώθουν έτσι είναι οι ίδιοι τύποι που κλείνουν με τα αυτοκίνητά τους τη "λωρίδα" διήθησης στα μηχανάκια σκεπτόμενοι "ρε ουστ, καραγκιόζη, που θα εκμεταλλευτείς το μποτιλιάρισμα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ για να πας σπίτι σου γρηγορότερα... εδώ θα κάτσεις μαζί μας να πήξεις."
    Life begins at 45°.

Καταλαβαίνω απόλυτα τη λες , και το έχω αναφέρει και γω παραπίσω .

Αλλά δεν νομίζω πως πρόκειται να βγει άκρη , ειδικά από τη στιγμή που συμπολίτες μας δηλώνουν πως τους ενοχλεί , κάτι που πριν από αυτό το θέμα και εμένα θα μου φαίνοταν απίστευτο .

Αλλά για να ενοχλεί κάποιους , σημαίνει πως για τους χ ψ λόγους όντως ενοχλέι , και μετά και από δηλώσεις ( έστω και με τη μορφή αστείου ) πως "θα κλείσω το δρόμο " ...κτλ,κτλ , εμένα με κάνουν πλέον πιο προσεκτικό στα διόδια .

Βέβαια στη περίπτωση που ένα ιχ κλείσει το δρόμο σε ένα τζαμπατζή μοτοσυκλετιστή , και τον ρίξει κάτω αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πιο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης ?

Αυτά ....είχα δεν είχα μπήκα και γω στη κουβέντα ( πάλι ) αλλά it will be my last !!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Επειδή ΤΩΡΑ πρόσεξα ότι μιλάς για την Α.Ο., ελπίζω απλά να κάνεις λάθος. Αλλιώς δε διάβασες τα προηγούμενα ποστς μου, όπου ανέφερα ξεκάθαρα ότι πάντα πληρώνω στην Α.Ο., καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα αξιόλογα οδικά έργα της χώρας.
    Life begins at 45°.

Σίγουρα αυτοί που νιώθουν έτσι είναι οι ίδιοι τύποι που κλείνουν με τα αυτοκίνητά τους τη "λωρίδα" διήθησης στα μηχανάκια σκεπτόμενοι "ρε ουστ, καραγκιόζη, που θα εκμεταλλευτείς το μποτιλιάρισμα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ για να πας σπίτι σου γρηγορότερα... εδώ θα κάτσεις μαζί μας να πήξεις."
    Νομίζω ότι ακριβώς αυτή η φράση συνοψίζει την υποκρισία όλων των μοτοσυκλετιστών-μηχανόβιων επι του θέματος (αλλά και άλλων θεμάτων).

Banned
    Τα διόδια είναι αρπαχτή και λαμογιά.
    Ελεύθερη διέλευση σε όλους τους δρόμους,
    δημόσιοι δρόμοι, σιδηρόδρομοι, λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΕΛΟΣ.

Αυτοί που γουστάρουν να πληρώνουν για όλα, να πληρώνουν δεκαπλά για να μην έχουν χασούρα οι πολυεθνικές.
    Οι κατεστραμμένοι μισάνθρωποι φουκαράδες που έχουν μονεταριστική αντίληψη της ζωής, να δώσουν λύση στα 2 εκατομμύρια (εγγεγραμμένους και μη ανέργους) και στα 7-8 εκατομμύρια φτωχούς που έχει αυτή η χώρα.
    Αν έχουν κάτι να πουν για να μπορούν ΟΛΟΙ να έχουν υπηρεσίες (όπως οι δρόμοι) να το κάνουν, αν όχι, ας πάνε να ...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    όχι σε όλο το μήκος της. Ελλειπής σήμανση και φωτισμός, έλλειψη χώρων στάθμευσης έκτακτης ανάγκης εκτός της ΛΕΑ και φυσικά το αντίτιμο είναι πολύ υψηλό παρότι από το 2010 που η ΑΟ έχει ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ συνεχίζουμε να πληρώνουμε τη συντήρησή της Χ100.

Ας μην πιάσουμε και το θέμα οτι οι ΙΔΙΩΤΕΣ που την έφτιαξαν χρηματοδότησαν ΜΟΝΟ το 30% του έργου και όλο το υπόλοιπο ήρθε από το κράτος (δηλαδή εμάς), τα διόδια (δηλαδή εμάς) και από την δανειακή χρηματοδότηση της ΕΕ (δηλαδή λεφτά που πήγαιναν σε μας).

καλή χώνεψη σε όσους ακόμα πληρώνουν διόδια στην Ελλάδα

Ποιός ασχολείται μωρέ με αυτά τώρα... ψιλά γράμματα...

Αχ ρε ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ... μια ζωή ραγιάδες....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Οκ κάτσε να τα βάλουμε σε μια σειρά, εφόσον αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα.
    και που σε ξέρω για να αναφερθώ προσωπικά σε σένα; εσύ με ξέρεις δηλαδή; σαν παράδειγμα σε ανέφερα, αν παρεξηγιέσαι όπου λέω «εσύ», βάλε «ο μαλάκας».

Εσύ μπορείς να εξισώνεις τη μη πληρωμή των απαράδεκτων διοδίων με ότι θέλεις και να της δίνεις ότι όνομα γουστάρεις, για να δικαιολογήσεις το κόμπλεξ σου, αυτό δε σημαίνει ότι είναι το ίδιο. Μπορώ να σου εξηγήσω τις διαφορές, αλλά δε με ενδιαφέρει να το κάνω. Όποιος διαβάζει, καταλαβαίνει.
    δηλαδή τώρα μου λες ότι επειδή διαμαρτύρομαι όταν κάποιος περνάει από την ανοικτή μπάρα ενώ πληρώνω το διόδιο, είμαι κομπλεξικός.
    δηλαδή το κανονικό κατ'εσέ είναι να του έδινα συγχαρητήρια ή να αδιαφορούσα.
    ποιό ακριβώς είναι το κόμπλεξ μου για να μάθω κι εγώ τι έχω;

το να σε πω γύφτο (όχι εσένα ΟΚ, τον μαλάκα) είναι δικό μου κόμπλεξ; μήπως θες να σου βάζουμε (όχι εσένα, του μαλάκα) και την βενζίνη; είναι ακριβή η πουτάνα.

Όταν βρείτε ΕΝΑ επιχείρημα, το ξανασυζητάμε. Όσο για τα υπόλοιπα, ναι ισχύουν. Νιώθω ήδη πολύ τυχερός που θα γλυτώσω τις μπουνιές από σένα Έστω κι ένας, δεν πειράζει...
    ένα επιχείρημα είναι ότι είναι επικίνδυνο να περνάς από την ανοιχτή μπάρα. μπορεί να χτυπήσεις εσύ, ο επόμενος, ή να προκαλέσεις κάποια ζημιά. είναι τουλάχιστον μαλακία.

επίσης, όπως είπα και πιο πάνω, είναι γυφτιά να εκμεταλλεύεσαι κάποιον άλλον (δεν έχει σημασία ποιός είναι, κομπλεξικός ή μη) για να το κάνεις. δεν με νοιάζει αν θα πληρώσεις ή όχι ή τι θα κάνεις με τα λεφτά σου, αλλά μην μπλέκεις κι εμένα. ή τον άλλον που θα σου τύχει. πήγαινε κάντο μόνος σου αν μπορείς και άσε εμένα ήσυχο να κάνω αυτό που νομίζω. εγώ δεν σε ανάγκασα να κάνεις κάτι, ούτε υπηρετώ το σύστημα πληρώνοντας όπως ίσως νομίζεις. και επειδή δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, αλλά στον «μαλάκα», αυτό που νομίζει, είναι μαλακία.

Το θέμα τελειώνει στο ότι γλυτώνω τα πεταμένα λεφτά. Δε με ενδιαφέρει να κάνω καμία τρύπα στο σύστημα. Με ενδιαφέρει μόνο να πληρώνω όταν λαμβάνω υπηρεσίες/αγαθά.
    δεν με ενδιαφέρει τι σε ενδιαφέρει. εμένα να μη με μπλέκεις και κάνε ό,τι θες. ούτε πατέρας σου είμαι, ούτε δάσκαλος, ούτε μπάτσος. αφού νομίζεις ότι είναι πεταμένα λεφτά και ότι σώθηκες, εγώ πάω πάσο. πως να διαφωνήσω; ο γαϊδαρος πετάει φυσικά.

Δείξε μου τον σχεδιασμένο παράδρομο και δε θα ξαναπεράσω ποτέ διόδια, υπόσχομαι
    στην Α.Ο. αναφερόμαστε..
    π.χ. μπορείς να βγείς από εθνική στο φανάρι για Ν. Ιωνία ή πιο πάνω για Μεταμόρφωση αντί να μπεις αττική οδό. εγώ από εκεί πάω σχεδόν κάθε μέρα και εκεί μου έχει τύχει το ανάλογο περιστατικό.

αλλά και για τους υπόλοιπους δρόμους, θα το δεχόμουν αν όλοι μας κάναμε το ίδιο και αποφασίζαμε από κοινού να σταματήσουμε να τα πληρώνουμε για τους χ και ψ λόγους. έχω αναφερθεί και στο παρελθόν σε αυτά, συνήθως δεν έχουμε πλήρη εικόνα και δεν γνωρίζουμε ούτε τα μισά. αν την έχουμε, ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα.
    Τελευταία τροποποίηση από kostas777; 17/09/2012 στις 20:51.

Για τα δεδομένα της ελλαδας η Α.Ο ειναι ο μόνος δρόμος που αξίζει να πληρώνουμε διοδιά ,
    Όχι για τίποτα άλλο αλλα για να παραμείνει όπως ειναι, μη ρημάξει και αυτός .
    Σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους αφού το κράτος ειναι ανίκανο να τους συντηρήσει ή να τους αναβαθμίσει , κάποια λαμόγια το εκμεταλλεύονται και μας τα περνούν χοντρά .
    Εγω προσωπικά πληρώνω παντού και πάντα ,
    δεν ξέρω δεν μου παει να περάσω έτσι ,
    βέβαια μου έχει τύχει 5-6 φορές να με αφήσουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι των διοδίων να περάσω έτσι .
    Θυμάμαι μια περίπτωση που γυρνούσα Ναύπλιο, έβρεχε καρέκλες και στην Ελευσίνα σταματάω για να πληρώσω, ανοίγει το τζαμί βγαίνει η μια κυρία και μου λέει - περνά παιδάκι μου , στη ευχή της Παναγίας -

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF