Βασικα λαθος τοποθετηση εκανα, το οτι αναβει το φλας δε σημαινει παντα οτι παιρνει φωτο για κλησεις![]()
Triumph Tiger 800!
Το προσκλητήριοοοοοο μου έπεσε απ'τα χέριαααα
Κατέφτασε σήμερις το φιρμάνι
Τέλη Αυγούστου το "say cheese", μέσα Δεκέμβρη ενημερώθηκα σχετικά για να πάω να μου κόψουν την κλήση, και μετά από 6 μήνες ήρθε το πολυαναμενόμενο χαρτάκι για να πάω να παραδώσω το δίπλωμα (για 60 μέρες).
Και εις άλλα με υγεία.
PIPE-SMOKER..
Πόσο είχες υπερβεί το όριο?
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δε το διάβασα ρε άνθρωπε του Θεού αυτό το ποστ![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δε σου παίρνουν το δίπλωμα γιατί είδαν την αλυσίδα να κρέμεται πάνω από 2 δάχτυλα που έπρεπε να πεις όταν έδινες εξετάσεις για μηχανή ενώ ήταν σωστοί οι γυαλοκαθαριστήρες στο αυτοκίνητο.
Είτε έχεις πιει, είτε τρέχεις, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο σου πάρουν το δίπλωμα, σου αφαιρούν την άδεια να οδηγείς (το οτιδήποτε).
Τώρα αν επιτρέπεται να οδηγείς 50άρι παπί ή τη γιαγιά σου άμα της βάλεις ρουλεμάν δεν το ξέρω.
Πολλά ήταν..
Σε ρώτησα γιατί εμένα το ρημάδι άστραψε για πολύ λιγότερα , όριο 70 γύρω στα 90 εγώ (αν θυμάμαι καλά) .
Πάει πια η εποχή της "αθωότητας" 240+ , πριν την έξοδο για αεροδρόμιο , έχω χρόνια να τα δω και μάλλον Δεν...
edit
Καλά μέχρι να απαντήσω, παρεμβλήθηκαν καμια 10ριά μηνύματα..
Αυτές είναι οι βλαπτικές συνέπειες του φόβου δεν σε αναγκάζει μόνο να οδηγείς σιγά αλλά και να γράφεις σιγά..![]()
Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 27/05/2013 στις 15:05.