Μήπως να το ΒΟΥΛΩΝΑΜΕ καλύτερα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
[B}....τι να λεμε τωρα... [/B]
Αρχίδια είναι αυτά ρε φιλαράκι και ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ !!!
Μήπως να το ΒΟΥΛΩΝΑΜΕ καλύτερα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
[B}....τι να λεμε τωρα... [/B]
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ρε παιδια τα αεροψυκτα ΧR ηταν τα σκυλια...Τωρα το υδροψυκτο εχει βγαλει καποια βρομα...
Τωρα για τα ΚΤΜ δεν νομιζω να υπαρχει λογος αμφισβητησης της κυριαρχειας...
Και ο τοπος βρωμαει απο ΚΤΜ γιατι ειναι τιμια μηχανακια....
Και αυτα που πληρωνεις τα περνεις...
Οχι σαν το XR της Χονδας...
Και η τιμη τους ειναι πολυ καλη γιατι υπολογιστε ποσο θα κοστιζε να βαλεις τα περιφεριακα των ΚΤΜ σε οποιοδηποτε αλλο μονοκυληνδρο....Αφηστε το καλυτερα...
Και δεν υπαρχει λογος συκρισης με το φμχ...Στο μονο που ειναι καλυτερο ειναι στο οτι ειναι πρωτο απ'το τελος![]()
![]()
![]()
Μια μηχανη αρχαια μηχανολογικα που ο λογος που την φτιαξανε ειναι ξεστοκαρισμα σαβουρας...
Και αυτα τα περι αξιοπιστιας....
Παντα τα μονοκυληνδρα ειχαν πολυ μεγαλυτερη φθορα απ'τα υπολοιπα...
Το μονο μονοκυληνδρο που ξερω οτι ειναι σκυλι ειναι το Rotax της BMW...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μήπως να το ΒΟΥΛΩΝΑΜΕ καλύτερα ???
....παντα θα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι μερικοι ανθρωποι νομιζουν οτι μπορουν να "βγαλουν" την αποψη τους σωστη , μονο και μονο επειδη δεν εχουν οπτικη επαφη με τον συνομιλιτη τους....τι να πω ρε παιδια μαλλον θα ειμαι τρελος γιατι , ξερετε , το μεγαλυτερο ποσοστο των ιδιοκτητων ΚΤΜ που εχω μιλησει ειναι στις γραμμες -παει αλλα χαλαει-.Πως γινεται εδω μεσα ολοι οι ΚΤΜαδες να μην εχουν αντιμετωπισει προβληματα,ειναι παραπανω απο τις διανοητικες μου ικανοτητες.Ή πολυ γατες εισαστε και ξερετε να τα χρησιμοποιειτε σωστα,ενω οι αλλοι που δεν εχουν παιδεια και pc δεν ξερουν τι τους γινεται ή πολυ τυχεροι και βγηκαν τα μηχανακια που αγορασατε αλεξισφαιρα...
..ολντμαν δεν καταλαβαινω προς τι η παρεξηγηση αλλα αμα θελεις την επομενη φορα διαβαζε καλυτερα τα γραφομενα μου αλλιως.....
..ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...
EXEIΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ..ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ..ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
....παντα θα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι μερικοι ανθρωποι νομιζουν οτι μπορουν να "βγαλουν" την αποψη τους σωστη , μονο και μονο επειδη δεν εχουν οπτικη επαφη με τον συνομιλιτη τους....τι να πω ρε παιδια μαλλον θα ειμαι τρελος γιατι , ξερετε , το μεγαλυτερο ποσοστο των ιδιοκτητων ΚΤΜ που εχω μιλησει ειναι στις γραμμες -παει αλλα χαλαει-.Πως γινεται εδω μεσα ολοι οι ΚΤΜαδες να μην εχουν αντιμετωπισει προβληματα,ειναι παραπανω απο τις διανοητικες μου ικανοτητες.Ή πολυ γατες εισαστε και ξερετε να τα χρησιμοποιειτε σωστα,ενω οι αλλοι που δεν εχουν παιδεια και pc δεν ξερουν τι τους γινεται ή πολυ τυχεροι και βγηκαν τα μηχανακια που αγορασατε αλεξισφαιρα...
..ολντμαν δεν καταλαβαινω προς τι η παρεξηγηση αλλα αμα θελεις την επομενη φορα διαβαζε καλυτερα τα γραφομενα μου αλλιως.....
..ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ...
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΡΙΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΜ..
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΤΜ..
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝSR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝΕ..
![]()
ΡΕ αυτοι με τα Honda...ρε πολυ πλακα εχετε εσεις..αλλα πιο πολυ πλακα εχετε στο δρομο...
ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ Ε??ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...![]()
Δρόμος κατά την λογική κατόχων ΚΤΜ:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
..........
ΡΕ αυτοι με τα Honda...ρε πολυ πλακα εχετε εσεις..αλλα πιο πολυ πλακα εχετε στο δρομο...
"Η απόσταση που διανύεται από το σπίτι στο συνεργείο ή την καφετέρεια" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΚΑΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δρόμος κατά την λογική κατόχων ΚΤΜ:
"Η απόσταση που διανύεται από το σπίτι στο συνεργείο ή την καφετέρεια" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΤΙ ΛΑΛΑΣ ΠΑΛΙ??
ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΩ..ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑ???
ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΤΥΠΟΣ ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΕΣ!! ΕΕ ΡΕ ΚΑΥΛΕΣ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ!!ΝΥΣΤΑΖΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ...XR650 SM ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΤΛ TO SUPER DUPER ΤΗΣ HONDA(ΟΧΙ ΤΟ FMX) NA EΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ TA XETE KANEI KAI TOYMPANA!!!
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ !!!!ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ XR!!ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΙΑΣΑ!!
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ HONDA!!ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ!!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Καλέ μου άνθρωπε, για να ΜΗΝ γίνει παρεξήγηση φώναξα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
....ολντμαν δεν καταλαβαινω προς τι η παρεξηγηση αλλα αμα θελεις την επομενη φορα διαβαζε καλυτερα τα γραφομενα μου αλλιως.....
Και φώναξα επί των γραφομένων σου, ακριβώς γιατί επαναλαμβάνεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ (και ανούσια...).
(Οι Γκεμπελικές τακτικές νομίζω ότι δεν έχουν αποτελέσματα...).
Χέστηκα για τις "διάφορες" γνώμες για τα ΚΤΜ (όπως και για τα Honda, Aermacchi, Vincent, DKW κ.λ.π.).
Το ποιο μηχανάκι κερνάει τσάγια σε άλλο και το ποιος κατουράει ποιο μακρυά αφορούν σ'αυτούς που έχουν @ρχίδια να το κάνουν (αξεσουάρ το οποίο ΔΕΝ διαθέτω, άρα και δεν ασχολούμαι περαιτέρω...).
Αυτό που είπα και ποιο πάνω είναι ότι, η διασπορά 15-20 posts που ΟΛΑ να αναφέρονται στο πόσο μπουρδέλα είναι τα ΚΤΜ (αδιάφορο αν ισχύει ή όχι...), είναι ΠΡΗΞΙΜΟ των προαναφερθέντων αξεσουάρς !!!
Υ.Γ.
Και προς αποφυγήν (πιθανών) παρεξηγήσεων...
Εσάς με τα HONDA, σας συμπαθούμε κάπως !!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
pou to exeis dei ayto?83 roda apo ktm lc-4!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πολύ καλά τα λες..το lc-4 αποδεδειγμένα φτανει μεχρι τα 83 άλογα στη ροδα.
νούμερο που για να το δεις με honda..
πεφτεις για ύπνο...
to ktm sou eine mama?Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΤΥΠΟΣ ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΕΣ!! ΕΕ ΡΕ ΚΑΥΛΕΣ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ!!ΝΥΣΤΑΖΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ...XR650 SM ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΤΛ TO SUPER DUPER ΤΗΣ HONDA(ΟΧΙ ΤΟ FMX) NA EΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ TA XETE KANEI KAI TOYMPANA!!!
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ !!!!ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ XR!!ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΙΑΣΑ!!
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ HONDA!!ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ!!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στηΑρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
pou to exeis dei ayto?83 roda apo ktm lc-4!
ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ της προηγουμενης βδομάδας.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ XR HTANE!KAI TΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ε ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
to ktm sou eine mama?
ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ ΜΙΑ ΑΚΡΑΠΑ ΦΟΡΑΕΙ ΟΛΟΣΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ FCR!ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΩΡΕ!!
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
83 αλογα στη ροδα....μαλιστα...τ'ακουσαμε κι αυτο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
pou to exeis dei ayto?83 roda apo ktm lc-4!![]()
τελικα και οι κατοχοι ΚΤΜ μοιαζουν με τους ψαραδες...(χτες που λετε επιασα ενα ροφο ναααα με το συμπαθειο...)
για ποσα δεκατα ειδατε αυτα τα αλογα;η γυρισατε πλευρο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Τα ιδια και τα ιδια μας σπασατε τα α@χιδια....Μια ζωη Χοντα ειχα 6 διαφορετικα και εχω ακομα 2 αλλα πηρα το ΚΤΜακι και ενιωσα αλλος ανθρωπος...δεν με νοιαζει που ειναι μακραν το καλυτερο στη κατηγορια του, δεν με νοιαζει που φτιαχνομαι να γελαω με οτι σταματαει διπλα μου και με τσιγκλιζει...Με νοιαζει οτι ειναι διαφορετικο, οτι με ξυπναει, ειναι ζωντανο...Οτι εχει το δικο του στυλ και σου λεει πηγαινε γρηγορα γιατι ετσι μου αρεσει...
Τα υπολοιπα ειναι για τους κομπλεξικους...![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EXEIΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ..ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ..ε??
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ...
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΡΙΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΜ..
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΤΜ..
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝSR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝΕ..
![]()
......μα τι λες τωρα , τα NSR με σωστη συντηρηση δεν χαλανε ποτε και πατανε τα παντα στο λαιμο......
...το πιασες Βασιλω ή θελεις και μεταφραση....:a51: