Μετά από μια μακαρονάδα σούπερ ντουπερ τουμπανη αναφέρω safe back to base και εγώ.Πολύ ωραίγια ήταν σήμερα, χάρηκα που γνώρισα κόσμο που μιλάμε καιρό από εδώ μέσα.
Και εις αλλά με υγεία!![]()
Μετά από μια μακαρονάδα σούπερ ντουπερ τουμπανη αναφέρω safe back to base και εγώ.Πολύ ωραίγια ήταν σήμερα, χάρηκα που γνώρισα κόσμο που μιλάμε καιρό από εδώ μέσα.
Και εις αλλά με υγεία!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ελα ρε βρεθηκατε ΟΛΟΙ?
Νταξ κυριλε 4 σελιδες μονο
![]()
Μια χαρά βολτούλα ήταν. Λιακαδούλα, καλή παρέα και χαλαροί ρυθμοί.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Ωραία βόλτα.!! Χάρηκα για την γνωριμία με πολλά άτομα που γνώρισα μέσω του forum. Πάντα τέτοια και τέτοιες συγκεντρώσεις. (και όπως είπε και ο Theofilos888 λεφτά για βενζίνες να χουμε- και πόδια για να με κάνετε πατάκι σε περίπτωση που μείνω)..
Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001
αντε και στην επομενη παιδες![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
μετα απο μια συμπληρωματικη βολτα στο μεγαλο πευκο, (προφαση για να περασω απεναντι σαλαμινα, να φαω κοψιδια) πισω στη βαση μου κι εγω!
θυμηθηκα τα παλια, οταν πριν 3 χρονια με ειχε πιασει η λοξα και εβαζα συνεχεια κοντινες χαλαρες βολτες στο φορουμ!
McGyver ευχαριστω για την ιδεα που ειχες!
αντε και στις επομενες!!![]()
![]()
βαλτε φωτο παιδες!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Χάρηκα που σας γνωρισα και εύχομαι και στην επόμενη!!!! Τέλεια ήταν!
Με τιμήσατε που περάσετε απο το μαγαζί μου λαμόγια,πάντα τέτοια,πάντα ορθιοι![]()
Ωραια μερα, ωραια διαδρομη, ωραια παρεα
& στην επομενη παιδια![]()
Nemo sine vitio est.
μτφρ: κανείς δεν υπάρχει χωρίς ελάττωμα
Σενέκας, 4 μ.Χ-65 μ.Χ., Ρωμαίος φιλόσοφος
πίσω κι εγώ αισίως...μετά το πιτ στοπ στο Καπανδρίτι για τα δέοντα.
Χάρηκα τη βόλτα,όσους γνώρισα,όσους ξαναείδα και επειδή η αρμάδα ήταν τεράστια στην επόμενη ελπίζω να γνωριστούμε και με τους υπόλοιπους.
Και εις άλλα με υγεία!
Υγ.1: το πιστάκι της Πεντέλης είναι απίστευτο!!!
Υγ.2: Κώστα (ντι-τζει) στο γυρισμό σκεφτόμουν την ιστορία με την τύπισσα με τα 6 λεωφορεία που μας έλεγες και γέλαγα μόνος μου.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Να είστε καλά ήταν μια ωραία εκδρομή με ευχάριστη παρέα .
βρήκα και την ευκαιρία να δοκιμάσω την κάμεραhttp://www.youtube.com/watch?v=wZFeY...ature=youtu.be
![]()