Ρε Chris μόνο εγώ είδα ότι όσο στέγνωνε η πίστα τα Honda απογειωνόντουσαν;αφού έτσι είναι τί να κάνουμε
Ρε Chris μόνο εγώ είδα ότι όσο στέγνωνε η πίστα τα Honda απογειωνόντουσαν;αφού έτσι είναι τί να κάνουμε
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μας yaμισαν τα Yamaha
πολλά μπράβο και στον Cal, & Mark
Dystyxws prepei na pw kai mprabo sto konto(mi xesw)
Δηλαδη πρεπει να βρεξει για να δουμε λιγο θεαμα ρε γμτ;
Πολυ καλος αγωνας!
Ενα μεγαλο μπραβο στον Πεντροσα!Αξιος νικητης και καιρος να κλεισει καποια στοματα...
Κρατσλοου,αν και τραυματιας τα καταφερε και πηρε την 2η θεση..Σταθερος κ ωραιος..
Για τον Μαρκεζ δεν εχω να πω κατι,το παιδι ειναι αλλου..Αν ειχε ακομα 2 γυρους θα ειχε περασει κ τον Κρατσλοου πιστευω..
Τα ντουκατια ωραια,μαλλον τους παει η βροχη και η συγκεκριμενη πιστα αν κ στο τελος φανηκαν να μενουν απο λαστιχα.
Τα εργοστασιακα Yamapa σημερα ηταν πολυ μαπα...Το καταλαβε νωρις ο λορενθο και πηγαινε σβηστος...Ο δικος μας το πιστεψε και τα εφαγε τα μουτρακια του αλλα δε πειραζει!
Με το καλο να δουμε και τετοια στο στεγνο..
LE MANS FULL RACE (480p)
http://youtu.be/vRaCRAafKu8
:a29:
:a015::a015:
![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 19/05/2013 στις 19:25.
εξαιρετικός αγώνας, έχουμε να δούμε τρενάκι με πέντε άτομα στην κορυφή πολλά πολλά χρόνια, ευτυχώς δεν είχαμε πολλές τούμπες όπως έχουμε στο βρεγμένο συνήθως, μόνο ο rossi ο οποίος τα έχει βρει πολύ σκούρα με τη νέα γενιά οδηγών. Ο Pedrosa αξιοθαύμαστος, αν και πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ Marquez και lorenzo. Αν δεν έχουμε πτώσεις και τραυματισμούς, θα έχουμέ φοβερό πρωτάθλημα φέτος
Τα χρειάστηκε ο doc από τα ντουκάτια σήμεραόχι μόνο δεν έφτανε το Dovi αλλά έπεσε και από την πίεση του Hayden... κρίμα κρίμα
Ο Dani έδειξε σήμερα να μάχεται αλλά να πω την κακία μου κι εγώ, δεν τον έχω ικανό να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Στα κρίσιμα δε φαίνεται να το 'χει... θα δούμε.
Ο Crutchlow πολύ καλός, έσωσε την τιμή της yamaha στον αγώνα.
Πάντως σήμερα νόμιζα ότι έβλεπα moto2ας συνεχίσουν έτσι !
Φύγαμε...
χεχε εχει πλακα να βλεπεις οτι οι περισσοτεροι πανε κουβα λογω εμπαθειων,ο Pedrozas τους γαζωσε δεν ηταν δυσκολο να το καταλαβει καποιος αμα εβλεπε τον περσυνο τελευταιο αγωνα και τι ειχε παθει εκει ο Λορενθο,
Ο Ροσσις πηγε να το παλεψει αλλα η γκομουτσα τον πεταξε κατω, ο αλλος τοχε δει το ονειρο και πηγαινε μια μια,
αξιος και ο Κρατσλοου,καταφερε να μην πεσει,ο δε μικρος μολις παρει και αλλες ωρες πτησης δεν θα παιζεται,βοηθαει και το μοτορι βεβαια που ειναι πολυβολο.
https://www.facebook.com/pages/Inreg...57033834433283
χωρισμενος σε 4 βιντεο καλυτερη ποιοτητα και αγγλοφωνη μεταδοση
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
εγω προβλεψη δεν ειχα κανει για σημερα και αυτο γιατι θεωρουσα οτι ολα ειναι ρευστα. και επαληθευτηκα.
λιγο πριν την εκινηση παντως ειπα οτι εχω τον μικρο για πτωση, τον ντανι οτι θα μεινει πισω και εβλεπα γιατρο και ντοβι να παιζουν στην 5αδα.
τελικα ο κοντος πηρε σημαια και μαλιστα με εκανε να χειροκροτησω το περασμα στον ντοβι, ο χορχες ειναι φανερο οτι εστησε το μηχανακι με ρυθμισεις για τα μεγαρα, ο γιατρος ενω ολα εδειχναν οτι θα ειναι στην 5αδα, κινδυνεψε και απο τον χειντεν και τελικα ξαπλωσε, ο μπραντλ δεν λεει να μεινει ορθιος σε αγωνα (εχει αρχισει να θυμιζει ντεπουνιε), ο κρατσλοου δινει το 110% και μπραβο του, και για ακομα μια φορα ο μικρος τους πηρε τα βρακια γιατι ναι δεν βγηκε πρωτος αλλα ειναι πρωτη χρονια στα μεγαλα, στον πρωτο βρεγμενο αγωνα, εκανε λαθη απανωτα, εμεινε πισω και τελικα μαζεψε, τερματισε τριτος και εδειξε μυαλο οταν δεν κυνηγησε για τη 2η θεση (πραγμα που θα εκανε κανεις στον ενθουσιασμο του πανω). πιο πολυ απ' ολα γουσταρω σε αυτο το παιδακι που τον βλεπω μονιμα με ενα τεραστιο χαμογελο, χωρις κακια για κανεναν, με σεβασμο στους συναθλητες του και με φειδω στις δηλωσεις του και low profile.
GO MARK GO!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...