Σελίδα 11 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 260

Θέμα: MOTO GP ROUND 6-CATALUNYA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ziofz1
    Που εισαι ρε Στονερ?
    Μονοτονια παλι..
    Ο Γιωργης εκανε τελεια εκκινηση και μετα τα γνωστα..Στο ιδιο εργο θεατες...¨θα σε δω στο βαθρο¨ ...
    Ωραιο αμυντικο παιξιμο απο Pedrosa που φανηκε (ή δε μπορουσε ) να μην μπορει να κοντραρει δυνατα τον Γιωργη.
    Ο Μαρκεθ ο κ@υλι@ρης παρολιγο να ¨γινει¨ στο τελος αλλα ευτυχως ολα οκ!
    Κριμα για τον Καλ..Ηθελα να εβλεπα αν θα μπορουσε να ακολουθησει τις σαϊτες μπροστα και αν μαζι του θα τραβαγε και τον δικο μου τον συνταξιουχο..
    Τα ντουκατια δεν...το ενα εκτος και το αλλο το περασε ο πεφτουλας ο Σμιθ προς το τελος..

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Φυσικά εκεί είναι η δύναμή του. Πρώτος μπορεί να εκμεταλλευτεί την ασύλληπτη ταχύτητά του στο κέντρο αλλά και στην είσοδο της στροφής. Στην έξοδο η κατάσταση έχει εξισορροπηθεί απο τα ηλεκτρονικά των Honda.
    Αυτή η νίκη του Γιώργου πάντως ήταν τρανταχτή απόδειξη πως ο αναβάτης μπορεί να κάνει τη διαφορά (έστω και λίγο).
    Νικώντας αυτά τα Honda, αυτόν τον Ντάνι και τον Μάρκ θεωρώ πως ήταν απο τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του.
    Αν πρόσεξες, τόσο εδώ, όσο και στο Mugello, που υπάρχουν τεράστιες ευθείες, τα Yamaha δεν υστερούσαν καθόλου σε ταχύτητα από τα Honda. Το αντίθετο θα έλεγα... Ίσως ακόμα τα Honda να δουλεύουν καλύτερα στις μεσαίες (ή να έχουν καλύτερη πρόσφυση πίσω), αλλά σε απόλυτη δύναμη δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Πολύ συγκινητική η απονομή με την κοπελίτσα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με το Λορένθο, μπράβο για τη συμβολική κίνηση!!!
    Του έκανε και ωραία γραφικά
    http://www.autoevolution.com/news/20...nya-61389.html

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46

@παραγιατρέ οι αναβάτες δεν έχουν καμιά υποχρέωση να περιμένουν τους αργότερους για να μας δώσουν χαρά μέσα απο μάχες. Ο ρόλος τους και το ιδανικό σενάριο συνάμα είναι να φύγουν μπροστά και να εξαφανιστούν μέχρι την καρό. Αυτό ίσχυε πάντα.
    Παααααλι για μένα χτυπά η καμπάνα. Το ξέρω βρε παιδάκι μου. Καλά κάνει και τρέχει το παιδί δε λέω να κάτσει πίσω και να περιμένει, ούτε αυτος φταίει που οι άλλοι δεν μπορούν να τον πιάσουν. Άσε με να ξενερώσω στην ξενέρα μου.
    Μη με κάνετε να βγάλω το 46 απο Nickname.. Αφου αμα δω θέαμα εγώ τα καλύτερα θα πω για την πάρτι του(edit: Lorenzo)
    Με τη λογική που μου λές δε θα έπρεπε να βλέπω SBK γιατι οι Μοτοτζιπιοτες οδηγοί είναι καλύτεροι.
    Τελευταία τροποποίηση από Argonautis46; 16/06/2013 στις 17:59.
    Κύκλους

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos 8 Προβολή μηνύματος
    Εναι κριμα για το αθλημα που παρακολουθεις να μην εχεις εναν καλο λογο για τον νικητη κριμα.
    Ούτε εγώ έχω!
    Και ναι έχεις δίκιο. Είναι κρίμα για το άθλημα.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Αν τα Yamaha φορέσουν και το seamless μέσα Ιουλίου, ο Γιώργης το σημερινό θα το κάνει συνέχεια !! Να δούμε αν θα τσιμπήσει και ο Vale τα δεκατάκια!!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Αν πρόσεξες, τόσο εδώ, όσο και στο Mugello, που υπάρχουν τεράστιες ευθείες, τα Yamaha δεν υστερούσαν καθόλου σε ταχύτητα από τα Honda. Το αντίθετο θα έλεγα... Ίσως ακόμα τα Honda να δουλεύουν καλύτερα στις μεσαίες (ή να έχουν καλύτερη πρόσφυση πίσω), αλλά σε απόλυτη δύναμη δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα.
    Στις μεσαίες φαίνεται η δύναμη, 5-10 χλμ τελικής που θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω δεν τα έχουν τόσο ανάγκη γιατί απο τη μια προσφέρουν μόνο ελάχιστα χιλιοστά στο split, απο την άλλη δυσκολεύουν το φρενάρισμα και αυξάνουν το ρίσκο. Και δύναμη παραπάνω έχουν και καλύτερο κιβώτιο και καλύτερα ηλεκτρονικά και έλυσαν το θέμα της εισόδου που τους ταλαιπώρησε πέρυσι. Δεν φωνάζουν τυχαία όλοι οι Yamahαίοι για παραπάνω δύναμη ούτε αποκαλούν ευθαρσώς καλύτερα τα Honda για να δικαιολογήσουν τις δικές τους επιδώσεις, έτσι έχουν τα πράγματα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Πολύ συγκινητική η απονομή με την κοπελίτσα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με το Λορένθο, μπράβο για τη συμβολική κίνηση!!!
    δεν την είδα την απονομή, τι έγινε;

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    Παααααλι για μένα χτυπά η καμπάνα. Το ξέρω βρε παιδάκι μου. Καλά κάνει και τρέχει το παιδί δε λέω να κάτσει πίσω και να περιμένει, ούτε αυτος φταίει που οι άλλοι δεν μπορούν να τον πιάσουν. Άσε με να ξενερώσω στην ξενέρα μου.
    Μη με κάνετε να βγάλω το 46 απο Nickname.. Αφου αμα δω θέαμα εγώ τα καλύτερα θα πω για την πάρτι του
    Με τη λογική που μου λές δε θα έπρεπε να βλέπω SBK γιατι οι Μοτοτζιπιοτες οδηγοί είναι καλύτεροι.
    Πως σου ήρθε αυτό βρε συ; Στον paramedic το έγραψα
    Επίσης... δεν αναφέρθηκα στον πρίγκιπα, για όλους είπα, πως βγήκε πως μιλάω γι αυτόν;
    Επίσης... ΜΟΝΟ τους 5 πρώτους του motogp δέχομαι ως τους καλύτερους του κόσμου και αυτό μόνο στο είδος τους.
    Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 16/06/2013 στις 15:57.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ούτε εγώ έχω!
    Και ναι έχεις δίκιο. Είναι κρίμα για το άθλημα.
    Για σενα δεν εχω να πω τιποτα ----------------------------εξαλου το γραφεις στο μοτο σου <<Εκτός από τον ήλιο, τα φιλιά και τα άγρια αρώματα όλα μου φαίνονται επιπόλαια.>>

χλεμπονιαρης
    Στις μεσαίες φαίνεται η δύναμη, 5-10 χλμ τελικής που θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω δεν τα έχουν τόσο ανάγκη γιατί απο τη μια προσφέρουν μόνο ελάχιστα χιλιοστά στο split, απο την άλλη δυσκολεύουν το φρενάρισμα και αυξάνουν το ρίσκο. Και δύναμη παραπάνω έχουν και καλύτερο κιβώτιο και καλύτερα ηλεκτρονικά και έλυσαν το θέμα της εισόδου που τους ταλαιπώρησε πέρυσι. Δεν φωνάζουν τυχαία όλοι οι Yamahαίοι για παραπάνω δύναμη ούτε αποκαλούν ευθαρσώς καλύτερα τα Honda για να δικαιολογήσουν τις δικές τους επιδώσεις, έτσι έχουν τα πράγματα.
    Ειναι αξιολυπητο να βλεπεις και να διαβαζεις οτι το seamless κανει δουλεια τετοια ωστε να την διακρινεις με γυμνο ματι. Αυτο που εβλεπα εγω στην πιστα ηταν ενα μαρκ και πεντροσα να πλησιαζουν σε ολη την πιστα και να χανουν οτι κερδισαν προηγουμενως, στις 2-3 τελευταιες στροφες (και εκει φενεται οτι στις παρατεταμενες οτι το M1 παιζει σε αλλο πλανητη οπως και στις κλειστες το RCV).
    Επισης ο ντανι και ο μαρκ εμπαιναν με χιλια στην τελευταια στροφη και αυτο γιατι απο το ανοιγμα του γκαζιου τους εβγαζε τερμα δεξια (οπως Ωστιν αλλα τερμα αριστερα) και περνωντας το slipstreaming απο τον Lore απο την μεση της ευθειας, ουτε καν τον πλησιαζαν!
    Εκει χαθηκε το παιχνιδι για τον Ντανι ,πιστευω, στο τελευταιο σεκτορ και ισως λιγο στο πρωτελευταιο!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos 8 Προβολή μηνύματος
    Για σενα δεν εχω να πω τιποτα ----------------------------εξαλου το γραφεις στο μοτο σου <<Εκτός από τον ήλιο, τα φιλιά και τα άγρια αρώματα όλα μου φαίνονται επιπόλαια.>>

Sent from me using a computer.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    δεν την είδα την απονομή, τι έγινε;
    Ανέβασε στο βάθρο μαζί του στην απονομή και σήκωσε το κύπελλο η Anna, μια κοπέλα η οποία έχει σύνδρομο Down και σχεδίασε τα γραφικά στο κράνος του Λορένθο για τον αγώνα της Καταλωνίας.

Banned
    ο αχωνευτος προσπαθει να γινει συμπαθητικος....
    παντως μια χαρα τα παει(βαθμολογικα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Για τον αγώνα δεν έχω να πω πολλά, κρίμα για τον Hayden, είχε πάει καλά ως τώρα και ήταν ευκαιρία να κάνει κάτι καλό σήμερα.
    Επίσης, ας το ξανασκεφτεί η Suzuki με τον De Toumbe, είναι ασύμφορος. Αν υπολογίσεις και τα μηχανάκια που χαλάει, πιο φτηνά βγαίνει να πάρεις τον Pedrosa.

Γενικότερα, ο καθένας από εμάς πιθανώς υποστηρίζει κάποιον αναβάτη, ή κάποια ομάδα. Είναι απόλυτα φυσικό και δίνει και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο να παρακολουθείς τον αγώνα.
    Πιθανώς αντίστοιχα κάποιον-ους να τους αντιπαθούμε κιόλας, φυσικό και αυτό.
    Αυτό που είναι πραγματικά κρίμα όμως, είναι το να αφήνουμε την όποια συμπάθειά μας προς κάποιον ή την εμπάθειά μας προς κάποιον άλλον, να μας στερεί το ίδιο το άθλημα.
    Και δεν είναι κρίμα για το άθλημα, είναι κρίμα για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Αχώνευτος, looser, πρίγκηπας, βαλετζιπιώτες κτλ κτλ κτλ...
    Μειωτικές φράσεις από δω κι από κει, ισοπέδωση και τσουβάλιασμα των πάντων...

Λοιπόν, όλοι αυτοί που έχουν κάνει καριέρες χρόνων στο πρωτάθλημα του Moto GP, έχουν προσφέρει στο άθλημα. Όλοι ανεξαιρέτως.

Ο Rossi προσέφερε θέαμα, επικές μάχες, φαντασία στην οδήγηση και μια χιουμοριστική ματιά στο σπορ. Δεν έκοψε το χαβαλέ όταν έγινε μεγάλος και τρανός, γι αυτό και τον γουστάρει ακόμα ο κόσμος, γιατί παρέμεινε ο πιτσιρικάς (ασχέτως ηλικίας) που έτρεχε γιατί το χαιρόταν. Και γι αυτό θα τον γουστάρει ο κόσμος για καιρό ακόμη, γιατί τα μηχανάκια τα είχε-έχει περισσότερο χόμπι παρά επάγγελμα, όπως κι εμείς που τα βλέπουμε απ' έξω, ήταν πάντα πιο κοντά σε εμάς από ότι οι άλλοι σε νοοτροπία. Ήταν αυτος που σταμάτησε και φίλησε το μηχανάκι στην 1η του νίκη το 2004 κι αυτός που το απαοχαιρετούσε το 2009. Σαν να ήταν το δικό του μηχανάκι και όχι «η μοτοσυκλέτα της ομάδας».
    Γι αυτό ήταν και θα είναι για χρόνια ακόμα ο πιο δημοφιλής, ακόμα και αν γυρίζει μόνος του στο τέλος πίσω κι από τον Abraham.
    Και όσοι δεν το αντέχουν αυτό τι να κάνουμε, life 's a bitch, deal with it...

Ο Stoner προσέφερε τη θεαματική οδήγηση, τις πλαγιολισθήσεις του, ένα πρωτάθλημα σε μια εταιρεία που δεν είχε καμία υπόληψη. Προσέφερε επίσης την υπερπροσπάθειά του να ξεπεράσει τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας του, οδηγόντας πολλές φορές πιο γρήγορα από ότι η Ducati μπορούσε να πάει, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει κανείς άλλος.
    Αν θέλετε, προσέφερε και τον γκρίνια της παρέας, σύμφωνοι, αλλά πως θα μπορούσε κάποιος να μην τον θαυμάζει κάθε φορά που ήταν επάνω σε μια μοτοσυκλέτα;

Ο Pedrosa έχει προσφέρει νίκες, βάθρα, εκπληκτικές εμφανίσεις όταν ακόμα η Yamaha και ο Rossi ήταν κυρίαρχοι. Έχει προσφέρει επίσης έναν πεισματάρη, που παρ' όλες τις ατυχίες και τους τραυματισμούς στην καριέρα του δεν σταμάτησε να προσπαθεί και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα αν δεν του συμβεί πάλι κάτι απρόοπτο όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Και τι έχει προσφέρει ο Lorenzo;
    Λοιπόν, έχει προσφέρει τον πιο αποφασισμένο αναβάτη που έχει βγει. Ο Rossi έτρεχε για χαβαλέ, ο Stoner γιατί μπορούσε να το κάνει τέλεια και ο Pedrosa πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο, εκμεταλλευόμενος τη φυσική του ταχύτητα.
    Αντίθετα, ο Lorenzo δεν είχε ούτε το χάρισμα του Stoner, ούτε τη φυσική ταχύτητα του Pedrosa (στα 125 και 250 συνήθως έχανε από τον Pedrosa) και φυσικά ούτε τη φαντασία του Rossi.
    Είχε όμως τη μεγαλύτερη θέληση από όλους να γίνει αυτό που λέμε «ένας μεγάλος πρωταθλητής» και για να το πετύχει αυτό άλλαξε τα πάντα επάνω του.
    • Άλλαξε τον χαρακτήρα του. Από το σκασμένο που έκανε μπερμ στα 13 του τα υπόλοιπα παιδάκια και από το κακομαθημένο στα 250 που έπεσε πάνω στον Pedrosa γιατί δεν μπορούσε να τον περάσει, σε αυτόν που παίρνει αγκαλιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μια κοπελίτσα με ειδικές ανάγκες.
    • Άλλαξε το σώμα του. Από το λεπτό παιδάκι που απλά πήγαινε γρήγορα, αυτή τη στιγμή μιλάμε για τον αναβάτη που έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση (εντάξει, εκτός από τον De Puniet που τον φοβούνται και τα τσιμέντα πλέον! ) και τον μόνο που μπορεί να γυρίζει συνεχώς στον ίδιο ρυθμό για όλο τον αγώνα. Και αυτό σημαίνει πως έχει λιώσει στην προπόνηση.
    • Άλλαξε την οδήγησή του. Από τον γρήγορο αλλά «τουμπάκια» που ήταν μέχρι το 2008, είναι πλέον καθηγητής πάνω στο πως πρέπει να χειριζόμαστε μια μοτοσυκλέτα. Όλα τα σχολεία γρήγορης-αγωνιστικής-ασφαλούς οδήγησης θα πρέπει να δείχνουν τις κινήσεις του ως παράδειγμα.

Γι αυτό και αν αποσυρόταν ακόμη και σήμερα, θα αναγνωριζόταν ως ένας μεγάλος πρωταθλητής μαζί με τους υπόλοιπους μεγάλους του αθλήματος.

Χαρείτε το άθλημα, μην αφήνετε την εμπάθεια να σας χαλάει τα στομάχια. Και όχι, δεν χρειάζεται προσπέραση για να υπάρχει θέαμα. Η φανταστική οδήγηση στο όριο είναι το ίδιο θεαματική, αρκεί να μπορείς να τη δεις. Και από αυτό, φέτος το πρωτάθλημα έχει πολύ.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Σελίδα 11 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano