ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΝΑ ΣΤΡΑΝΤΑ ΤΟΥ 05 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ..ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ...ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΛΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΜΠΑΣ ΡΥΘΜΙΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟ TPS ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ???
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ???ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ!ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ.ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΘΗΚΕ Κ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ 44 ΑΛΟΓΑ??
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΧ.ΜΟΥ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΛΥΣΑΝΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΗΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ!ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΕ ΦΤΑΙΕΙ??ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΜΟΝΤΙΦΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ Κ ΣΚΑΛΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ(ΒΑΛΑΜΕ)ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΝΤΡΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ(ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΑΝ ΑΝ ΛΕΩ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ)ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΨΗΛΑ,Η ΕΓΚΕΦΑΛΟ(ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΛΑΒΗ).
Λυσσανε αυτα τα μοτορια???Husaberg εχεις?
κατ'αρχας εχεις κανει σερβις??το να μπερδευει ψηλα τροφοδοσια μου φαινεται..
φιλτρα καθαρα ολα??
γραφε με μικρα γραμματα οχι κεφαλαια
44 άλογα ρόδα το στράντα, τραγικό όντως, φούντο στη θάλασσα ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Τα αλογα που εβγαλες ειναι πολυ καλα,ειδικα αμα ειναι μαμα το μηχανακι.Οποτε προβλημα δεν εχεις εφοσον αποδιδει σωστα.Αν κανει καπου διακοπες μαλλον θα ειναι ηλεκτρικο το θεμα και εκει (οπως και για τα περισσοτερα),σωστη τηλεδιαγνωση δε γινεται.
Tι θεωρεις ότι πρεπει να δω??
Έχω κι εγώ το strada και θα σου έλεγα να μην το κοφτιάζεις.... (δεν υπάρχει και λόγος κιόλας) δεν έχει φτιαχτεί να δουλεύει σε αυτό το όριο στροφών όσο για τα άλογα μια χαρά είσαι, από το εργοστάσιο 50 αποδίδει στον στρόφαλο, οπότε 44 ρόδα....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου