Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 193

Θέμα: Δικυκλιστές από ανάγκη;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    Τόσες μερες προσπαθω να καταλάβω τι λέτε και δεν μπορω με τα φίλερ και τις διηθήσεις.
    Τι είναι διήθηση?

diithisi einai na pernas anamesa apo ta aftokinita...epi to pleiston stamatimena i na pigenoun me xamili taxytita...
    filer einai na se pernaei o malakas ksysta sou me polla xlm synithos...pou an ekeini tin stigmi kaneis ena klik pros tin poreia tou sas mazevoun me to koutalaki....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    diithisi einai na pernas anamesa apo ta aftokinita...epi to pleiston stamatimena i na pigenoun me xamili taxytita...
    filer einai na se pernaei o malakas ksysta sou me polla xlm synithos...pou an ekeini tin stigmi kaneis ena klik pros tin poreia tou sas mazevoun me to koutalaki....
    καλά τα λες....

ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΛΗΡΟ..............

Ό δρόμος είναι γιά όλους,καλούς κουλούς κ.λ.π....
    Έκείνο πού τελείωσε στίς μέρες μας είναι τό ήθος...!!
    Γεμίσαμε κωλόπαιδα,ή άξία τής ζωής τού διπλανού μας
    πάει περίπατο..!!
    Τά ύπόλοιπα, γιά παππούδες,άσχετους καί άστέρια πού σουζάρουν
    είναι γιά νάχουμε νά λέμε.
    Πάντα ύπήρχαν κάγκουρες καί μάλιστα παλιά πολλοί περισσότεροι,
    μιά καί σήμερα έχουμε γεμίσει μέ μπάτσους πού καβαλάνε μηχανές.
    Οί δρόμοι άνήκουν σέ όλους,καί είμαστε ύποχρεωμένοι νά ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ
    καί αύτούς πού δέν τό έχουν...!!
    Καί κάτι τελευταίο,.............
    νά ξέρετε ότι ό χάρος δέν παίρνει τούς πιό άσχετους άλλά τούς πιό άτυχους...!!
    Είχα μιά παρέα άπό άνθρώπους πού έκαναν άπίθανα πράμματα μέ μοτό.
    Όλοι έγιναν άγγελούδια πολύ νωρίς..........έγώ είμαι ό τελευταίος όχι όμως
    έπειδή είμαι ό καλύτερος άλλά διότι ύπήρξα ό πιό
    ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ...!!
    Προσέξτε τί λέτε λοιπόν ,καί τί γράφετε.
    Άλλιώς νά μάς λέτε τά άστέρια πότε βγαίνετε στό δρόμο,νά κόβουμε τήν κυκλοφορία,
    ένα κάτι σάν όταν περνάνε οί ύπουργοί

για να δούμε τώρα.....

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Terens, δεν ειναι ολα θεμα τυχης.
    Εαν το ζοριζεις πολυ καποια στιγμη η τυχη θα σε εγκαταλειψει
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Και να μην το ζορίσεις πολύ η τύχη μπορεί να σε εγκαταλείψει .

Καμιά 20αριά μέρες σε κανά νοσοκομείο , 2-3 χειρουργεία και απέραντος πόνος , είναι ικανός να αναθεωρήσει πολλές απόψεις .

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Terens, δεν ειναι ολα θεμα τυχης.
    Εαν το ζοριζεις πολυ καποια στιγμη η τυχη θα σε εγκαταλειψει

Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά σπάει!

Διαφωνώ με όλους... και με εμένα..
    Τίποτε απο αυτά δεν είναι στις 10 εντολές του Μηχανόβιου...

Ιδού.. --> http://www.youtube.com/watch?v=IkQSaRfC2qc#at=339
    ΚΩΣΤΗΣ

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Μιλάτε για ακραία οδήγηση, μιλάτε για φιλέρ και λέτε πως το πρώτο απαραίτητο στοιχείο είναι η τύχη;
    Καλύτερα να μην επιδοθείτε ποτέ στο άθλημα παίδες για είναι επικίνδυνα πράματα τούτα
    Για να πάρετε μια ιδέα, το να περνάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα της αριστερής και το διάζωμα είναι το πιο ασφαλές σημείο γιατί ο αυτοκινητάς δεν θα κλείσει ποτέ προς το διάζωμα, αντίθετα με το φιλέρ ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία όπου είναι ότι πιο επικίνδυνο. Δεν το συνεχίζω απλά θέλω να σας ξαναπω πως όσων δεν το ξέρουν το θέμα, η γνώμη δεν έχει και τόση ισχύ... Το ότι είναι λάθος τρόπος κίνησης ναι το ξαναλέμε πως είναι.

Για το άλλο με τους δολοφόνους που κινούνται με 80 στις πόλεις δεν είδα κάνα σχολιάκι Δεν έχετε άποψη για αυτό ή απλά καίει το θέμα; :gargara:
    Για να φτάσεις φίλε μου να κριτικάρεις τους κυριολεκτικά ελάχιστους που φιλεριάζουν στις αττικές οδούς θα πρέπει πρώτα να έχεις αναλύσει το θέμα δολοφονία στις πόλεις που διαδραματίζεται καθημερινά και μας αφορά όλους
    οκ; νισάφι πια με τους καθωσπρεπισμούς και τους αφορισμούς
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Για να πάρετε μια ιδέα, το να περνάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα της αριστερής και το διάζωμα είναι το πιο ασφαλές σημείο γιατί ο αυτοκινητάς δεν θα κλείσει ποτέ προς το διάζωμα...
    Αν σε έχει δει, όχι δε θα (σε) κλείσει. Και το λογικό είναι είτε ότι θα κάτσει ακίνητος και θα σε αφήσει να περάσεις όπως έχεις υπολογίσει, είτε ότι θα κάνει δεξιά. Αριστερά όντως δύσκολο.

Κατά τα άλλα (αν δε σε έχει δει δηλαδή) μην είσαι και τόσο σίγουρος.
    Πολλοί αυτοκινητάδες δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να αλλάξει εντελώς λωρίδα ο μπροστινός τους που τους πάει καρότσα στην αριστερή, με αποτέλεσμα αμέσως μόλις ανάψει φλάς και κόψει λίγο δεξιά και δουν ότι τους παίρνει, κόβουν ακόμα πιο αριστερά και τον περνάνε εκείνοι φίλερ ξύνοντας καθρέφτη στο διάζωμα.
    Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι αριστερότερα της αριστερής λωρίδας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Για το άλλο με τους δολοφόνους που κινούνται με 80 στις πόλεις δεν είδα κάνα σχολιάκι Δεν έχετε άποψη για αυτό ή απλά καίει το θέμα; :gargara:
    Όταν λες στις πόλεις τί εννοείς?
    Το με πόσα πρέπει να κινηθεί κάποιος στη Βουλιαγμένης ή στην Παραλιακή ή στην Αμφιθέας?

Για εξήγησέ το λίγο αν θες και ευχάριστως να σχολιάσω(/ουμε).

Banned
    καποτε σε ενα αλλο φορουμ εγραψαν<δεν φταινε τα μπαρομετρα,φταινε τα πιεσομετρα>
    συμφωνω οι παππουδες και οι μπαρμπαδες και οι χαζο μπιμπο με το κινητο στο χερι,οι εξυπνοι που τρωνε στοπ και κοκκινα σαν στραγαλια και γενικα οι κουλοι ειναι στην ιδια συνομοταξια,το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε για να προστατευθουμε,η διηθηση σαν μεσο προωθησης για καλυτερη σειρα εκκινησης στις πολεις ειναι κατι το συνηθες που γινεται εχοντας το γνωθι σ αυτον
    το φιλεριασμα ειναι αλλη κατασταση ιδιαιτερα επικινδυνη καθως ειναι πολυ μεγαλυτερες οι ταχυτητες
    ενδεικτικα πριν λιγες μερες μετεεφερα με το κουτι-subaru-την γιαγια της γυναικας μου 97 ετων παρακαλω!!!!
    2 θειες της και την ιδια στην εθνικη απο αχιλειο πτελεου βολου,στο Γ.Ν.Ν λαρισσας
    καποια στιγμη εγω κινουμαι στην δεξια με 120 σταθερα,εχουμε μπροστα μας την μεγαλη ευθεια-κατηφορικη προς αλμυρο,δεξια μου ενα punto που τον εφτανα με γεωμετρικη προοδο αρα πηγαινε αρκετα κατω απο 120
    ξαφνικα βλεπω στους καρεφτες μια λαμψη και πριν προλαβω να πω οτιδηποτε και ενω εχω σχεδον φτασει και ειμαι στα ισα με το punto
    με ενα ελαφρυ ζιγκ ζαγκ μας περναει φιλερ και να εξαφανιζεται σε χρονο dt
    ηταν ενα Κ εξατμισομενο μαυρο ανευ στοιχειων
    οι θειες και η γυναικα μου χεστηκαν,η γιαγια ουτε το ακουσε εγω ελεγα τι μαλακας
    σφαλμα 1ο η κουλη με το punto που πηγαινε με το δαχτυλο στον κ@@ο με 90-100
    σφαλμα 2ο ο τυπας με το Κ που πηαγινε με την ταυτοτητα στο στομα νομιζοντας οτι τρεχει στο isle of man
    στιγμιαια για να τον διευκολυνω σκεφτηκα να κοψω για να τον διευκολυνω,αλλα το ακυρωσα μηπως δει το στοπ και κανει ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ
    ετσι τραβηχτηκα τεεεεεεερμα δεξια για να κανω χωρο στον wanna be gp rider καραγκιοζη

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Κατά τα άλλα (αν δε σε έχει δει δηλαδή) μην είσαι και τόσο σίγουρος.
    ποιος λές να μπορεί να είναι περισσότερο σίγουρος; κάποιος που δεν το έχει κάνει ποτέ ή κάποιος που το έχει κάνει;

Πολλοί αυτοκινητάδες δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να αλλάξει εντελώς λωρίδα ο μπροστινός τους που τους πάει καρότσα στην αριστερή, με αποτέλεσμα αμέσως μόλις ανάψει φλάς και κόψει λίγο δεξιά και δουν ότι τους παίρνει, κόβουν ακόμα πιο αριστερά και τον περνάνε εκείνοι φίλερ ξύνοντας καθρέφτη στο διάζωμα.
    Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι αριστερότερα της αριστερής λωρίδας.
    εκείνη τη (σπανιότατη αλλά όντως υπαρκτή) στιγμή απλά έχεις φροντίσει απο πριν να μην είσαι εκεί. Θέλει εμπειρία για να αποκωδικοποιήσεις σωστά την κάθε κατάσταση

Το με πόσα πρέπει να κινηθεί κάποιος στη Βουλιαγμένης ή στην Παραλιακή ή στην Αμφιθέας?
    με όσα λέει ο κοκ αλλά οι πόλεις δεν είναι οι κεντρικές αρτηρίες μόνο. Κατα κύριο λόγο είναι οι υπόλοιποι δρόμοι.

(δεν μπορώ να το συνεχίσω πολύ απο εδώ που γράφω πάιπ sorry)
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Banned
    ναι θελει εμπειρια
    να εχεις παιξει στο champions league της :a31::a31::a31:
    και να αποκωδικοποιεις ποτε θα εκσπερματωσει ο μπροστινος με το κουτι η το διτροχο
    και να προλαβεις να τελειωσεις εσυ
    δεν υπαρχει εμπειρια σε αυτες τις περιπτωσεις οταν εχεις να κανεις με ανθρωπινο παραγοντα
    δεν ξερεις πως θα αντιδρασει-το 2007 κινουμενος με την κουμπινα με 200+ προς πλαταμωνα δικαβαλος εντοπιζω μαυρο κουτι μπροστα μου,τον φαναριαζω τραβιεται δεξια,και την ωρα που ειμαστε διπλα διπλα ειδα ενα αντικειμενο σεβαστου μεγεθους στο ρευμα του,τερμα δεξια ειχε φορτηγο και αυτος αντι να φρεναρει το εριξε αριστερα κατα πανω μου,τα καγκελα της κουμπινας σχεδον εξυσαν το διαζωμα το σκατο οχι απλα στην καλτσα ξεχειλισε την ασφαλτο,δεν ειναι απιθανο να συμβει κατι τετοιο σε φιλερ καταστασεις με τραγικα αποτελεσματα οκ εκτος αν δεν σε νοιαζει
    γιατι οπως λενε και οι φιλοι κρητικοι
    <απ την ζωη στον θανατο ειναι ενα μονοπατι και απο τον κ@@ο στο μ@@νι δυο δαχτυλα και κατι...>

Παλαιό μέλος
    Η αληθεια ειναι οτι οσο περισσοτερο ειμαστε στο δρομο τοσο πιο ευκολα προβλεπουμε καταστασεις.

Banned
    αρκετα πραγματα αντιμετωπιζουμε καθημερινα βαση ποσοστων,αν ειναι στο χερι μας στο δεξι μαλιστα ας αφησουμε καποια που μπορουμε απ εξω,για να μην γινουμε και εμεις οι ιδιοι δεικτες και αρθμοι ποσοστων

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  2. Ανάγκη από γέλιο???
    από giorgosxt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2006, 22:51
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16