Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: ΚΤΜ και αξιοπιστία

Ψηφοφόροι
182. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης KTM και τα KTM είναι αξιόπιστα.

67 36,81%
  • Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης KTM και τα KTM είναι αναξιόπιστα και ζημιάρικα.

12 6,59%
  • Δεν θα αγόραζα ποτέ KTM γιατί χαλάει.

15 8,24%
  • Θα ήθελα να έχω KTM, γιατί είναι πανέμορφο και βρωμόγκαζο, αλλά φοβάμαι.

35 19,23%
  • Θεωρώ τα KTM τόσο αξιόπιστα που άνετα θα αγόραζα ένα.

28 15,38%
  • Δεν εχω ιδέα απο μηχανάκια κι απλά τρολάρω.

9 4,95%
  • Είχα/εχω/θελω να έχω ΚΤΜ για τις δυνατότητες που έχει, άσχετα αν είμαι κουλός.

16 8,79%
Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 173

Θέμα: KTM και αξιοπιστία

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Φιλε Devil,απλα οταν ξερω κατι σιγουρα ειμαι απολυτος ελπιζω να καταλαβες πως ολα ειπωθηκαν σε κλιμα απλης συζητησης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Φιλε Devil,απλα οταν ξερω κατι σιγουρα ειμαι απολυτος ελπιζω να καταλαβες πως ολα ειπωθηκαν σε κλιμα απλης συζητησης
    δεν υπαρχει κανενα θεμα...
    αλλωστε και εγω εκει που δεν ημουν σιγουρος, το ειπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ρε παιδιά τι αγωνιστικά και πράσινα άλογα.
    Τα 600-650 εδώ είκοσι χρόνια είναι μιά συνταγή.
    πιστόνι γύρω στα 100 χιλ διαδρομή γύρω στα 80 χιλ.
    Στην συμπίεση διαφέρουν και στον χρονισμό του εκκεντροφόρου.
    Ούτε τρελά υπερτετράγωνα μοτέρ που στροφάρουν στο θεό ,ούτε τίποτα.
    Περισσότερη δε ανάγκη συντήρησης έχουν τα ΑΕΡΟΨΥΚΤΑ της κατηγορίας λόγω μεγαλύτερης ταλαιπωρίας από θερμοκρασία.

Οποτε παιρνουμε ενα FMX λοιπον,του πεταμε μια ολοσωμη,ενα FCR,ενα εκκεντροφορο και ενα πιστονι high comp και εγενετο το Husaberg....

Οποτε παιρνουμε ενα FMX λοιπον,του πεταμε μια ολοσωμη,ενα FCR,ενα εκκεντροφορο και ενα πιστονι high comp και εγενετο το Husaberg....
    Βεβαίως εάν νομίζεις ότι τα 15 άλογα είναι η μόνη διαφορά τους...

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    καλα το ειχα καταλαβει...
    εχουμε βασικο προβλημα συννενοησης οσον αφορα τους ορους...

οταν λοιπον εγω γραφω ρεϊσονια, εννοω μηχανακια που εχουν ωρομετρο για συντηρηση και αλλαγη λαδιων και φυσικα μετα απο συγκεκριμενα χλμ, ανοιγμα μοτερ για να δουμε που βρισκομαστε απο ανοχες κλπ...
    εσυ νομιζεις οτι καθε 1000χλμ αλλαγη λαδιων σημαινει και ρεϊσονι...
    και εγω δλδ που αλλαζω καθε 1000 στο xr λαδια, τι ειναι?
    εκτος αν νομιζεις οτι επειδη ο ακατανομαστος Σ του εδινε εγγυηση 3 μηνες αντι για την προβλεπομενη 2 χρονων, θεωρειται και racing...

τα sxv ειναι δικυλινδρα, αρα ηταν εκτος απο την αρχη, και οντως εχουν αγωνιστικη συντηρηση (βλ. πανω)
    τα berg εχουν τυπικη συντηρηση με χλμ και οχι ωρες...το ιδιο και τα husqvarna και φυσικα και τα lc4640, sm610, xr650, xt660, klr...

αρα ολ'αυτα θεωρουνται, και ειναι,πολιτικα μοτερ...
    το ποσα αλογα βεβαια βγαζει το ενα και ποσο το αλλο απεχει οσο απ'εδω μεχρι το akashi...
    το ιδιο και ποσο αντεχει το ενα και ποσο το αλλο...

αντιστοιχα σε ενα sm510 ή σε ενα tm450, αν δεν ανοιξεις μοτερ στα 2000χλμ να ελεγξεις και να δεις τι γινεται, στα 2200χλμ θα το παρεις στην μασχαλη...

με την ιδια λογικη δεν μπορεις να μου λες οτι αντι για τα 3000χλμ θα αλλαξεις λαδια στο lc4 640 στα 3500χλμ και θα το παρεις στην μασχαλη...απλα δεν στεκει...
    επισης οποιο μηχανακι και να ζορισεις κρυο, οσο συχνα να του αλλαζεις λαδια και οσο τυπικος και να εισαι με την συντηρηση του, θα το δεις το ελαφρωμα στην τσεπη σου...

το θεμα με την μασημα της 1ης,2ας?? δεν το εχω ξανακουσει ειναι η αληθεια...
    σε μενα, που ειναι 1ου σταδιου και το πιεζω αρκετα, δεν εχω δει κατι να συμβαινει και εννοειται δεν εχω αλλαξει σασμαν...
    για πες μου τι συμβαινει και ποιος ειναι ο λογος...
    ο λογος ειναι οτι οι καταβολες του ειναι χωματινες, κατασκευαστηκε για αγωνες τυπου baja και διαφορους αλλους χωματινους endurance(προς θεου οχι εντουρο). αυτο ειχε σαν αποτελεσμα το σασμαν του να μην εχει την απαραιτητη αντοχη στο αποτομο ανοιγμα του γκαζιου σε ασφαλτο με ασφαλτινα λαστιχα. οτι ζορια επαιρνε το μηχανακι απο το δαγκωμα του ελαστικου το εβγαζει στο σασμαν. και δεν γινεται να μην το εχεις ξανακουσει γιατι ειναι σαν το ραγισμα κεφαλων των lc4. τρεις ξερω και ενας εγω που ειχαν το ιδιο θεμα. και τα 600 και τα 650 το ιδιο ακριβως. εκτος αν το πηγαινεις κυρια και εχεις κουτσουρο για λαστιχο...
    το μπεργκο ηταν παντα ωρες, το tm το ιδιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Βεβαίως εάν νομίζεις ότι τα 15 άλογα είναι η μόνη διαφορά τους...
    Μα εσυ ειπες οτι ''Τα 600-650 εδώ είκοσι χρόνια είναι μιά συνταγή.πιστόνι γύρω στα 100 χιλ διαδρομή γύρω στα 80 χιλ.
    Στην συμπίεση διαφέρουν και στον χρονισμό του εκκεντροφόρου.'' Δηλαδη μας λες οτι η διαφορα τους ειναι μονο εκει....

καλα δεν ειναι στραγαλια τα αλογα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    ο λογος ειναι οτι οι καταβολες του ειναι χωματινες, κατασκευαστηκε για αγωνες τυπου baja και διαφορους αλλους χωματινους endurance(προς θεου οχι εντουρο). αυτο ειχε σαν αποτελεσμα το σασμαν του να μην εχει την απαραιτητη αντοχη στο αποτομο ανοιγμα του γκαζιου σε ασφαλτο με ασφαλτινα λαστιχα. οτι ζορια επαιρνε το μηχανακι απο το δαγκωμα του ελαστικου το εβγαζει στο σασμαν. και δεν γινεται να μην το εχεις ξανακουσει γιατι ειναι σαν το ραγισμα κεφαλων των lc4. τρεις ξερω και ενας εγω που ειχαν το ιδιο θεμα. και τα 600 και τα 650 το ιδιο ακριβως. εκτος αν το πηγαινεις κυρια και εχεις κουτσουρο για λαστιχο...
    οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ξανακουσει...
    και μεχρι στιγμης το δικο μου τρωει ζορια και δεν εχει βγαλει προβλημα...

βεβαια δυσκολευομαι να βρω καλη ασφαλτο που να πιανει γερα το λαστιχο...συνηθως υπαρχουν φρεσκοστρωμενα κομματια σε εθνικη και παραλιακη που εχεις ηδη χλμ στο κοντερ και δεν κανεις ανοιγκοκλεισιματα βιαια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    καλα δεν ειναι στραγαλια τα αλογα...
    Πιστευω,πως καταλαβες οτι δεν το εννοουσα....

Πιστευω,πως καταλαβες οτι δεν το εννοουσα....
    γι'αυτο εβαλα και το emoticon που γελαει...
    αν το ελεγα σοβαρα, δεν θα εβαζα τιποτα...

Να υποθέσω λοιπόν λοιπόν ότι τα άλογα βγαίνουν με νεραιδόσκονη και μαγικά ραβδάκια.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σόρρυ που επεμβαίνω.
    Προσπαθώ να παρακολουθήσω το θρεντ γιατί λέτε ωραία πράγματα.
    Τα δικά σου ποστ όμως ή που θα μου βγάλουν τα μάτια ή που αναγκαστικά θα τα προσπεράσω για να μή μου βγάλουν τα μάτια (πράγμα που δεν το θέλω).
    Φιλική συμβουλή:
    Αν έκανες τον κόπο να αλλάζεις γραμμούλες και να χωρίζεις σε παραγράφους (μην τρελαίνεσαι δε βάζουμε βαθμούς), τα κείμενά σου θα ήταν πιο ευανάγνωστα και πιο "εύκολα στο μάτι".
    Παράδειγμα το σύντομο κειμενάκι που παρέθεσα κι εδώ:

Ο λογος ειναι οτι οι καταβολες του ειναι χωματινες, κατασκευαστηκε για αγωνες τυπου baja και διαφορους αλλους χωματινους endurance(προς θεου οχι εντουρο).
    Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα το σασμαν του να μην εχει την απαραιτητη αντοχη στο αποτομο ανοιγμα του γκαζιου σε ασφαλτο με ασφαλτινα λαστιχα. οτι ζορια επαιρνε το μηχανακι απο το δαγκωμα του ελαστικου το εβγαζει στο σασμαν.
    Και δεν γινεται να μην το εχεις ξανακουσει γιατι ειναι σαν το ραγισμα κεφαλων των lc4.

Τρεις ξερω και ενας εγω που ειχαν το ιδιο θεμα.
    Και τα 600 και τα 650 το ιδιο ακριβως. Εκτος αν το πηγαινεις κυρια και εχεις κουτσουρο για λαστιχο...

Το μπεργκο ηταν παντα ωρες, το tm το ιδιο.
    Βλέπεις τη διαφορά?
    Δεν το λέω με καμία διάθεση να σου την πω έτσι?
    Ίσα ίσα, επειδή θέλω να σε διαβάσω και το προσπαθώ αλλά μου είναι δύσκολο το λέω.
    Αν θες το λαμβάνεις υπόψη σου

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    φιλε εχεις χιλια δικια και εγω δυσκολευομαι γιατι δεν ειμαι απο αυτους που βαζουν κομα, απλα ξεκιναω να γραψω δυο σειρες και ξεχνιεμαι.

θα το εχω κατα νου παντως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος

π.χ.1: ένα ΚΤΜ (GS 250 '89) που το παρατησε ο (υποφαινόμενος) χρήστης μια βδομάδα μεσα στην λάσπη ποταμού και φράκαρε η δαγκανα του πίσω φρένου μπορεί να θεωρηθεί "ζημιάρικο" μηχανακι??
    ολα αυτα τα κτμ που τα κεντρα τους ξεχειλωνουν σαν το πιπι της χαιδως και πληρωνουν 200-300αρια ,μπορει να θεωρηθει ζημιαρικο???

και δεν μιλαω για τους ατυχους που τα κεντρα τους κανουν κραου και παιρνουν μαζι αλυσιδες γραναζια ακτινες κλπ
    PROzacRIDER

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. drz400 βελτιωσεις και αξιοπιστια
    από martinacos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2008, 19:11
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 00:43
  3. Scooters ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
    από kalant στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 02:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ