9 αναχώρηση και παρακαλούνται θερμά οι συμμετέχοντες να έρθουν με γιομάτα τεπόζιτα. Οποιος θέλει να πιεί και το εΞπρέσο του ας πάει πιο νωρίς από τις 9, όσο νωρίτερα επιθυμεί ο ίδιος.
9 αναχώρηση και παρακαλούνται θερμά οι συμμετέχοντες να έρθουν με γιομάτα τεπόζιτα. Οποιος θέλει να πιεί και το εΞπρέσο του ας πάει πιο νωρίς από τις 9, όσο νωρίτερα επιθυμεί ο ίδιος.
οκ,ενημερωθηκε και το πρωτο ποστ.να βρεθουμε ολοι παρεα.τωρα 10-20 λεπτα πανω κατω,οκ λογικο ειναι.
αααα...ταπερακια,τοστακια,μπαγκετουλες και πορτοκαλακια;;;;οχι μαγαζι;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Καλύτερα αυτό να τεθεί σε ψηφοφορία.
σωστος.ξεκινατε,ψηφιζουμε...
ας κανω την αρχη..γαματες οι μπριζολες κλπ αλλα κοστιζουν.1-2 μπαγκετουλες απτο σπιτι και θα ειμαστε κομπλε.βρισκουμε ενα πλατωμα καπου στα ορεινα περιξ της λιμνης που ειναι και ομορφα και τσιμπαμε εκει...
next..
ΟΚ, έχει ωραία πλατεία στο Λιδωρίκι αν θυμάμαι καλά, με θέα λίμνη, παγκάκια, θα αφήσουμε τις μοτό προσεκτικά στο δρόμο και... Πάμε για τάπερ πάλι.
+249 στο ταπερ κ απο εμενα, περαν του οικονομικου ζητηματος, ειναι αλλιως η φαση με ταπερ![]()
Θωμα με βεσπα θα ερθω το πιο πιθανο..μεσα κι εγω για ταπερ,και θα ετοιμασω και φαγητο εκπληξη για ολους,να χλαπακιασουμε![]()
Καλα εσεις παρτε ταπερ & εγω θα παρω απο την ψησταρια!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Για τσι Πατρινοί μια χαρά είναι αναχώρηση 10:00 από Έβερεστ. Δεν θα ξυπνήσει και νωρίς το milfάκι μου, που στεναχωριέται με τα πολύ πρωινά μην και σπάσει το δερματάκι της.
Κι εγώ από φαΐ ότι πείτε, θέτε μπαγκετούλα οκ μπαγκετούλα, θέτε ταβερνείο οκ ταβερνείο. Μόνο όπου σταματήσουμε για καφέ μην το κάνουμε στο παδάρι, να έχουμε λίγο χρόνο να πούμε δυο βλακείες.
Και Λιδωρίκι υπάρχει πλατεία (το Λιδωρίκι μια πλατεία είναι όλο κι όλο) που μπορούμε να κάτσουμε να τα πούμε, να φάμε κλπ.
Άκη λάβε υπ' όψιν σου ότι σχεδόν όλο το Πατρινό κλιμάκιο θα είμαστε διπλοί (για να κανονίσεις ανάλογα λιέω)!
@ camen Μια φορά να σε δω να βγάλεις κανένα Ευρωπαϊκό για βόλτα και τι στον κόσμο και μια φορά να πεις με βεβαιότητα ότι θα έρθεις ρπμ. Όλο θα δούμε, έχω να στρώσω τα μπατόν, είναι ανάδρομος ο Ερμής, έχω μάθημα τσόκαρο- παντόφλα από την δικιά μου. Σταδιάλα ρε που σε κάνει ότι θέλει!![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
γιαυτο ειπαμε να φτασουμε περιπου μαζι στο γαλαξιδι να πιουμε καφεδια με την ησυχια μας να τα πουμε ολοι παρεα.
θα το εχω υποψην μου μπιλ,θα μιλησουμε και κατ' ιδιαν![]()