Προς ενημέρωσή σου, οι απόψεις και οι σκέψεις δεν είναι ποτέ ποινικά αδικήματα. Μόνο οι πράξεις. Εγώ συμπέρανα ότι δεν υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που θα χαίρονταν, ή έστω θα κάθονταν, σε ένδειξη της φιλοζωίας τους, να τους δαγκώσει ένα σκυλί, αδέσποτο ή δεσποζόμενο δεν κάνει διαφορά. Ο καθένας θα κάνει ότι καλύτερο και προσφορότερο για να αποφύγει τον κίνδυνο και όταν κάποιος ή κάτι σου την πέφτει, και δεν έχεις άλλη επιλογή, θα του την πέσεις κι εσύ. Βασικός κανόνας επιβίωσης.
Dura lex, sed lex.
Παντως ρε μαγκες αυτο το πραγμα εχει αρχισει να γινεται κουραστικο.
Ολα τα θεματα καταληγουν σε αντιπαραθεση των δυο ακρων γιατι μερικοι δε λεν να καταλαβουν τα αυτονοητα και πρεπει να εξηγουμε και να αναλυουμε απλα πραγματα, την κοινη λογικη.
Μεσα σε ενα 12ωρο το νημα εχει φτασει τις 11 σελιδες και 150+ ποστς χωρις να υπαρχει λογος και χωρις να εχει ειπωθει κατι ουσιωδες περα του αυτονοητου.
Οτι κανενας μας δεν σχεδιαζει πριν ξεκινησει με την μοτο του πως θα προσφερει οσο το δυνατον πιο οδυνηρο θανατο στο αδεσποτο της γειτονιας, σαν αλλος jigsaw, ανευ λογου και αιτιας. Ομως ουτε θα καθισει κανεις μας να τον διαμελισει οποιοδηποτε αδεσποτο επειδη εχει ψυχολογικα και δεν γουσταρει τους μηχανοβιους που φερουν ακραποβιτς και δεν εχουν πινακιδα (εκτος και αν ειναι Κ9) ή τους την δινει το λαστιχο επειδη ειναι πιρελλι και οχι ντανλοπ.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Για να ξεκαθαρίσουμε. Σίγουρα ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα. Προφανώς κάποιους τους παρεξήγησα αλλά μου είναι αδύνατο να δεχτώ ότι κάποιοι περνούν τόσο ελαφρα την καρδιά την κακοποίηση ενός ζώου. Είπα και πριν ότι σίγουρα θα υπάρξει περίπτωση σου θα χρειαστεί η κλωτσιά αλλά όχι βλέπω από μακριά απλώνω πόδι και παμε...
Αδερφέ δεν υπάρχει αντιπαράθεση δύο άκρων. Υπάρχει αντιπαράθεση ενός άκρου ενάντια στη λογική. Κανείς δεν υποστήριξε ότι είναι υπέρ της κακοποίησης των ζώων. Το αυτονόητο που αναφέρεις είπαν όλοι και 1-2 άτομα απλά διαστρέβλωσαν την άποψη αυτή και άρχισαν σταυροφορία κατά των "βασανιστών". Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
I suppose it will all make sense when we grow up
Αυτό εννοώ.
Τελοςπαντων επειδή τραβάει το θέμα,ενας σκύλος μπορεί να κάνει ζημιά είτε σε μοτοσυκλετιστές, είτε να σε ξεσκίσει πεζό,εκτός αν μιλάμε για σκύλους τσέπης.Και δεν έχω δει ποτέ τέτοιο αδεσποτο.
Αν ένας σκύλος αποφασίσει να σε φάει,δύσκολα γλιτώνεις και αυτό μάλλον γκρεμίζει την ανισόρροπη φιλοζωΐα πολλών.
Συμφωνώ ότι η δίκη μου άποψη. Είναι η μια άκρη η άποψη του βύρων στην σελίδα 1 δεν είναι η άλλη άκρη ?