Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 160 από 160

Θέμα: Παιχνίδια αγοράζετε στα παιδιά σας?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Οι αναρχικοί είναι που σε απέτρεψαν να πηγαίνεις σε πορείες ??? Δε πειράζει πάντως πλησιάζει Πάσχα, θα μπορέσεις να πας στον επιτάφιο
    Ας αποφασίσουμε πρώτα να θυσιάσουμε κανα μεροκάματο σε απεργία (που θα πονέσει κάποιον), και μετά βλέπουμε για πορείες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ας αποφασίσουμε πρώτα να θυσιάσουμε κανα μεροκάματο σε απεργία (που θα πονέσει κάποιον), και μετά βλέπουμε για πορείες.
    Ισχύει αυτό που λες ... Ο περισσότερος κόσμος εκ του ασφαλούς θέλει να παίξει και πάλι. Πριν την "κρίση" αυτό που κράταγε τον κόσμο στα σπίτια του ήταν το μπουζούκι, το γκάζι, οι διακοπές το καλοκαίρι, κάνα γκομενικό ζήτημα ΚΑΙ η ΕΛΠΙΔΑ ότι ΘΑ οικονομήσει, ΘΑ βολευτεί καλύτερα. Με την κρίση όταν χάθηκε η πίστα με τα ντόπερμαν, όταν το γκάζι πάλιωσε και δε πουλάει μούρη πλέον, όταν βάρεσε λόρδα ίσως και απόγνωση, τότε υπήρξε η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, το δόγμα μηδενικής ανοχής, το ξύλο και τα χημικά μέχρι τελικής πτώσης... επειδή όμως οι επαναστάσεις γίνονται από εξαθλιωμένους συνήθως και επειδή ο καπιταλισμός μόνο ηλίθιος δεν είναι (και ας την έχουν δει μερικοί φωτεινοί παντογνώστες ειδικοί τιμωροί του συστήματος και μιλάνε όλη μέρα και όλη νύχτα για πολιτική, ενώ μέχρι πριν τρία χρόνια μίλαγαν για μπάλα) σε αυτή τη φάση αυτό που εγώ βλέπω είναι ότι ΠΑΛΙ ελπίδα ταΐζει τον κοσμάκη ...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Οι αναρχικοί είναι που σε απέτρεψαν να πηγαίνεις σε πορείες ??? Δε πειράζει πάντως πλησιάζει Πάσχα, θα μπορέσεις να πας στον επιτάφιο
    Εγραψα τρεις σειρες και διαβασες μιση. Να πας σε οφθαλμιατρο ή ξαναπροσπαθησε να το διαβασεις ολο μαζι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος
    Παντού έτσι έιναι.

Μένω με με την κοπέλα μου.
    28 μαρτίου έκλεισε τα 24 και μπηκε 25.
    Της κάνανε πόλεμο νεύρων μέχρι να παραιτηθεί η ίδια για να μην την απολύσουν και της δωσουν αποζημίωση...
    Όλες οι αγγελίες λένε "νεα μεχρι 24 ετων"
    Αν παραιτηθηκε κακως εκανε, οσο πολεμο και αν της κανανε. Μπορουσε να αραξει και να μην κανει τιποτα ολη μερα. Απλα να πηγαινε να κανει το ωραριο της.
    Αν εχουν προβλημα οι 20κατι τι να κανουμε και εμεις οι 40 παρα πεντε....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Χαραμισα και μερικα μεροκαματα για καποιες πορειες και σε επιχειρηση λιανικης που συνδικαλιστες οργανωμενοι δεν υπηρχαν και ουτε υπαρχουν.
    Το καλο ειναι οτι ηταν καπως πολιτισμενη εταιρια και δεν μπηκαμε στο στοχαστρο για απολυσεις.
    Βεβαια βλεπωντας οτι δεν υπαρχει ενοτητα στις πορειες απογοητευτηκα πραγματικα αν και συνεχισα να πηγαινω μεχρι ενα σημειο...
    Σε πολη 160.000 να βλεπεις 3 ξεχωριστες πορειες των 300-400 ατομων.
    Αυτο που με τρελανε ειναι οτι αποφασισε ο εμπορικος συλλογος να κανει απεργια για την τοπικη ομαδα και να βαλει λεωφορεια γιαι Αθηνα, ενω αλλες φορες περνουσε απο μπροστα τους
    πορεια και κοιτουσαν απιο τις πορτες.
    Πραγματικα φαινεται σαν η πορειες να ειναι πια ο τρελος του χωριου, ολοι στεκονται στα πεζοδρομια και κοιτανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οι απεργιες που πονανε εχουν απαγορευτει (επιστρατευση) ή συκοφαντηθει (συντεχνιακα συμφεροντα)
    το μονο που τους ποναει ειναι η ψηφος αλλα και εχει το εχουν φερει στα μετρα τους
    και πετανε ποτε-ποτε κανα ψοφιμι (λιαπης) στα σκυλια (αγανακτισμενος λαος) για εκτονωση

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    οι απεργιες που πονανε εχουν απαγορευτει (επιστρατευση)
    Γιατι μονο το δημοσιο κανει απεργιες;
    Το βαρος της οικονομιας πεφτει στον ιδιωτικο τομεα, τον οποιο καταστρεψανε πρωτο.
    Και τωρα θελουν απολυσεις απο το δημοσιο. Που να πανε οι απολυμενοι;
    Αν ολα αυτα ηταν επιλογες για το καλο της χωρας, θα επρεπε να γινουν θυσιες για να κρατηθει ο ιδιωτικος τομεας ζωντανος.
    Και ισως να απορροφησει καποιους απο τον δημοσιο τομεα.
    Αλλα τα κινητρα ειναι αλλα, να γεμισουν οι τσεπες των πολιτικων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    οι απεργιες που πονανε εχουν απαγορευτει (επιστρατευση) ή συκοφαντηθει (συντεχνιακα συμφεροντα)
    το μονο που τους ποναει ειναι η ψηφος αλλα και εχει το εχουν φερει στα μετρα τους
    και πετανε ποτε-ποτε κανα ψοφιμι (λιαπης) στα σκυλια (αγανακτισμενος λαος) για εκτονωση
    Καλά η απεργίες στο δημόσιο είναι για τα γέλια.
    Οι διορισμένοι από τους πολιτικούς τα βάζουν με τους πολιτικούς για να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο από τα χρήματα ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    Συντεταγμένοι είναι όλοι πολιτικοί ,υπάλληλοι και συνδικαλιστές του Δημοσίου προκειμένου να συνεχίσουν την τζάμπα μάσα.
    Στον ιδιωτικό τομέα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τίποτα.
    Ούτε κάν ιδιωτικός τομέας υπάρχει.

Παλαιό μέλος
    ΟΚ!
    Μοιραία όλες οι κουβέντες σε σχέση με τα οικονομικά καταλήγουν στην ... επανάσταση...
    Το θέμα είναι , θα κάνω επανάσταση για την επανάσταση ή για να φτάσω κάπου.
    Ας μου εξηγήσει κάποιος επαναστάτης αυτό το κάπου , ας το περιγράψει κι ας μου δείξει ένα μοντέλο του..
    Γιατί εύκολα μιλάμε για το τι δεν θέλουμε αλλά δύσκολα περιγράφουμε το τι θέλουμε , όχι όμως στη χώρα της ουτοπίας αλλά σε κάποια χώρα του πλανήτη.
    Υπάρχει κι η λύση , πορεύομαι με ότι έχω και το βελτιώνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Αυτο που εχω εγω στο μυαλο μου ως αποτελεσμα της "επαναστασης" ειναι οτι θα ξαναρχισει ο κυκλος απο την αρχη.

Εκ νεου θεσπιση εργασιακων δικαιωματων και τήρησή τους, συνδικαλισμος, "καλοι" μισθοι, αυξηση της καταναλωσης - ομοιως και της παραγωγης, ευημερια των τραπεζών, "χαρισμα" χρηματων απο τις τραπεζες, ψευτικη ευημερια, υπερχρεωση νοικοκυριων, υποτιμηση της εργασιας, κριση κοκ. Περιπου ιδιο σεναριο δηλαδη απ την αρχη.
    Απλα στην αρχη του κυκλου θα νομιζουμε οτι ολα ειναι καλα και δε θα γκρινιαζουμε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Αυτο που εχω εγω στο μυαλο μου ως αποτελεσμα της "επαναστασης" ειναι οτι θα ξαναρχισει ο κυκλος απο την αρχη.

Εκ νεου θεσπιση εργασιακων δικαιωματων και τήρησή τους, συνδικαλισμος, "καλοι" μισθοι, αυξηση της καταναλωσης - ομοιως και της παραγωγης, ευημερια των τραπεζών, "χαρισμα" χρηματων απο τις τραπεζες, ψευτικη ευημερια, υπερχρεωση νοικοκυριων, υποτιμηση της εργασιας, κριση κοκ. Περιπου ιδιο σεναριο δηλαδη απ την αρχη.
    Απλα στην αρχη του κυκλου θα νομιζουμε οτι ολα ειναι καλα και δε θα γκρινιαζουμε.
    Μαζί σου.
    + ένα διορισμό σε δημόσιο φορέα καθότι ανειδίκευτος.

και για να θυμηθούμε πώς ένα πολυκατάστημα
    ΗΤΑΝ αγαπητό,
    δημοφιλές σε όλους
    και κυρίως επιτυχημένο...

χωρίς να εκμεταλλεύεται υπαλλήλους ή να σπάει @@ σε tv και ράδιο....

ΜΙΝΙΟΝ

http://www.youtube.com/watch?v=95DbadHrBUc

Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011

Παρόμοια θέματα

1. Μην το δειξετε στα παιδια σας...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 18:23
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 01:57
  3. Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 14:16