δυο ωρες ελειψα που το φτασατε? θα παρουμε και ψηγειο για μπιρες? τελος παντων οτι πειτε μεσα και αν ο νιο ειναι εκτος εγω ειμαι ακομα μεσα 99,9%
δυο ωρες ελειψα που το φτασατε? θα παρουμε και ψηγειο για μπιρες? τελος παντων οτι πειτε μεσα και αν ο νιο ειναι εκτος εγω ειμαι ακομα μεσα 99,9%
το χιονι λιώνει...
και τελικα καμια διαδρομη θα δουμε η οπου βγουμε?
το χιονι λιώνει...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Eγω θα δουλεύω τελικά τη πρωτομαγιάάσε που είπε και ο Γιάννης οτι στο googlemaps έβγαλε στα πρώτα γράμματα
το ''Τzan'' δν είμαστε για τέτοια πάλι![]()
Δοκιμή...
Ψήσιμο καραλέει, αλλά όντως θέλει πιο προσεκτική οργάνωση με τα χιλιόμετρα. Ίσως όχι κόψιμο διαδρομής αλλά όσο γίνεται λιγότερο χρόνο στον καφέ. Ένα τρίωρο μας παίρνει να το φάμε, κυριολεκτικά
Έχει το τζάμπο ψησταριές μιάς χρήσης. Αν δεν θέλουμε έτσι, κάρβουνα χαλαρότατα φορτώνω ένα τσουβάλι 10κιλο στη σχάρα του φέιζερ, όπως και δυό σχάρες.
Αν ξέρει ο Taisteal κατάλληλο σημείο για το ψήσιμο κανονίζεται μιά χαρά το μαμ
Το μόνο που σκέφτομαι είναι το εξής: Αν υποθέσουμε ότι το χάνι έχει διατηρήσει ίδιες τιμές στο φαγητό, το να ψωνίσουμε κρέατα, ψιψιψίνια, κοψοψόψαρα κλπ μήπως μας βγει μία η άλλη; Κερδίζουμε σε χαβαλέ, αναμφισβήτητα. Σε ευρώ δεν ξέρω.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 23/04/2014 στις 19:36.
εγω συμφωνω με τον gior-gos λιγο πολυ..το ψησιμο ειναι τρελη φαση απλα νομιζω οτι θα πρεπει να γινει μια βολτα με αυτοσκοπο την ψητουρα.
τωρα αν πανε 2 με αμαξι,αλλοι 3 νωριτερα κλπ...νομιζω οτι χαλαει λιγο την ολη διαδικασια..
κηπο εχω,κανονιζουμε ενα σ/κ να ερθετε πατρα και να φαμε τον κωλο μας,να μεινετε εδω το βραδυ και φευγετε κυριακη
οτι πουν οι πολλοι,δημοκρατης (θελω να) ειμαι![]()
Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 23/04/2014 στις 20:16.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
είσαι θεοπάλαβος ρε!!!
Δηλώνω εμπειρότατος στις ψηστικές και ως πιστος & φιλότιμος στρατιώτης του φλεγόμενου άνθρακα, θέτω τις ταπεινές μου υπηρεσίες στη διαθεση σας.
Σίγουρα θα έχει φάση η φάση,κι αν χρειαστεί να κόψουμε και κανα χιλιόμετρο δεν νομίζω να χάσει η βενετιά βελόνι.
Αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα πως αν το Ρερεσι δουλεύει,πως απλά ΔΕΝ γινεται να μην το τιμήσομε (και απο αποψη τιμής,αλλά κυρίως απο αποψη γευσης!!!)
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Βρε τι αυτοκινητα,νταλικες και κετερινγκ..
Ολοι θα παμε με μηχανες.
Ποια οργανωση
Ο καθενας θα φερει οτι εχει ΣΠΙΤΙ του. Κανα μαχαιροπηρουνο ,κανα πλαστικο ποτηρι..
Αμα εχει φτιαξει και κανα μεζε δεν θα πουμε οχι..
Λιγο κρασι σπιτικο,καμια ρακη και τ αγορι μου
ΔΕΝ θα αγορασουμε τιποτα πλην των κρεατικων και μια σακουλα καρβουνα.
Το κοστος ΔΕΝ θα περασει τα πεντε ευρω το ατομο
Δεν θα αλλαξει τιποτα απο την εκδρομη.
Οι αθηναιοι και οι πατρινοι θα κανουν κανονικα την διαδρομη τους.
Αντι να φαμε σε ταβερνα , θα φαμε στην φυση.
Εγω ετσι κι αλλιως μαλλον θα ερχομουν απο κ.βουρλα.
Μαζι με τον ται μπορουμε να κουβαλησουμε ψησταρια , καρβουνα ,κρεατα να παμε πρωτοι να αναψουμε φωτια και οταν ειστε κοντα πεταμε τα κοψιδια.
Ο χρονος για το φαγητο θα ειναι ιδιος με της ταβερνας.
Απο την αλλη,παντα παιζει η ταβερνα και το ταπερ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες