Σελίδα 11 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Σε παρόμοια περίπτωση γνωστού, που εκδικάστηκε προχθές, με τα μισά στοιχεία απο τα δικά σου, ο τύπος έφαγε 5k € πληρωτέα επιτόπου, πλήρωσε ολα τα δικαστικά, και έφαγε ένα χρόνο με αναστολή. Αν θες μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του, να τα πείτε να σου πεί πως κινήθηκε.

Ναι φίλε αν δεν είναι κόπος και δεν ενοχλήσουμε τον γνωστό σου πολύ θα ήθελα να μοιραστεί τις πληροφορίες και το πως κινήθηκε.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Έχω στα χέρια μου την πλήρη και αναλυτική κτηνιατρική έκθεση "Οξεία Τοξίκωση - Δηλητηριάση 100%" το πόρισμα με 3 παραγράφους αναλυτικής συμπτωματολογίας... τον γαμιόλη θα τον σκίσω!!!!!

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Έχω στα χέρια μου την πλήρη και αναλυτική κτηνιατρική έκθεση "Οξεία Τοξίκωση - Δηλητηριάση 100%" το πόρισμα με 3 παραγράφους αναλυτικής συμπτωματολογίας... τον γαμιόλη θα τον σκίσω!!!!!

Χαίρομαι που τα σκυλιά σου είναι Οκ Κώστα.

Τώρα ασάλιωτα εκεί που πονάει
    there's no such thing as impossible

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Μπορεις να τους καταγγειλεις στην αστυνομια κ σε φιλοζωϊκες. Οσοι παρατανε τα σκυλια τους σε μπαλκονια 2Χ1 κλπ... υπαρχουν τρόποι να μην φτασει στα "άκρα" ο νοικοκυραιος που δεν εχει πειράξει μυγα.

Το προβλημα εξισου ομως το εχει ο αδυναμος κρίκος, το ζωντανο δηλαδη...
    To εκανα αλλα τιποτε.Οι φιλοζωικες ειναι για να προστατευουνε τα Κανισακια που εχουνε οι μεγαλοκυριες στα σαλονια τους.Του προτεινα ,του μαλακα, να μου τον δωσει εμενα ,αφου δεν μπορει να του παρεχει αυτα που πρεπει και μου ειπε οτι ξεκινησα ολη την ιστορια για να του φαω τον σκυλο.Με το φοβο οτι θα τον εγκαταλειψει σε κανενα κοντινο βουνο, προς το παρων,το αφησα ετσι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Για παραμέληση κατοικίδιων ζώων διβάστε αυτό το άρθρο στο Link που επισυνάπτω, έχει πολλές πληροφορίες για το τι μπορείτε να κάνετε:

http://lawyersfortheanimalprotection...page_2581.html
    Καλο ειναι αυτο.Και εγω απο εκει ξεκινησα,αλλα αν δεν μπορουνε ακομη να εφαρμοστουνε αυτα,τι να τα κανω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Υπονοείτε δηλαδή οτι σε κάποιο βαθμό "νομιμοποιείται" κάποιος να φολιάσει βάσει του κριτιρίου ευαισθησιας του ε; Λυτρώνει και το ζωντανό; Μαστα.....

Απορώ που υπαρχουν δικομανεις που κανουν πουτανα την γειτονια για απλωμένα ρουχα, για τζακια που καπνιζουν με νοτια, για παιδάκια που παιζουν στην παιδική χαρά ΑΛΛΑ δεν υπαρχουν ευαισθητοι πολιτες που πανε μεχρι τέλους μια νομιμη διαδικασία για την ζωή ενος σκυλιου.. δικιο εχετε, που να τρέχεις....
    Εδω ,με το συμπαθειο,λες χαζομαρες και το ξερεις.Δεν ειπε κανενας κατι τετοιο.Αν ομως καποιος μεινει αγρυπνος καμμια δεκαρια μερες αρχιζουνε και του περνανε απο το μυαλο διαφορα.Ελαχιστοι θα το κανουνε αυτο και αυτοι οχι γιατι χασανε τον υπνο τους,αλλα γιατι ειναι παλιανθρωποι απο κουνια.

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    To εκανα αλλα τιποτε.Οι φιλοζωικες ειναι για να προστατευουνε τα Κανισακια που εχουνε οι μεγαλοκυριες στα σαλονια τους.
    Εδω με το συμπαθειο...λες οχι χαζομαρες αλλα μ@λ@κιες αν δεν το ξερεις...
    Το περνω προσωπικα...και σου λεω οτι ειναι συλλογοι με εθελοντες...
    Δλδ αν εβλεπες παιδι να κακοποιειται θα ειδοποιουσες ''το χαμογελο του παιδιου'' ή την αστυνομια?
    Και μην μου πεις οτι ''το χαμογελο του παιδιου'' θα εκανε κατι αν ειχε 500% πληροτητα παιδιων, 0 επιδοτηση και κατακραυγες απο ''συνανθρωπους'' του στυλ '' εδω πεινανε ανθρωποι και εσεις ταιζετε σκυλια...''

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ο λόγος που επιμένω είναι γιατί η αδιαφορία μας, ο ρεαλισμός μας, η ανικανότητα μας, η βαρεμάρα μας, η καθημερινότητα μας και ότι άλλο θελετε βάζετε, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποθαρύνει κάποιον να δώσει την μάχη του. Του ότι εμεις αποτύχαμε σαν πολιτες να κάνουμε το αυτονόητο δεν πρέπει να ειναι τροχοπέδη για τον οποιοδήποτε να δώσει την μάχη του και να απαιτήσει το όνειρο και οχι τον "ρεαλισμό" του καθενός μας. Δεν ξέρω αν με πιάνετε ή αν τα θεωρείτε μαρξιστικά τσιτατα... απο πλευράς μου μονο συμπαράσταση, ενθαρρυνση και αλληλεγγυη.

Λέτε να μην μπορώ να αναλογιστω αυτά που λέτε (pan και theod); Ξέρω ποσο εύκολα μπορεις να σαι με ενα μωρό να κλαίει κ να γαυγίζει το κακομοιρο απέναντι και να σε πιάνει τρέλα. Μέσα μου μπορεί να σκεφτώ πολλά, να κάνω ή να μην κάνω περισσότερα, δεν θα επιτρέψω ποτέ ομως η ανικανότητα μου να κάνει το ηθικά σωστό να αποτελεί παράδειγμα για κάποιον να μην προσπαθήσει. Ή ακόμα και να σιγήσει απέναντι στο έγκλημα.... δεν ξερω αν με πιάνετε!

Είναι μέρος της κοινωνικής μας ευθύνης γιατί όταν θα χτυπήσει την δικια μας πόρτα το πρόβλημα, με τον ένα ή άλλο τρόπο, τότε θα ειναι αργά....
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Εδω με το συμπαθειο...λες οχι χαζομαρες αλλα μ@λ@κιες αν δεν το ξερεις...
    Το περνω προσωπικα...και σου λεω οτι ειναι συλλογοι με εθελοντες...
    Δλδ αν εβλεπες παιδι να κακοποιειται θα ειδοποιουσες ''το χαμογελο του παιδιου'' ή την αστυνομια?
    Και μην μου πεις οτι ''το χαμογελο του παιδιου'' θα εκανε κατι αν ειχε 500% πληροτητα παιδιων, 0 επιδοτηση και κατακραυγες απο ''συνανθρωπους'' του στυλ '' εδω πεινανε ανθρωποι και εσεις ταιζετε σκυλια...''
    Εσυ μου λες θεωριες,τη στιγμη που εγω σου λεω την πραγματικοτητα την οποια εζησα.

Mη τσακώνεστε το θέμα είναι όλοι να καταλάβουν οτι το νομικό πλαίσιο έχει αλλάξει και πλέον η αστυνομια ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να έρθει αμα υπάρξει απο εσάς καταγγελία για κακοποιηση ζώου ή κακές συνθήκες .
    Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αυτόφωρο κτλ κτλ http://www.filozoiki.gr/content/arti...ia-to-neo-nomo

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Η αστυνομια υποχρεουται...

Κανεις δεν ασχολειται,πιστεψε με..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εσυ μου λες θεωριες,τη στιγμη που εγω σου λεω την πραγματικοτητα την οποια εζησα.
    Δεν σου λεω θεωριες...σου λεω την πραγματικοτητα που ζω καθε μερα...
    Ειμαι εθελοντης σε καταφυγειο που ενω η αδεια ειναι για 30 σκυλια εχει 130 με ο,τι συνεπαγεται αυτο...σκυλια να συντηρουνται απο το υστερημα μας......και καθε μερα εγκαταλειψεις...και υιοθεσιες να τις κηνυγας με καραμπινα...και καθε μερα τηλεφωνα απο τον καθενα του στυλ ''γεννησε (ή βρηκα) η σκυλα μου 10 κουταβακια και ελατε παρτε τα''...''θελω κουταβι ασπρο μαθημενο σε σπιτι να μην κατουραει μεσα ρατσας χατσικο''...''με δαγκωσε ο σκυλος του γειτονα ,ελατε παρτε τον μην τον φωλιασω''...''τι θα πει δεν μπορειτε να τα μαζεψετε?για ζωα δεν ειστε εκει?ή ζωα ειστε?''
    Αστο...δεν εχεις ιδεα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος

Εδω θα στο χαλασω αλλα στην περιπτωση μου και αψογοι ητανε και προσπαθησανε για το καλυτερο.

Δεν τσακωνομαστε Zid,κανουμε κουβεντα.Εξαλλου δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφωνια,ολοι στην ιδια ομαδα ειμαστε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος

Και σου ξαναλεω...κανεις καταγγελια για παραβαση καθηκοντος με το νομο στο χερι!
    Μολις λειτουργησει το σαιτ που εχει νομους και οδηγια απο ΓΑΔΑ προς αστυνομικα τμηματα θα βαλω λινκ να την εχετε προχειρη!

Παλαιό μέλος
    Και σου ξαναλεω...κανεις καταγγελια για παραβαση καθηκοντος με το νομο στο χερι!
    Μολις λειτουργησει το σαιτ που εχει νομους και οδηγια απο ΓΑΔΑ προς αστυνομικα τμηματα θα βαλω λινκ να την εχετε προχειρη!
    Το εχω δει,ειναι πολυ γενικολογο και λεει τα αυτονοητα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Σε παρόμοια περίπτωση γνωστού, που εκδικάστηκε προχθές, με τα μισά στοιχεία απο τα δικά σου, ο τύπος έφαγε 5k € πληρωτέα επιτόπου, πλήρωσε ολα τα δικαστικά, και έφαγε ένα χρόνο με αναστολή. Αν θες μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του, να τα πείτε να σου πεί πως κινήθηκε.
    Αυτές είναι οι αποφάσεις που θέλω ν' ακούω και μακάρι να μπορούσα να είμαι στα δικαστήριο. Ζάχαρη στο ψωμί μου.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν σου λεω θεωριες...σου λεω την πραγματικοτητα που ζω καθε μερα...
    Ειμαι εθελοντης σε καταφυγειο που ενω η αδεια ειναι για 30 σκυλια εχει 130 με ο,τι συνεπαγεται αυτο...σκυλια να συντηρουνται απο το υστερημα μας......και καθε μερα εγκαταλειψεις...και υιοθεσιες να τις κηνυγας με καραμπινα...και καθε μερα τηλεφωνα απο τον καθενα του στυλ ''γεννησε (ή βρηκα) η σκυλα μου 10 κουταβακια και ελατε παρτε τα''...''θελω κουταβι ασπρο μαθημενο σε σπιτι να μην κατουραει μεσα ρατσας χατσικο''...''με δαγκωσε ο σκυλος του γειτονα ,ελατε παρτε τον μην τον φωλιασω''...''τι θα πει δεν μπορειτε να τα μαζεψετε?για ζωα δεν ειστε εκει?ή ζωα ειστε?''
    Αστο...δεν εχεις ιδεα...
    Κάτι σε Λάσυ έχετε??? (έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο).

Μεγάλη ιστορία τα αδέσποτα μεγάλη ιστορία οι εκτροφείς "my ass" και οι λουλουδένιοι πελάτες τους που θεωρούν το κατοικίδιο κάτι σαν το λούτρινο και ακόμα μεγαλύτερη κουβέντα η εκπαίδευση του κατόχου ενός σκύλου. Τεράστιο χάσμα για να φτάσουμε από τον καψερό τον σκυλάκο τον μόνιμα δεμένο στο δέντρο στο σπίτι του παππού στο χωριό, μέχρι την κυνοφιλία.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 11 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF