Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    GS 1200 μακράν το πιο αξιόπιστο μηχανάκι στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο. Τ' αξίζει τα ευρώ του μέχρι και το τελευταίο. Χιλιάδες μην πω εκατομμύρια στους δρόμους όλου του κόσμου και 0 (μηδέν) προβλήματα. Δεν έχω ακούσει κανένα ούτε εδώ αλλά ούτε και σε ξένα φόρα που διαβάζω.

εκτος του γενικου διευθηντη της bmw αγγλιας οπυ πριν 3-4 χρονια αν θυμαμε καλα ειπε ότι το 70 % των μοτοσικλετων bmw gs 1200 ειχαν σωβαρα προβλιματα τα υπολιπα προφανος ειχαν λιγοτερο σοβαρα. και την άλλη μερα ηταν ταμιο ανεργιας ο φουκαράς.,,,,,,,
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω τι λεει ο καθενας....

...αλλα.....

η δικια μου ειναι η μακρυτερη.......
    Δεν μιλαμε για μυτες.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δεν μιλαμε για μυτες.
    Ξερεις τι λενε για την μεγαλη μυτη......

οοοουυυυυυυυυ

Αλλα ελεγα για μοτο.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Ξερεις τι λενε για την μεγαλη μυτη......

οοοουυυυυυυυυ

Αλλα ελεγα για μοτο.....

Banned

Παλαιό μέλος
    Μου λέτε ότι συνήθως χαλούν, εμένα δε χάλασαν ποτέ....στα 3000 χλμ στα Βαλκάνια περίμεναν κάποιοι να χαλάσει...ε δεν χάλασε παρά το καθημερινό ζόρι.....

Για εμένα, εάν πληρώσω διαστημόπλοιο θέλω να έχω και αεροδιάδρομο να το χαίρομαι...δεν με ενδιαφέρει να χρυςοπληρώνω κάτι και να μη μπορώ να το απολαύσω στους δρόμους της χώρας.....

Σήμερα κάποιος ανασφάλιστος άνοιξε τη πόρτα του σταματημένου ΙΧ του....πήρε ο διάολος και τη πόρτα και αργότερα και αυτόν....από 750-1150 η ζημιά αλλά η μοτό ΔΕΝ με έριξε και μάλιστα μου έσωσε το δεξί πόδι....το δεξί χέρι το έσωσε η χούφτα και το revit.... Η μοτό κυκλοφορεί κανονικά χωρίς κανένα θέμα (με check στο εξουσιοδοτημένο)....όλα ήταν τοποθετημένα εκεί που έπρεπε για να μπορώ τώρα να γράφω.....thnx στο σχεδιατικό τμήμα της BMW....

Θα έγραφα και για την ΑΕΚ αλλά αρχίζω να φοβάμαι το κακό το μάτι χιχιχιχι(δε βρίσκω φατσούλες στο τηλ)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Τι αυτοκινητο ηταν;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    750 ευρω ζημια και κυκλοφορει κανονικα;
    τι εσπασε; το τζαμακι απ το φλας;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ΛΟΛ.

Ρε 'σεις, να μείνουμε στο θέμα, που είναι το 800άρι που σκέφτεται ν'αγοράσει το παιδί;
    Είπε ο road spirit ότι από μοτέρ, λύθηκαν τα θεματάκια.
    Είπε το moto magazine ότι το ABS παραμένει "ευαίσθητο", το ASC -αν το παραγγείλεις- "υπερβολικά προστατευτικό" και η σέλα η στοκ παραμένει άβολη (το επιβεβαίωσε και ο road spirit). Και κάπου εκεί τελειώνουν τα κακά του. Περιθώρια για προσωπική προσαρμογή στην κύρια χρήση που ο κάθε ένας επιθυμεί υπάρχουν σε όλες τις μοτοσικλέτες.

Αυτό που μένει σαν ουσία, είναι ότι το 800άρι είναι πολύ καλή αγορά, αν το πάρει κάποιος με την έξτρα comfort σέλα. Δεν θα κλαίει τα λεφτά του ο αγοραστής.

Το αν υπάρχουν πιο φτηνά, πιο ελαφριά, πιο αξιόπιστα, με πιο φτηνά σέρβις, με πιο μουράτο σηματάκι, με πιό διαφορετικό προσανατολισμο, πιο "τίμια" μεταχειρισμένα... Πάντα υπήρχαν, πάντα θα υπάρχουν. Δεν τα θέλει ο άνθρωπΑς, θέλει GS, ωφου...

Για το θέμα "χρήση κατά το πως προορίζεται" εμ... Προορίζεται να κυκλοφορεί. Όπως γουστάρει ο καθ' ένας. Τα περί "ειδικών συνθηκών και χρήσεων" είναι παπαρολογία της εκάστοτε διεύθυνσης μάρκετινγκ που προσπαθεί να δικαιολογήσει αδικαιολόγητα. Και να με συγχωρεί ο billyP, αλλά το "έκανα 3000 χιλιόμετρα σε μιά εβδομάδα και δεν χάλασε τίποτα" είναι ανεκδοτικό, γιατί το να μην χαλάσει τίποτα σε μιά επαρκώς συντηρημένη μοτοσικλέτα είναι αυτονόητο. Όπως θεωρώ αστείο το ότι έσπασαν και λίγοι άξονες GS σε ένα σύνολο χιλιάδων μοτοσικλετών, είναι σαφώς μέσα στα όρια του σφάλματος υλικού. Αυτό με τις αναρτήσεις που διαλύονται κατά κανόνα, αυτό μάλιστα, είναι ξεφτιλίκι γιατί δείχνει κακή σχεδίαση και στρουθοκαμηλική αντιμετώπιση από πλευράς εταιρίας. Αλλά και πάλι, δεν έχει σχέση με το 800 (εκτός αν το πάρει με την "ηλεκτρική").
    Το 800 έχει άλλο ένα "κάκο", παντελώς αδιάφορο κινητήρα... για να μην παρεξηγηθών δεν εννοώ αδύναμο ή τίποτα τέτοιο απλά η απόδοση του είναι εντελώς ηλεκτρική και flat, δεν σε μπριζώνει καθόλου...

Παλαιό μέλος
    Το ΙΧ ήταν ένα ford fiesta
    750 euro κοστολογώ τη .....ψυχική οδύνη
    Πέραν της πλάκας, 7 διαφορετικά ανταλλακτικά, μέχρι 1.149 ευρώ η ζημιά
    Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Το 800 έχει άλλο ένα "κάκο", παντελώς αδιάφορο κινητήρα... για να μην παρεξηγηθών δεν εννοώ αδύναμο ή τίποτα τέτοιο απλά η απόδοση του είναι εντελώς ηλεκτρική και flat, δεν σε μπριζώνει καθόλου...
    Είχα (και) το 800......... Όπως τα λες, τελείως αδιάφορο ως BMW, κατά τα άλλα δυνατό, ελαφρύ, παιχνιδιάρικο αλλά όχι BMW

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyP Προβολή μηνύματος
    Μου λέτε ότι συνήθως χαλούν, εμένα δε χάλασαν ποτέ....στα 3000 χλμ στα Βαλκάνια περίμεναν κάποιοι να χαλάσει...ε δεν χάλασε παρά το καθημερινό ζόρι.....

Για εμένα, εάν πληρώσω διαστημόπλοιο θέλω να έχω και αεροδιάδρομο να το χαίρομαι...δεν με ενδιαφέρει να χρυςοπληρώνω κάτι και να μη μπορώ να το απολαύσω στους δρόμους της χώρας.....

Σήμερα κάποιος ανασφάλιστος άνοιξε τη πόρτα του σταματημένου ΙΧ του....πήρε ο διάολος και τη πόρτα και αργότερα και αυτόν....από 750-1150 η ζημιά αλλά η μοτό ΔΕΝ με έριξε και μάλιστα μου έσωσε το δεξί πόδι....το δεξί χέρι το έσωσε η χούφτα και το revit.... Η μοτό κυκλοφορεί κανονικά χωρίς κανένα θέμα (με check στο εξουσιοδοτημένο)....όλα ήταν τοποθετημένα εκεί που έπρεπε για να μπορώ τώρα να γράφω.....thnx στο σχεδιατικό τμήμα της BMW....

Θα έγραφα και για την ΑΕΚ αλλά αρχίζω να φοβάμαι το κακό το μάτι χιχιχιχι(δε βρίσκω φατσούλες στο τηλ)

Φιλε εχεις στειλει βιογραφικο στην BMW MOTORRAD HELLAS??
    Στειλε,εχει ψωμι εκει....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Φιλε εχεις στειλει βιογραφικο στην BMW MOTORRAD HELLAS??
    Στειλε,εχει ψωμι εκει....
    Σήμερα, λόγω του τράκου, δεν μπορώ ακόμα να αντιληφθώ πότε κάποιος μου κάνει αστεία και πότε με χλευάζει αδικαιολόγητα.....ας πούμε ότι σήμερα το σχόλιό σου το παίρνω ως αστείο.....πάντως δεν σου εύχομαι αντίστοιχη εμπειρία, πραγματικά

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ησουν τυχερος που οι σχεδιαστες της Ford εχουν μεριμνησει και εχουν φτιαξει ειδικα σχεδιασμενη πορτα για να διαλυεται..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ησουν τυχερος που οι σχεδιαστες της Ford εχουν μεριμνησει και εχουν φτιαξει ειδικα σχεδιασμενη πορτα για να διαλυεται..........
    .......από BMW (το ξέχασες να το συμπληρώσεις )

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε