ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
Μου λέτε ότι συνήθως χαλούν, εμένα δε χάλασαν ποτέ....στα 3000 χλμ στα Βαλκάνια περίμεναν κάποιοι να χαλάσει...ε δεν χάλασε παρά το καθημερινό ζόρι.....
Για εμένα, εάν πληρώσω διαστημόπλοιο θέλω να έχω και αεροδιάδρομο να το χαίρομαι...δεν με ενδιαφέρει να χρυςοπληρώνω κάτι και να μη μπορώ να το απολαύσω στους δρόμους της χώρας.....
Σήμερα κάποιος ανασφάλιστος άνοιξε τη πόρτα του σταματημένου ΙΧ του....πήρε ο διάολος και τη πόρτα και αργότερα και αυτόν....από 750-1150 η ζημιά αλλά η μοτό ΔΕΝ με έριξε και μάλιστα μου έσωσε το δεξί πόδι....το δεξί χέρι το έσωσε η χούφτα και το revit.... Η μοτό κυκλοφορεί κανονικά χωρίς κανένα θέμα (με check στο εξουσιοδοτημένο)....όλα ήταν τοποθετημένα εκεί που έπρεπε για να μπορώ τώρα να γράφω.....thnx στο σχεδιατικό τμήμα της BMW....
Θα έγραφα και για την ΑΕΚ αλλά αρχίζω να φοβάμαι το κακό το μάτι χιχιχιχι(δε βρίσκω φατσούλες στο τηλ)
Τι αυτοκινητο ηταν;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
750 ευρω ζημια και κυκλοφορει κανονικα;
τι εσπασε; το τζαμακι απ το φλας;![]()
Το ΙΧ ήταν ένα ford fiesta
750 euro κοστολογώ τη .....ψυχική οδύνη
Πέραν της πλάκας, 7 διαφορετικά ανταλλακτικά, μέχρι 1.149 ευρώ η ζημιά
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Ησουν τυχερος που οι σχεδιαστες της Ford εχουν μεριμνησει και εχουν φτιαξει ειδικα σχεδιασμενη πορτα για να διαλυεται..........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!