Ανύπαρκτο ς δεν ηταν Βύρωνααπλά ήταν ο πρώτος μιαε νεας εποχής ( πρώτος που εβαλε την φυσικη κατάσταση στο κόλπο
)
Ανύπαρκτο ς δεν ηταν Βύρωνααπλά ήταν ο πρώτος μιαε νεας εποχής ( πρώτος που εβαλε την φυσικη κατάσταση στο κόλπο
)
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Νομίζω ο Lorenzo, φέτος ειδικά, ΔΕΝ έχει το Marquez ούτε με Honda... του έχει πάρει τη ψυχολογία και τον έχει κάνει κουρέλι, πράγμα που του βγαίνει σε εκνευρισμό και λάθη.
Αυτός που διανύει μία πολύ φορμαρισμένη περίοδο στα gp είναι ο Aleix. Αυτόν θα ήθελα να έβλεπα στον επόμενο αγώνα με ένα εργοστασιακό ( όχι ντούκο, έτσι; ) ενάντια στο μικρό !
Φύγαμε...
Μετά το σημερινό τεστ τόσο Lorenzo όσο και Pol Espargaro δηλώσανε ότι ίσως θα έπρεπε να πάνε με το σοφτ στον αγώνα...
Θα ελεγα τωρα τί του αξιζει...
Billy, τιποτα δε χρωσταει η τυχη και σε κανεναν (ποσο μαλλον αυτα που θα θελαμε).
Ολο αυτο το στορι με το οτι ο Pedrosa ειναι ατυχος, και γκαντεμης, και τον εχει φτυσει χηρα και τον εχει μουτζωσει γυφτισσα ποτέ δεν το καταλαβα.
Δικαβαλο το παει το μηχανακι και κουνιεται ο πισω?
Εχει ο,τι ακριβως εχουν και οι υπολοιποι μεγαλοι.
Κορυφαιο μηχανακι, κορυφαιο support.
Το εχω ξαναπει. Αν πεσεις φταις. Ούτε η τύχη σου η μαυρη φταιει ουτε κανεις αλλος. Φταις εσυ.
Κι αλλοι εχουν τραυματιστει. Γεματοι σιδερα ειναι.
Το να βρουμε την παραμικρη λεπτομερεια για να δικαιολογησουμε το τσαγανο και τη θεληση που του λειπει χαιρετισματα.
Τη μια ειχε στην ομαδα του τον Τρελοστονερ. Την αλλη το τσατερινγκ. Τωρα τον πιτσιρικα που παει κανονι.
Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει, ποτε ο κωλος του πονει.
Κι αλλοι πεσανε αλλα ξανασηκωθηκαν.
Κι αλλοι τραυματιστηκαν και μπηκανε και τρεξανε.
Κι αλλοι νιωθανε Ροσσεους, Γιωργηδες, Ψαραδες, Μαρκους να ανασαινουνε στο σβερκο τους και το παλευανε.
Κι ας μην ηταν οι μαχες το δυνατο τους σημειο. Προσπαθουσαν. Δεν αναβανε φλας να κανουνε στην ακρη.
Δεν ξερω τί έχει ή τι του φταίει.
Το πρωταθλημα δεν ειναι λαχνος.
Αν θελει να το παρει πρεπει να το κερδισει.
Δε θελει? Δεν μπορει? (οχι λογω ταχυτητας)
Δικο του προβλημα.
ΥΓ. Συμπαθης μου ειναι ο Πεντροσα. Αλλα η αληθεια ειναι αυτη, τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω.
Μπράβο στο Μαρκέζ και το Ρόσσι αλλά....
...εάν ο πιτσιρικάς δεν σπάσει χέρια-πόδια το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται πολύ χλιαρό.
Οπότε δώστε το τίτλο από τώρα στον ΜΜ τουλ να μην έχουμε την αγωνία
Συμπαθής είναι
ΑΛΛΑ
Ο βλάχο Χέιντεν πήρε (κούπα)
Ο τρελο Στόνερ πήρε
Ο Μάρκεζ πήρε
Πάει να πει?
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ
Από εκεί και μετά πιο πιθανό είναι να σπάσουν τα κόκκαλα τους οι άλλοι
προσπαθώντας να πιάσουν το μικρό.
Βλέπε θα προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση
ΑΝ προσπαθήσουν δηλαδή...
βλέπε πέρσι...
Αντί λοιπόν να λέμε να πέσει ας πουμε κάτι πιο λογικό...
Δε ρίχνετε ρε κάνα φράγκο παραπάνω να φτιάξετε το γιαμάπα?
ανανήψαντας
Η δική μου απορία είναι η εξής: Η Ducati ως open συμμετοχή πάει καλύτερα, χειρότερα, ή το ίδιο με πριν ; :ZZZ:
Γενικά υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των τεσσάρων "καλών" μοτο και των υπολοίπων...
Give me fuel, Give me fire
Κ@λόγεροι...
Το είδαμε, τον θυμάται κανένας;
Όλοι Θυμόμαστε doohan, swhatz, rossi, stoner...
Ποιος θυμαται τον Biaggio; Ton Gibernau; Δεν άξιζε στον Τζιμπερνό ένα πρωτάθλημα; Έπαιζαν στα ίσα τον Ρόσσι όταν αυτός ήταν θεός...
Ο Πεντρόζα μπορεί να είναι ένας γρήγορος οδηγός αλλά δεν θυμάμαι μία (1) φάση που να πούμε μπράβο το παλικάρι... Αν εχει την ταχύτητα ας τρέξει 400ρια να τελειώνουμε απο την πλήξη που μας έχει κεράσει τόσα χρόνια.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μπορείς να μπεις στο motogp.com και να δεις διαφορές του πρώτου Ducati από τον πρώτο σε κάθε αγώνα πέρσι και φέτος και να βγάλεις μόνος σου το συμπέρασμα. Άποψη μου, είναι ακριβώς τα ίδια και ας έχουν ένα κλικ μαλακότερο ελαστικό (που το θες μόνο για δοκιμαστικά) και +4 λίτρα... Απλά πήγανε όπεν για να εξελίξουν. Τι να εξελίξουν να μου πεις αφού στον κινητήρα ποτέ δεν είχαν θέμα... Έλα ντε... Γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τους ίδιους κανονισμούς δεν έχουν τύχη απέναντι σε Honda - Yamaha (βασικά, με αυτούς τους κανονισμούς, ούτε η Yamaha έχει τύχη απέναντι στη Honda), οπότε είπαν να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα σε καύσιμο μπας και κάτσει εκείνος ο αγώνας που σε συνδυασμό με το πιο μαλακό ελαστικό που για εκείνο τον αγώνα θα είναι όντως λουκούμι, να κάνουν την έκπληξη...
Κοίτα, επειδή ήμουν στο εργοστάσιο τους πριν 3 βδομάδες, και επειδή η υπεύθυνη έδειχνε κατουρημένη απ΄τη χαρά της με την 3η θέση του Dovi μερικές μέρες πριν, οι άνθρωποι δείχνουν οτι γουστάρουν αγώνες.
Τα εκατομμύρια είναι της Audi οπότε δεν τρέχει τίποτα. Οι αναβάτες πήγαν οικιοθελώς στην ομάδα για κάποια μύρρια, οπότε δεν νομίζω να σκοτίζονται για την καριέρα που πάει στράφι. Αλλωστε, δεν τους βγήκε από καμμιά κουρτίνα ο κύριος Zong, ήξεραν οτι πάνε σε μηχανάκι που έχει βάλει ταφόπλακα σε 3-4-5-6 αναβάτες.
Οπότε![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.