Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 196

Θέμα: Έχετε aftermarket εξάτμιση στην μηχανή σας???? Μήπως είστε κάφρος ??

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    το θέμα έκανε το κύκλο του σίγουρα 2 ίσως 3 φορές.

εγώ πάντως αποσύρομαι γιατί το να επαναλαμβάνω την αντίθεσή μου δεν έχει νόημα.
    αναρωτιέμαι όμως, αν επειδή έχω ήσυχη εξάτμιση αν θα ήταν ωραίο να πατάω κόρνα κάθε 2 δευτερόλεπτα σαν ασθενοφόρο για να με προσέχουν και να μου ανοίγουν δρόμο στη διήθηση. ίδιος τρόπος, διαφορετικό μέσο θορύβου, ίδιο αποτέλεσμα...Oh wait, το κορνάρισμα στο στενό που είναι μονόδρομος θα με περνάνε για τρελό. χμμμμμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Και πότε πρόλαβες και τον έμαθες εσύ τον κόσμο της μοτό; Και πως εξουσιοδοτήθηκες να μιλάς εκ μέρους όλων;

Είναι κι αυτα που λες αλλά και πολλά περισσότερα.
    έχω γρήγορη αντίληψη και το οτι καβαλάω 2χρόνια δε σημαίνει οτι ασχολούμαι με τις μηχανές 2χρόνια. και εν πάσει περιπτώσει δεν οφείλω και εξηγήσεις για το αν έμαθα τον κόσμο της μότο εκτός αν νομίζετε οτι μαθαίνεις τον κόσμο της μότο μετά από Χ χρόνια. Να μου πείτε το Χ να περάσω να πάρω το δίπλωμά πιστοποίησης μόλις το περάσω.

Δε μιλώ εκ μέρους όλων. Όπως είδες έχω τις περισσότερες αντιδράσεις στο πρόσωπό μου αλλά δε με καίει το να βρίσκομαι στη weak side της συζήτησης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Λες και μιλάω στον τοίχο.

Ο κόσμος της μοτο είναι σε μια εκδρομή, σε μια βραδινή γρήγορη βόλτα στους έρημους κεντρικούς δρόμους, σε ένα ταξίδι μέχρι την διπλανή χώρα ή μέχρι το τέλος της ηπείρου μέχρι να ξαναδείς θάλασσα. Και φτάνοντας εκεί να μη σε νοιάζει αν έχεις ζελέ στο κεφάλι, αν τα μαλλιά χάλασαν με το κράνος φορεμένο τόσες ώρες ή αν ξέχασες το σιδερωμένο πουκαμισάκι που δε χώραγε στη μπαγαζιέρα.

Ο κόσμος της μότο δεν ανήκει στο κόφτιασμα με την ξετάπωτη μέρα μεσημέρι στα στενά της γειτονιάς.
    Ρε Γιώργη, εσύ ακόμα δεν έχεις πάει μιά βόλτα της προκοπής... Έχεις τους λόγους σου βέβαια αλλά μέχρι να το ζήσεις και να το γουστάρεις κιόλας, μιά πισινή κράτα από τη θεωρία σου. Δεν είναι όλα για όλους. Άλλος πάει πλατεία και θεωρεί ότι έκανε και άθλο ορόσημο μοτοσικλετισμού.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ...
    Δε μιλώ εκ μέρους όλων. Όπως είδες έχω τις περισσότερες αντιδράσεις στο πρόσωπό μου αλλά δε με καίει το να βρίσκομαι στη weak side της συζήτησης.
    Whatever...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Με είδα να σκάω γκαζιά για να ξεκολλήσω από πηγμένα κουτιά και να βαράνε οι συναγερμοί από τα μαγαζιά της περιοχής.
    Πωωω ρε γκ@βλααααααα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από z_armagedon Προβολή μηνύματος
    Κουτί δίπλα μου αρχίζει να αλλάζει λωρίδα αργά και σταθερά... κορνάρω... στα φρύδια του... σκάω μια καλή και γυρίζει από εκεί που ήρθε με διακτινισμό... Μη μου πεις ότι δε σου έχει τύχει, ή ότι παρόμοια αντίδραση ίσως και να σε έχει σώσει...

Ακόμα κι εσύ ρε Βρούτε ειρωνεύεσαι?????.... :rotflmao:

ειστε καγκουρες και καφροι εσεις οι 2 απο πανω...
    ακουστε τον Γιωργακη που σας τα λεει...δεν κανουν οι ανοιχτες εξατμισεις τον σωστο μηχανοβιο...
    ο σωστος μηχανοβιος εξτασιαζεται με μια βολτα στην εξοχη να ρολαρει ησυχα ησυχα με την μαμα εξατμιση για ν'ακουσει το τιτιβισμα των πουλιων και τους ηχους του δασους...
    να παρατηρει το πεταγμα της πεταλουδας και το ζευγαρωμα των κοτσιφιων...

απολιτιστοι που θελετε να λεγεστε και μηχανοβιοι...:rotflmao:

εγω οποτε βγαινω με το xr εξω ειναι σαν να μου ανοιγεται αεροδιαδρομος αναμεσα απ'τα αμαξια...μαλλον φταιει το οτι ακουγομαι καμια 100αρια μετρα σε περιμετρο...

Μισό να στείλω ένα μήνυμα στον Ηλία τώρα κάπου στην Νιγηρία που βρίσκεται να τραβήξει δυο ξερόγκαζα και μια σούζα-μπάντα-έντο να μεταδώσει το πραγματικό νόημα του μοτοσυκλετισμού.
    Ο καθένας δίνει το νόημά του. Το να κάθεσαι να αφορίζεις τους άλλους δείχνει μεγάλο κόμπλεξ. Επίσης βλέπω και double standards γιατί τα παπάκια φαίνεται ενοχλούν και τους "original" πφφφ.

Αφθαιντοικυ αίλλλοιναις μωτοσοικλαιτεισταις αιννοθηται.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	TS001Ox.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	33,1 KB 
ID:	317742

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αλητες μηχανοβιοι!!Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	002_small.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	27,3 KB 
ID:	317743
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από z_armagedon Προβολή μηνύματος
    Κουτί δίπλα μου αρχίζει να αλλάζει λωρίδα αργά και σταθερά... κορνάρω... στα φρύδια του... σκάω μια καλή και γυρίζει από εκεί που ήρθε με διακτινισμό... Μη μου πεις ότι δε σου έχει τύχει, ή ότι παρόμοια αντίδραση ίσως και να σε έχει σώσει...

Ακόμα κι εσύ ρε Βρούτε ειρωνεύεσαι?????.... :rotflmao:

Όχι δεν ειρωνεύομαι ρε λεμεεεε…..
    https://www.youtube.com/watch?v=_aRbkfgeNsE

Τώρα με το τελικό (μεγάφωνο) που έχει κάνει περισσότερο θόρυβο
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ρε Γιώργη, εσύ ακόμα δεν έχεις πάει μιά βόλτα της προκοπής... Έχεις τους λόγους σου βέβαια αλλά μέχρι να το ζήσεις και να το γουστάρεις κιόλας, μιά πισινή κράτα από τη θεωρία σου. Δεν είναι όλα για όλους. Άλλος πάει πλατεία και θεωρεί ότι έκανε και άθλο ορόσημο μοτοσικλετισμού.
    Όλα στο μυαλό είναι. Το τί θεωρείται βόλτα της προκοπής για να γίνεις μηχανόβιος είναι τελείως υποκειμενικό. Και σεις που πάτε κάθε σαββατοκύριακο 400άρες και κάτσετε να κουβεντιάσετε με τύπο που έχει γυρίσει Ευρώπη-Ασία 5 φορές τα ίδια θα σας πει.
    Χάνεστε στη μετάφραση και ειλικρινά απορώ γιατί δε γίνεται κατανοητό μετά από τόσες σελίδες.
    το θέμα έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του μηχανόβιου που γνωρίζει οτι είναι μηχανόβιος ή με αυτόν που νομίζει οτι είναι.
    Ο μηχανόβιος όσα χρόνια παρακολουθώ και ζω είναι πνεύμα ανεξάρτητο. Δε μπαίνω στο ''αναρχοάπλυτος'' ούτε στο ''αλητόβιος'' σαν εκφράσεις γιατί δεν με εκφράζουν ως άτομο.

Εδώ μέσα όμως ακούγονται απόψεις από μηχανόβιους που θέλουν να θεωρούνται και original, οτι το να φοράω την ξετάπωτη στο στενό της γειτονιάς και να μου ξεφεύγει και ένα κόφτιασμα που και που δε τρέχει κάστανο, και όσοι το κριτικάρουμε είμαστε αγάμητοι και παρθενοπιπίτσες.

Από τον ακράνοβιτς πιτσιρικά με την σεμπρινγκ που θα πάει από το σπίτι του στη πλατεία Μπουρναζίου λαμπάδα ξύνοντας την χαλασμένη πινακίδα του, μέχρι τον τύπο που καταπίνει χιλιόμετρα και κάνει το γύρο του κόσμου με τη μηχανή αλλά δε μπήκε ποτέ Μέγαρα να ξύσει μασπιέ, το τι εννοείται μηχανόβιος είναι πολύ σχετικό.

Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν θίξαμε τη χρήση aftermarket εξάτμισης και του αν είναι θεμιτό ή όχι.

Έγραψα λοιπόν οτι η ρημάδα η aftermarket δεν είναι από μόνη της λάθος. Λάθος είναι οταν χάνουμε το μέτρο στη συμπεριφορά μας όταν βρισκόμαστε δίπλα σε πολλούς συνανθρώπους μας. Εξαρχής δεν κατηγόρησα κανέναν ως αλητη ως απολιτιστο. Χαρακτήρισα μόνο τον θεαθήναι wannabe μηχανόβιο που δε μπορεί να ξεχωρίσει τα παραπάνω.

Το αν θίγεστε ορισμένοι από αυτά που γράφω μάλλον πρέπει να βαρέσει κάνα καμπανάκι για το αν όντως σέβεστε το διπλανό σας και αν η έννοια του μηχανόβιου πρέπει να αναθεωρηθεί γιατί πλέον έχει μεταλλαχτεί με τη συμπεριφορά των θιγόμενων πλευρών.
    think again.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Ο καθένας δίνει το νόημά του. Το να κάθεσαι να αφορίζεις τους άλλους δείχνει μεγάλο κόμπλεξ. Επίσης βλέπω και double standards γιατί τα παπάκια φαίνεται ενοχλούν και τους "original" πφφφ.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	TS001Ox.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	33,1 KB 
ID:	317742
    Με αυτό συμφωνώ 100%
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    O καθενας μπορει να εχει την αποψη του στο συγκεκριμενο θεμα... τι να κανουμε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι το ιδιο...
    Το εχετε υπερ-αναλυση νομιζω...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Overthinking makes life complicated..
    Enjoy the ride..
    (Έχω Akrapovic με πονταρισμένο "not for road use".... )
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

η κουβέντα του «τι είναι μηχανόβιος» έχει γίνει δεκάδες φορές .

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι , δεν ζητάμε από την μοτοσυκλέτα τα ιδια πράγματα. Όμως έχουμε και κάτι κοινό.

Ο καθένας ευχαριστιέται την μοτο του με τον δικό του τρόπο. Αυτό είναι το ζητουμενο και , για εμένα , αυτό κάνει κάποιον μηχανόβιο. Δηλαδή , να παίρνει ευχαρίστηση μέσα από την μοτοσυκλέτα του .

Κάποιες φορές η ευχαρίστηση έρχεται υπερβαίνοντας λίγο ή πολύ τα «όρια του νόμου».
    Το πόσο «υπερβαίνει» ο καθένας αυτά τα όρια είναι δικια του επιλογή με ότι καλες ή κακες συνέπειες αυτή φέρνει.

Η μοτοσυκλετα είναι δυσκολο (και δεν θα θελαμε) να γινει πολιτικαλυ κορεκτ.

για τις εξατμίσεις , αν καναν κανα 100ευρω οι πιο ακριβές ,δεν θα υπήρχε διτροχο με Κ.Ε.Κ. που δεν θα είχε αφτερμαρκετ.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Μου αρεσει που καποιοι τη συνεχιζετε και στα σοβαρα αυτη την κουβεντα...

Ας ανοιξουμε και θρεντ να ορισουμε επακριβως που τελειωνει ο μοτοσικλετιστης κι αρχιζει ο μηχανοβιος, πού τελειωνει κι αυτος κι αρχιζει ο καγκουρας και τρεις λαλουν και δυο χορευουν.

Δεν υπαρχει σε ολα τα πραγματα ενας κανονας που να ξεχωριζει σωστο-λαθος.

Μηχανη καβαλαμε.
    Ολοι, και δε λεω οι περισσοτεροι, λεω ολοι, καποιες μαλακιες τις κανουμε, οι οποιες εν δυναμει θα μπορουσαν αμεσα ή εμμεσα να βλαψουν/ενοχλησουν το διπλανο μας.

Και μηχανη να μην καβαλουσαμε, και μονο που αναπνεουμε θα μπορουσε να συμβαινει αυτο.

Κρινετε την καθε περιπτωση ξεχωριστα γι'αυτο που ειναι, γραφτε και 2 πραγματα στα @@ σας (υπαρχει χωρος και για περισσοτερα), και γενικως κουλαρετε.

Ο μαλακας ειναι μαλακας ειτε φοραει ξεταπωτη ειτε ταπωμενη.
    Κι ο καγκουρας το ιδιο.
    Κι ο σωστος μοτοσικλετιστης το ιδιο.

Αφηστε τον καθενα να κανει ο,τι καταλαβαινει (you know what I mean) και δεν ειναι η πραξη αυτη καθ'αυτη που τον βγαζει κοπανο.

Απο οσους εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ (ή και δεν εχουν γραψει) και φορανε ξεταπωτη, ξερω και ποιοι ειναι οι καγκουρες, ποιοι ειναι μαλακες, ποιοι ειναι γαμω τα παιδια κλπ.

Δεν το κρινω απο το Φ του σωληνα που κλανει η μηχανη τους.

ΥΓ. Ναι, αν καποιος επικαλεστει οτι φοραει ξεταπωτη για να του σωσει τη ζωη, αλλα κατα τ'αλλα βερμουδιτσα, διχαλιτσα, φανελακι, και μαλλακι να ανεμιζει.... Ε! Καντε τις αναγωγες σας!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ρε παιδες δεν νομιζω να λεει κανενας "μη βαζεις aftermarket". Προφανως μια aftermarket εχει πλεονεκτηματα εναντι της εργοστασιακης (μην τα αναλυουμε). Αυτο που λεμε, πιστευω, ειναι μην κυκλοφορεις στην πολη ή το χωριο ξεταπωτος και ενοχλεις τον κοσμο που δεν σου φταιει σε τιποτα.
    Βαλε μια street legal και κανε τη δουλεια σου. Και αν τυχει και χρειαστεις το +0,5 hp και το +1 γραμμαριο ροπης παραπανω που σου τρωει ο σιγαστηρας βγαλ'τον για λιγο και ξαναβαλ'τον μετα.
    Δεν γινεται να κανουμε οτι γουσταρουμε καθε στιγμη ενοχλωντας και αδιαφορωντας για τους γυρω μας εφοσον ειμαστε κοινωνικα ζωα και ζουμε κοντα ο ενας στον αλλο.
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινονται τοσο θεμα τα αυτονοητα!
    Και για οσους λενε για "αληθινους μηχανοβιους" και τα ρεστα και οποιος δεν ειναι, ειναι φλωρος κλπ και ειναι μεγαλυτεροι απο 18 χρονων... :a019:
    Δεν ξαναμιλαω στο παρων thread.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δεν χρειάζεται ΚΑΝ τάπα ακόμα και μια εντελώς ελευθερη εξάτμιση... Αν δεν ανοίξεις το γκάζι, δεν ακούγεται πολύ παραπάνω απο την μαμά και σιγουρα δεν κάνει την τρελή φασαρία.... αν το καρυδώσεις θα ακουστεί παραπάνω από τη μαμά σίγουρα αλλά και η μαμά θα σηκώσει ολο τον κόσμο στο πόδι....

Αλλά τόσα ξέρετε, τόσα λέτε...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2010, 14:13
  2. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58
  3. βάλτε όλοι abs στην μηχανή σας!
    από giorgosxristou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 08:37
  4. βελτιώσεις πο έχετε κάνει στην μηχανή σας!!!
    από ironbum2 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 21:06
  5. Πού μαστορεύετε την μηχανή σας???
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας