Ένα γκολ ρεεεεε να πάμε παράταση
Ένα γκολ ρεεεεε να πάμε παράταση
Έλα ρεεεεε
Προλαβαίνουμε και Νίκη
Κριμα
Δεν πιεσαμε στην παράταση και χάσαμε στα πέναλτι
Και πάλι άξιοι όμως
Aφου μου πηρε ο αρχικαραγκιοζης το παλτο το Γκεκα στα 70 του αντι να παρει Αθανασιαδη που μαμουσε το παιδι φετος (και ας επινε και κανα ξυδι παραπανω στο "λιμανι") καλα να παθουμε.
ενταξει μην αρχισουμε τις πικριες..
αξιζαμε την νικη!παιξαμε καλα..αλλα απο την στιγμη
που πηγε στα πεναλντι ηταν καθαρα θεμα τυχης και τερματοφυλακα..
αυτοι ειχαν τον καλλυτερο παικτη τους τον τερματοφυλακα τους..
ο Μητρογλου 2 φορες θα το ειχε τελειωσει το παιχνιδι..![]()
Μη τρελαθούμε οτι αξίζαμε τη νίκη. Ας έδινε το χέρι-πέναλτυ του Τοροσίδη για το 2-0 και στις 01:00 θα είμασταν στα κρεβατάκια μας![]()
Αξίζαμε τη νίκη. Αλλά αυτά παθαίνει όποιος όχι μόνο βάζει αλλαγή τον υπέρκουλο, τον ωχ-πώς-ήρθε-η-μπάλα-πάνω-μου-πάλι, αλλά του αναθέτει και χτύπημα πέναλτι.
Ο μόνος που έκανε κάτι (παραπάνω από αρκετό, ομολογουμένως) από την αντίπαλη ομάδα ήταν ο τερματοφύλακας.
Life begins at 45°.
Παιδιά ο θυμός για τον Γκέκα αργά η γρήγορα θα περάσει. Και αυτό που θα μείνει στις μνήμες μας, είναι ο μεγάλος άθλος που κατάφεραν τα παιδιά φτάνοντας τόσο ψηλά την εθνική στο μουντιάλ. Προτείνω να τους συγχαρούμε μια ώρα αρχύτερα και να αφήσουμε την γκρίνια στην άκρη.
Σαφώς και είναι κατόρθωμα ακόμα κι αυτό. Αλλά είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε.
Ο Γκέκας δεν είναι κουλός επειδή έχασε το πέναλτι. Είναι κουλός επειδή είναι κουλός και ΔΕ βάζεις τέτοιον ανύπαρκτο παίκτη να χτυπήσει πέναλτι πρόκρισης.
Life begins at 45°.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ρε παιδιά τα πέναλτυ είναι ρουλέτα, έχουν χάσει παίχτες και παίχτες...
60 λεπτά παίζαν με 10, είχαμε μισή ώρα στην παράταση να το καθαρίσουμε
btw θυμηθείτε οι ποδοσφαιρόφιλοι πόσα ματς έχουνε πάει στα πέναλτυ και πόσο συχνό φαινόμενο είναι μια ομάδα να βάζει 5/5
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε