Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 208

Θέμα: Βόλτα με αιτία;

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    amyroukai, περηφάνια και όχι περηφάνεια Αν και δεν έχω δικαιολογία στο να γράφω λάθος το όνομα του συγκεκριμένου τύπου. Προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω μερικά ποστ πραγματικά πολύ ανορθόγραφα αλλά μιας και με δυσλεξία δεν είμαι και το τυπικό παράδειγμα ορθογράφου. Κάνω όμως προσπάθεια και περνάω τα μακροσκελή ποστ μου από αυτόματο διορθωτή και γενικά προσέχω νομίζω

Φίλε gcrook, θα σε παρακαλούσα να μας γράψεις για τις φαντασιώσεις σου αυτές, δε μου αρκεί το "περίπου" ή "αρκετά" φαίνονται ποιες είναι. Δε το λέω δεικτικά απλά προσπαθώ να καταλάβω. Όπως είπα και πριν, δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό αν δεν ακούσω την πρόταση σου, ακόμα και αν αυτή είναι πως δεν έχεις καμία πρόταση. Γυναικωτό ή όπως θέλεις πες το δε σε αποκάλεσα σε καμία περίπτωση γιατί άλλο η πλάκα και άλλο το να χρησιμοποιούμε σεξιστικά επίθετα.
    Μα κοπελα δεν ειπε οτι ειναι;; (εννοειτε οχι στα σεξιστικα επιθετα!)
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αχά. Από το νέο έργο που παίζουν οι συνάδελφοί σου, rise of the planet of the apes? Βάλε ένα spoiler alert τέκνον σφουγγαράκιε

edit: η υπογραφή του μαξιμιλιανού του μεταβαλλόμενου συχνότητου μάλλον εσένα πρέπει να προβληματίσει γιατί τις δικές σου απόψεις αμφισβητεί.
    Σαφως προβληματισε και εμενα και την εβαλα εδω γιατι πιστευω οτι ταιριαζει με το θεμα που εχουμε ανοιξει. Οχι απαραιτητα γιατι συμφωνω.
    Αβε Νοτοριους Νεφαριους! Ειθε να διαπρεψεις σε αγωνα freestyle mx του "Ερυθρου Ταυρου" εις το Κολοσσαιο!
    MADE IN JAPAN 日本製

Πιο πιθανό το βλέπω προς "Ερυθρό Σταυρό" παρά τον Ταύρο...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Μα κοπελα δεν ειπε οτι ειναι;; (εννοειτε οχι στα σεξιστικα επιθετα!)
    H krοοkh?

Ναι, φίλη του Vanda!

Δεν ακουμπάμε.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 23/07/2014 στις 17:16.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    O krοοkhs?

Ναι, φίλη του Vanda!

Δεν ακουμπάμε.
    Σταματα εσυ βρε! Δεν ειπαμε τπτ! Αμεσως το πονηρο σου το μυαλο!!
    Απλα το ρωτησα γιατι λεω μηπως το ελεγε για τρολια.
    MADE IN JAPAN 日本製

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Σταματα εσυ βρε! Δεν ειπαμε τπτ! Αμεσως το πονηρο σου το μυαλο!!
    Απλα το ρωτησα γιατι λεω μηπως το ελεγε για τρολια.

Τρολιά σου παίζει η σουπιά, είναι Η vanda και Ο gcrook....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Βρωμερη σουπια!!! Με κοροϊδεψες!!!

edit: παλι καλα που δεν της-του ειπα να βγουμε!!!
    Τελευταία τροποποίηση από Bob_o_mastoras; 23/07/2014 στις 14:53.
    MADE IN JAPAN 日本製

edit: παλι καλα που δεν της-τον ειπα να βγουμε!!!
    Μα γιατί, γιατί, γιατί; Έλα, αναβίωσε τις δοξασμένες ημέρες των πεσιματιών του φόρουμ. trol-lol-lol

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Η αλήθεια πίσω απο ολα αυτά -την οποία αρνούμαστε με τόσο σθένος (η τουλάχιστον προσπαθούμε λέω τωρα εγω)-ειναι οτι οι άνθρωποι δεν ειναι ευγενή, φιλικά πλάσματα που επιθυμούν την αγάπη και απλώς προστατεύουν τον εαυτό τους σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση, αλλα οτι μια ισχυρή επιθυμία για επιθετικότητα πρέπει να αποτελεί μέρος της κληρονομιάς των ενστίκτων τους...homo homini lupus. Ποιος εχει το σθένος να το αμφισβητήσει ενώπιον όλων των στοιχείων στην ίδια του τη ζωη και την ιστορία;...η πολιτισμένη κοινωνία απειλείται διαρκώς απο την αποσύνθεση μέσω αυτής της πρωτογενούς εχθρότητας μεταξύ των ανθρώπων. Τα συμφέροντα τους στο κοινό έργο δεν θα τους κρατήσουν ενωμένους. Τα πάθη του ενστικτου ειναι ισχυρότερα απο τα ελλογα συμφέροντα.

Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 24/07/2014 στις 10:54.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Τρολιά σου παίζει η σουπιά, είναι Η vanda και Ο gcrook....
    To δευτερο το ήξερα, για το πρώτο πέφτω απ' τα σύννεφα.

edit: παλι καλα που δεν της-του ειπα να βγουμε!!!
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια πίσω απο ολα αυτά -την οποία αρνούμαστε με τόσο σθένος (η τουλάχιστον προσπαθούμε λέω τωρα εγω)-ειναι οτι οι άνθρωποι δεν ειναι ευγενή, φιλικά πλάσματα που επιθυμούν την αγάπη και απλώς προστατεύουν τον εαυτό τους σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση, αλλα οτι μια ισχυρή επιθυμία για επιθετικότητα πρέπει να αποτελεί μέρος της κληρονομιάς των ενστίκτων τους...homo homini lupus. Ποιος εχει το σθένος να το αμφισβητήσει ενώπιον όλων των στοιχείων στην ίδια του τη ζωη και την ιστορία;...η πολιτισμένη κοινωνία απειλείται διαρκώς απο την αποσύνθεση μέσω αυτής της πρωτογενούς εχθρότητας μεταξύ των ανθρώπων. Τα συμφέροντα τους στο κοινό έργο δεν θα τους κρατήσουν ενωμένους. Τα πάθη του ενστικτου ειναι ισχυρότερα απο τα εκλογέα συμφέροντα.

Ετσι σκεφτεται καποιος που υιοθετει την αποψη του ισχυρου.
    Ασχετως αν ειναι η αν ετσι φανταζεται τον εαυτο του.

Εγω μια χαρα εχω το σθενος να το αμφισβητησω παντως γιατι η αληθεια που ευαγγελιζεσαι περι της φυσης του ανθρωπου ιστορικα! και κοινωνικα! , ειναι κατι που εσυ (και εγω) μεταφραζουμε ετσι οπως βιωνουμε και βλεπουμε τον κοσμο,δηλαδη μεσα απο ενα πολυ συγκεκριμενο πρισμα μιας πολυ συγκεκριμενης κοινωνιας, της δυτικης (ανταγωνιστικοτατης) φιλελευθερης κοινωνιας στην οποια γεννηθηκαμε.Το οτι ο ανθρωπος ειναι ικανος για βια ειναι σαφες αλλα δεν εχει καμια εφαρμογη εδω, το να δινουμε τοσο μεταφυσικες ιδιοτητες
    σε ενα κομματι της φυσης του ανθρωπου για να εξηγησουμε τον κοσμο ειναι τσαρλατανισμος.

Δηλαδη συμφωνα με αυτη την αφηγηση,και στο θεμα που μας αφορα, το εμφυτο ενστικτο της βιας ηταν σε λανθανουσα μορφη και ξαφνικα εκδηλωθηκε;
    Και γιατι οχι πριν;

Εκτος φυσικα και αν βαθια μεσα μας καυλωνουμε με τον νομο του ισχυρου και το εχουμε αναγαγει ολο αυτο σε κοσμοθεωρια.
    Καλα κανει οποιος το κανει,και ακομα καλυτερα οποιος το κανει καλα, αλλα ας μας αφησει εμας τους φλωρους που πιστευουμε οτι οι ανθρωποι θελουν κατα βαση να ειναι ηθικοι(και αυτη η ηθικη παιρνει διαστασεις αναλογα με την κοινωνια στην οποια ζει καποιος) απ'εξω.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 23/07/2014 στις 19:12.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ετσι σκεφτεται καποιος που υιοθετει την αποψη του ισχυρου.
    Ασχετως αν ειναι η αν ετσι φανταζεται τον εαυτο του.

Εγω μια χαρα εχω το σθενος να το αμφισβητησω παντως γιατι η αληθεια που ευαγγελιζεσαι περι της φυσης του ανθρωπου ιστορικα! και κοινωνικα! , ειναι κατι που εσυ (και εγω) μεταφραζουμε ετσι οπως βιωνουμε και βλεπουμε τον κοσμο,δηλαδη μεσα απο ενα πολυ συγκεκριμενο πρισμα μιας πολυ συγκεκριμενης κοινωνιας, της δυτικης (ανταγωνιστικοτατης) φιλελευθερης κοινωνιας στην οποια γεννηθηκαμε.Το οτι ο ανθρωπος ειναι ικανος για βια ειναι σαφες αλλα δεν εχει καμια εφαρμογη εδω, το να δινουμε τοσο μεταφυσικες ιδιοτητες
    σε ενα κομματι της φυσης του ανθρωπου για να εξηγησουμε τον κοσμο ειναι τσαρλατανισμος.

Δηλαδη συμφωνα με αυτη την αφηγηση,και στο θεμα που μας αφορα, το εμφυτο ενστικτο της βιας ηταν σε λανθανουσα μορφη και ξαφνικα εκδηλωθηκε;
    Και γιατι οχι πριν;

Εκτος φυσικα και αν βαθια μεσα μας καυλωνουμε με τον νομο του ισχυρου και το εχουμε αναγαγει ολο αυτο σε κοσμοθεωρια.
    Καλα κανει οποιος το κανει,και ακομα καλυτερα οποιος το κανει καλα, αλλα ας μας αφησει εμας τους φλωρους που πιστευουμε οτι οι ανθρωποι θελουν κατα βαση να ειναι ηθικοι(και αυτη η ηθικη παιρνει διαστασεις αναλογα με την κοινωνια στην οποια ζει καποιος) απ'εξω.
    Τι να σου πω ρε συ....δεν ξερω. Εγω παντως ετσι ελαφρα τη καρδια μεσα σε ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ και μη εχοντας καν βασικες γνωσεις ψυχολογιας, δεν θα τολμουσα με επαρση ουτε να αμφισβητησω και πολυ περισσοτερο να κριτικαρω σε 10 γραμμες τον πατερα της ψυχολογιας.

βλεπεις το κειμενο που εγραψα ειναι κομματι απο το civilisation and its contents του S. Freud

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    To δευτερο το ήξερα, για το πρώτο πέφτω απ' τα σύννεφα.

Ασε τα.... μελάνια(!), εσύ
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    Τι να σου πω ρε συ....δεν ξερω. Εγω παντως ετσι ελαφρα τη καρδια μεσα σε ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ και μη εχοντας καν βασικες γνωσεις ψυχολογιας, δεν θα τολμουσα με επαρση ουτε να αμφισβητησω και πολυ περισσοτερο να κριτικαρω σε 10 γραμμες τον πατερα της ψυχολογιας.

βλεπεις το κειμενο που εγραψα ειναι κομματι απο το civilisation and its contents του S. Freud

Που να'σουνα και χριστιανος δηλαδη.
    Εκει να δεις μοκο που θα'πρεπε να κανω μην με παρει ο διαολος.
    Οπου μιλανε οι αυθεντιες εμεις καθομαστε και ακουμε και κανουμε τουμπεκι;Τι διαολο, κουμουνιστες ειμαστε;

Τωρα περα απο την πλακα,εσυ υιοθετησες την αποψη μιας αυθεντιας (της εποχης του) την ποσταρες εδω με τσιγαρακια απο κατω
    και μου λες εμενα που απλα θελω να κανω συζητηση οτι εχω επαρση;
    Δηλαδη εσυ τι εχεις να πεις πανω στην αποψη αυτης της αυθεντιας;Γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο οχι η αποψη μου για τον Φροιντ (την οποια δεν εξεφρασα περαν της γενικης παραδοχης οτι οι αοπψεις εππηρεαζονται απο το κλιμα της εποχης τους) .Η να αρχισουμε τα κοπι πειστ να δουμε ποιος εχει πλατες τις καλυτερες αυθεντιες;
    Και δεν ειναι θεμα ψυχολογιας.Καθε αποψη επηρεαζεται απο το κλιμα της εποχης και το πιστευω.Ψυχολογος δεν ειμαι,αλλα μια γνωση των καιρων μου πιστευω οτι την εχω.
    Αρκει να την αμφισβητησεις,εσυ ομως, οχι οι νεκροι του περασμενου αιωνα.

Υ.Γ Το κομματι που εγραψα ειναι ενα κομματι απο τις σκεψεις του τζικρουκ την ωρα που το πισι του εκανε render και αποφασισε να φτιαξει καφε και να ποσταρει κατι πριν την πεσει με τις κοτες για υπνο.
    Προφανως και ειναι επηρεασμενο απο αυθεντιες οπως ο βασιλης ο κωστας και ο νικος και λοιποι που γραφουν σε διαφορα φορα και κανουν δημοσια συζητηση.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 23/07/2014 στις 19:59.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Που να'σουνα και χριστιανος δηλαδη.
    Εκει να δεις μοκο που θα'πρεπε να κανω μην με παρει ο διαολος.
    Οπου μιλανε οι αυθεντιες εμεις καθομαστε και ακουμε και κανουμε τουμπεκι;Τι διαολο, κουμουνιστες ειμαστε;

Τωρα περα απο την πλακα,εσυ υιοθετησες την αποψη μιας αυθεντιας (της εποχης του) την ποσταρες εδω με τσιγαρακια απο κατω
    και μου λες εμενα που απλα θελω να κανω συζητηση οτι εχω επαρση;
    Δηλαδη εσυ τι εχεις να πεις πανω στην αποψη αυτης της αυθεντιας;Γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο οχι η αποψη μου για τον Φροιντ (την οποια δεν εξεφρασα περαν της γενικης παραδοχης οτι οι αοπψεις εππηρεαζονται απο το κλιμα της εποχης τους) .Η να αρχισουμε τα κοπι πειστ να δουμε ποιος εχει πλατες τις καλυτερες αυθεντιες;
    Και δεν ειναι θεμα ψυχολογιας.Καθε αποψη επηρεαζεται απο το κλιμα της εποχης και το πιστευω.Ψυχολογος δεν ειμαι,αλλα μια γνωση των καιρων μου πιστευω οτι την εχω.
    Αρκει να την αμφισβητησεις,εσυ ομως, οχι οι νεκροι του περασμενου αιωνα.

Υ.Γ Το κομματι που εγραψα ειναι ενα κομματι απο τις σκεψεις του τζικρουκ την ωρα που το πισι του εκανε render και αποφασισε να φτιαξει καφε και να ποσταρει κατι πριν την πεσει με τις κοτες για υπνο.
    Προφανως και ειναι επηρεασμενο απο αυθεντιες οπως ο βασιλης ο κωστας και ο νικος και λοιποι που γραφουν σε διαφορα φορα και κανουν δημοσια συζητηση.
    Τζικρουκη, απο 'δω το πας, απο 'κει το πας θα με φερεις στα νερα σου!
    Σε αυτο που λες περι αυθεντιών συμφωνω 100%. Ολους και ολα πρεπει να τα βλεπουμε με κριτικη σκεψη. Δεν υπαρχουν αυθεντιες και αλανθαστοι ανθρωποι. Τα παντα συμπεριελαμβανομενου και του ευτου μας πρεπει να τα θετουμε υπο αμφισβητηση και κριτικη.
    Ο Φροϋντ πχ οπως και οι λοιποι απο τους θεμελιωτες της ψυχαναλυσης εχουν ξεπεραστει πλεον απο τα συχρονα ρευματα της ψυχολογιας. Εθεσαν μεν τις βασεις αλλα οι θεωριες τους βελτιωθηκαν ή ξεπεραστηκαν λογω της κριτικης που τους ασκηθηκε.
    Κατι σαν τον Αριστοτελη στο θεμα της φυσικης. Εθεσε πολλες βασεις αλλα πολλα απο αυτα που εγραψε ηταν απλα μπαρουφες οπως αποδειχτεικε αιωνες αργοτερα απο τη συγχρονη φυσικη. Για εκατονταδες χρονια θεωρουνταν αυθεντια σε αυτα τα θεματα ειδικα απο τους σκοταδιστες των εκκλησιων.
    Απλα ολα ειναι χρησιμα να τα μαθαινουμε ως εργαλεια σκεψης για τη δικη μας πνευματικη καλιεργεια. Οχι ομως να τα εχουμε ως ευαγγελια. Και δεν το λεω για σενα Τρουπερ. Γενικα αναφερομαι.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βολτα με τον Giorgos19....
    από Giorgos19 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 15:45
  2. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. Η πιο extreme βολτα με μηχανη.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε