Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 183

Θέμα: ΓΚΙΩΝΑ 23-24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Άκη δεν μπορώ να σου περιγράψω τι έγινε, τση πόρνης να έλεγα λίγο θα ήταν. Αν ήσουν κι εσύ με τη Γωγώ, ο άλλος ο ακατονόμαστος ο αλουμινατζής με το ταίρι του και ο JR με το καπέλο του και φωτό από την μπανιέρα του, ακόμα θα γελάγαμε.
    Στην επόμενη λοιπόν.

οσο μπορω να παρω μια γευση απτις περιγραφες,καταλαβα....
    εγω προς το παρον μετα κατι γαμο ιστοριες κανω αποτοξινωση απο τα κλαρινα.δυστυχως δεν μπορουσα με τιποτα να ερθω..
    καλα να ειμαστε,θα την βρουμε την ακρη μας
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    κανω αποτοξινωση απο τα κλαρινα.δυστυχως δεν μπορουσα με τιποτα να ερθω...
    Κάτσε για να καταλάβω, μας λες κλαρίνα τώρα;

Για την ιστορια,το μερος καθαριστηκε,μαζεψαμε ολα τα σκουπιδια που καναμε και το αφησαμε καλυτερο απο πριν.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μωρέ εγώ το είδα ότι το παρεάκι θα είναι για δέσιμο γι' αυτό σκοτώθηκα να πάω.

Καλά το μέρος ήταν απίστευτο ενώ το κλίμα που επικρατούσε ήταν όλα τα λεφτά. Και το εκκλησάκι και η θέα και η διαδρομή και η παρέα! Και πως να μην είναι δλδ αφού είχαμε και τον βασκα να ξορκίζει τα κακά πνευματα. tai συγχαρητήρια ρε μαν. Τα είπαμε και με τον ggs, κάθε φορά που πάω σ' εκείνα τα μέρη, αυτή στροφούλα προς οίτη μου βγάζει τα μάτια. Νεχτ τιμε.
    Τα είιιιπαμε!!!! Ξέρεις τώρα! Εν μέσω δακρύων και πόνων τα είπαμε, γιατί είχαμε και εκείνον τον τρελό που οργίαζε. Πρέπει να ήταν τότε που ήθελε να ανεβάσει τη χοντρή στην ανηφόρα.

Επίσης πρέπει να αναγνωρίσω δημόσια στον Vaska το γεγονός ότι δεν χάθηκε. Από τότε που έμπλεξε με την τεχνολογία, ακόμα και όταν πάει αλλού με υπαιτιότητα άλλου ξέρει πάντα που περίπου βρίσκεται. Ή τουλάχιστον, ξέρει ότι είναι εντός συνόρων. Καιρός ήταν γιατί κόντεψε να μάθει Αλβανικά!
    Οπότε από δω και πέρα μόνο εξαψήφιες συντεταγμένες στον Βιλλ και τις σωστές παρακαλώ, διότι δε θα πέφτει συνέχεια επάνω σε άλλους για να τον οδηγήσουν στο σωστό σημείο και θα τον ψάχνουμε πάλι.

Δεύτερον αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κλείσουμε σε ίδρυμα κάποια στιγμή. Εντάξει όχι ότι οι υπόλοιποι είμαστε νορμάλ αλλά αυτός επείγει κομματάκι περισσότερο διότι είναι επικίνδυνος. Αλήθεια σας λέω, κοντέψαμε να πεθάνουμε απ' τα γέλια με δαύτον.
    Βιλλάρα ευχαριστώ για το six pack.

ggs αν δεν είχα πράγματα επάνω στην μηχανή και δε με πίεζε ο χρόνος δε θα σε έπαιρνα τηλέφωνο τόσο νωρίς.
    Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω απ' το Σάββατο. Δεν πειράζει, στο επόμενο εκκλησάκι.

amyroukai στο κράτησαν κρυφό αλλά αν την ανέβαινες εκείνη την ανηφόρα με το getz έβγαζες ένα πενηνταρικάκι να το ξέρεις.

argy που το είχες κρυμμένο το machine ρε συ? Δεν το πήρε το μάτι μου.
    Καλά η επιστροφή, όλα τα λεφτά. Μετά το ζευγαράκι στο βενζινάδικο ένας τρελός μου φώναζε πάνω απ' τη μηχανή, μέσα απ' το κράνος κάπου στα 130χλμ. Ρε όλους τους τρελούς σήμερα θα τους γνωρίσω?

Βτεκ και κατεμάκια (δε θυμάμαι νικ) χάρηκα που σας γνώρισα.
    Τελικά αυτά τα κτμ πάνε ακόμα και με σλικ στην κροκάλα. Για τα αφρικα δε το συζητάμε, έμαθα πως εκτελούσε και χρέη dilivery machine για δυσπρόσιτα σημεία.

melow το χωριό σου ήταν αυτό που φαινόταν απέναντι?

Καλά το εκκλησάκι ήταν ψυγείο. Όταν έφτασα μου είπε ο ggs να μπω λίγο μέσα να κατεβάσω θερμοκρασία. Εντάξει περίμενα ότι θα ήταν δροσερό αλλά τελικά αυτό ήταν ψυγείο. Όποιος καθόταν έξω κοντά στην πόρτα ένιωθε τον κρύο αέρα να βγαίνει. Και να φανταστείτε ότι κάποιος κοιμήθηκε εκεί μέσα το βράδυ και μάλιστα χωρίς υπνόσακο. Το ρολόι το βασκα έδειξε 17 βαθμούς. Φυσικά αυτό το εμφανίζει μόνο στον ίδιο.

Φυσικά 5 ώρες που έκατσα ήταν πολύ λίγες αλλά άξιζαν και με το παραπάνω. Οι μόνοι πιο τυχεροί από μας που πήγαμε Κυριακή ήταν όσοι πήγαν απ' το Σάββατο.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Να θυμηθώ στον καφέ στο Λιδωρίκι εξέχουσα φυσιογνωμία του φόρουμ να μουρμουρίζει "You are Beautiful I Love you" ??
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Και φυσικά την υπέροχη γκαρσόνα στο καφενείο του Λιδωρικίου..........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Οπτασία ipila:

Φωτο για μας που δεν ήρθαμε ή βάζω με το νου μου ότι θέλω??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Μαλλον θα πρεπει να αρκεστείς στη φαντασια...

...μεχρι την επομενη βολτα

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ το ειδες;;

Μπραβο μαγκες!!! Πολυ ωραια βολτα! Και στα επομενα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κάτσε για να καταλάβω, μας λες κλαρίνα τώρα;
    οχι,παρεξηγησης!!!!
    εγω ημουν σε κλαρινα..εσεις ησασταν σε θυμιατα κλπ εκκλησιαστικα σκευη αποτι ειδα...

το λΕπόν

ήταν απρόσμενα καλά, πολύ καλή παρέα όλα τα παιδιά που γνώρισα, απίστευτες φάτσες
    δεν είχα ξαναπάει από αυτά τα μέρη κιόλας, ήταν όλοι / όλα καινούργια για μένα,

τι να πρωτοθυμηθω, αναμνήσεις ατάκτως πεταμένες
    πολύ ωραία θέα το εκκλησάκι,

η υγρασία και το κρύο της αρκούδας μέσα στην σπηλιά,

τα έλατα ολούθε,

οι σκέψεις του ρε συ θα διψάσουμε έχει μόνο τρία μικρά εμφιαλωμένα το χωριό κ μια 1 1/2 λιτρη φάντα
    που μας το γέμισαν στην συκιά κ ξανά κατέβα στο χωριό κ γέμισμα,

τα δύο cbf, Θεόφιλου κ του ψήστη ( γειά σας παίδες, χάρηκα που σας γνώρισα )
    στο πήγαινε, με κάνατε να σκέφτομαι ότι κατέβασα το λάθος μηχανάκι στην εκδρομή

τον ggs, που είχε κουβαλήσει τα πάντα μαζί του, μόνο πιστολάκι για τα μαλλιά δεν είχε,
    απίστευτη οργάνωση !!

τον taisteal, ο έχω υπομονή κ νεύρα ατσάλι ( εκτός όταν βλέπει ακρίδες ) κ ταξιδεύω με 80

κάτι πανέμορφα τρενάκια, ιδιαίτερα με taisteal + ggs, δεν παώ γρήγορα, δεν παω αργα, έχω ρυθμό και ροή,
    αρκετά γρήγορα για να το χαίρεσαι, αρκετά χαλαρά να μπορείς να βλέπεις κ τριγύρω,

ο vaska είναι απολαυστικός, αστείρευτος κ ασταματητος, το μπιρι μπίρι του είναι πυρηνικό,δεν σταματάει ποτέ
    κ πατάει φρένο σε όλο το τόξο της στροφής, ακόμα και στην έξοδο, για να μην τον περάσεις

κάποιους έχω ξεχάσει, δεν θυμάμαι τα νικ τους στο φόρουμ,
    τον γιάννη με το smt, ωραίο μηχανάκι ρε φίλε .. πολύ ωραίο ..

μερικές φωτό ..
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMG_2225.jpg‎   IMG_2234.jpg‎   IMG_2266.jpg‎  
    As ta diala ree ...

μερικες ακόμα ..
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMG_2237.jpg‎   IMG_2256.jpg‎   IMG_2261.JPG‎  
    As ta diala ree ...

Νέο μέλος
    Καταπληκτική παρέα,άφθονο γέλιο τέλεια τοποθεσία ιδανική θερμοκρασία καλό φαγητό άψογη οργάνωσή δεν έχω λόγια ήταν όλα τέλεια .οggs και τι δεν είχε φέρει μαζί του απίστευτο ...χάρηκα που γνώρισα και άλλους συμφορουμιτες και περάσαμε ένα όμορφο σκ στην φύση αντε παιδιά ανοίξτε χάρτες gps πυξίδες να βρούμε την επόμενη εξόρμηση

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johngeo Προβολή μηνύματος
    Καταπληκτική παρέα,άφθονο γέλιο τέλεια τοποθεσία ιδανική θερμοκρασία καλό φαγητό άψογη οργάνωσή δεν έχω λόγια ήταν όλα τέλεια .οggs και τι δεν είχε φέρει μαζί του απίστευτο ...χάρηκα που γνώρισα και άλλους συμφορουμιτες και περάσαμε ένα όμορφο σκ στην φύση αντε παιδιά ανοίξτε χάρτες gps πυξίδες να βρούμε την επόμενη εξόρμηση
    Μην πάτε οίτη χωρίς εμένα.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Πελοποννησο ???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Αρκει να μας φερνεις τυροπιττες...

δηλαδη θα με βαλετε να παρω σκηνη ε;;;;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    δηλαδη θα με βαλετε να παρω σκηνη ε;;;;;;
    οχι ... θα σε βάλουμε να δανειστείς σκηνή..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	BIBLIO A3.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	52,7 KB 
ID:	322313

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    οχι ... θα σε βάλουμε να δανειστείς σκηνή..
    καλυτερο ακουγεται...χαχαχαχα...
    το κοιταγα λιγο παντως για σκηνη πριν κανα 2 βδομαδες...και με αυτα που βλεπω,ε,δεν θελω και πολυ....

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2010, 03:52
  2. Trackbike-Racebike-Bikenet td 23-24-25 Απριλίου
    από nktR στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 17:47
  3. ΚαλημερΑ Δευτερα 24 Αυγουστου
    από jimtarasxt660x στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2009, 10:03