Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 190

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    επειδη το γραφουν πολλοι και επειδη δεν εχω ιδια πειρα..........
    ειναι οι ss διασκεδαστικες σε ορεινο στροφιλικι οπου χρειαζεσαι τραβηγμα απο χαμηλα και οι τελικες δεν παιζουν κανενα ρολο;
    Οι ss ΔΕΝ είναι διασκεδαστικές σε πολύ κλειστές ορεινές διαδρομές και μόνο... Οι φουρκέτες θέλουν sm ... Για ΟΛΕΣ τις άλλες περιπτώσεις είναι απλά ΚΑΥΛΑ...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    επειδη το γραφουν πολλοι και επειδη δεν εχω ιδια πειρα..........
    ειναι οι ss διασκεδαστικες σε ορεινο στροφιλικι οπου χρειαζεσαι τραβηγμα απο χαμηλα και οι τελικες δεν παιζουν κανενα ρολο;
    μια χαρα διασκεδαστικες ειναι αν δουλευεις 1η, 2α...
    αν πηγαινεις "κρεμασμενος" με τριτοτεταρτες, ειναι απλα βολτα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Arxagelos Προβολή μηνύματος
    Παλικάρι πήγαινε άναψε κανένα κερί σήμερα, και αν είναι μην κυκλοφορείς με μηχανή για παν ενδεχόμενο!!!

Γιαυτό ένοιωθα περίεργα σημερα!
    The only easy day was yesterday.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    υγ. Είναι μεγάλη τυραννία νά έχεις μηχανάκι πού τριακοσαρίζει
    καί νά κυκλοφορείς μέ ΠΙΝΑΚΙΔΑ...!!
    Σωστός ο Τέρενς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    την εξυπνάδα την είπες, απάντηση δεν εδωσες....

ούτε και ο πιπάκιας βέβαια....

Α. Έχομεν και δουλειές κύριος

Β. Σε τί να σου απαντήσω ρε Σπύρο?
    Έλα να δούμε, άιντε...

επειδή υπάρχουν άπειροι λογοι για τους οποίους κάποιος μπορεί από τα 200 να αναγκαστει να κόψει στα 80 (και όχι μόνο) και επειδή, όπως είπες, "ο μαλάκας που μπορεί να έρχεται από πίσω σου" δεν μπορεί να τους ξέρει, καταλήγουμε οτι ενδεχομένως να μην έπρεπε να πηγαίνουμε με 200???

Ωραία.
    Κατ'αρχήν μια απάντηση σε αυτό έδωσε κι ο Κώστας (σε άλλον έκανε παράθεση αλλά απάντηση στην ερώτησή σου υπήρχε) κι ο Σταύρος.
    Αν αρχίσουμε αυτό το βιολί δε θα τελειώσουμε ποτέ.

Έφερα τα 200 σαν παράδειγμα, και να σου πω την αλήθεια 300 είχα γράψει και το έσβησα για να μην προκαλέσω
    Από τα 160 κόβεις?
    Από τα 140?
    Τα 120?
    Και σε τί δρόμο?
    Και τί βλέπεις πίσω σου?

Γι'αυτό σου λέω άμα πιάσουμε τα αν και ίσως και μήπως και άμα....
    Σκάσ'το μέσα Πολυχρόνη μας καρφώσαν οι γειτόνοι.

Να ξεκαβαλήσουμε να τελειώνουμε να χαρούν και οι μανούλες μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Ποτέ δεν κατάλαβα την έκφραση "με σταμάτησαν οι μπάτσοι". Τι πάει να πει σε σταμάτησαν; Έριξαν καρφιά στο δρόμο; Στήσανε τα περιπολικά κάθετα όπως στις ταινίες;

Σήμα σου κάνανε. Νόημα. Να σταματήσεις στην άκρη. Μόνος σου.

Αν είσαι καλός σε ένα συγκεκριμένο παιδικό παιχνίδι και δεν έχεις πινακίδα πάνω, μπορεί και να μη θες να σταματήσεις.

Θέλει skills αυτό κυρBlade
    Αλλιώς αυτός που δεν τον σταμάτησαν οι μπάτσοι μπορεί να τονε σταματήσει καμιά νταλίκα, κανά ντουβάρι, καμιά κολόνα ή όπου βρει τέλος πάντων.
    ΥΓ. Χωρίς να του έχει κάνει νόημα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Α. Έχομεν και δουλειές κύριος

Β. Σε τί να σου απαντήσω ρε Σπύρο?
    Έλα να δούμε, άιντε...

Ωραία.
    Κατ'αρχήν μια απάντηση σε αυτό έδωσε κι ο Κώστας (σε άλλον έκανε παράθεση αλλά απάντηση στην ερώτησή σου υπήρχε) κι ο Σταύρος.
    Αν αρχίσουμε αυτό το βιολί δε θα τελειώσουμε ποτέ.

Έφερα τα 200 σαν παράδειγμα, και να σου πω την αλήθεια 300 είχα γράψει και το έσβησα για να μην προκαλέσω
    Από τα 160 κόβεις?
    Από τα 140?
    Τα 120?
    Και σε τί δρόμο?
    Και τί βλέπεις πίσω σου?

Γι'αυτό σου λέω άμα πιάσουμε τα αν και ίσως και μήπως και άμα....
    Σκάσ'το μέσα Πολυχρόνη μας καρφώσαν οι γειτόνοι.

Να ξεκαβαλήσουμε να τελειώνουμε να χαρούν και οι μανούλες μας

πουτσ@@@@@@@@@

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    δικαίωμα

15+ χρόνια οδηγώ, χωρίς ιδιαίτερο σεβασμό στα όρια ταχύτητας
    κλήση για υπερβολική (να χτυπήσω ξύλο) δεν έχω φάει μέχρι στιγμής...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    δικαίωμα

Δε ξερεις εσυ ρε..... Δεν εχεις και σσ.... Ασε τον πιπακια να σου πει που και ξερει και εχει σσ.....

Εδιτ....
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142787

Να ρωταγαμε το συναδελφο;
    πουτσ@@@@@@@@@

δικαίωμα

Μπράβο σου (δεν το λέω ειρωνικά φυσικά).
    Και τυχερός θα στάθηκες προφανώς, και θα ήξερες πού να τρέξεις και πού να κόψεις μέσες άκρες κλπ.

Εγώ έχω φάει. Και για ταχύτητα, και για επικίνδυνη οδήγηση, και δε θυμάμαι για τί άλλο.
    Και με το αυτοκίνητο και με τη μηχανή που δεν είναι ούτε ss ούτε το μισό @ από το χόρνετ σου.

Σε λα βι.
    Το να τις μετράμε (τις κλήσεις) δε νομίζω ότι λέει κάτι.

Δε ξερεις εσυ ρε..... Δεν εχεις και σσ.... Ασε τον πιπακια να σου πει που και ξερει και εχει σσ.....

Ο πιπάκιας ούτε ξέρει, ούτε ss έχει.
    Αν κάποιος υποστήριξε ότι ξέρει, ή πρέπει να έχεις ss δια να ομιλείς πες τα σε εκείνον.
    Ο πιπάκιας την άποψή του εξέφρασε και είπε πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος ένα φαινόμενο και τί κάνει τώρα, και τί θεωρεί πως θα έκανε αν είχε μια πιο γρήγορη μηχανή.

"Ξέρω" δεν υπάρχει στην κουβέντα που κάνουμε.
    Ο καθένας ζυγίζει και κρίνει για τον εαυτό του.

ΥΓ. Πριν έκραζες εμένα ότι δεν απαντώ, και τώρα που σου απάντησα μου σηκώνεις λευκή σημαία.
    Τα έχουμε χιλιοπεί.
    Ή το πάμε με το νόμο, ή το πάμε ο καθένας κάνει όπως νομίζει.
    Εάν εσένα σου φαίνεται παράλογο/γελοίο/επικίνδυνο/ανεύθυνο το σκεπτικό "ληστής δεν είμαι και μου φτάνει που το ξέρω εγώ, οπότε βγάζω την πινακίδα και όπου θέλω να τρέξω τρέχω, όπου δε θέλω δεν τρέχω" άλλο τόσο μπορεί να μου φαίνεται εμένα το δικό σου σπαρτιάτικο σκεπτικό "δεν τρέχει κάτι με το να κλέψεις αρκεί να μη σε πιάσουν". Γιατί και μόνος σου λες ότι δεν πας με βάση τα όρια. Πας με βάση τη λογική σου περί κινδύνου είτε αυτό έχει να κάνει με το "μαλάκα κόψε θα σκοτωθείς" ή με το "μαλάκα κόψε έχει μπλόκο/κάμερα/έβερεστ στη γωνία".

πάμε πάλι λοιπόν....

αποψή μου είναι οτι οι σσ δεν υπάρχουν πια λόγω οικονομικής κατάστασης και λόγω της αλλαγής στα διπλώματα (κατηγορίες)....

η θεωρία περί υπερβολικής αστυνόμευσης και του σπασαρχίδικου ελέγχου από τους ΔΙΑΣ (από κει άρχισε η εμπλοκή μου στο θέμα), κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά και εμπειρικά, ΔΕΝ ισχύει καθώς στα 20 χρόνια που οδηγάω μοτό αν με έχουν σταματήσει 2-3 φορές είναι θέμα.... και δεν πάω πάντα με τα όρια του ΚΟΚ.... και πινακίδα έχω πάνω.... και κλήση ακόμα δεν έχω φάει....

το γιατί κάποιος επιλέγει να έχει ή να μην έχει πινακίδα είναι δικό του θέμα και δεν το σχολιάζω..... δεν μπορώ όμως να μην πω το εξής.... αν αγόρια μου γλυκά σας σταματάνε οι ΔΙΑΣ και σας στραβοκοιτάνε γιατί δεν έχετε πινακίδα και σας "σπάνταρχίδια", μην παραπονιέστε, εσείς το προκαλεσατε αφαιρώντας την.... δε φταίνε ούτε οι ΔΙΑΣ, ούτε οι ερμήδες ουτε τπτ άλλο....

σε ότι αφορά στα σσ γενικότερα....
    εξ ορισμού η αγορά σσ (και όχι μόνο), είναι πιο πολύ θέμα γκαύλας (σεβαστό στο 1300%) παρά ουσίας.... γιατί και μόνοι σας παραδέχεστε οτι για να το χαρείτε πρέπει να παρανομήσετε.... τωρα βέβαια πως γίνεται, να λέτε οτι "δεν πληρώνω διόδια γιατί δεν είναι δρόμοι αυτοί" και ταυτόχρονα να λέτε "δεν έχω πινακίδα πάνω γιατί δε μπορώ να πάω με 300 χωρίς να με τσιμπήσουν" δεν το καταλαβαίνω.... βεβαια, στην ελλάδα, και την πιτα ολοκληρη και το σκύλο χορτάτο.....
    και για να προλάβω τυχόν πονηρούς, το 1300 το πήρα γιατί μπορούσα, γιατί γούσταρα, έχω πάει μία - δύο φορές στα 265 (κοντερίσια) οπου είναι και η τελική του, είμαι ερωτευμένος κάργα μαζί του, και το ευχαριστιέμαι στο μάξιμουμ.... και χωρίς να ακολουθώ τα όρια και με την πινακίδα απάνω.... α, και δε με θεωρώ πιο εξυπνο από κανέναν άλλον εδώ μέσα....

φιλούμπες στα μούτρα
    πουτσ@@@@@@@@@

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Για να επανέλθουμε, είμαι καψούρης με το cbr 600 f από 16 χρονών (τώρα 32) και για πρώτη φορά έχω την οικονομική πιθανότητα να πάρω ένα του 2002-2004. Οπως πολλοί από εσάς με έχει προβληματίσει το θέμα... Αν και το συγκεκριμένο έχει φήμη φιλικού + πολυχρηστικού, δεν θα έχει καμία σχέση με το οικογενειακό σκούτερ που μοιράζομαι με τη γυναίκα. Μία λέω ότι τα όνειρα πρέπει να εκπληρώνονται, αν δε το πάρω τώρα δε θα το πάρω ποτέ, ή δε θα το βρω σε καλή κατάσταση.. Και μία λέω άντε και το πήρες.. τι θα το κάνεις? πού θα το πας? μηδέν πίστες.. Δρόμοι? Μένω Πάτρα, άντε μία Γαλαξίδι, μια Καλάβρυτα, και να φοβάμαι αν μετά τη στροφή θα έχει άσφαλτο ή χαλίκι ή τρύπα... Να κάθεται στο γκαράζ για 5-10 βόλτες το χρονο... ή να κάνει το παπί σπίτι - δουλειά για ποιο λόγο?? Πολύ μπέρδεμα..
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα λεφτα του μεταχειρισμενου ειναι βατα και αξιζουν οποιαδηποτε επιλογη χωρις αγχος για το αν θα γινει αποσβεση ή οχι
    το παιρνεις ικανοποιεις την καψουρα σου κανεις τις οποιες βολτες σου και αν δεν σε τραβαει το ξαναπουλας με ελαχιστη χασουρα
    θελει μονο προσοχη στην αγορα μη φορτωθεις κανενα χρεπι αλλα αυτο ισχυει παντου και παντα

πάμε πάλι λοιπόν....

αποψή μου είναι οτι οι σσ δεν υπάρχουν πια λόγω οικονομικής κατάστασης και λόγω της αλλαγής στα διπλώματα (κατηγορίες)....
    Τεράστιοι παράγοντες και οι δύο και συμφωνώ απόλυτα.

η θεωρία περί υπερβολικής αστυνόμευσης και του σπασαρχίδικου ελέγχου από τους ΔΙΑΣ (από κει άρχισε η εμπλοκή μου στο θέμα), κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά και εμπειρικά, ΔΕΝ ισχύει καθώς στα 20 χρόνια που οδηγάω μοτό αν με έχουν σταματήσει 2-3 φορές είναι θέμα.... και δεν πάω πάντα με τα όρια του ΚΟΚ.... και πινακίδα έχω πάνω.... και κλήση ακόμα δεν έχω φάει....
    Το ξαναείπαμε.
    Αφενός δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορεί να το εννοούσε ο φίλος, και βασικότερο όλα έχουν να κάνουν με το πόσο, πού, πώς και πώς (εμφανησιακά δυστυχώς) κινείται ο καθένας.
    Ένα φουζουρού δε θα το σταματήσουν τόσο έυκολα όσο ένα TDM.
    Έναν φουλ προβλεπέ γέροντα σαν και του λόγου σου δε θα τον σταματήσουν (ούτε θα του ζαλίσουν τα ούμπαλα) τόσο έυκολα/συχνά/έντονα όσο ενός πιτσιρικά.
    Άμα καβαλάς χοντρή Μπεμβέ στη γλυφάδα και στο κωλο να'κει, πιο δύσκολα θα σου κάνουν έλεγχο απ'ότι άν βολτάριζες με κανά παλιό xt δικάβαλος, και νομίζανε ότι βγήκες τσάρκα να μαζέψεις τσάντες.

...δεν το σχολιάζω..... δεν μπορώ όμως να μην πω το εξής....
    (clopyright Byron)

Τα παράπονα και η γκρίνια φυσιολογικά είναι γιατί είμαστε άνθρωποι όχι ρομπότ.
    Κι εσύ εκεί που πααίνεις με 140 ενώ το όριο είναι 90, αν ξαφνικά δεις μπροστά τον πιστολέρο να σου κάνει νόημα μή μου πεις ότι δε θα πεις από μέσα σου ένα "Όχι ρε ποοστη μου να γ@μήσω μέσα! Το @ τώρα βρήκε, γαμώ το φελέκι μου γαμώ!"
    Συνειδητά πήγαινες πάνω από το όριο όπως συνειδητά βγάζει ο άλλος την πινακίδα (δεν κάνω σύγκριση του ποιο είναι χειρότερο. Το ότι γίναν και τα δύο συνειδητά τονίζω.)
    Ανθρώπινο είναι να ξενερώσεις στη στραβή ακόμα κι αν φταις.
    Το μέχρι που θα φτάσει η ξενέρα σου, αν θα αρχίσεις να φιλάς τα πόδια των τσέων για συγχώρεση, αν έρθεις μετά να ανοίξεις θρεντ να πεις τον πόνο σου, αν συγχιστείς προς στιγμήν και μετά πεις ένα "δε γαμιέται", είναι ανάλογα τον άνθρωπο και την περίσταση.

σε ότι αφορά στα σσ γενικότερα....
    εξ ορισμού η αγορά σσ (και όχι μόνο), είναι πιο πολύ θέμα γκαύλας (σεβαστό στο 1300%) παρά ουσίας....

φιλούμπες στα μούτρα
    Το "και όχι μόνο" τα λέει όλα.
    Και η καύλα με την ουσία δεν είναι απαραίτητα δύο ξεχωριστά πράγματα. Για κάποιους ανθρώπους η ουσία τους είναι η καύλα, για κάποιους άλλους η καύλα τους είναι η ουσία.

Με το 1300άρι καλά έκανες και πήγες με όσα πήγες και να πηγαίνεις πάντα με όσα θεωρείς εσύ.
    Δε σε έκρινα και ούτε πρόκειται και μακάρι να είχα κι εγώ ένα φουζουρού.

Φιλούμπες πολλές πολλές

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μπράβο σου (δεν το λέω ειρωνικά φυσικά).
    Και τυχερός θα στάθηκες προφανώς, και θα ήξερες πού να τρέξεις και πού να κόψεις μέσες άκρες κλπ.

Εγώ έχω φάει. Και για ταχύτητα, και για επικίνδυνη οδήγηση, και δε θυμάμαι για τί άλλο.
    Και με το αυτοκίνητο και με τη μηχανή που δεν είναι ούτε ss ούτε το μισό @ από το χόρνετ σου.

Σε λα βι.
    Το να τις μετράμε (τις κλήσεις) δε νομίζω ότι λέει κάτι.
    βρε δεν είπα να μετράμε τις κλήσεις, αλοίμονο
    ούτε ότι πάω τάπα και δε με γράφουν
    απλά ποτέ μου δε νομίζω ότι θα σκεφτόμουν να μην αγοράσω ένα όχημα επειδή θα φοβόμουν μη με πιάσουν για υπερβολική ταχύτητα
    εν ολίγοις θεωρώ πολύ υπερβολικό (έως και εκτός τόπου) το επιχείρημα "τα ss εξαφανίστηκαν λόγω υπερβολικής αστυνόμευσης"

(υ.γ. - έλα μια βόλτα κρίκο αύριο)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

(υ.γ. - έλα μια βόλτα κρίκο αύριο)
    Εχουν ζορισει υπερβολικα οι Δευτερες μου κι οχι μονο.
    Μακαρι να τα καταφερω και να ερθω. No promises

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johnpan Προβολή μηνύματος
    Για να επανέλθουμε, είμαι καψούρης με το cbr 600 f από 16 χρονών (τώρα 32) και για πρώτη φορά έχω την οικονομική πιθανότητα να πάρω ένα του 2002-2004. Οπως πολλοί από εσάς με έχει προβληματίσει το θέμα... Αν και το συγκεκριμένο έχει φήμη φιλικού + πολυχρηστικού, δεν θα έχει καμία σχέση με το οικογενειακό σκούτερ που μοιράζομαι με τη γυναίκα. Μία λέω ότι τα όνειρα πρέπει να εκπληρώνονται, αν δε το πάρω τώρα δε θα το πάρω ποτέ, ή δε θα το βρω σε καλή κατάσταση.. Και μία λέω άντε και το πήρες.. τι θα το κάνεις? πού θα το πας? μηδέν πίστες.. Δρόμοι? Μένω Πάτρα, άντε μία Γαλαξίδι, μια Καλάβρυτα, και να φοβάμαι αν μετά τη στροφή θα έχει άσφαλτο ή χαλίκι ή τρύπα... Να κάθεται στο γκαράζ για 5-10 βόλτες το χρονο... ή να κάνει το παπί σπίτι - δουλειά για ποιο λόγο?? Πολύ μπέρδεμα..
    να σπαμαρω λιγο αλλα φετος το καλοκαιρι πρωτη φορα εκανα την διαδρομη πατρα-ιτεα-δελφοι-χαλκιδα και μπρορω να πω πως την απολαυσα τρομερα!πανεμορφα τοπια,σχετικα καλη ασφαλτος και με λιγη κινηση!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μαζεψα απο τον δρομο.
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:20
  2. alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
    από damien στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2010, 15:40
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 19:20
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε