βασισμένο στο πολύ καλό mt 09 με σαφώς πιο άνετη θέση οδήγησης και προστασία απ τον αέρα, αν είναι και σε λογικά πλαίσια και η τιμή του βλέπω να είναι το επόμενο μου μηχανάκι....
Τιμή του Tracer...
9800€
Αρχίζω αποταμίευση
Ψήνομαι αλλά ούτε για αποταμιευση περισσεύουν. Μετρημένα κουκια γμτ.
Η πληροφορία έρχεται εντός της εταιρίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.Αλλά ας πούμε ότι την μάθαμε από κάπου.
Αυτή είναι η τιμή της καθαρά για Ελλάδα και μόνο.
Μπράβο στη Yamaha αν καταφέρει κάτι τέτοιο. Περιμένω να δω και αυτό και το καινούργιο Crossruner από κοντά. Το Yamaha όπως όλα δείχνουν θα το δω στο δρόμο ενώ το Crossrunner θα το ψάχνω στην αντιπροσωπία. Δυστυχώς αν και έχει υλικό διαμάντι η Honda, υστερεί σε μια σειρά πραγμάτων με αποτέλεσμα να περί ορίζονται οι πωλήσεις στο ελάχιστο.
Προβλέπεται ένα πολύ ενδιαφέρον 2015 πάντως για τα mid-sport-tourer!
καλα να ειμαστε,κατα το 2020 θα ειναι απτις πρωτες μοτοσυκλετες που θα ψαξω σαν μεταχειρω....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
και γω. δεν βλεπω πιο πριν να αποκτήσω μηχανή...
done.
καλή τιμούλα και παίρνει νομίζω και βελτίωση αν έρθει εκείνη η ώρα και είσαι λίγο πριν τις υπογραφές. Πρόσφατα έκανα μία έρευνα αγοράς για μηχανάκι και αρκετοί αντιπρόσωποι μου έκαναν αρκετά καλύτερες τιμές ( και δεν μιλάω για μετρητά, που αυτά? ) και μάλιστα όχι σε στοκ μηχανάκια αλλά σε τρέχοντα μοντέλα, οπότε αν το 9800 γίνει 9500 δεν είναι κακό, τι λέτε?