μπράβο και πάλι μπράβο...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ενα ευχαριστώ που με "ταξιδεψες",που με έβγαλες απο το δωμάτιο μου, με "ίδρωσες", με "ταλαιπώρησες" στην έξοδο απο την πόλη, και με "στεναχώρησες" που δεν είχε πλοίο.
Τα Ιμαλάια είναι εκει και σε περιμένουν !
Αφού το θες θα γίνει.
![]()
κατι τετοια θρεντ υπαρχουν στο μοτο και καραγουσταρω να μπαινω....να σαι καλα ρε φιλε και σου ευχομαι την επομενη φορα να φτασεις....μια του κλεφτη δυο κλπ...
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Δεν είμαι «φαν» του αυτοκινήτου. Δεν είχα ποτέ αυτοκίνητο. Θα οδηγήσω όποτε χρειαστεί, αλλά η συνειδητή επιλογή του μεταφορικού μέσου για μένα είναι η μηχανή. Όταν προ εικοσαετίας απέκτησα το πρώτο μου μηχανάκι (ένα Super Tenere 750) πίστευα ότι σαν αναβάτης έχω ημερομηνία λήξης. Οι εικόνες που είχα αποκομίσει από την χώρα μας για την ηλικία των οδηγών σταματούσαν κάπου γύρω στα πενήντα. Το στερεότυπο αυτό έσπασε, ευτυχώς, το 2000 όταν βγήκα πρώτη φορά εξωτερικό με τον κάπτεν. Στον παγετώνα Grossglockner στην Αυστρία είδα ένα ζευγάρι Φιλανδών γύρω στα εξήντα πάνω σε ένα bmw (νομίζω ήταν 1100). Εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι έχω αρκετό χρόνο για να γυρίσω ακόμα και όλο τον κόσμο αν το θελήσω...
Το δέσιμό μου με το μηχανάκι και την ζωή που συνεπάγεται αυτό ξεκίνησε από την πρώτη μέρα που καβάλησα. Πως νιώθεις όταν μετά από πολλές δοκιμές ρούχων βρίσκεις αυτό που σου ταιριάζει και σου αρέσει; και δεν σε ενοχλεί, και είναι φτιαγμένο για το σώμα σου; Κάπως έτσι ένιωσα και εγώ. Μου πάει πιο πολύ η σέλα παρά το κάθισμα.
Με τα χρόνια έμαθα να είμαι λιτός στην ζωή μου, γιατί και στο μηχανάκι δεν μπορείς να φορτώσεις πολλά πράγματα. Παίρνεις μόνο τα απαραίτητα. Έμαθα να είμαι προσεκτικός και να έχω υπομονή γιατί όλοι (και πρώτος εγώ) θέλουν το βράδυ να γυρίσεις σπίτι. «Ωρίμασα» μέσα από αυτόν τον τρόπο ζωής. Έμαθα να συγκρατώ τις ορμές μου για επίδειξη (με πολύ τύχη το ξεπέρασα αυτό το στάδιο) να σέβομαι τον εαυτό μου και να παρατηρώ αυτά που συμβαίνουν γύρω μου.
Το σώμα μου συνήθισε τις διαφορές θερμοκρασίας και τώρα έχω κάποιες παραπάνω αντοχές στο κρύο. Το κυριότερο όμως ήταν ότι έμαθε να το «χτυπάει» ο αέρας και να συνδέεται έτσι με το περιβάλλον γύρω του. Η αίσθηση αυτή είναι πλέον και το πιο απολαυστικό στοιχείο για μένα. Αυτή η μυρωδιά της ελευθερίας που αποκτάς όταν «αναμειγνύεσαι» με την φύση καθώς οδηγείς. Αυτή η αμεσότητα «επικοινωνίας» που έχεις με το περιβάλλον καθώς αισθάνεσαι το κρύο, την ζέστη, τις μυρωδιές της φύσης, και τις πανοραμικές ευρυγώνιες εικόνες που «τραβούν» τα μάτια σου. Στοιχεία που το μέταλλο και το γυαλί των αυτοκινήτων απλά κρατούν έξω από την πόρτα.
Κάποιες φορές, όταν είμαι σε ταξίδι και κάνω κάποια στάση, πιάνω τον εαυτό μου να σχηματίζει ένα απαλό μειδίαμα όταν τα μάτια μου πέφτουν πάνω στο μηχανάκι. Είναι η επιβεβαίωση ότι μπορώ να πάρω χαρά και να αντλήσω αισιοδοξία από μία απλή κατανάλωση χιλιομέτρων. Είναι πολλές οι στιγμές που πραγματικά χαίρομαι όταν οδηγώ.
Δεν θα μπορούσα να βγω εξωτερικό χωρίς το μηχανάκι μου. Χωρίς το «σύντροφό μου» όπως εύστοχα παρατήρησες φίλε MISKIN. Mόνο που ο σύντροφός μου δεν είναι μόνο το μηχανάκι που αυτή την στιγμή καβαλάω. Είναι και ολόκληρος ο τρόπος ζωής που πηγάζει από αυτό._
κοστολόγιο, ο μεγάλος άγνωστος ...
938,8€.
Καταρχήν να έχετε υπόψιν ότι πολλά έξοδα δεν έχουν να κάνουν με το ταξίδι αλλά με την προετοιμασία για αυτό. Μάλιστα όταν κάποιος ταξιδέψει εκτός Ευρώπης θα παρατηρήσει ότι το κόστος βενζίνης και διαμονής σε κάποιες χώρες είναι μηδαμινό.(π.χ Ιράν)
Στο δια ταύτα. Το ταξίδι μου κόστισε 855,5€ + 114$. Αν τα αναγάγουμε σε ευρώ βγαίνει 938,8€. Το ποσό όμως είναι πλασματικό γιατί αναγκάστηκα να περάσω την τουρκία 2 φορές και να πληρώσω καραβιάτικα 2 φορές (από Πειραιά προς Χίο και από Χίο προς τσεσμέ και αντίστροφα). Το μπάτζετ μου ήταν 3.800€. Το αεροπορικό εισιτήριο από Δελχί προς Αθήνα κόστιζε 335€ και το πλοίο που θα έβαζα το μηχανάκι για να το φέρει Πειραιά από 800 έως 1100€. Κατανάλωσα 523,02 λίτρα βενζίνης. Από αυτά έβαλα 17,03 λίτρα στην Ελλάδα (27,58€), 184,19 λίτρα στην τουρκία (περίπου 340€) και 321,8 λίτρα στο Ιράν (80,45€). Το ποσό στην τουρκία κανονικά θα έπρεπε να ήταν το μισό. Την επόμενη φορά, όποτε είναι αυτή, θα την περάσω την τουρκία μονορούφι(τώρα που πήρα το κολάι).
Στο δια ταύτα. Το ταξίδι μου κόστισε 855,5€ + 114$. Αν τα αναγάγουμε σε ευρώ βγαίνει 938,8€. Το ποσό όμως είναι πλασματικό γιατί αναγκάστηκα να περάσω την τουρκία 2 φορές και να πληρώσω καραβιάτικα 2 φορές (από Πειραιά προς Χίο και από Χίο προς τσεσμέ και αντίστροφα). Το συνολικό μπάτζετ μου ήταν 3.800€. Το αεροπορικό εισιτήριο από Δελχί προς Αθήνα κόστιζε 335€ και το πλοίο που θα έβαζα το μηχανάκι για να το φέρει Πειραιά από 800 έως 1100€. Οι Γάλλοι μου είπαν ότι είχαν βρει εταιρία με 500€ από Βομβάη για Μασσαλία αλλά δεν το έχω διασταυρώσει (ακόμα).
Κατανάλωσα 523,02 λίτρα βενζίνης. Η κατανάλωσή μου ανά χιλιόμετρο ήταν 20,53χλμ /λίτρο. Από αυτά έβαλα 17,03 λίτρα στην Ελλάδα (27,58€), 184,19 λίτρα στην τουρκία (περίπου 340€) και 321,8 λίτρα στο Ιράν (80,45€). Το ποσό στην τουρκία κανονικά θα έπρεπε να ήταν το μισό. Την επόμενη φορά, όποτε είναι αυτή, θα την περάσω την τουρκία μονορούφι(τώρα που πήρα το κολάι). Το συνολικό κόστος με σέρβις, βίζες εισιτήρια, τα πάντα όλα, ήταν 2074,20€.
Παραθέτω μέρος των εξόδων. Λάστιχα + δισκόπλακες + τακάκια 550€. Εισιτήρια για Χίο και Πειραιά 52,50€ + 43€. Εισιτήρια για Τσεμέ και από τσεσμέ 40€ + 53€. Σέρβις μηχανής 100€. Βίζα Ιράν 50€ + 53 +36€(ασφάλεια ιντεραμέρικαν). Βίζα Πακιστάν 92€.Βίζα Ινδίας 52€. Φωτογραφίες για βίζα 13€. Χάπια ελονοσίας 40€. Εμβόλιο ηπατίτιδας Α' 26€. Χάπια υψόμετρου 2,70€ . carne de passage 105€.
Το συμπέρασμα είναι ότι μόλις φύγεις από τις ακριβές χώρες "Ελλάδα - τουρκία" οι χώρες που έπονται δεν σου ανεβάζουν το κοστολόγιο. Με την βενζίνη στο Πακιστάν 0,90€/ λίτρο και τα ξενοδοχεία 10 με 33€/διανυκτέρευση, στην Ινδία και Νεπάλ 1€/λίτρο και 10 με 15€ αντίστοιχα για διανυκτέρευση, ουσιαστικά έχεις φάει τον γάιδαρο και σου μένει η ουρά.
Το συνολικό μπάτζετ έγραψα ήταν 3800€. Αν αφαιρέσεις τα λάστιχα + δισκόπλακες + τακάκια 550€ πάμε στα 3.250€ Αν το σπάσεις ανά μέρα (ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να λείψω 31 μέρες) πάει περίπου στα 100€/μέρα. Δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και απαγορευτικά. Δεν θέλω να προσβάλω κάποιους γράφοντάς το αυτό. Προσωπικά έκανα ενάμιση χρόνο για να μαζέψω το ποσό, και αυτό σημαίνει ότι δεν έβγαινα έξω ούτε για καφέ πόσο μάλλον μάλλον για φαγητό ή για ποτό. Αλλά και αυτό είναι μια άλλη ιστορία ...
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Συγχαρητήρια για το ταξιδι σου .ευχομαι και νεπαλ και θιβετ και οπου γουσταρεις και never give up
"Riding a bike is like an art,something you do because feel something inside".
Valentino Rossi
Ταξίδεψα νοερά μαζί σου. Σε συντρόφευα ετεροχρονισμένα και ήμουν δίπλα σου σε κάθε στροφή, σε κάθε σκέψη σου. Μπράβο φίλε για την όμορφη περιγραφή και τις όμορφες εικόνες. Συνέχισε να μας εμπνέεις με τα ταξιδιωτικά σου.
I search, therefore I travel...
Πολύ ωραία βόλτα πρέπει να ήτανε!
Σε ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου,για το ωραίο ταξίδι που μοιράστηκες μαζί μας.
Χρήσιμες οι πληροφορίες σου για τις χώρες αυτές.
Ελπίζω να μην είναι ένα απο τα τελευταία ταξίδια στην περιοχή.αν και όπως φαίνεται προς τα εκεί πάει....
Εβίβες λοιπόν στα καλύτερα που έρχονται!!!
![]()
Τον ιουνιο ταξιδεψα κι'εγω στο Ιραν μονος.Σημερα ξαναπηγαμε "παρεα" .Να'σαι καλα αδερφε και να ταξιδευεις.
Χαλαλι οι μπυρες που ηπια βραδυατικα...!!!![]()
Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window
Ο τρόπος που γράφεις και μεταφέρεις ότι είδες και έζησες ειναι καταπληκτικός...Σε ευχαριστώ και εγω με τη σειρά μου και σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις τα ταξιδιωτικά όνειρα σου...
Με τα συμπεράσματα σου στο τέλος δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω 100%!