Αααα.... Για να μην το ξεχασω...
Greetings from down under....
Αυτοι κι αν κανουν βόλτες...
Και με σοβαρές μηχανές...![]()
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 19/04/2015 στις 21:35.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ειστε ψεύτης κύριε....χαχαχαχαχα δεν ήμουν ο μόνος,υπήρξε κ άλλος.Άκη να 'σαι καλά ρε μαν να κανονίζονται τέτοιες βόλτες να μαζευόμαστε πάντα.Χάρηκα για όσα παιδιά γνώρισα κ απο κοντά.Επίσης έχω να πω οτι ΝΑΙ ΦΑΓΑΜΕ κύριοι δεν βαρέσαμε τόσα χλμ αυτή τη φορά και να γυρίσουμε με άδεια στομάχια(άλλωστε δε νομίζω οτι γινόταν κιόλα).Μοναδικό φάουλ που προσωπικά σε επόμενη βόλτα δε θα το ξανακάνω το κομμάτι Κορίνθου-Πατρών με σκοτάδι.Αποκορύφωμα;ο καφές με Ζων Πλουτάρχ πΧιότητα.....Αμύρου φήμες λένε οτι ο ψηλός μοίρασε φακελάκια προκειμένου το μηχανάκι να μη γίνει ποτέ γνωστό.....
Υ.Γ. Χάθηκε;ποιος χάθηκε;;; Ρε βασκα τι λένε αυτοί ρε....
Y.Γ.2 Γαύρε σόρρυ που σέ έκανα να πας και νά ρθεις με τα παντιλίκια αλλα το γλυτώσαμε το κακό..δούλεψε το ένστικτο
Τελευταία τροποποίηση από Hayate; 19/04/2015 στις 22:05.
Ωραία ήταν και το καταχάρηκα. Ειδικά στο τέλος από Καλάβρυτα και κάτω που το ξεκάπνισα λιγάκι. Χίλια ευχαριστώ στον τζιτζιεΣ που με συνόδευσε από Ελευσίνα μέχρι το πρώτο μπιζινάδικο μιας και ήμουν με αναθυμιάσεις![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
έμειναν παϊδάκια στην πιατέλα...τι άλλο να πούμε;
για τετοια ντροπή μιλάμε
είπαμε νο τζατζμεντ αλλά κι εσύ ρε μανιτσο φιρί φιρί το πας
πόσο ζήλεψα,δε λέγεται!
πολύ ωραίοι τύποι. το αυτοκολητάκι "πάντα κράνος" θα φτάσει απο Βαλτική μέχρι ντάουν άντερ
Τα μηχανακια που είχε στην κατοχή της η κυρία, ούτε στον ύπνο μας οι περισσότεροι.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 20/04/2015 στις 17:41.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πες και δυο κουβεντες ρε Γιαννη,ποιοι ειναι οι ανθρωποι αυτοι,απο που ερχονται και που πανε;;
![]()
Αυστραλοί συνταξιούχοι,γνωριστηκαμε στον καφε στα Καλάβρυτα.εχουν φερει τις 2μηχανες του εδω και είναι στην 3η βδομάδα της εξάμηνης παραμονης τους στην Ευρωπη.
κλείνουν τα μάτια απο την κουραση Γιωργη
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Και εμείς αν γράψουμε 500 χλμ σε εκδρομή το θεωρούμε κατόρθωμα να προσθέσω...τπτ,ρησπέκτ απλά.
Ζηλεύω λίγο, αλλά ξύπνησα 8.00 και ξανακοιμήθηκα. Γέρασα... Μπράβο, παίδες ^^
Life begins at 45°.
Εγώ να πω την αλήθεια για Φρίτσιδες τους έκοψα γι' αυτό και δεν έδωσα συνέχεια. Κοντοστάθηκαν και κοιτούσαν τις μηχανές όταν φτάσαμε στο καφέ στα Καλάβρυτα και λέω κάτσε να δεις τώρα θα μας πουν καμία "χρωστάτε και δεν πληρώνετε αλλά λεφτά για μοτοβόλτες έχετε, τεμπέληδες Έλληνες" και θα γίνει του αλόγου. Παρεξήγησις κύριοι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το λοιπόν αυτό χρήζει επιστημονικής εξήγησης.
Δύο φορές "χαθήκαμε", "αποκοπήκαμε" είναι το πιο σωστό από την υπόλοιπη ομάδα, μία στον ανεφοδιασμό στη Νεμέα και μία μετά τον καφέ-κοκορέτσι στο Καρτέρι στον δρόμο προς Λ. Δόξας.
Την 1η φορά σας περιμέναμε για τουλάχιστον 15 λεπτά στην έξοδο της Νεμέας προς Στυμφαλία, ποτέ δεν περάσατε από εκεί αλλά στο Καρτέρι φτάσατε πριν από μας.
Την 2η φορά παίξαμε λίγο κυνηγητό στα βουνά 6 -7 μηχανάκια (από την μέση της μοτοπομπής) και καταλήξαμε εγώ και ο Αντώνης να σας περιμένουμε στην Λίμνη Δόξας για τουλάχιστον 20 λεπτά (μπορεί και παραπάνω). Σε σημείο που νομίζαμε ότι συνεχίσατε κατ' ευθείαν για Πλανητέρο χωρίς ν' ανέβετε στην Λίμνη.
Πως γκέν ατό??
Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ενώ ο χάρτης που είχε ποστάρει ο Άκης έλεγε να περάσουμε από το κάτω μέρος της λίμνης Στυμφαλίας, εσείς που ήρθατε αδιάβαστοι κάνατε τον μεγάλο κύκλο. Από την άλλη ίσως να είμαστε τπτ Υπερ-ΜπαΓκόσμιοι και να καταπίνουμε τις στροφές με τέτοια ταχύτητα που ούτε τα V strom δεν μας έφταναν.
![]()
Καλά ήταν πάντως, πολλά μηχανάκια στους δρόμους, ο καιρός μας έκανε το χατήρι και ήταν ιδανικός για μοτοβόλτα, απρόοπτα δεν είχαμε, καταφέρναμε πάντα να βρισκόμαστε στα σημεία συνάντησης και τελικά περάσαμε όμορφα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Άν και "σκούπα" να πώ τί περίπου έγινε:
Την πρώτη φορά και μετά το χιλιομόδι οι μισοί πήγανε από Αρχαία Νεμέα και το στροφιλίκι και οι άλλοι μισοί συνέχισαν για Νεμέα από Δερβενάκια και την ευθεία. Στη Νεμέα σταματήσαμε οι μισοί για ανεφοδιασμό και κατόπιν, όντως αντί να ενωθούμε στην έξοδο της πόλης, πήραμε την (πολύ) στριφτερή διαδρομή για Καρτέρι πάνω από την Στυμφαλία (μην με ρωτήσεις πώς και γιατί), ενώ εσείς ήρθατε από Καλιανούς. Πιέζοντας λίγο παραπάνω, φτάσαμε τελικά πρίν από εσάς στο Καρτέρι.
Τη δεύτερη φορά και μετά την Καστανιά, η πομπή κόπηκε στη μέση, με αποτέλεσμα οι πρώτοι να στρίψουν στο Μεσινό αριστερά για Δόξα, ενώ οι έποντες να συνεχίσουν ευθεία για Γκούρα και μετά για ένα άλλο χωριό που δεν θυμάμαι το όνομα του, στο οποίο φτάσαμε στο τέρμα της ασφάλτου και το νεκροταφείο του χωριού. Παρεπιπτόντως, η πλατεία στα Γκούρα, όσες φορές και να περάσω, όλα τα λεφτά.
Χρειάζεται απλά οι μπροστινοί να έχουν στο νού τους τους πισινούς τους και οι πισινοί τους μπροστινούς τους. Τρενάκι ένα πράμαΑλλά με τόσες μοτό που ήμασταν, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και δεν τρέχει μία. Αφού καταφέρναμε και συνατιώμασταν, όλα καλά.
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 20/04/2015 στις 09:01.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.