Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Μπρρρρρρ....το γλυτωσαμε το A/C για σημερα! τι λε ρε παιδι μου... 2 μερες τη σκεφτόσουνα την απαντηση??? (μλκ μου θα το κανουμε με τις μπιχτες όπως στη β' γυμνασιου... )
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Μικε σ'εκανε αλοιφη αληθεια... αν ημουν αλοιφή... τι αλοιφή θα ημουν αραγε??? ακουω γνωμες!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes αληθεια... αν ημουν αλοιφή... τι αλοιφή θα ημουν αραγε??? ακουω γνωμες!! bbq sauce........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes αληθεια... αν ημουν αλοιφή... τι αλοιφή θα ημουν αραγε??? ακουω γνωμες!! Βαζελίνη
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp bbq sauce........ μη μπερδευεσαι! δεν είμαι σαλονικιος...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes μη μπερδευεσαι! δεν είμαι σαλονικιος... Ρε συ ............ Σαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλονικιος προφερεται!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes αληθεια... αν ημουν αλοιφή... τι αλοιφή θα ημουν αραγε??? ακουω γνωμες!!
Για κάλους !
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes τι λε ρε παιδι μου... 2 μερες τη σκεφτόσουνα την απαντηση??? (μλκ μου θα το κανουμε με τις μπιχτες όπως στη β' γυμνασιου... ) Ή, όπως κάτι έγχρωμοι* στην Αμερική που "την λένε" ο ένας στον άλλο: "Your mother is so fat, once she emptied a pool of its water simply by jumping in!"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: Α χαχαχαχχαχα- γκρουφτηκα ρε γμτ!! Αλλα δε φταιω γω αμα εσεις δεν ξερετε ελληνικα! Ούτε εμείς αν κάθε ποστ που ανοίγεις γίνεται κόλαση και μπάχαλο. Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το επόμενο να έχει καλύτερη τύχη.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.