ισως του ριξω μια ματια γιατι μου εχει κατσει πως καποιο λάκο εχει η φάβα.Το κτεο που γράφει πως δεν εχει καθώς και το απλήρωτο σήμα βαραίνουν τον πωλητή σωστά ?
ισως του ριξω μια ματια γιατι μου εχει κατσει πως καποιο λάκο εχει η φάβα.Το κτεο που γράφει πως δεν εχει καθώς και το απλήρωτο σήμα βαραίνουν τον πωλητή σωστά ?
there's no such thing as impossible
Μεταβίβαση δε γίνεται χωρίς τέλη κυκλοφορίας και ΚΤΕΟ.
Life begins at 45°.
Μπορώ να προτείνω στον φίλο το Aprilia MANA 850. Καλή τιμη μεταχειρισμένων, σίγουρα λίγα χιλιόμετρα, εως 25 - 30000, βαριά βαριά. Πλεονέκτημα τό αυτόματο σύστημα μετάδοσης για τέτοιο ταξίδι, Πάνω απο 20000Κμ, να έχει κάνει το servis των 20000κμ, λόγω αλλαγης ιμάντα. Βαρύ? 236 κιλά αλλά πολύ καλό ζύγισμα, θα το νιώσεις πιο ελαφρύ απο vstrom 650, φορτώνετε οσω θές, και μην ακούς τις κακές γλώσσες για αυτό. Ειμαι ιδιοκτήτης 6+χρόνια, με ταξίδια εντός Ελλάδος, 46000κμ 5λιτρα στα 100, Τι αλλο, νεότερα του 2008, και με ABS, Ομως σίγουρα δυσκολία στο να το πουλήσεις μετά.
επεσε νεα προταση στο τραπεζι
κλικ
το ψαξιμο για μηχανακι συνεχιζεται εντατικα
Για το μηχανακι απο την κρητη εχω αποψη προσωπικη αν σε ενδιαφερει στειλε πμ να τα πουμε...(εννοειται δεν ειναι δικο μου...)
αν βγει τετοιο πλανο κ πρεπει να το καλυψεις μεσα σε κανα 8-10ημερο τοτε κοιτα κ προς V-strom μερια λογω ανετης σελας,χαμηλης καταναλωσης καλυτερης μεσης ταχυτητας ταξιδιου...4.200χιλ/10=400χιλ/ημερα...
(αν γινει δουλεια με την Κρητη θελω κερασμα μπυρα λογω ανακαλυψης..)
Μάλλον έχεις δίκιο, αλλα το πλάνο λεει 15 μέρες με 4-5 Τουρκια, κροσάρισμα Βουλγαρία σε μια μέρα (βγαίνει ?) και 3-4 Ρουμανία.Οι υπόλοιπες χώρες θα είναι σφηνάκι,απλά μια πρώτη γεύση γυρνώντας Ελλάδα και όπως βγει.Μακάρι να τα καταφέρω και μελλοντικά να ξαναπάω,τα Βαλκάνια είναι πιο εύκολα προσβάσιμα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη![]()
θα το κοιτάγατε ?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6734412/