Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 225

Θέμα: σκεψεις για φθηνο ταξιδιαρικο

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    ισως του ριξω μια ματια γιατι μου εχει κατσει πως καποιο λάκο εχει η φάβα.Το κτεο που γράφει πως δεν εχει καθώς και το απλήρωτο σήμα βαραίνουν τον πωλητή σωστά ?
    there's no such thing as impossible

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μεταβίβαση δε γίνεται χωρίς τέλη κυκλοφορίας και ΚΤΕΟ.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος
    πήγα και ειδα αυτο, http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6722216/ στην ερωτηση μου για τα λιγα χιλιόμετρα που εχει μου ειπε πως καποια στιγμη ο αδερφός του (ο ιδιοκτητης) το αφησε χωρίς λάδια και ...εγενετο explosion.Οπότε εγινε ανακατασκευη ολα καινουρια και ...αλλαξε και το κοντερ ...η αληθεια ειναι οτι δεν ακουγοταν τιποτα περιεργο απο το μοτερ, ουτε στο ρελαντι ουτε σε γκάζωμα.Οι δισκόπλακες ειχαν μια φθορα που θα συναντουσε κανεις σε μηχανακι με 60-70Κ και το ενα πλαστικό του φερινγκ που εφαρμοζει στο τεπόζιτο, το δεξί, δεν εφαρμοζε σωστα αφηνοντας ενα κενο 1 εκατοστου.Σε μια δικαβαλη βόλτα που καναμε το τετραγωνο, μου εκανε εντυπωση η αδυναμια των φρενων και το ποσο μαλακη ειναι η αναρτηση, μπρος πίσω,σε βαθμο που ανεβηκαμε δικαβαλοι πεζοδρομιο πολυ χαμηλο με 10 χλμ και βρηκε το διπλο σταντ ...ισως να μην εχει τίποτα τραγικο το μηχανακι και η ανακατασκευη να εγινε ΟΚ και ο αδερφος του ιδιοκτητη (ο οποιος λειπει εξωτερικο) που δεν ειναι πολυ σχετικος με μηχανακια να μου τα ειπε και λίγο μπερδεμενα λογω αγνοιας...Ισως να μαζευονται πολλά ίσως...Το ψαξιμο συνεχιζεται και βλεπουμε...
    Αν δε σε τρωει ο κωλος σου πηγαινε παρακατω.

Δεν μπορει να εγινε Κουγκι το μηχανακι και να μην εγινε ζημια ΚΑΙ στα καλωδια.

ναι και εμενα λιγο περιεργα μου φανηκε αυτο...

to 600 δεν το υποτιμω αλλα δυσκολα βρισκω σε καλη κατασταση και συνηθως εχουν ανω των 100Κ.Αυτο που εβαλες εχει μεν πολλά χλμ , εχει και βελτιωσεις στα σημεια που ποναει...
    αλλα..ειναι Κρητη..

η Κρητη δεν ειναι θεμα,με τα ημερησια φθηνα ειστηρια σε 2 μερες πηγες,το ειδες,το πηρες,το εφερες.
    δειχνει πενα κ τα λεφτα ειναι λιγα,θα εχεις περισσευμα αρκετο να τα φας οπου εσυ θες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    η Κρητη δεν ειναι θεμα,με τα ημερησια φθηνα ειστηρια σε 2 μερες πηγες,το ειδες,το πηρες,το εφερες.
    δειχνει πενα κ τα λεφτα ειναι λιγα,θα εχεις περισσευμα αρκετο να τα φας οπου εσυ θες
    στην συγκεκριμενη χρονικη περίοδο είναι αδύνατο να το κάνω αυτο, δεν παίζει ουτε μερα free . Το σκεπτικο σωστό πάντως

Μπορώ να προτείνω στον φίλο το Aprilia MANA 850. Καλή τιμη μεταχειρισμένων, σίγουρα λίγα χιλιόμετρα, εως 25 - 30000, βαριά βαριά. Πλεονέκτημα τό αυτόματο σύστημα μετάδοσης για τέτοιο ταξίδι, Πάνω απο 20000Κμ, να έχει κάνει το servis των 20000κμ, λόγω αλλαγης ιμάντα. Βαρύ? 236 κιλά αλλά πολύ καλό ζύγισμα, θα το νιώσεις πιο ελαφρύ απο vstrom 650, φορτώνετε οσω θές, και μην ακούς τις κακές γλώσσες για αυτό. Ειμαι ιδιοκτήτης 6+χρόνια, με ταξίδια εντός Ελλάδος, 46000κμ 5λιτρα στα 100, Τι αλλο, νεότερα του 2008, και με ABS, Ομως σίγουρα δυσκολία στο να το πουλήσεις μετά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gxristop1 Προβολή μηνύματος
    Μπορώ να προτείνω στον φίλο το Aprilia MANA 850. Καλή τιμη μεταχειρισμένων, σίγουρα λίγα χιλιόμετρα, εως 25 - 30000, βαριά βαριά. Πλεονέκτημα τό αυτόματο σύστημα μετάδοσης για τέτοιο ταξίδι, Πάνω απο 20000Κμ, να έχει κάνει το servis των 20000κμ, λόγω αλλαγης ιμάντα. Βαρύ? 236 κιλά αλλά πολύ καλό ζύγισμα, θα το νιώσεις πιο ελαφρύ απο vstrom 650, φορτώνετε οσω θές, και μην ακούς τις κακές γλώσσες για αυτό. Ειμαι ιδιοκτήτης 6+χρόνια, με ταξίδια εντός Ελλάδος, 46000κμ 5λιτρα στα 100, Τι αλλο, νεότερα του 2008, και με ABS, Ομως σίγουρα δυσκολία στο να το πουλήσεις μετά.
    αν μιλάμε για "τύπου variator", καλύτερο το burgman.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

επεσε νεα προταση στο τραπεζι

κλικ

το ψαξιμο για μηχανακι συνεχιζεται εντατικα

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Για το μηχανακι απο την κρητη εχω αποψη προσωπικη αν σε ενδιαφερει στειλε πμ να τα πουμε...(εννοειται δεν ειναι δικο μου...)

αν βγει τετοιο πλανο κ πρεπει να το καλυψεις μεσα σε κανα 8-10ημερο τοτε κοιτα κ προς V-strom μερια λογω ανετης σελας,χαμηλης καταναλωσης καλυτερης μεσης ταχυτητας ταξιδιου...4.200χιλ/10=400χιλ/ημερα...

(αν γινει δουλεια με την Κρητη θελω κερασμα μπυρα λογω ανακαλυψης..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    επεσε νεα προταση στο τραπεζι

κλικ

το ψαξιμο για μηχανακι συνεχιζεται εντατικα
    Επειδή έχω κάνει όλη τη διαδρομή έχω τη γνώμη ότι πρέπει να τα ξεχωρήσεις σε δύο ταξίδια, εκτός άν διαθέτεις 20ήμερο και πάνω, για το απολαύσεις.
    vardis

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    αν βγει τετοιο πλανο κ πρεπει να το καλυψεις μεσα σε κανα 8-10ημερο τοτε κοιτα κ προς V-strom μερια λογω ανετης σελας,χαμηλης καταναλωσης καλυτερης μεσης ταχυτητας ταξιδιου...4.200χιλ/10=400χιλ/ημερα...

(αν γινει δουλεια με την Κρητη θελω κερασμα μπυρα λογω ανακαλυψης..)
    Την μπύρα θα την πιούμε μόνο και μόνο για το ενδιαφέρον

εχω αρχισει και κοιταω και...για στρωματα.....(δεν με πιστευω ρε πστμ...)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vardis Προβολή μηνύματος
    Επειδή έχω κάνει όλη τη διαδρομή έχω τη γνώμη ότι πρέπει να τα ξεχωρήσεις σε δύο ταξίδια, εκτός άν διαθέτεις 20ήμερο και πάνω, για το απολαύσεις.
    Μάλλον έχεις δίκιο, αλλα το πλάνο λεει 15 μέρες με 4-5 Τουρκια, κροσάρισμα Βουλγαρία σε μια μέρα (βγαίνει ?) και 3-4 Ρουμανία.Οι υπόλοιπες χώρες θα είναι σφηνάκι,απλά μια πρώτη γεύση γυρνώντας Ελλάδα και όπως βγει.Μακάρι να τα καταφέρω και μελλοντικά να ξαναπάω,τα Βαλκάνια είναι πιο εύκολα προσβάσιμα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη

θα το κοιτάγατε ?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6734412/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Ναι αμε.

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεψεις για Rvf Nc35
    από YAMYAM στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2009, 00:32
  2. Σκεψεις για αγορα Mini Moto.
    από camen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 09:57
  3. Σκέψεις για τη Ζωή και το Θάνατο
    από BlaSen στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 15:57
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55
  5. Μέγαρα λοιπόν....πολλές σκέψεις για την ασφάλεια..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 06:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF