Το Paypal έχει ανοίξει, όπως και η Paysafe.
Δοκίμασα το paypal με την webuy mastercard της Πειραιώς και δεν έπαιξε (denied by card issuer, κάτι τέτοιο)
Σε άλλο φίλο δούλεψε κανονικά!![]()
Give me fuel, Give me fire
Το θέμα είναι να προλάβεις να πληρώσεις πριν εξαντληθεί το ημερήσιο πιστωτικό όριο κάθε τράπεζας.
https://www.paysafecard.com/el-gr/lp...t-information/
Επίσης τη Παρασκευή παράγγειλα πράγματα από Κίνα μέσω Paypal.
ας αναδιατυπώσω: Όταν ανοίξει πραγματικά και απεριόριστα το paypal τότε θα βουήξει η τόπος.
πρεπει να εχουν βαλει οριο δεν εξηγειτε.
εγω την προηγουμενη εβδομαδα εκανα μια παραγγελεια απο το iherb αυτο δεν δεχετε πληρωμη μεσω paypal για την ακριβεια δεν εχει paypal ,ειναι ο κλασικος τροπος πληρωμης μεσω καρτας.,
και αυτη την εβδομαδα θελω να ξαναπαραγγειλω κατι omega 3 του πατερα μου και κατι αλλο και με γειωνει κανονικοτατα.δοκιμασα δυο καρτες μια προπληρωμενη και μια χρεωστικη τιποτα.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Το΄χουμε ξαναπεί. Η κάθε τράπεζα έχει κάποιο ημερήσιο όριο.
Life begins at 45°.
και ποτε ξεκιναει να μετραει;
δηλαδη αν παω να κανω συναλλαγη 00.05 θα τη δεχθει;
Ναι, τα μεσάνυχτα "μηδενίζει". Αν δεν τη δεχτεί, κάποιο άλλο θέμα έχεις. Πχ. έχω κάνει αγορά με χρεωστική, ενώ με πιστωτική δε γινόταν. Ίδιας τράπεζας.
Life begins at 45°.
Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, με 2 διαφορετικές χρεωστικές από 2 διαφορετικές τράπεζες κι έχω φάει άκυρο.
Φούτσα! Εντάξει, δεν λειτουργούν τα πάντα ε. Κι εγώ έκανα αγορά κανονικά από Steam πχ, αλλά από B.net δεν τα κατάφερα. Κάποιες συναλλαγές απλά απορρίπτονται γιατί έτσι.
Θέλω να δοκιμάσω ebay, αλλά προτιμώ να μην το ρισκάρω.
Life begins at 45°.
Άκυρο κι εγώ μόλις τώρα
Paypal error:
Εκτός κι αν το reset είναι κάποια άλλη ώρα και όχι μεσάνυχταWe couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-6006.
edit: θα έλεγα ότι δεν δουλεύει η webuy αλλά σε άλλο φίλο δούλεψε όπως παλιά!
Τελευταία τροποποίηση από chr1s_86; 29/09/2015 στις 23:16.
Give me fuel, Give me fire
Προσοχή! και γω ενώ δέχτηκα στην αρχή το παραπάνω μνμ, εν συνεχεία κατάφερα να ολοκληρώσω επιτυχώς τη συναλλαγή, για να διαπιστώσω μετά ότι η paypal είχε τελικά καταχωρήσει και χρεώσει 2 φορές την ίδια συναλλαγή.
Άντε μπες τώρα στη διαδικασία να ζητάς refund από τον πωλητή και ααααν το δεχτεί.![]()
Σε συνομιλία που είχα με τράπεζα μου είπαν ότι οι συναλλαγές πρέπει να γίνονται από explorer ή mozilla.
Να το έχετε στα υπόψιν.
Από Αγγλία προχθές με opera...
Από Αμερική εχθές με google chrome...
600 ευρώ περίπου σύνολο (με paypal φυσικά).
Μήπως σου λένε παπ@ριές;![]()