Αφηστε τους καιρους και τις λοιπες παπαρες
Αμα δειτε ήλιο στο παραθυρο το πρωι που ξυπνατε παιρνετε αδιαβροχα και ξεκινατε. Αν οχι τοτε λουφαζετε και το μιλάτε ξανα μη χανετε τσαμπα βολτες
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Πανο φιάξε και μια λιστα στο πρώτο ποστ με τις συμμετέχουσες![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 15/10/2015 στις 19:54.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
στον αγ.ιωαννη θα περιμενουμε 3 μηχανακια απο λεωνιδιο.
εγω διπλος σιγουρα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Πολυ θα θελα να ερθω αλλα η τελευταιες μερες ειναι για σιριαλ.
Μαλλον δεν θα καταφερω να ακολουθησω.να περασετε ομορφα και να βγαλετε πολλες φωτο....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
παρακαλω σβησε με.. ξενερωσα που δεν με εβαλες πρωτο πρωτο στη λιστα και ετσι ακυρωνω τη συμμετοχη μου... θα παω μονος μου να ξεκωλιαστω στα κοψιδια σε κοντινη ταβερνα..
δλδ τι? πιο μαγκας είναι από εμενα ο αμυρου? γιατι? επειδή εχει ιταλικο μηχανακι??
ΕΝΤΙΤ: ακυρο, τωρα μολις ειδα ότι ο αμυρου μπηκε λιντερ για να τον κυνηγάμε ολοι να τον μπηδηξουμε επειδή σε προσβαλε στο θρεντ των σκουτερ, και συνεπως επαναφερω τη συμμετοχη μου, αλλα επιθυμω να μπω σκουπα για να μη κινδυνευω να τον φαω σε κανενως τα φρενα....![]()
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 15/10/2015 στις 21:00.
Λολ Μικέ.
Ακόμα δεν ξέρω το μονός/διπλός και δεν ξέρω μήπως δεν πάρω καν μηχανάκι... Όλα ρευστά.
Φίλε δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ξέρω πολλούς από εμάς, που μας πήγε αίμα αυτη η εβδομάδα. Αναποδια στην αναποδια. Να 'μαστε καλά και θα ξανάβολταρουμε μαζί
Ναι ρε, αυτή τη δουλειά θα κάνω, σβησε-γραψε! Δεν σε σβηνω κύριος. Να έρθεις να τις μετρήσετε με τον Αμυρα ... τις τελικές σας![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
The battle of the singles.
+1![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Τον προεδρο τον πηραμε τηλ... ο μαγαζατορας ξερει πως θα του αδειασουμε το μαγαζι εμεις οι ουνοι;;;;;;