Εμένα το μεκανάκι με αρέσει.
Ναί είναι βαρύ, είναι ογκώδες, σίγουρα δε θα ήταν η πρώτη επιλογή μου για μετακινήσεις στο κέντρο κλπ.
Αλλά δε φτιάχτηκε γι'αυτό.
Φτιάχτηκε για να το καβαλάς και να ξεχνάς να κατέβεις.
Κι αυτό νομίζω το κάνει άψογα.
Από κει και πέρα μπλέκουμε με τα προσωπικά γούστα και τις κ@υλες καθενός, που άκρη δε βγαίνει και αυτό έλειπε κιόλας.
καλά, δε θίγομαι, δεν έχω μετοχές και ούτε υποστηρίζω οτι είναι το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου
κάνει όμως πολλά πράγματα πολύ καλύτερα απ ότι φαντάζεται ο κόσμος (που η πλειονότητα δεν το έχει οδηγήσει κιόλας)... σε κάποια από αυτά σαφώς και με παραχωρήσεις.... ποιος δεν κάνει???
το θέμα είναι να ξέρεις τι αγοράζεις και γιατί....
πουτσ@@@@@@@@@
εγώ πάντως για την κίνηση στο κέντρο σχολίασα.
στα ταξίδια πρέπει να είναι ταμάμ κ μακάρι κάποτε να αξιωθώ να το διαπιστώσω.
πχ είχαμε πάει κάποτε χαλκίδα κ ο σπυράκος έπαιρνε χαλαρά κάτι καμπές στην εθνική με 200 ξέρω γω με αέρα πλάγιο
που εγώ πάλευα με το γυμνό να το πιάσω το ρυθμό του στο ίδιο κομμάτι
Εγω γιατι σχεδον δεν ειδα αμαξια στην Ολλανδια...;;;
Σας πιστευω και ισως να ετυχε..
Μαλλον τα fjr φταιγαν για το μποτιλιαρισμα!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
αν βγει ποτέ κανείς να πει οτι το καράβι είναι παπί στην κίνηση, πρώτος εγώ θα τον βαρέσω
ωστόσο είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο εύκολο απ ότι φαίνεται
γι αυτό είπα "να ξέρουμε τι παίρνουμε"
αν φερειπείν, είχες έρθει πίνδο, ναι, στην εθνική ενδεχομένως να τράβαγες ζόρι αλλά στα στροφιλίκια θα ήσουν με σαφώς πιο μεγάλο χαμόγελο από μας![]()
πουτσ@@@@@@@@@
οπως λεει και ο σπυρακος οποιος πει οτι ειναι παπια αυτες οι μοτο λεει ψεμματα ΑΛΛΑ ειναι πολυ πιο ευκολες στην κινηση απο οτι φανταζετε κανεις απο τον ογκο και το βαρος τους!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Τα μανιτάρια έχουν απαγορευθεί στην Ολλανδία από το 2008![]()
Life begins at 45°.