Ομορφο,
Κριμα που το συγκρινεις με το βαρκαντερο
Ομορφο,
Κριμα που το συγκρινεις με το βαρκαντερο
πουτσ@@@@@@@@@
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Γαματο το παπορι !!!!
Το χρωματακι στο αμστελνταουν ολα τα λεφτα!!![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ
Θα βάλω κι άλλες.
Μου αρέσει πάρα πολύ ο ειλικρινής ενθουσιασμός που διακρίνω σε όλους σας.
Αντίθετα στη γειτονιά μου σαν να το είχα κλέψει από κανέναν...!!
Η λέξη καλορίζικο δεν έβγαινε από το στόμα τους.
Έχω ζηλέψει πολλές φορές κι εγώ στη ζωή μου για πράμματα που δεν είχα,
ο φθόνος όμως ..............είναι άλλο πράμμα..!!
Όμως μηχανόβιοι είμαστε εδώ μέσα,και μας διακατέχει άλλο πνεύμα...!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 20/05/2016 στις 17:05.
ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ........
Έγινε μάχη με την οικογένεια για να κατεβώ από τα ΑΡΚΟΥΔΟΓΚΑΖΑ...!!
Όμως για να λέμε την αλήθεια κουράστηκα να κυνηγάω τη σκιά μου.
Για όσο μπορώ και αντέχω επιστρέφω ξανά στις ρίζες μου.
Τη μηχανή μέσα στα βουνά την αγάπησα με την αίσθηση της ελευθερίας
που ένοιωθα όταν τα διέσχιζα και με χτυπούσε ο αέρας στο πρόσωπο.
Ένοιωθα σαν πουλί μέσα στη φύση,........τι ωραιότερο.
Μετά από πολλά χρόνια στην καγκουριά ξανάρχομαι πάλι εκεί στα εντουράκια μου.
Βέβαια τώρα το μηχανάκι δεν είναι ΧΤ-500 με μανιβέλα,είναι χτισμένο όμως
πάνω στην ίδια οδηγική φιλοσοφία. ΑΝΕΣΗ......ΤΑΞΙΔΙ.....ΟΡΘΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ
και απολαμβάνεις τη φύση...!!
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας ,θα σας εκμυστηρευτώ δε πως ΑΝ
δεν θα μπορώ πιά να καβαλάω μοτό.....ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για μένα η ζωή...!!!
![]()
Oταν εκατσα στατικα πανω σε ένα σουπερ τενερε μου αρεσε τοσο πολύ γιατι η αισθηση ηταν όταν καβαλουσα ένα βαραντερο πιο ελαφρυ και με χαμηλο κεντρο βαρος και βεβαια αξονα...απλα αναρωτιόμουνα ποσο καλυτερο είναι σε ταξιδι και πολη..
Με καλυψες με αυτά που γραφεις, απλα να σου σημειωσω ότι με ένα customizing στα μετρα μου βαρα στην αθηνα κανω τα παντα και όταν ερχεται στην πολύ κινηση ο ανεμιστήρας είναι πολυ διακριτικος και η ζεστη παει παντου εκτος από εμενα..πραγματικα δεν εχω πρόβλημα και στους 40 βαθμούς στην αθηνα σε κινηση..το εγραψα αυτό γιατι με το 16αρι γραναζι μπροστα το βαρα μεσα στην κινηση οντως είναι βασανο και μπελας με τις αδυναμες χαμηλες αλλα με 15αρι γραναζι η μηχανη μεταμορφώνεται..με 2η-3η κανεις τα παντα..
Εντυπωση μου κανει ότι και στο ταξιδι τα βρίσκεις ισαξια, αν και με το βαρα τα 200 στο κοντερ είναι ευκολη υποθεση, 140 ταχυτητα στις 5.100 στροφες και ο κινητήρας βελούδινος γουργουριζει θα περιμενα το 1200σαρι τενερε να είναι πιο ανετο μιας και τελικη του είναι μεγαλυτερη..Εννοείται παντως βαρος, αναρτησεις, κινητήρας, αποδοση, τεχνολογια είναι που κανουν τη διαφορα και καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου, εισαι από τους τυχερούς που επελεξαν αυτό που πραγματικα ηθελα και δεν επεσες στην παγιδα του νευρομαρκετινγκ..
Σε ευχαριστω επισης που επιβεβαίωσες την αισθηση μου για το τι τιμια μηχανή καβαλω και ας χλευαζουν μερικοι εδώ μεσα, δεν πειραζει αυτοι που εχουν καβαλησει ένα σωστο βαραντερο ξερουνε..
Αν εισαι Αθηνα, όταν της ρυθμισω της χοντρουλας τις βαλβιδες( αν χρειαστεί βεβαια) ,να συναντηθουμε να την οδηγησεις μεσα στο χαος για να καταλάβεις τι εννοω..
και παλι καλοριζικη και μην μασας με τους γνωστους...η ζωη είναι πολύ μικρη για να σκέφτεσαι την κατσικα του γειτονα...αυτό ας το παρουν χαμπαρι...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΣ
Με βαραντέρο,εγώ έτυχε να περάσω και από το fjr.
Πιο άνετο και κυριλέ το ταξίδι για μένα με το βάρα από το σπόρτ-τούρινγκ της Γιαμάχα.
Πρόσεξε,δεν αναφέρομαι στο καλύτερο μοτέρ,στο γρηγορότερο,σε αυτό που στρίβει καλύτερα.
Μιλάω για ταξίδι,για άνεση ταξιδιού με 2 άτομα.
Το βαραντέρο όταν το έβγαζες Εθνική ήταν Μερσεντές Ε...!!!
Το αν το έβαζα στο βουνό με δευτέρες -τρίτες..?? Εκεί και τα 2 κουρσούμια και πλοία της αγάπης είναι...!!!
Η διαφορά του τενερέ είναι πως παρά τα κιλά του,έχει τρομερό ζύγισμα,πολύ καλές αναρτήσεις που τις
ρυθμίζεις σε δευτερόλεπτα,είναι πολύ δεμένο μηχανάκι,φτιαγμένο να πάει χώμα αν θελήσεις ..!!
Πιστεύω πως η κατηγορία αυτή ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΕ κάπου και πήγε να χτυπήσει με ένα σμπάρο δυό τριγώνια...!!!
Αλλά για μένα ΚΤΜ και Ντουκάτι είναι πολύ λάθος.Η μεν πρώτη γιατί έχοντας το κόμπλεξ απέναντι στη bmw
θεώρησε ότι δίνοντας ένα σούπερ μοτέρ θα χτυπήσει εκεί που δεν μπορεί η bmw μια και δεν πίστευε κατά βάθος ότι
θα της έπαιρνε κομμάτι της αγοράς με άλλο τρόπο, η δε Ντουκάτι δεν είχε έτσι κι αλλιώς τίποτε άλλο να δώσει
παρά μούρη,γκάζι ,γκλαμουριά και ένα μηχανάκι με επιδόσεις δρόμου και κουστούμι ονοφάδικο.
Μα αυτό είναι αστείο από μόνο του αν το καλοσκεφθείς.
Με λίγα λόγια διχασμένη προσωπικότητα,γιαυτό και η Γιαμάχα έχοντας πίσω της ένα τεράστιο όνομα και αξιοπιστία βουνό
δεν έκανε ακρότητες παρά έβγαλε ένα μηχανάκι να πηγαίνει όσο πρέπει για την κατηγορία και πολύ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...!!
Το μηχανάκι διακοσαρίζει για πλάκα,σας τα γράφει ένας που πέρασε 9 χρόνια με Χαγιαμπούζα,4 με ZZR,blackbird κ.λ.π.....!!!
Το ντουκάτι ναι είναι ΜΙΞΕΡ όντως,πάει να κάνει πολλά έξω από τη φιλοσοφία του on-off.
Και όλες οι πολυσυσκευές μειονεκτούν σε πολλά,θυμάστε π.χ. τηλεοράσεις και βίντεο σε ένα..??
Χάλαγε η τηλεόραση πέταγες και το βίντεο....!!!
Αν μπορούσαν να το κάνουν το Γιαμάχα 25-30 κιλά πιο ελαφρύ τότε θα μιλάγαμε για σούπερ όντως.
Από την άλλη σκέφτομαι πως τα explorer,crossturer,gs adventure είναι στα ίδια και παραπάνω κιλά.
Σε αυτό μόνον η Γιαμάχα μπορεί να απαντήσει,εκείνο που είναι σίγουρο για μένα μετά από 5 μήνες ,είναι πως
δεν καταλαβαίνω διαφορά από το βεστρόμ με τα 40 λιγότερα κιλά.Είναι ο ενθουσιασμός μου..??,ή τρέλα μου..??
υγ.Προς τον φίλο με το βαραντέρο........ναι μεν το μηχανάκι βαράει συνέχεια βεντιλατέρ
αέρας όμως ζεστός ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ επάνω μου,που πάει..?? Ποιος ξέρει..??
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 21/05/2016 στις 04:21.