Σελίδα 11 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 289

Θέμα: 19o 36ωρο - Οδοιπορικό Αντοχής 14 - 15 Μαιου

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FILE0408.jpg 
Προβολές:	306 
Μέγεθος:	97,7 KB 
ID:	358793

Όνομα:	FILE0394.jpg 
Προβολές:	309 
Μέγεθος:	101,7 KB 
ID:	358794

Όνομα:	GOPR2701.jpg 
Μέγεθος:	99,0 KB 
ID:	358795
    there's no such thing as impossible

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος

Όνομα:	GOPR2659.jpg 
Προβολές:	305 
Μέγεθος:	79,3 KB 
ID:	358796

Όνομα:	FILE0428.jpg 
Μέγεθος:	80,4 KB 
ID:	358797
    there's no such thing as impossible

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    θα μιλήσουνΕ τα μάτια....
    εεεεε οι φωτογραφίες ήθελα να πω.

Εντο με ταξί
    Όπως έχω πει και πιο παλιά

Η 'Ηπειρος έχει από τις πιο καλές μοτο διαδρομές ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ

(και δεν κάνω ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα)
    βασικά είναι με νομούς το θέμα και η σειρά κατάταξης έχει αποφασιστεί

1. Γρεβενά
    2. Άρτα
    3. Ευρυτανία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    @ανεμος. τωρα καταλαβα ποιος εισαι. με το ντακαρακι και λαστιχο. παρομοιως κι εγω με fast απο τους καλαρυττες περιπου. χωρις προβλημα ομως. ακομα με φαστ ειμαι
    μετα ηρθε ο συμπλεκτης

@κτηνος. δεν ειναι το κερασοβο αλλα το ανω κουδουνι. μας τα εκανε κουδουνια αλλα τι διαδρομη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
    Γιαννης

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα και από εμένα !
    8ο 36ωρο από το 2007 μέχρι φέτος ... Χαμένα, ένα λόγω μιας πτώσης σε αναβάτη της παρέας μας πριν την εκίνηση και οικονομικής δυσκολίας στο δεύτερο.

Φέτος είπα να κάνω κάτι διαφορετικό και σίγουρα δεν το μετάνιωσα ... Το "ντιλιβεράδικο" look παπί όργωσε την Πίνδο παραδίδοντας στον οδηγό του απόλαυση σε κάθε στροφή ... σε κάθε βουνοκορφή ... σχεδόν σε κάθε δασικό χιλιόμετρο και μη ...

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε κανονικά κάνοντας όλη την διαδρομή και φωτο by the book, φεύγοντας 08:30 και μπαίνοντας στο ξενοδοχείο 23:00 ακριβώς.

Θα έλεγα χωρίς υπερβολή, το πιό ξεκούραστο και ίσως το καλύτερό μου έως τώρα ...

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    @Vrasidas γιατι ρε παλικαρι μου δεν δηλωσες μοτο.γρ να γλυτωσεις και το 20αρικο
    και δευτερον το εκανες οντως με παπι;;;;
    δεν πηρε το αυτι μου φετος τιποτα για παπι..
    τεσπα με το καλο και το 17 να παμε ολοι ξανα
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Σόρι για την διακοπή αλλά επειδή είμαι και λίγο άμπαλο με το θέμα 36ωρο...

Οι πτώσεις θεωρούνται νορμάλ και προ ημερησίας, οπότε όλα κουλ και χαλαρά και πάλι καλά που έπεσαν "μόνο" τόσοι; wtf...?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Οι πτώσεις θεωρούνται νορμάλ και προ ημερησίας, οπότε όλα κουλ και χαλαρά και πάλι καλά που έπεσαν "μόνο" τόσοι; wtf...?

κοιτα.. σε τοσα πολλα χμ και σε τοσο κακο οδικο δικτυο,οταν εισαι και ολη μερα στο δρομο
    ειναι πολυ πιθανο να γινει η στραβη..
    θα μπορουσε να συμβει στον καθενα απο εμας!
    καλως η κακως ετσι ειναι η μηχανη,εκει που μπαινεις σε μια στροφη(νορμαλ δεν σου λεω ξυνοντας)
    και στην εξοδο σε περιμενει λασπη η χαλικακι η κατσικα η και εγω δεν ξερω τι..;
    ειναι πολλα η κουραση κτλ!

τωρα,το οτι καποιοι εχουν μπερδεψει καπως τα πραγματα και νομιζουν οτι το 36ωρο ειναι ενα
    μεγαλο T/D ,ακομα και αν ειναι δικαβαλοι και τριβαλιτσοι,σιγουρα επιβαρυνει καπως την κατασταση..
    δεν θελω να μπω σε αυτη την κουβεντα,δεν θα βγει σε καλο και δεν θα βγει ακρη
    τα εχουμε δει αλλωστε ολοι μας εαν εχουμε βρεθει εστω και σε μια βολτα απο καποιο φορουμ..
    εεεε λοιπον φαντασου τα ολα αυτα σε μια πιστα (γιατι ετσι το βλεπουν) 600+ χιλιομετρων με μινιμουμ 10 ωρες
    οδηγησης!! πιστευω οτι πολυ το ανελυσα ενω δεν πρεπει.. αυτα
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Συμφωνώ
    Νίκο μαζί το λεγαμε νομίζω, σβέλτα τουριστικά ειναι ΟΚ! Και να έχεις άριστα φωτα και χαμηλό ρυθμό οταν έχει έρθει η νύχτα και η κούραση.
    Μεγάλη κουβέντα παντως και εν τω μεταξύ δουλευω απο το πρωί
    Αμηχανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Βασικά μερικούς τους πετάμε και στη ρεματιά...
    ΈΠεσε?
    Κλοτσά και στο ρέμα. Ρίχνουμε και 5 6 κοτρόνες από πάνω και καλή ψυχή!
    Αν το μηχανάκι είναι καλό πουλάμε ανταλλακτικά στη μαύρη!
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nic mor Προβολή μηνύματος
    @Vrasidas γιατι ρε παλικαρι μου δεν δηλωσες μοτο.γρ να γλυτωσεις και το 20αρικο
    και δευτερον το εκανες οντως με παπι;;;;
    δεν πηρε το αυτι μου φετος τιποτα για παπι..
    τεσπα με το καλο και το 17 να παμε ολοι ξανα
    Η αλήθεια είναι ότι σε κατηφόρες κυνηγούσα κάτι μεγάλα μοτοσακά ... στις ανηφόρες όμως λάκαγαν ... ... αλλά όπως μου είπε και ο βενζινάς στο Μέτσοβο : ¨αϊ ισύ τουχς χαμέν'" ..

Θα επανέλθω γιατί είμαι κομμάτια ... (και όχι από το οδοιπορικό ...)
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMAG3130.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από Vrasidas; 17/05/2016 στις 01:37.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

καλά άμπαλος δε είσαι τελείως. αλλά

150 Μ.Ο μηχανές το χρόνο
    χ
    1.700 Μ.Ο χλμ το τρι/διήμερο η μηχανή
    χ
    19 36ώρα
    ------------------
    = 4,85 εκατ. διανυθέντα χλμ συνολικά. (προφανώς και υπολογισμοί είναι κατ' εκτίμηση έτσι? αλλά you get the idea )

κάθε χρόνο υπάρχουν μικρο επεισόδια. Τα στατιστικά τους όμως είναι απείρως πιο λίγα απο τα Εθνικά στατιστικά της τροχαίας για τις μοτοσυκλέτες Εθνικό δίκτυο

επιπλέον, απο που προέκυψε οτι οι πτώσεις θεωρούνται προ ημερησίας και η διοργάνωση τις αντιμετωπίζει χαλάρα και σαν να μην τρέχει τίποτα

@vrasidas
    Ωραίος και άξιος για το παπί!!!!
    Το σκέφτομαι ώρες ώρες να το κάνω με το ΤΤ 250, αλλά φοβάμαι μη σκορπισει :-P

Αλλά.. Ξαναρωταω γιατί δεν δηλωσες μοτο.γρ;
    Είχαμε έκπτωση 20 ευρώ σαν φόρουμ!!

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα στην παρέα.
    ... και όμως έπεσα έξω ....
    Κανονικά - σε σχέση με τα προηγούμενα 36ωρα που ήμουν και σχεδόν 10 χρόνια μικρότερος και 25 κιλά ελαφρύτερος - θα έπρεπε σήμερα να μην μπορώ ακόμα να πάρω τα πόδια μου, να πονάει πλάτη – μέση και τα μαλακά μου μόρια να με βρίζουν. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει ...

Μετά από πολύ σκέψη και με δύο πράγματα στο μυαλό μου: 1. ότι θα γίνω βαρετός και 2. έχοντας πολλούς ενδοιασμούς για το κατά πόσο πρέπει να μοιραστώ συναισθήματα και πράγματα που αφορούν την προσωπική μου τρέλα, αποφάσισα να γράψω δυό λόγια για έναν και μοναδικό λόγο ...

Το οδοιπορικό μου επιβεβαίωσε αυτά που συνεχώς με ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια ... Έχουμε χάσει βασικά συναισθήματα με κυριότερα την γνήσια άγρια χαρά της παιδικής μας αθωότητας και την αληθινή τρέλα ... Αυτήν που παράγει την αδρεναλίνη που σε πάει παραπέρα, που το βράδυ σε κάνει να μην θέλεις να κοιμηθείς γιατί θα χάσεις τις σκέψεις σου … ή που θα σε ρίξει σε ύπνο βαθύ, ήρεμο και με γλυκά όνειρα.

Κάποια στιγμή βρέθηκα με ένα γκαράζ γεμάτο μηχανές για όλα τα γούστα … Πίστα ? ... έχουμε … Χώμα και άγριες εντουροβόλτες ? … έχουμε … Αρχοντική χαλαρή (που λέει ο λόγος) βόλτα με πολλά κυβικά και ροπάκλα? … έχουμε … Μέγκα Σκούτερ για να μην τσαλακώνει και βρέχεται το κουστούμι ? … έχουμε …
    Γεμάτη ζωή και κυρίως ψυχή … έχουμε ?? … όχι, δεν έχουμε … Δυστυχώς κυρίως εκεί πτωχεύσαμε.

Πριν χρόνια, το γεγονός της εβδομάδας ήταν το Σαβατοκύριακο στην Χιλιαδού … με σκηνή - σχάρα – μπόλικες μπαταρίες και ακόμα περισσότερη χαρά … με παπί C50 και δικάβαλο … τελική στην κατηφόρα 50 χλμ … Αυτά τα τελευταία 15 περίπου χλμ χωματόδρομου … Θεέ μου τι κάβλα ήταν αυτή … Η ίδια διαδρομή με το 1000 από άσφαλτο πλέον … Θεέ μου τι μαλακία είναι αυτή …

Το παπί συνήθως ήταν δικάβαλο (ή τρικάβαλο) με αληθινούς επιβάτες γεμάτους ζωή και τρέλα.
    Τα μετέπειτα σούπερ ντούπερ ήταν ή μονοκάβαλα ή συνήθως κουβαλούσαν συνεπιβάτες επιβάτες που δεν απολάμβαναν την βόλτα, αλλά την αίσθηση ότι ήταν πάνω σε ένα ακριβό δυνατό όχημα. Δεν μπορούσαν καν να νιώσουν τις βασικές διαφορές της έννοιας «μεταφορά σώματος από το σημείο Α στο σημείο Β και μεταφορά ψυχής από το σημείο Α στο σημείο Β» με μηχανή. Αυτό πληγώνει πολύ τελικά φίλε μου …

Το καλύτερο μέρος ψυχοθεραπείας τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το συνεργείο του Στέλιου. Αφασία … χαβαλές … μεταφορά γνώσεων και εμπειριών … συνεχές ψάξιμο για λίγο παραπέρα …
    Πατέντα στην πατέντα ... και συνεχής ανακάλυψη ότι ή στα εργοστάσια δεν ξέρουν τι τους γίνεται .. ή μας δουλεύουν κανονικά …
    Μπύρα – σουβλάκι – συζητήσεις – μουτζούρα … Αναδρομή σε φοβερές βόλτες, σχεδιασμός για νέες … κοτσομπολιό … γέλιο με τους γνωστούς γλήγορους που ήρθαν – είδαν και απήλθαν …
    Να χέσω τα νάιτ κλαμπ και τις κάθε «κενές» Αράχωβες.
    Στην παρέα έχουμε απ’ όλα … με κυριότερο την έλλειψη σοβαρότητας. Αν και κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική απόδειξη ότι η ζωή είναι σοβαρή … Η πολύ σοβαροφάνεια φέρνει γήρας … ζάρες στην επιδερμίδα και κυρίως στις σκέψεις … Και γκρίζο, πολύ γκρίζο. Όχι από αυτό της ταινίας.

Στου Στελάρα λοιπόν (όλοι οι παλαιοί αγωνιζόμενοι τον γνωρίζουν ΠΟΛΥ καλά) πέφτουν κατά καιρούς διάφορα. Ένα από αυτά ήταν και το θέμα μας. Στην παρέα έχουμε έναν φίλο που εξ’ αιτίας μιας βόλτας απέκτησε το nickname : τούρινγκ … (από το πάω σε ρυθμούς τούρινγκ). Χαβαλέ στον χαβαλέ, πείραγμα στο πείραγμα του στυλ “τι τούρινγκ ρε παπάρα … μέχρι το Μαρούσι έχεις φτάσει” και άλλες τέτοιες καφρίλες … ξαφνικά το μάτι γυαλίζει .. Θυμάμαι που για γκόμενα, έφυγα από Αθήνα - που μόλις είχα φτάσει από Χαλκιδική – για πίσω Χαλκιδική, με ΧΤ 600 (πριν το Benetton με πίσω ταμπούρο) … ένα σλιπινγκ μπαγκ πίσω, sea and city παπούτσι και flying μπουφάν .. α και κράνος.

Ακόμα διάφορα τέτοια κουλά – που δεν ενδιαφέρουν στην τελική κανέναν – όπως ένα πρωί που κοιτώντας τον κρεμασμένο χάρτη της Ελλάδας στο δωμάτιό μου με διάφορες πινέζες επάνω, κατέληξα (πάλι για γκόμενα) με δύο ρόδες και νάυλον λάστιχα, σύνορα Δανίας …

Αυτό ήταν .. η απόφαση πάρθηκε. Τους λέω ότι το φετινό μενού θα έχει Κινέζικη πάπια … Αρχίζει ο χαβαλές από όλους … Που πας ρε καραμήτρο με το ρετάλι και τα γνωστά … Ρε μαλάκα, έχεις ξυριστικό και θα πας με την πάνα ? … Μέσα μου γελάω … Μπορεί να έχω πλέον σχεδόν αγγίξει τα πρώτα –ήντα αλλά ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω τους ανθρώπους.
    Μιλάμε για μέσα Μαρτίου…

Έχω περίπου δύο μήνες μπροστά μου να οργανωθώ, να σχεδιάσω … Βάζω κάτω τα συνήθη δεδομένα :
    1. Μεγάλες συνεχόμενες αποστάσεις
    2. Δύσκολες διαδρομές επαρχιακού ορεινού συνήθως δικτύου
    3. Αυτονομία καυσίμων
    4. Ιπποδύναμη
    5. Θέση οδήγησης
    6. Συμπεριφορά οχήματος
    7. Λάστιχα
    8. Αξιοπιστία κινητήρα

Ο συνήθης εγκέφαλος (έτσι όπως μας έχουν «εκπαιδεύσει») με αυτά τα δεδομένα τι προσπαθεί να κάνει ?
    Τελευταία τροποποίηση από Vrasidas; 24/05/2016 στις 17:45.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nic mor Προβολή μηνύματος
    @vrasidas
    Ωραίος και άξιος για το παπί!!!!
    Το σκέφτομαι ώρες ώρες να το κάνω με το ΤΤ 250, αλλά φοβάμαι μη σκορπισει :-P

Αλλά.. Ξαναρωταω γιατί δεν δηλωσες μοτο.γρ;
    Είχαμε έκπτωση 20 ευρώ σαν φόρουμ!!
    Είναι γεγονός ότι στην γενική μου άγνοια για πρόσωπα και πράγματα ... αγνοούσα ΚΑΙ αυτό ... Χαλάλι το 20άρικο ... πάμε γι' άλλα ...

Σελίδα 11 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 18ο Classic Trophy 14-15 Μαίου 2011
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2011, 12:25
  2. ΣΚ στα Βαρδούσια, 14-15-16 Μαϊου
    από dimval στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2010, 11:21
  3. 11ο 36ώρο οδοιπορικό αντοχής (τα μεθεόρτια).
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 15:45
  4. Πολυήμερη στη Βόρεια Ελλάδα, 13-14-15-16/03/08.
    από Greg61 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 11:10
  5. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2007, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ