Όλα τα έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω η καρτοκινητή είναι μονόδρομος αν η χρήση είναι χαμηλή. Γιατί να πληρώνω 17€ όταν μπορώ να πληρώνω τα μισά;![]()
Life begins at 45°.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
τωρα teleytaia χαλασαν τα πακετα της κοσμοτε. εχει κοψει καποια καλα που ειχε.
αυτην την στιγμη συμφερει περισσοτερο η cu.
Γιαννης
Τι έχασα ρε παιδιά?:ZZZ:
ΥΓ: Αθηνα - Πειραια - Φαληρο - Κορυδαλλό - Αιγαλαιω δεν εχω κανενα θεμα με το σημα. Οταν βγαινω παρα εξω ειναι για διακοπες αρα καλα κανει και δεν πιανει.![]()
Ενημερώνω κι εδώ για να γνωρίζετε. Ενώ στο online chat της Vodafone, ο εκπρόσωπος μου είπε ότι δε μπορεί να αποφευχθεί η χρέωση των 30€ για φορητότητα αριθμού σε CU, έκανα την αίτηση κανονικά, επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικώς, τους ζήτησα CU και δεν αναφέρθηκε τίποτα απολύτως περί χρέωσης. Απλά θα πάρει καμιά βδομάδα η διαδικασία.
Life begins at 45°.
Τσου. Ε φαντάζομαι από σήμερα θα κινήσουν διαδικασίες. Σήμερα το πρωί μίλησα με V.
Life begins at 45°.
Ενημερώνω, έτσι για να υπάρχει.
4η εργάσιμη σήμερα, καμία επικοινωνία. Τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση της Vodafone, η οποία κλήση χρεώνεται. "Από εμάς είναι όλα εντάξει, θα πρέπει να μιλήσετε με Cosmote". Παίρνω Cosmote. "Δεν έχουμε λάβει κάποιο αίτημα". Ξανά Vodafone. Ξανά χρέωση, για κάτι που δεν είναι καν δική μου δουλειά. Το ψάχνουν και θα με ενημερώσουν.
Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Τρέχω εγώ για να κερδίσουν εκείνοι έναν πελάτη. Πολύ πιθανό να καταλήξω σε What's Up και να πάρουν τ'@@ μου.
Life begins at 45°.
Πηγε εχθεςη μητερα μου σε καταστημα της Vodafone για να κανει μια αιτηση φορητοτητας για να φυγει απο τη Wind και να παει στη CU και της ειπαν οτι εδω και μια εβδομαδα δε μπορει να γινει αιτηση φορητοτητας απο συμβολαιο αλλης εταιρειας σε καρτοκινητο. Το γραφω ενημερωτικα και με επιφύλαξη μεχρι να παω σε ενα καταστημα και να ενημερωθω απο εκεινους.
Ακόμα και έτσι να είναι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα το ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κανείς δεν ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Επίσης, θα έπρεπε να έχω ενημερωθεί για οποιοδήποτε κώλυμα κι όχι να το αφήνουν στην τύχη του, μέχρι να βαρεθώ και να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Ούτε για τριτοκοσμικοί δεν κάνουμε. Εύχομαι να κλείσει κάθε τέτοια εταιρεία μέσα στο όλο μπάχαλο της κρίσης.
Life begins at 45°.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Από τη στιγμή που κάνεις αίτηση φορητότητας, είναι υποχρεωμένοι να τη μεταφέρουν μέσα σε 1 εργάσιμη και ο άλλος πάροχος είναι υποχρεωμένος να δώσει το οκ και να ενεργοποιηθεί ο αριθμός στο νέο δίκτυο εντός 6 ωρών. Αν δεν έχω αυτό που ζήτησα μέχρι το απόγευμα, θα προχωρήσω σε καταγγελία.
Life begins at 45°.